Βρείτε ποιος μένει στη γειτονιά σας;

Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, έχετε δώσει χρόνο να αναρωτηθείτε ποιοι είναι πραγματικά οι γείτονές σας. Μπορεί να σας χαιρετήσουν θερμά πάνω από το φράχτη του κήπου ή να σας κάνουν με το χέρι όταν περπατάτε τον σκύλο, αλλά ποιοι είναι πίσω από τις κλειστές πόρτες; Είναι πραγματικά οι τύποι των ανθρώπων που θέλετε να ζείτε κοντά και να αλληλεπιδράτε με την οικογένειά σας; Αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ακόμη πιο διάχυτες όταν μετακομίζετε σε μια νέα περιοχή ή όταν κάποιος άλλος έχει μετακομίσει στη γειτονιά. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μια χαρά μετά από προσεκτικότερη επιθεώρηση, οι εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα μπορεί να έχουν απλώς ποινικό υπόβαθρο.

Ο καλύτερος και απλούστερος τρόπος για να μάθετε για τους ανθρώπους που ζουν γύρω σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Αυτοί είναι ιστότοποι που μπορούν να αναζητήσουν δημόσιες πληροφορίες για να αποκαλύψουν μεγάλες λεπτομέρειες για σχεδόν οποιονδήποτε. Αυτά τα δεδομένα αναλύονται από διάφορες πηγές, κυρίως ποινικά και δικαστικά αρχεία. Έτσι, αν ζείτε δίπλα σε έναν καταδικασμένο εγκληματία ή ακόμα κι αν ο νέος φιλικός σας γείτονας έχει δικαστεί για έγκλημα, θα τα ξέρετε όλα γι’ αυτό.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να χρησιμοποιήσετε έναν έλεγχο ιστορικού για να μάθετε πόσοι εγκληματίες ζουν στη γειτονιά σας, καθώς και να προτείνουμε τους καλύτερους ιστότοπους για χρήση.

Πώς να εντοπίσετε έναν εγκληματία

Όλοι έχουν δει σε πραγματικό χρόνο εγκληματικές εκπομπές και αστυνομικά δράματα στην τηλεόραση. Από αυτά τα έργα μυθοπλασίας, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι οι εγκληματίες είναι εύκολο να εντοπιστούν. Τελικά πόσες φορές έχεις εντοπίσει με επιτυχία τον ένοχο στην αγαπημένη σου σειρά; Στην πραγματικότητα, δυστυχώς, τα πράγματα σπάνια είναι τόσο εύκολα. Οι εγκληματίες συνήθως δεν διαφέρουν από όλους τους άλλους και μπορεί να μην ξεχωρίζουν ούτε από άποψη συμπεριφοράς. Αυτός ο καπλαμάς της κανονικότητας μπορεί να είναι απλώς μια ύπουλη μάσκα πίσω από την οποία κρύβεται ένα σκοτεινό παρελθόν.

Επιπλέον, μόνο οι πιο κραυγαλέοι εγκληματίες αυτές τις μέρες καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί για κάθε είδους εγκλήματα απελευθερώνονται στις κοινότητές μας καθημερινά. Μερικοί από αυτούς θα είναι αναμορφωμένοι χαρακτήρες και δεν αποτελούν απειλή για εσάς και την οικογένειά σας. Αλλά με άλλα άτομα, αυτό μπορεί να μην είναι τόσο σίγουρο.

Για αυτούς τους λόγους, κανένας οδηγός «πώς να» για τον εντοπισμό εγκληματιών δεν είναι πιθανό να σας δώσει τη διαβεβαίωση που χρειάζεστε. Η μόνη επιλογή που μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία είναι να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού.

Πώς μπορεί ένας έλεγχος ιστορικού να αποκαλύψει εγκληματίες στη γειτονιά σας;

Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αναζήτηση σε τεράστιες ποσότητες δημοσίως διαθέσιμων πληροφοριών για να ανακαλύπτουν κρυμμένες κατά τα άλλα στοιχεία για τις ζωές των ανθρώπων. Αυτές οι εταιρείες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την αποκάλυψη εγκληματιών, σεξουαλικών αρπακτικών και άλλων δυσάρεστων χαρακτήρων με ιστορικό κακής συμπεριφοράς, καθώς αναλύουν ποινικά και δικαστικά αρχεία στην έρευνά τους.

