Βελτιώστε τα δεδομένα σας απρόσκοπτα με το Supermetrics

Η χρήση ενός εργαλείου όπως το Supermetrics σάς βοηθά να συγκεντρώνετε δεδομένα και να τα αναλύετε αβίαστα για να αποκτήσετε ισχυρές πληροφορίες μάρκετινγκ.

Αλλά το ερώτημα είναι, γιατί να επενδύσετε σε ένα εργαλείο όταν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας;

Λοιπόν, οι λόγοι είναι πολλοί.

Απλώς αναρωτηθείτε πώς νιώθετε να εξάγετε δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο από πολλές πηγές, όπως το Facebook Ads, το Google Analytics και ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και, στη συνέχεια, επικολλήστε τα στο υπολογιστικό φύλλο σας. Αυτό είναι ένα κουραστικό έργο, έτσι δεν είναι;

Επιπλέον, χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια που θα μπορούσατε να έχετε εξοικονομήσει και να επενδύσετε σε άλλες σημαντικές εργασίες.

Επομένως, η χρήση ενός εργαλείου που μπορεί να αυτοματοποιήσει αυτές τις διαδικασίες μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας προσφέρει πολλά οφέλη για τη βελτιστοποίηση της συλλογής και ανάλυσης των δεδομένων σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη βελτιωμένη συλλογή δεδομένων για να βελτιώσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ και να καταγράψετε περισσότερες πωλήσεις και κέρδη.

Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το Supermetrics.

Λοιπόν, ας μιλήσουμε για αυτό το εργαλείο και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Τι είναι το Supermetrics;

Υπερμετρικά είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που σας βοηθά να συλλέγετε δεδομένα μάρκετινγκ από διάφορες πηγές και να τα προσθέτετε στην πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων, αποθήκευσης ή αναφορών, όπως μια λίμνη δεδομένων, λογισμικό BI, αποθήκη δεδομένων, υπολογιστικό φύλλο ή λογισμικό οπτικοποίησης δεδομένων.

Αυτό το εργαλείο βοηθά στον εξορθολογισμό δεδομένων από πηγές όπως τα κανάλια πωλήσεων και μάρκετινγκ, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε και να αποκτήσετε ισχυρές πληροφορίες μάρκετινγκ από αυτό. Περισσότερες από 16.000+ επιχειρήσεις που βασίζονται σε δεδομένα και 500.000+ έμποροι εμπιστεύονται την Supermetrics για την καλύτερη οργάνωση των δεδομένων, τη δημιουργία χρήσιμων αναφορών και την εξοικονόμηση χρόνου.

Μερικές από τις κορυφαίες μάρκες που χρησιμοποιούν Supermetrics είναι η Disney, η L’Oréal, η Dyson, το BBC και η Nestlé.

Πώς λειτουργεί;

Το Supermetrics βοηθά στη συλλογή και διαχείριση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων ώστε οι επιχειρήσεις να το οπτικοποιήσουν και να λάβουν τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις. Λειτουργεί με τον εξής τρόπο:

Συνδέω-συωδεομαι

Μπορείτε να συνδέσετε το Supermetrics με το εργαλείο αποθήκευσης δεδομένων, ανάλυσης ή αναφοράς που χρησιμοποιείτε και να εξαγάγετε δεδομένα από 50+ πλατφόρμες πωλήσεων και μάρκετινγκ που σας αρέσουν χωρίς δειγματοληψία ή ταλαιπωρία. Υποστηρίζει συνδέσεις πηγών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των Google Analytics, Instagram, Facebook, YouTube, Ahrefs, SEMrush, Adobe Analytics και πολλά άλλα.

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα χωρίς να χάσετε την ακεραιότητα των δεδομένων, επειδή το εργαλείο δεν περιπλέκει ποτέ τη διαδικασία με ονόματα πεδίων ή αριθμούς. Αντίθετα, παρέχει δεδομένα σε μια εύκολη, έτοιμη προς χρήση μορφή. Το Supermetrics διατηρεί επίσης το αρχικό σχήμα δεδομένων για τον τρόπο υπολογισμού και ονομασίας τους. Ως εκ τούτου, είναι αβίαστη η εργασία μαζί του.

