Αφαιρέστε τυχόν ανεπιθύμητα στοιχεία από τη διεπαφή iOS 7 με το HideMe7

Σίγουρα θα βρείτε προσαρμογές Cydia για ακόμη και τα πιο μικρά μέρη του iOS, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε οπτικές αλλαγές σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο διεπαφής χρήστη. Ακόμα κι αν ένα tweak δεν είναι πολύ εξειδικευμένο για μία μόνο πτυχή του iOS, συχνά καταλήγει να εστιάζει σε μία μόνο περιοχή του υλικολογισμικού, όπως η οθόνη κλειδώματος ή τα εικονίδια. Το CustomLS και το Transparency είναι μόνο δύο παραδείγματα τέτοιων συγκεκριμένων τροποποιήσεων της Cydia, παρά το γεγονός ότι και τα δύο συνοδεύονται από έναν καλό αριθμό επιλογών προσαρμογής. Το HideMe7 είναι ένα παρόμοιο tweak, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του έγκειται στο γεγονός ότι σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές σε όλα τα σημαντικά μέρη του iOS. Χάρη σε αυτό το πακέτο, μπορείτε να αποκρύψετε στοιχεία διεπαφής χρήστη από την οθόνη κλειδώματος, το Springboard, τους φακέλους, το Κέντρο ειδοποιήσεων και το Κέντρο ελέγχου.

  Πώς να σταματήσετε τα αιτήματα αξιολόγησης εφαρμογών στο iOS

Το HideMe7 προσθέτει ένα δικό του εκτενές μενού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις μετοχών. Υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες για διαφορετικές περιοχές του iOS 7 και η διαμόρφωση των επιλογών δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Στους χρήστες παρέχεται μια σειρά από εναλλαγές και η κατάσταση αυτών των εναλλαγών καθορίζει την ορατότητα συγκεκριμένων στοιχείων διεπαφής χρήστη. Στην οθόνη κλειδώματος, είναι δυνατή η απόκρυψη της συσκευής λαβής κάμερας, της λαβής CC, της λαβής NC, ολόκληρου του NC, της τρέχουσας ημερομηνίας και της κατάστασης φόρτισης. Δεδομένου ότι το HideMe7 κρύβει μόνο στοιχεία, καμία από τις αλλαγές που έγιναν από αυτό δεν κάνει το iPhone σας να φαίνεται εντελώς εξωγήινο. Οι αλλαγές στο Springboard είναι λίγο πιο έντονες, αλλά και πάλι όχι υπερβολικά. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ετικέτες εικονιδίων, τα σήματα, το φόντο φακέλων και τις κουκκίδες σελίδας. Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή σε αυτήν την ενότητα είναι η δυνατότητα απόκρυψης στιγμιότυπου φλας.

  Το Bluetooth είναι πάντα ενεργοποιημένο στο iOS 11, εκτός εάν το απενεργοποιήσετε

Η πιο πυκνοκατοικημένη ενότητα του μενού HideMe7 είναι αυτή που χειρίζεται τη γραμμή κατάστασης. Βασικά, είναι δυνατό να αποκρύψετε οποιοδήποτε εικονίδιο μπορεί να εμφανιστεί στη γραμμή κατάστασης. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το ποσοστό της μπαταρίας μέσω της ενότητας της γραμμής κατάστασης του HideMe7. Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι τόσο αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής του καθενός που το HideMe7 συνοδεύεται από μια δική του ειδική ενότητα Μηνυμάτων. Χάρη στις επιλογές που υπάρχουν εκεί, μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε συννεφάκια SMS, χρονικές σημάνσεις και άλλες οπτικές πτυχές της εφαρμογής stock Messages στο iOS 7.

  Πώς να στείλετε δώρα από το App Store στο iOS

Για όσους από εσάς μισείτε να πατήσετε κατά λάθος το κουμπί Store ενώ ακούτε μουσική στο iPhone, το HideMe7 προσφέρει την επιλογή να αποκρύψετε και αυτό το κουμπί εντελώς.

Το HideMe7 είναι ένα χρήσιμο tweak, αλλά υπάρχει μόνο μια μικρή αλλαγή που χρειάζεται απεγνωσμένα. Οι περισσότερες από τις αλλαγές που κάνετε με το HideMe7 δεν υλοποιούνται αν δεν κάνετε respring τη συσκευή, αλλά το tweak δεν επαναλαμβάνεται αυτόματα, ούτε συνοδεύεται από κουμπί respring! Έτσι, μέχρι να ενημερωθεί το HideMe7, θα έχετε τη μη αυτόματη επανεκκίνηση της συσκευής σας με άλλα μέσα (χρησιμοποιήσαμε το WinterBoard για το σκοπό αυτό). Γενικά όμως, το tweak αξίζει εντελώς. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας κοιτάζοντας στο ρεπό του BigBoss και πληρώνοντας 0,99 $.