Ευτυχώς, το δικαστικό μας σύστημα καταβάλλει τη δέουσα επιμέλεια για τη συλλογή και τήρηση αυτών των αρχείων. Άλλωστε, οι αρχές χρησιμοποιούν τα ίδια δεδομένα για να προστατεύσουν την κοινωνία από τους κακούς! Μπορούμε να διατηρήσουμε την επαγρύπνηση χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, επίσης, αν ξέραμε πώς να ταξινομήσουμε τον τεράστιο όγκο δεδομένων. Εάν δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ να αντλήσετε δικαστικά έγγραφα, να είστε βέβαιοι ότι η μη αυτόματη αναζήτηση αρχείων είναι μια διαδικασία έντασης εργασίας – ενδεχομένως απαγορευτικά.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Endless OS

Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού καθιστούν ασήμαντο το έργο της ταξινόμησης συλλογών πληροφοριών, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία αναζήτησής τους. Αυτό που μπορεί να σας πάρει μήνες να το κάνετε με το χέρι μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε λίγες μέρες ή και λεπτά. Με τη σωστή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα δημόσια δεδομένα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από δυσάρεστες χαρακτήρες παντού.

Ποιες πληροφορίες μπορεί να αποκαλύψει ένας έλεγχος ιστορικού σχετικά με το ποινικό μητρώο κάποιου;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Ένας ικανός έλεγχος ιστορικού θα πρέπει να μπορεί να σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εγκλήματα για τα οποία κάποιος μπορεί να έχει καταδικαστεί, καθώς και τις ποινές που του έχουν επιβληθεί. Άλλα σημεία ενδιαφέροντος μπορεί να περιλαμβάνουν:

Πού και πότε συνελήφθησαν
Για ποιο έγκλημα κατηγορήθηκαν
Τυχόν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από αυτά
Είτε αυτό το έγκλημα ήταν κακούργημα ή πλημμέλημα
Σε ποια φυλακή κρατούνταν
Το όνομα και η περιοχή οποιουδήποτε δικαστηρίου έχουν δικαστεί
Είτε καταδικάστηκαν, είτε αθωώθηκαν, είτε η υπόθεση εναντίον τους απορρίφθηκε
Τι ποινή έχουν λάβει
Εάν είναι στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών

Είναι αδύνατο για τους ανθρώπους να κρύψουν οποιαδήποτε από αυτές τις πληροφορίες. Είναι θέμα δημόσιου αρχείου και θα παραμείνει έτσι επ’ αόριστον. Οι περισσότεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα δεδομένα και μπορούν να τα ταιριάξουν με μια αναζήτηση, ακόμα κι αν έχετε ελάχιστες λεπτομέρειες για ένα άτομο. Επομένως, εάν υπάρχει κάποιος στη γειτονιά σας με εγκληματικό παρελθόν, ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την οικογένειά σας, ένας έλεγχος ιστορικού είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το αποκαλύψει.

Οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού για να μάθετε πόσοι εγκληματίες ζουν στη γειτονιά σας

Εάν θέλετε να μάθετε πόσοι εγκληματίες ζουν στη γειτονιά σας, ένας έλεγχος ιστορικού είναι άσκοπος, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιον ιστότοπο θα χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και όλοι ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στην επιχείρηση. Πολλοί μπορούν να κάνουν καλή δουλειά για να ελέγξουν το ποινικό ιστορικό ενός ατόμου, αλλά υπάρχουν πάντα μερικοί τσαρλατάνοι εκεί έξω. Και αν πρόκειται να ξοδέψετε λίγα δολάρια για έλεγχο ιστορικού σε κάποιον, μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον καλύτερο δυνατό ιστότοπο.

