Αυτό το tweak σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο αποθήκευσης των στιγμιότυπων οθόνης στο iOS [Jailbreak]

Για έναν επαγγελματία blogger, τα στιγμιότυπα οθόνης είναι κρίσιμης σημασίας. Όχι μόνο προσθέτουν χρώμα και ζωντάνια σε ό,τι γράφουμε και φέρνουμε στους αναγνώστες μας, αλλά μας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να επεξηγήσουμε καλύτερα την άποψή μας κάνοντας τα πράγματα οπτικά (δεν λένε «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» χωρίς λόγο) . Σας βοηθούν επίσης – τους αξιότιμους αναγνώστες μας – να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα για το τι προσπαθούμε να σας δείξουμε (λογοπαίγνιο). Αυτός είναι ο κύριος λόγος που στο wdzwdz παίρνουμε τα δικά μας στιγμιότυπα οθόνης για κάθε κομμάτι λογισμικού και τεχνολογίας που εξετάζουμε, για να διατηρήσουμε αυτή την εμπειρία προσωπική και καθαρή.

Το iOS είχε πάντα έναν πραγματικά υπέροχο μηχανισμό στιγμιότυπων οθόνης (ήταν αρκετά αξιοπρεπής ακόμα και όταν το Android μας απαιτούσε να χρησιμοποιήσουμε το ADB για να τραβήξουμε τη λήψη οθόνης) και μέχρι σήμερα, το προτιμώ από σχεδόν κάθε άλλη πλατφόρμα. Ωστόσο, δεν ήταν χωρίς περιθώρια βελτίωσης, καθώς η εύρεση της κατάλληλης ανάμεσα σε πολλές εικόνες με παρόμοια ονομασία είναι μια ταλαιπωρία που πάντα θα ήθελα να αποφεύγω. Λοιπόν, εάν έχετε ένα iPhone με jailbrock, μπορείτε να αποκτήσετε μια καλύτερη εμπειρία στιγμιότυπου οθόνης χάρη σε ένα δωρεάν tweak που ονομάζεται Almpoum (ναι, είναι περίεργο, το ξέρουμε). Οι λεπτομέρειες μόλις πέρασαν το άλμα.

  Πώς να τοποθετήσετε φακέλους μέσα σε φακέλους στο iOS 9

Διανέμεται μέσω του αποθετηρίου BigBoss στο Cydia, το Almpoum σάς επιτρέπει να εκτελείτε έναν αριθμό ενεργειών με κάθε στιγμιότυπο οθόνης που τραβάτε στο iPhone/iPod touch σας. Μόλις εγκατασταθεί, το tweak προσθέτει τις ρυθμίσεις του στην εγγενή εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iOS κάτω από τον πίνακα επεκτάσεων και από προεπιλογή ενεργοποιεί ένα αναδυόμενο παράθυρο κάθε φορά που λαμβάνεται ένα στιγμιότυπο οθόνης για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε με αυτό. Άλλες επιλογές, οι οποίες είναι αρκετά πολλές, μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του πίνακα ρυθμίσεων του tweak, όπου τα περισσότερα πράγματα είναι αυτονόητα. Και πάλι, με το προεπιλεγμένο αναδυόμενο παράθυρο, έχετε την επιλογή είτε να αποθηκεύσετε το στιγμιότυπο οθόνης στη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών της συσκευής σας είτε να το αντιγράψετε στο πρόχειρο ή και τα δύο, για αυτό το θέμα.

  Τραβήξτε φωτογραφίες για να δημιουργήσετε λίστες και να τις ταξινομήσετε με ετικέτες βάσει ενεργειών [iOS]

Στις ρυθμίσεις, ο αριθμός των επιλογών που έχετε είναι αρκετά σημαντικός, αν και αυτό που θεωρώ πιο χρήσιμο είναι η δυνατότητα αποθήκευσης στιγμιότυπων οθόνης σε ένα ξεχωριστό, προσαρμοσμένο άλμπουμ αντί να πηγαίνουν όλα στο Camera Roll. Αυτό και μόνο με έχει βοηθήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την αλλαγή του φλας της οθόνης που λαμβάνει χώρα κατά τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης (και την πλήρη κατάργησή του), την ειδοποίηση των εφαρμογών ότι έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης και εάν θα μεταφορτωθούν ή όχι στη Ροή φωτογραφιών κ.λπ.

Το Almpoum είναι μια εξαιρετική προσαρμογή για σχεδόν όλους, και ειδικά αν είστε χρήστης που είναι βαρύς στα στιγμιότυπα οθόνης. Αρπάξτε το τώρα για το iPhone ή το iPod touch που έχετε κάνει jailbrock (η συμβατότητα με iPad δεν είναι επιβεβαιωμένη), ενώ το tweak λειτουργεί καλά με την αρχιτεκτονική 64-bit του iPhone 5s.

  Οι καλύτεροι αναλυτές WiFi για να παρακολουθείτε τον αόρατο (Windows, iOS και Android)