  Πώς να εισαγάγετε ένα αρχείο PKPASS στο Apple Wallet

Αναλύει

Όταν εξαγάγετε δεδομένα και τα έχετε τοποθετήσει στο εργαλείο που προτιμάτε, μπορείτε να τα φιλτράρετε και να τα οργανώσετε. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι λειτουργεί και τι όχι, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις στρατηγικές σας ανάλογα. Είτε χρησιμοποιείτε Excel, Φύλλα Google, Amazon S3, Google Cloud Storage ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο αποθήκευσης, ανάλυσης ή αναφοράς, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Αυτοματοποίηση

Αφού δημιουργήσετε τον πίνακα ελέγχου ή τις αναφορές σας, αρχίστε να εξαλείφετε την αυστηρή χειρωνακτική εργασία ή να χάνετε χρόνο σε αυτήν. Απλώς προγραμματίστε τις μεταφορές δεδομένων σας και αυτοματοποιήστε τη διαδικασία αναφοράς για να εξοικονομήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας.

Προϊόντα και Λύσεις της Supermetrics

Η Supermetrics προσφέρει αυτά τα προϊόντα για να σας βοηθήσει να συλλέξετε και να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας:

Supermetrics για Data Studio: Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε διαδραστικούς πίνακες εργαλείων που λειτουργούν σε πολλά κανάλια εξάγοντας δεδομένα και μετρήσεις στο Google Data Studio χρησιμοποιώντας το Supermetrics.

Υπερμετρικά για Φύλλα Google: Πάρτε δεδομένα από διαφορετικές πλατφόρμες μάρκετινγκ σε ένα υπολογιστικό φύλλο απευθείας χρησιμοποιώντας την πλαϊνή γραμμή Supermetrics.

Supermetrics για το Google Cloud Storage: Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να αυτοματοποιήσετε τη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα στο Google Cloud Storage σας με μερικά κλικ.

Υπερμετρικά για Excel: Χρησιμοποιώντας την πλαϊνή γραμμή Supermetrics, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε εύκολα τις μεταφορές δεδομένων στο Excel.

Supermetrics για το Amazon S3: Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθά στην αυτοματοποίηση της μεταφοράς δεδομένων απευθείας στη λίμνη δεδομένων σας στο Amazon S3.

Supermetrics για αποθήκευση Azure: Αυτοματοποιήστε τη μεταφορά δεδομένων αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο στο κοντέινερ σας στο Azure Storage.

Supermetrics για το Azure Synapse: Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις μεταφορές δεδομένων χωρίς κόπο στο Azure Synapse Analytics.

Supermetrics για BigQuery: Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε όλα τα δεδομένα σας στο Google BigQuery με απλά κλικ.

Supermetrics for Uploader: Μετακινήστε γρήγορα τα δεδομένα δαπανών από πολλές πλατφόρμες διαφημίσεων στο Google Analytics χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Υπερμετρικά για τη νιφάδα χιονιού: Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να αυτοματοποιήσετε εύκολα τις μεταφορές δεδομένων στο Snowflake.

Supermetrics API: Χρησιμοποιήστε το Supermetrics API για να αντλήσετε δεδομένα μάρκετινγκ σε μορφή JSON. Μπορείτε επίσης να τροφοδοτήσετε δεδομένα απευθείας στο Power BI, το Qlik ή το Tableau.

Χαρακτηριστικά

Μερικά από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του Supermetrics είναι:

Πολλαπλές επιλογές δεδομένων

Οι τύποι δεδομένων που μπορείτε να εξαγάγετε από το Supermetrics είναι τόσοι πολλοί, κάτι που είναι χρήσιμο. Θα σας βοηθήσει να παρέχετε εκτενείς λεπτομέρειες και ευκρίνεια στις αναφορές σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εξαγάγετε δεδομένα PPC από μια πηγή, μπορείτε να το κάνετε με τύπους δεδομένων όπως καμπάνια, λέξη-κλειδί, χώρα, περιεχόμενο, ημερομηνία, συσκευή, διεύθυνση URL προορισμού, στόχος μετατροπής, λογαριασμός, ηλικία, ομάδα διαφημίσεων κ.λπ.

  15 Καταπληκτική προσθήκη WP Block Editor για τη δημιουργία όμορφης σελίδας

Αφού συνηθίσετε αυτό το εργαλείο, μπορείτε να τραβήξετε δεδομένα από οποιαδήποτε παράμετρο θέλετε χωρίς σύγχυση ή δυσκολία.

Συγκέντρωση δεδομένων

Το Supermetrics είναι εξαιρετικό στη συγκέντρωση δεδομένων. Μπορείτε να ενσωματώσετε δεδομένα μάρκετινγκ από δεκάδες πηγές δεδομένων σε μια ενιαία αναφορά. Εξοικονομεί χρόνο και κόπο αντί να σας επιτρέπει να μεταβείτε σε πλατφόρμες για να συλλέξετε δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο. Επιπλέον, μπορείτε να συγκρίνετε μετρήσεις από διαφορετικές πλατφόρμες για να βρείτε τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε.