Πώς όμως να γίνει αυτή η επιλογή; Υπάρχουν ορισμένα βασικά κριτήρια που αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες από μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Αυτά είναι:

Λεπτομερής έρευνα – Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν μια πιο λεπτομερή και επιμελή ερευνητική υπηρεσία που λαμβάνει περισσότερες πηγές από άλλες. Για να είστε βέβαιοι ότι ανακαλύπτετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, πρέπει να επιλέξετε έναν ιστότοπο που να προσφέρει υψηλής ποιότητας και σε βάθος επίπεδο έρευνας.
Γρήγορα αποτελέσματα – Αν ανησυχείτε για τους ανθρώπους της γειτονιάς σας, θέλετε γρήγορες απαντήσεις. Οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να ποικίλλουν, αλλά οι καλύτεροι ιστότοποι θα πρέπει να μπορούν να παρέχουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και ένα πλήρες προφίλ χαρακτήρων σε όχι περισσότερο από 4 ή 5 εργάσιμες ημέρες.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Οι τελικές αναφορές είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η ποιότητά τους μπορεί να διαφέρει σημαντικά από ιστότοπο σε ιστότοπο. Αλλά οι καλύτεροι ιστότοποι θα παρέχουν ακριβείς αναφορές τόσο απλές στην ανάγνωση και κατανόηση.
Προσαρμογή αναζήτησης – Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε πολλά για τους γείτονές σας, μπορείτε ακόμα να τους ελέγξετε. Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακριβή δεδομένα με βάση τις ελάχιστες πληροφορίες που παρέχονται από εσάς.
Πίνακας εργαλείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί – Οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν έναν διαδικτυακό πίνακα εργαλείων για τη διαχείριση αναζητήσεων, αναφορών και άλλων δεδομένων από τους χρήστες. Αλλά τα σχέδια και η χρηστικότητα αυτών μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Οι καλύτεροι ιστότοποι προσφέρουν έναν πίνακα εργαλείων που είναι τόσο εύχρηστος όσο και καλά σχεδιασμένος.
Εφαρμογές για κινητά – Οι άνθρωποι προτιμούν όλο και περισσότερο να έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες στις κινητές συσκευές τους, γι’ αυτό πολλοί από τους καλύτερους ιστότοπους προσφέρουν πλέον αποκλειστικές εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες.
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν έχετε προβλήματα με την αναζήτησή σας ή ερωτήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια αξιόπιστη και χρήσιμη υπηρεσία υποστήριξης πελατών για να είναι διαθέσιμη.

  Πώς να μεταδώσετε ένα βίντεο ή μια εικόνα από το Google Drive και το Dropbox

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτή τη συγκυρία ότι ενώ οι περισσότεροι από τους κορυφαίους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού έχουν ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό ιστορικό για την παροχή ακριβών αποτελεσμάτων, κανένας δεν θα εγγυηθεί ότι όλες οι πληροφορίες που αντλούν είναι 100% ακριβείς. Κάνουν, κατά καιρούς, λάθη. Ωστόσο, τα σχόλια των χρηστών από όλους τους ιστότοπους που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά και δεν έχουμε κανένα δισταγμό να προτείνουμε καθένα από αυτά.

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που προσφέρει μια εξαιρετική ολοκληρωμένη υπηρεσία, που υποστηρίζεται από ένα ισχυρό ιστορικό για τον εντοπισμό εγκληματικών δεδομένων. Οι χρήστες έχουν δύο επίπεδα τιμολόγησης για να επιλέξουν. Στο βασικό τους επίπεδο, το BeenVerified θα αναζητήσει εκατοντάδες διαφορετικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων ποινικών μητρώων και μητρώων σεξουαλικών παραβατών, καθώς και οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστορικό διευθύνσεων και πολλά άλλα. Εάν θέλετε μια πληρέστερη εικόνα, η premium υπηρεσία τους περιλαμβάνει την αποστολή ενός δρομέα στα δικαστικά μέγαρα για να αναζητήσει τυχόν δικαστικά αρχεία που μπορεί να υπάρχουν.

