Βρείτε κάθε υπηρεσία που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Google


Ο έλεγχος ταυτότητας Google είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να συμβεί στο διαδίκτυο. Εάν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Google, μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία διαθέτει έλεγχο ταυτότητας Google με ένα μόνο κλικ. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ένα νέο όνομα χρήστη ή να θυμάστε έναν κωδικό πρόσβασης για πολλές υπηρεσίες, επειδή υπάρχει ένας λογαριασμός Google για να τις κυβερνά όλες. Όλα είναι πολύ βολικά μέχρι να χάσετε την παρακολούθηση όλων των υπηρεσιών στις οποίες έχετε εγγραφεί και τα εισερχόμενά σας αρχίσουν να βουλώνουν με ενημερωτικά δελτία. Το Deseat.me είναι μια υπηρεσία Ιστού που εντοπίζει όλες τις εφαρμογές και τους λογαριασμούς με τους οποίους σχετίζεται ο λογαριασμός σας Google. Σας επιτρέπει να αποφασίσετε ποια θέλετε να κρατήσετε και ποια θέλετε να απαλλαγείτε. Στη συνέχεια σας κατευθύνει στη σωστή σελίδα για την αφαίρεση/διαγραφή του λογαριασμού σας.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο εκτός οθόνης στην κύρια οθόνη σας

Επισκεφτείτε το Deseat.me και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google. Επιτρέψτε στην υπηρεσία να έχει πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας λίστας εφαρμογών και υπηρεσιών που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από ένα έως πέντε λεπτά. Η οθόνη μπορεί να φαίνεται ότι δεν φορτώνει τίποτα για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά λειτουργεί.

Όταν δημιουργείται η λίστα, κάθε στοιχείο έχει τρία κουμπιά δίπλα του. Τα κουμπιά “Προσθήκη στη διαγραφή ουράς” και “Διατήρηση” σάς επιτρέπουν να προσθέσετε μια υπηρεσία στη λίστα με αυτές που θέλετε να διαγράψετε και να προσθέσετε στη λευκή λίστα αυτές που θέλετε να διατηρήσετε. Το κουμπί κινδύνου είναι για εφαρμογές και υπηρεσίες που δεν θυμάστε να εγγραφείτε.

  Αναγκάστε το πρόγραμμα περιήγησής σας να χρησιμοποιήσει το Google.com και να αγνοήσει την τοποθεσία σας

Μόλις τελειώσετε με τη λίστα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί διαγραφής δίπλα στην υπηρεσία ή την εφαρμογή. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα υπηρεσίας/εφαρμογής για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Το Deseat.me συγκεντρώνει μια λίστα υπηρεσιών και εφαρμογών που σχετίζονται με τον Λογαριασμό σας Google, αλλά δεν αυτοματοποιεί τη διαδικασία διαγραφής. Επίσης, δεν υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες. Ορισμένες εφαρμογές και υπηρεσίες που δεν διαθέτουν μηχανισμό διαγραφής απλά δεν μπορούν να διαγραφούν μέσω του Deseat.me. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανακαλέσετε την πρόσβαση της εφαρμογής ή της υπηρεσίας στον λογαριασμό σας Google.

  Πώς να αποκρύψετε ή να αφαιρέσετε σχόλια στα Έγγραφα Google

Επισκεφτείτε το Deseat.me