Βρείτε τα καλύτερα hashtags ανά θέμα για τις φωτογραφίες σας στο Instagram [Paid]

Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. αυτό που ξεκίνησε ως εφαρμογή για κοινή χρήση φωτογραφιών μετατράπηκε σε κάτι τεράστιο, εμπνέοντας άλλες εφαρμογές και κάνοντας τα φίλτρα δημοφιλή. Τα φίλτρα είναι ένας τομέας στον οποίο το Instagram αποτέλεσε τεράστια έμπνευση, αλλά υπάρχουν και άλλα βοηθητικά προγράμματα που έχει εμπνεύσει η εφαρμογή, ένα από τα οποία είναι το Tagdock. Είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου τρίτου κατασκευαστή για iOS που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί με την εφαρμογή Instagram. Αξίζει 0,99 $ στο App Store και, ενώ η εισαγωγή hashtag δεν είναι κάτι υπερβολικά περίπλοκο, η εφαρμογή διευκολύνει την εφαρμογή, προτείνοντας τα σωστά hashtag που θα χρησιμοποιήσετε δεδομένου του θέματος της φωτογραφίας σας. Για όσους από εσάς αναρωτιέστε γιατί τα hashtag θα έχουν τόση σημασία, είναι επειδή η χρήση του σωστού hashtag μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πόσα άτομα βρίσκουν, βλέπουν και αρέσουν στις φωτογραφίες σας. Πρέπει να εκτελείτε iOS 8 ή νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

  Πώς να δημοσιεύσετε φωτογραφίες απευθείας από το Adobe Lightroom στο Instagram

Το Tagdock είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και στην περιοχή Γενικά>Πληκτρολόγια ενεργοποιήστε την. Η εφαρμογή δεν απαιτεί πλήρη πρόσβαση. Μόλις ενεργοποιηθεί, ξεκινήστε το Instagram και συνθέστε την ανάρτησή σας.

Όταν έρθει η ώρα να προσθέσετε μια λεζάντα, μεταβείτε στο πληκτρολόγιο Tagdock και επιλέξτε ένα θέμα που πλησιάζει περισσότερο στην περιγραφή της φωτογραφίας σας. Στο εσωτερικό, θα βρείτε μια ολόκληρη σειρά από ετικέτες που εμπίπτουν στο θέμα. Πατήστε οποιοδήποτε από αυτά για να τα προσθέσετε στην ανάρτησή σας και να τα μοιραστείτε.

Εάν δημοσιεύετε συχνά φωτογραφίες για το ίδιο θέμα, η καρτέλα Αγαπημένα στο πληκτρολόγιο θα γεμίσει με τις ετικέτες που χρησιμοποιείτε συχνά, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αυτές.

  Πώς να καρφιτσώσετε σχόλια στο Instagram σε iPhone και Android

Για να είμαστε δίκαιοι, είτε θα λατρέψετε αυτήν την εφαρμογή επειδή είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσασταν είτε θα τη μισήσετε. Θα λατρέψετε το Tagdock γιατί δεν σας ενοχλεί να κάνετε έρευνα για hashtags για μια ανάρτηση στο Instagram, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιείτε τα σωστά hashtags και αυτό κάνει τη δουλειά για εσάς σε ασήμαντη τιμή. Θα μισείτε την εφαρμογή γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι το Instagram είναι αρκετά σημαντικό ώστε να χρειαστεί να εγκαταστήσετε πρόσθετα βοηθητικά προγράμματα στο τηλέφωνό σας. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε, το Tagdock όντως αντιμετωπίζει μια πραγματική ανάγκη και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εκμάθησης για να αποκτήσετε γνώση των σωστών hashtag για χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Πώς να περικόψετε πανοράματα για ένα άλμπουμ Instagram

Εγκαταστήστε το Tagdock από το App Store