Δωρεάν πρότυπα

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις αναφορές μάρκετινγκ μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας πολλά πρότυπα διαθέσιμα για εσάς Google Data Studio. Έχετε πρότυπα για τη δημιουργία αναφορών για:

  • Ανάλυση της απόδοσης του ιστότοπού σας στο Adobe Analytics
  • Παρακολούθηση απόδοσης καμπανιών διαφημίσεων Facebook, AdRoll και AdSense
  • Οπτικοποίηση backlinks με Ahrefs
  • Παρακολούθηση της απόδοσης της ομάδας με το CallRail

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διαφορετικούς σκοπούς.

Πολλαπλοί λογαριασμοί

Μπορείτε να συνδέσετε το Supermetrics με πολλούς λογαριασμούς χωρίς να πληρώνετε επιπλέον χρεώσεις. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα αλλά και επιπλοκές.

Αναφορά SEO

Με το Supermetrics, μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές SEO. Μπορείτε να συνδέσετε το εργαλείο με το Google Search Console, Searchmetrics, Moz και άλλα εργαλεία SEO για να αποκτήσετε πληροφορίες. Μπορεί να συνδυάσει τα αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου, επομένως δεν περιορίζεστε στην αναφορά μόνο για 90 ημέρες, όπως στην περίπτωση μιας κονσόλας αναζήτησης.

Analytics

Το Supermetrics σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις αναφορές αναλυτικών στοιχείων συνδέοντας το Google Analytics, το Adobe Analytics και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναφορές ώστε να μοιάζουν όπως θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε ισχυρή βελτιστοποίηση για να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας.

Αναφορά μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μπορείτε να συλλάβετε δεδομένα από διάφορους ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Reddit κ.λπ. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες, μπορείτε να προετοιμάσετε εξατομικευμένες αναφορές με αύξηση ακολούθων, μετρήσεις αφοσίωσης κ.λπ.

Εκτός από αυτά, έχετε τόσες άλλες δυνατότητες που παρέχει το Supermetrics. Περιλαμβάνει προσαρμόσιμους πίνακες εργαλείων, πολλές συνδέσεις δεδομένων, οπτικοποίηση δεδομένων, εισαγωγές και εξαγωγές δεδομένων, λειτουργικότητα ETL (εξαγωγή, μετατροπή και φόρτωση), πρόβλεψη, ανάλυση ad hoc, αναζητήσεις και επιλογές φίλτρου, προγραμματισμένες αναφορές και άλλα.

Οφέλη

Το Supermetrics είναι μια καλή επιλογή λόγω πολλών καλών λόγων εκτός από τα χαρακτηριστικά του. Αυτοί είναι:

Είναι κατασκευασμένο για ταχύτητα

Το Supermetrics προσφέρει απόδοση υψηλής ταχύτητας, είτε πρόκειται για σύνδεση σε πηγές δεδομένων και πλατφόρμες αποθήκευσης είτε για εξαγωγή δεδομένων και προσθήκη στα εργαλεία σας. Θα αντλήσει μόνο τα δεδομένα που χρειάζεστε από πηγές απευθείας. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαθέσιμα πεδία από την πηγή δεδομένων. Το εργαλείο είναι επίσης εύχρηστο για τη δημιουργία οπτικά ελκυστικών αναφορών εύκολα χρησιμοποιώντας τα πρότυπα.

Ευκολία στη χρήση

Το Supermetrics διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή με πολύτιμα χαρακτηριστικά. Η χρήση αυτού του εργαλείου δεν απαιτεί να είστε επαγγελματίας σε τεχνικές δεξιότητες. Αντίθετα, είναι εύκολο για όλους με βασικές γνώσεις υπολογιστών. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε εσωτερικός αναλυτής, μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα με αυτό το εργαλείο.

  Πώς να αλλάξετε τον οικοδεσπότη μιας σύσκεψης στο ζουμ

Επιπλέον, το Supermetrics διευκολύνει την εξαγωγή δεδομένων προσφέροντας ένα αναπτυσσόμενο μενού. Σας βοηθά να επιλέξετε τα τμήματα που χρειάζεστε αντί να τα θυμάστε και να τα εισάγετε με μη αυτόματο τρόπο. Ως εκ τούτου, εξοικονομεί πολύ χρόνο, ειδικά όταν βιάζεστε.

