Βρείτε το κλειδί προϊόντος των Windows 10 μετά την αναβάθμιση από τα Windows 7/8


Μετά την αναβάθμιση της εγκατάστασης των Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10, μπορεί να αναρωτιέστε τι κλειδί προϊόντος θα χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση των Windows 10. Έχουμε ήδη δοκιμάσει να χρησιμοποιήσουμε τα Windows 7 (ή 8, αν είναι η περίπτωσή σας) κλειδί κατά τη διάρκεια μιας νέας εγκατάστασης και δεν λειτούργησε. Όταν κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10 από μια παλαιότερη έκδοση των Windows (αυτή που σας επιτρέπει να κάνετε αναβάθμιση δωρεάν), βασίζεστε στον παλιό (και αυθεντικό) αριθμό-κλειδί προϊόντος του λειτουργικού συστήματος για τη διεκπεραίωση της αναβάθμισης. Μετά από αυτήν την αναβάθμιση, αυτό το κλειδί δεν αναβαθμίζεται μόνο του, ώστε να λειτουργεί σε καθαρές εγκαταστάσεις των Windows 10. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σας εκχωρείται κρυφά ένα νέο κλειδί προϊόντος για το νέο σας λειτουργικό σύστημα και πρέπει να το βρείτε πριν ξεκινήσετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10. Να πώς.

  Πώς να βρείτε τον αριθμό της κάρτας Apple σας

Πριν ξεκινήσετε, θα θέλαμε να καταστήσουμε απολύτως σαφές ότι αυτό δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα πειρατικό αντίγραφο των Windows 10. Αυτός είναι απλώς ένας τρόπος να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος που έχετε αποκτήσει νόμιμα.

Θα χρειαστείτε ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται ProduKey. Είναι εξαιρετικά δημοφιλές και σας επιτρέπει να βρείτε το κλειδί ενεργοποίησης για περισσότερα από 1000 διαφορετικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης των Windows. Κατεβάστε το βοηθητικό πρόγραμμα (σύνδεσμος στο τέλος) και εκτελέστε το. Ανάλογα με την έκδοση των Windows 10 που έχετε εγκαταστήσει, θα δείτε το κλειδί προϊόντος δίπλα στο όνομά του (δείτε στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω) όταν το εκτελείτε.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα ήχου της συνάντησης Zoom

Στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν δίσκο εγκατάστασης των Windows 10 ή ένα USB stick και εκτελέστε το στο σύστημά σας. Όταν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος, εισαγάγετε αυτόν που βρήκατε μέσω του βοηθητικού προγράμματος ProduKey και θα ελεγχθεί η ταυτότητα του. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση ενός νέου copr των Windows 10 στη συσκευή σας.

Κατεβάστε το ProduKey