Οι τελικές αναφορές του BeenVerified είναι πραγματικά εντυπωσιακές, καθώς συγκεντρώνουν όλα τα ευρήματα της έρευνας σε ένα ευανάγνωστο έγγραφο. Αυτή η τάση για χρηστικότητα επεκτείνεται και στο ταμπλό τους, με τον διαισθητικό και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του. Προσφέρουν επίσης αποκλειστικές εφαρμογές για εφαρμογές iOS και Android, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας εν κινήσει. Εκτός από όλα αυτά, η υπηρεσία υποστήριξης πελατών τους είναι μία από τις καλύτερες. Είναι διαθέσιμο για πολλές ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα και είναι προσβάσιμο είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου.

2. Instant CheckMate

Ένας άλλος κορυφαίος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού είναι το Instant CheckMate. Προσφέρουν μια υπηρεσία δύο επιπέδων, με τη βασική υπηρεσία να καλύπτει ποινικά μητρώα, μητρώα σεξουαλικών παραβατών, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Περαιτέρω πληροφορίες, όπως πιο λεπτομερή δικαστικά αρχεία, οικονομικό ιστορικό, άδειες οδήγησης και άδειες όπλων, απαιτούν από τους χρήστες να πληρώσουν λίγο περισσότερο για την premium υπηρεσία τους.

Ένα μειονέκτημα του CheckMate είναι ότι προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αλλά έχουν έναν εξαιρετικό ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων, ο οποίος θα πρέπει να λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές Apple μέσω του προγράμματος περιήγησής τους. Οι τελικές αναφορές του CheckMate είναι επίσης όμορφα διατεταγμένες και εύκολο να ακολουθηθούν, ενώ η εξυπηρέτηση πελατών είναι όλο το εικοσιτετράωρο. Με πολλά εκατομμύρια επιτυχημένες αναζητήσεις στο ενεργητικό τους, το CheckMate είναι σε καλή θέση για να ξεριζώσει κρυμμένους εγκληματίες στη γειτονιά σας.

3. Αληθινός

Το Truthfinder προσφέρει μία από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Η αναζήτησή τους στο βασικό επίπεδο περιλαμβάνει τα περισσότερα ποινικά και δικαστικά αρχεία, καθώς και μητρώα σεξουαλικών παραβατών και αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς. Στο premium επίπεδο τους, θα αναζητήσουν επίσης πράγματα όπως το ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχουν. Επιπλέον, το Truthfinder προσφέρει μια υπηρεσία βαθιάς έρευνας στον ιστό, την οποία ισχυρίζονται ότι αναζητά μέσω περισσότερων διαδικτυακών πηγών και προφίλ κοινωνικών μέσων από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο το Truthfinder αναλύει έναν εκπληκτικό αριθμό πηγών δεδομένων, η απλότητα των τελικών αναφορών τους είναι πραγματικά εξαιρετική, με την αναγνωσιμότητα να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Αυτή η φιλοσοφία επεκτείνεται στον διαδικτυακό τους πίνακα εργαλείων, ο οποίος είναι λείος και εύκολος στη χρήση. Δυστυχώς, μόνο οι χρήστες Android έχουν πρόσβαση σε μια αποκλειστική εφαρμογή, αλλά οι χρήστες iOS μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν τον πίνακα εργαλείων με καλό αποτέλεσμα. Όσο κι αν επιλέξετε να αλληλεπιδράσετε με το Truthfinder, θα είστε ευκολότεροι γνωρίζοντας ότι η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση.

  Τι είναι το F-Stop στη φωτογραφία;

4. Intelius

Το Intelius είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αποκάλυψη εγκληματιών που μπορεί να κρύβονται στη γειτονιά σας. Ψάχνουν σε ένα μεγάλο εύρος πηγών, συμπεριλαμβανομένων όλων των κύριων συνόλων εγκληματικών δεδομένων, και υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα σαφές πορτρέτο οποιουδήποτε ατόμου από τις διαθέσιμες πληροφορίες. Αυτό θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, το ιστορικό διεύθυνσης, το ποινικό μητρώο, τα στοιχεία του μητρώου σεξουαλικών παραβατών, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και άλλα.

Μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση, μπορείτε να περιμένετε τα ευρήματά σας να έρθουν σε αυτό που θεωρούμε ότι είναι μία από τις καλύτερες αναφορές του κλάδου. Σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας, μπορείτε να ελέγξετε τα δεδομένα σας μέσω του βελτιωμένου διαδικτυακού πίνακα ελέγχου της Intelius ή των αποκλειστικών εφαρμογών της τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Η ευκολία δεν τελειώνει εκεί, με ένα εξαιρετικό εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων που εμφανίζεται στον ιστότοπό τους κάθε φορά που αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Με πάνω από 50 εκατομμύρια επιτυχημένους ελέγχους ιστορικού υπό τη ζώνη τους, η Intelius είναι μια σταθερή επιλογή για την προστασία της οικογένειάς σας.

Είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε την εγκληματική αλήθεια των γειτόνων σας; Συνδεθείτε με την Intelius χρησιμοποιώντας την αποκλειστική μας έκπτωση.

Γιατί οι έλεγχοι ιστορικού δεν είναι δωρεάν;

Εάν τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού είναι δημόσια διαθέσιμα, γιατί πρέπει να πληρώσουμε για την πρόσβαση σε αυτά; Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι ανοιχτά διαθέσιμα, αλλά δεν είναι δωρεάν πρόσβαση. Πολλά δημόσια αρχεία απαιτούν μια αμοιβή για να ζητήσουν τα αρχεία τους και αυτά τα έξοδα βαρύνουν οποιαδήποτε υπηρεσία ελέγχου ιστορικού που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, κορυφαίες εταιρείες όπως αυτές που προτείνονται παραπάνω αναλύουν τεράστιους όγκους πληροφοριών χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία αναζήτησης, η οποία απαιτεί χρήματα για την ανάπτυξη, τη συντήρηση και τη λειτουργία της. Τέλος, υπάρχει το κόστος της ανθρώπινης εργασίας, καθώς οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνονται μαζί με τυχόν δρομείς που ενδέχεται να σταλούν για να ανακτήσουν τα φυσικά αρχεία.

Υπάρχουν μερικοί ιστότοποι εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν μια δωρεάν υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Η συμβουλή μας είναι να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά. Εάν είναι δωρεάν, είναι πολύ πιθανό να προσφέρουν μια υποτυπώδη υπηρεσία και να προσφέρουν ανακριβή αποτελέσματα. Κάποιοι θα μπορούσαν ακόμη και να αποτελέσουν το μέτωπο για τους χάκερ που επιδιώκουν να θέσουν σε κίνδυνο τα δικά σας δεδομένα ή ακόμα και να φυτέψουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.

Η χρήση μιας επαγγελματικής υπηρεσίας δεν κοστίζει πολύ, και όλες έχουν εξαιρετικές επιδόσεις για αξιοπιστία και ακρίβεια. Τα δεδομένα που σας δίνουν είναι σχεδόν πάντα αξιόπιστα, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Και αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο δεν μπορείτε πραγματικά να βάλετε τιμή, αυτό είναι η ασφάλεια της οικογένειάς σας.

συμπέρασμα

Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον οποίο ανησυχείτε, είναι πολύ συνηθισμένο για τους ανθρώπους να θέλουν να μάθουν πόσοι εγκληματίες ζουν στην περιοχή τους. Χρησιμοποιώντας έναν έλεγχο ιστορικού, είναι ασήμαντο εύκολο να το ανακαλύψετε. Αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να αναζητήσουν δεδομένα ποινικού μητρώου, δικαστικά αρχεία, μητρώα σεξουαλικών παραβατών και πολλά άλλα μέσα σε λίγα λεπτά και να σας πουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Επιπλέον, μπορούν να το παραδώσουν σε πολύ λογική τιμή. Έτσι, για ησυχία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν ιστότοπους ελέγχου ιστορικού για να μάθουν περισσότερα για τους ανθρώπους στη γειτονιά τους.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να μάθετε πόσοι εγκληματίες ζουν στη γειτονιά σας; Σας εξέπληξε αυτό που ανακαλύψατε; Χρησιμοποιήσατε κάποιον από τους ιστότοπους που προτείναμε; Πώς ήταν η εμπειρία για εσάς; Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια και τις απόψεις όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.