Προμηθευτός

Για βασικές απαιτήσεις, το Supermetrics έχει συγκριτικά χαμηλότερο κόστος. Αλλά αν θέλετε να εξαγάγετε δεδομένα από ορισμένες συγκεκριμένες πηγές, η τιμή είναι λίγο μεγαλύτερη. Και είναι ακόμα χρήσιμο γιατί τα αποτελέσματα που πρόκειται να πάρετε από αυτό αξίζουν τον κόπο.

Πολλές ενσωματώσεις

Το Supermetrics μπορεί να ενσωματωθεί με πολλές πηγές δεδομένων, ώστε να μπορείτε να εξαγάγετε αυτές που χρειάζεστε και να κάνετε μια υπέροχη αναφορά από αυτές. Προσφέρουν περισσότερες ενσωματώσεις από πολλούς άλλους κορυφαίους παίκτες σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, η ποιότητα σύνδεσης τους είναι επίσης εξαιρετική, επιτρέποντας την εξαγωγή με όλες τις διαστάσεις και τις μετρήσεις χωρίς απώλεια της ακεραιότητας των δεδομένων.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τομείς όπου το Supermetrics μπορεί να βελτιωθεί, όπως η επεκτασιμότητα και η έλλειψη αποθήκευσης. Εκτός από αυτά, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ξεκινήσετε.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιεί το Supermetrics;

Το Supermetrics μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ, νεοφυείς επιχειρήσεις, εκδότες, εταιρείες μάρκετινγκ περιεχομένου, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλες εταιρείες με ανάγκες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Γενικά, το Supermetrics είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές ομάδες που ενσωματώνουν αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ, καθώς δεν χρειάζονται ακόμη μια ολοκληρωμένη λύση. Χρειάζονται βασικές λειτουργίες για να κατανοήσουν την απόδοσή τους στο μάρκετινγκ. Επιπλέον, μπορεί επίσης να είναι βολικό για ελεύθερους επαγγελματίες και επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη δυναμική του μάρκετινγκ.

Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι οργανισμοί που χρειάζονται πολύπλοκες επιχειρηματικές αναλύσεις και πληροφορίες ενδέχεται να μην το βρουν πολύ χρήσιμο. Επομένως, εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας.

Τιμολόγηση

Η Supermetrics έχει διαφορετικά εύρη τιμών για τα προϊόντα της.

  • Supermetrics για το Google Data Studio: Ξεκινά από 80 $/μήνα για 1 πηγή δεδομένων, 1 χρήστη, 10 λογαριασμούς/πηγή δεδομένων
  • Supermetrics για Φύλλα Google: Ξεκινά από 114 $/μήνα για 10 πηγές δεδομένων, 1 χρήστη, 10 λογαριασμούς/πηγή δεδομένων
  • Supermetrics για Excel: Ξεκινά από 114 $/μήνα για 7 πηγές δεδομένων, 1 χρήστη, 10 λογαριασμούς/πηγή δεδομένων
  • Supermetrics for Uploader: Ξεκινά από 45 $ ΗΠΑ/μήνα για 5 συνολικά μεταφορτώσεις

Για όλα τα άλλα προϊόντα της Supermetrics, λάβετε μια προσφορά απευθείας επικοινωνώντας με την ομάδα πωλήσεών τους από το επίσημη ιστοσελίδα.

Η Supermetrics προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Συμπέρασμα: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Supermetrics; 👩‍🏫

Υπερμετρικά είναι ένα αποτελεσματικό, εύχρηστο και πλούσιο σε δυνατότητες εργαλείο που κάνει την εξαγωγή και την ανάλυση των δεδομένων σας χωρίς κόπο. Είναι κατασκευασμένο για ταχύτητα και σας εξοικονομεί χρόνο με ισχυρό αυτοματισμό και πολλές λειτουργίες.

Εάν έχετε εμπειρία στην εργασία με υπολογιστικά φύλλα, το Supermetrics μπορεί να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για εσάς. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους εμπόρους και τους αναλυτές για να ενσωματώσουν την απρόσκοπτη ενοποίηση με διαφορετικές πηγές δεδομένων και να πραγματοποιήσουν οπτικοποίηση και ανάλυση δεδομένων.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι εξαιρετικό για μικρότερες ομάδες, εταιρείες και εταιρείες που χρειάζονται ανάλυση μάρκετινγκ για να βελτιώσουν τις καμπάνιες τους και να λάβουν καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις.