Αυτοματοποιήστε τις εργασίες HR με το Freshteam και βελτιώστε την αποτελεσματικότητα

Τα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού (HR) σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν διάφορα διαδικτυακά ή εκτός σύνδεσης εργαλεία για τη διαχείριση εργασιών, συμμορφώνοντας τις επιχειρηματικές πολιτικές. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το Freshteam. Αλλά είναι πιο στιβαρό και διαθέτει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού σας.

Η εύρεση του σωστού συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που είναι εύκολο στη χρήση και προσιτό απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Η αγορά πλημμυρίζει από εργαλεία HRMS και δεν είναι όλα αξιόπιστα. Έχουμε περάσει από πολλά από αυτά και ο Freshteam τράβηξε την προσοχή μας.

Βρείτε παρακάτω μια συνοπτική ανασκόπηση του εργαλείου Freshteam HRMS. Διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε αν το Freshteam είναι το κατάλληλο εργαλείο HR για την επιχείρησή σας.

Πίνακας περιεχομένων

Προκλήσεις για HR: Καθήκοντα και Φόρτος εργασίας

#1. Συμμορφωθείτε με Κανονισμούς και Νόμους

Ένα άτομο Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει να κάνει κάθε βήμα μετά την αναθεώρηση όλων των εταιρικών και κυβερνητικών. Κανονισμοί. Αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να θυμάστε όλους τους κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε ως HR.

#2. Πρόσληψη του Σωστού Ταλέντου

Οι αγορές εργασίας είναι γεμάτες με άτομα που αναζητούν εργασία, αλλά υπάρχει σπανιότητα ταλαντούχων ανθρώπων που μπορούν να προσφέρουν αποτελέσματα την επόμενη μέρα μετά την επιβίβαση. Η ανακάλυψη αυτών των ταλέντων χρειάζεται μια ισχυρή ικανότητα αναζήτησης.

#3. Υπάλληλοι επιβίβασης

Οι εταιρείες με γρήγορες διαδικασίες προσλήψεων εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενσωματώσουν ένα σημείο συμφόρησης στη ροή εργασιών προσλήψεων.

#4. Προσωπικό εκτός επιβίβασης

Η έξοδος από έναν υπάλληλο είναι επίσης επαχθής γιατί πρέπει να περάσετε από διάφορες καταστάσεις λογαριασμού, χρονοδιαγράμματα κ.λπ., για να εκδώσετε τον πλήρη και οριστικό διακανονισμό.

#5. Παροχές και αποδοχές εργαζομένων

Η κατασκευή κατάλληλων πακέτων αποζημίωσης, προνομίων, παροχών υγείας κ.λπ., είναι επίσης πρόκληση.

#6. Ανάπτυξη και Εκπαίδευση Εργαζομένων

Ένα HR πρέπει επίσης να χαράξει στρατηγικές για την εκπαίδευση των εργαζομένων έτσι ώστε να μπορούν να αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες από τις οποίες μπορεί να ωφεληθεί η επιχείρηση. Η επιλογή του σωστού πόρου, η εγγραφή τους για εκπαίδευση, η έκδοση πιστοποιητικών κ.λπ., είναι σημαντικά σημεία πόνου.

Το Freshteam βοηθά το HR να ξεπεράσει τις προκλήσεις

Οι παραπάνω εργασίες ανθρώπινου δυναμικού είναι προκλητικές επειδή οι περισσότερες μπορεί να μην έχουν αυτοματοποιημένα εργαλεία για τη διαχείρισή τους. Ορισμένες εργασίες έχουν εργαλεία, αλλά είναι αποσιωπημένες και περιορισμένες.

Το Freshteam φέρνει όλα αυτά τα κατακερματισμένα εργαλεία HR σε ένα μέρος. Για αυτές τις εργασίες HR, δεν υπήρχαν εργαλεία στο παρελθόν. Η Freshteam έχει αναπτύξει νέες εφαρμογές.

  Πώς να διαβάσετε μια δισκέτα σε σύγχρονο υπολογιστή ή Mac

Με λίγα λόγια, έχετε όλες τις λειτουργίες HR σε ένα μέρος. Επίσης, το HRMS είναι κατάλληλο για μικρές, μεσαίες και επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων. Ως εκ τούτου, μόλις η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού σας γνωρίσει, δεν χρειάζεται να την εκπαιδεύσετε ξανά με άλλο εργαλείο στο μέλλον.

Τι είναι το Freshteam;

Το Freshteam είναι ένα λογισμικό διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις καθώς και επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία HR που χρειάζεται ένα ανθρώπινο δυναμικό για να εκπληρώσει τις ευθύνες του με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Ως HR, μπορείτε να το ρυθμίσετε για την εταιρεία σας σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ναι, είναι τόσο γρήγορο!

Μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox, το Safari, το Microsoft Edge κ.λπ. Δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού ή διακομιστή επιτόπου. Έρχεται επίσης ως εφαρμογή smartphone, ώστε οι HR να μπορούν να φέρουν μαζί τους ολόκληρο το γραφείο τους κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών.

Λήψη: Freshteam για Android | iOS

Το Freshteam είναι μια ανερχόμενη εφαρμογή HRMS κυρίως επειδή φέρνει όλες τις λειτουργίες HR σε ένα λογισμικό cloud. Οι HR δεν χρειάζεται να περάσουν μέσα από κρίκους μεταξύ πολλών εργαλείων. Μπορούν να επικεντρωθούν στην εργασία μόνο σε μία εφαρμογή.

Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τις μονάδες HR και τις λειτουργίες κατά την αρχική εγκατάσταση. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν χρησιμοποιούν όλες τις ενότητες οποιουδήποτε εργαλείου HRMS. Ως εκ τούτου, μια τροποποιημένη διεπαφή εργαλείου δίνει στα στελέχη HR την αίσθηση ελέγχου και λογισμικού χωρίς ακαταστασία.

Για να μην αναφέρουμε, η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι εκεί για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε σχετικά με το εργαλείο ως HR.

Πώς βοηθά το Freshteam τους HR;

#1. Συνδέει ολόκληρη την ομάδα HR

Οι διευθυντές και οι ηγέτες ανθρώπινου δυναμικού μπορούν να αναπνεύσουν εύκολα επειδή η Freshteam κρατά όλη την ομάδα ανθρώπινου δυναμικού ενήμερη. Ανάλογα με τον ρόλο και την άδεια ασφαλείας, κάθε προσωπικό ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να έχει πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες από αυτό το εργαλείο.

#2. Ονόματα απλά και βασισμένα στο πλαίσιο

Τα ονόματα των διαφόρων εργαλείων, λειτουργιών και επιλογών είναι σύμφωνα με την εργασία και το πλαίσιο της διαδικασίας HR. Ως εκ τούτου, οι νέοι ή οι ειδικοί HR μπορούν εύκολα να κατανοήσουν την ορολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό το εργαλείο.

#3. Φιλικό προς τον προϋπολογισμό

Οι διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού πρέπει να ελέγχουν ολόκληρο το τμήμα HR με περιορισμένο προϋπολογισμό. Δεδομένου ότι η εφαρμογή Freshteam είναι εξαιρετικά ευέλικτη και επεκτάσιμη, μπορείτε να ξεκινήσετε με φθηνή τιμολόγηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο καθώς αυξάνεται ο προϋπολογισμός σας.

#4. Απελευθερώνει ταχύτερα το πρόγραμμα του HR

Το εργαλείο αυτοματοποιεί πολλές επαναλαμβανόμενες και μη αυτόματες εργασίες που διαφορετικά θα απαιτούσαν 3 έως 4 ώρες από την καθημερινή ρουτίνα ενός HR. Ως εκ τούτου, οι HR μπορούν να επενδύσουν περισσότερο στη χάραξη πολιτικής, στην έρευνα αγοράς εργασίας, σε ηγετικά καθήκοντα κ.λπ.

#5. Συνδεθείτε με Πίνακες Εργασίας

Το Freshteam έρχεται με πολλαπλές ενσωματώσεις στον πίνακα εργασίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια θέση εργασίας και να τη δημοσιεύσετε στις κορυφαίες αγορές εργασίας με ένα μόνο κλικ.

#6. Μεταφορά δεδομένων από άλλα εργαλεία HRMS

Είναι απλώς μια βόλτα στο πάρκο όταν πρέπει να μεταφέρετε υπάρχοντα δεδομένα τμήματος HR από το παλιό εργαλείο HRMS στο Freshteam.

#7. Εύκολη διαχείριση εργαζομένων

Το Freshteam είναι ένα κεντρικό εργαλείο για την παρακολούθηση φύλλων χρόνου, τη δημιουργία μισθοδοσίας, τις πληρωμές εργαζομένων, την παρακολούθηση παροχών, την ενσωμάτωση νέων συνεργατών, την αποχώρηση ενός υπαλλήλου που συνταξιοδοτείται, τη διαχείριση συγκρούσεων, τη συμμόρφωση, την παρακολούθηση απόδοσης και πολλά άλλα.

  PSA: Προσέξτε για αυτήν τη νέα απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Amazon

Με λίγα λόγια, οι HR λαμβάνουν αυτό που χρειάζονται απευθείας στον σταθμό εργασίας τους. Ως εκ τούτου, τα HR παραμένουν χαρούμενα και παραγωγικά.

#8. Χωρίς καμπύλη μάθησης

Οι HR μπορούν εύκολα να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τον ιστό Freashteam και τις εφαρμογές για κινητά χωρίς εκτεταμένες συνεδρίες εκμάθησης. Διαθέτει επίσης μια περίτεχνη βιβλιοθήκη βοήθειας που αποτελείται από πόρους ανθρώπινου δυναμικού, ιστολόγια και άρθρα υποστήριξης, στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε αδιέξοδο.

Τα οφέλη του Freshteam

#1. Σύνολο δεδομένων εργαζομένων σε μία εφαρμογή

Αποθηκεύει δεδομένα ενός υπαλλήλου από την είσοδό του στον οργανισμό μέχρι την έξοδο. Και αυτό είναι για όλους. Το προσωπικό ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να ενημερώσει σχετικά δεδομένα ενδιάμεσα απευθείας στην εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε χειροκίνητα έγγραφα.

Όποτε τα εξουσιοδοτημένα HR θέλουν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των εργαζομένων, μπορούν. Εξαρτάται από την εργασία στο χέρι. Τα HR δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένα δεδομένα εργαζομένων.

#2. Απλοποιημένο ATS

Το εργαλείο Freshteam ATS κάνει τους HR, τους υποψηφίους και τους συνεντευκτής χαρούμενους επειδή περνούν από μια διαδικασία χωρίς αμφιβολίες.

Το ATS αυτοματοποιεί τις περισσότερες από τις εργασίες ροής εργασίας προσλήψεων, όπως η ανάρτηση εργασίας, ο έλεγχος υποψηφίων, η συνέντευξη υποψηφίου, η διαχείριση προσφορών και η τελική ενσωμάτωση.

#3. Αυτοεξυπηρέτηση εργαζομένων

Η πύλη αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων της Freshteam φέρνει το γραφείο HR στους σταθμούς εργασίας των εργαζομένων. Το προσωπικό μπορεί να διαχειριστεί τακτικά καθήκοντα ανθρώπινου δυναμικού, όπως αίτημα αδειών, υποβολή δαπανών, συμπλήρωση φύλλων χρόνου, εγγραφή σε εκπαιδευτικές συνεδρίες, ενημέρωση της σελίδας παροχών κ.λπ.

#4. HR Analytics

Η ενότητα αναλυτικών στοιχείων Freshteam σάς προσφέρει πληροφορίες που δεν ήταν ποτέ προσβάσιμες σε εσάς. Μπορείτε να κατανοήσετε τα πρότυπα άδειας, την απόδοση των εργαζομένων, τις συχνότητες προσλήψεων κ.λπ. Αντίστοιχα, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαδικασίες HR για να ελαχιστοποιήσετε τις διαρροές προϋπολογισμού.

#5. Διαχείριση εργαζομένων μείον τα λάθη

Τα ανθρώπινα λάθη στη διαχείριση των εργαζομένων αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις. Οι εταιρείες πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια σε κοστούμια, ζημιές, λάθη μισθοδοσίας κ.λπ. Αποφεύγετε τέτοια έξοδα εντελώς με το Freashteam HRMS.

#6. Εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας

Το Freshteam χρησιμοποιεί προηγμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης δεδομένων για την προστασία των δεδομένων σας από τους χάκερ. Επίσης, διαθέτει ελέγχους και ισορροπίες για την αποφυγή τυχαίων διαγραφών δεδομένων, χειρισμών κ.λπ.

Χαρακτηριστικά του Freshteam

Πληροφοριακό Σύστημα Ανθρώπινου Δυναμικού (HRIS)

Το HRIS είναι το σύστημα βάσης δεδομένων εργαζομένων της Freshteam. Περιλαμβάνει λειτουργίες λειτουργικότητας ευρύτερου επιπέδου όπως:

  • Προσβάσιμος Κατάλογος Υπαλλήλων
  • Αποτελεσματική Αυτοεξυπηρέτηση Εργαζομένων
  • Εύχρηστα οργανογράμματα
  • Ασφαλής διαχείριση εγγράφων
  • Συγχρονισμός δεδομένων μισθοδοσίας

Κάνετε όλες τις εργασίες εισαγωγής δεδομένων σε αυτήν την ενότητα όταν επιβιβάζεστε σε έναν νέο υπάλληλο, προάγετε ένα υπάρχον προσωπικό ή αποσύρετε έναν υπάλληλο.

Διαχείριση Πωλητών

Το Freshteam διαθέτει μια πύλη sandboxed μόνο για τους πωλητές και τους εργολάβους. Εάν είστε μεγάλη επιχείρηση, μπορείτε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις λειτουργίες HR όπως η εξέταση υποψηφίων, ο προγραμματισμός συνεντεύξεων κ.λπ.

Οι πωλητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πύλη τους και να κάνουν τη δουλειά τους από εκεί. Τα δικά σας δεδομένα και τα δεδομένα των προμηθευτών παραμένουν απολύτως απομονωμένα. Αλλά όποτε θέλετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα των προμηθευτών.

Διαχείριση Προσλήψεων

Η Freshteam προσφέρει επίσης διάφορα εργαλεία συστήματος διαχείρισης προσλήψεων (RMS) όπως:

  • Επικύρωση αιτημάτων πρόσληψης
  • Ανάρτηση θέσεων εργασίας
  • Μοιραστείτε την αγγελία εργασίας σας σε διαφορετικές πλατφόρμες
  • Διαχείριση και δέσμευση υποψηφίων
  • Εύρεση διευθυντών για τεχνικές συνεντεύξεις
  • Προγραμματισμός συνεντεύξεων
  Πώς να προσθέσετε αριθμούς γραμμής σε ένα έγγραφο του Microsoft Word

Είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την πρόσληψη εργατικού δυναμικού για οποιοδήποτε τμήμα μιας επιχείρησης.

HR Anywhere With Mobile App

Η εφαρμογή του για κινητά είναι διαθέσιμη τόσο για την ομάδα HR όσο και για άλλους υπαλλήλους. Το γενικό προσωπικό μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για κινητά για εγγραφές χρόνου, υποβολές δαπανών, αιτήματα για άδεια, προγραμματισμό διακοπών κ.λπ.

Οι HR μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για κινητά για να εγκρίνουν δαπάνες, να παραχωρούν ρεπό, να συνεντεύξουν υποψηφίους, να διαχειριστούν την ενσωμάτωση νέων προσλήψεων κ.λπ.

Επεξεργασμένοι πόροι ανθρώπινου δυναμικού

Το Freshteam προσφέρει επίσης μια διευρυνόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου HR για μάθηση και ανάπτυξη ως HR. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Γλωσσάρι Ανθρώπινου Δυναμικού για να κατανοήσετε ορισμένους όρους του κλάδου που δεν γνωρίζατε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης HR.

Υπάρχει επίσης μια πύλη HR Resources όπου λαμβάνετε ποιοτικό περιεχόμενο για Delighting Candidates, Delighting Employees, Ebooks HR, Webinars HR κ.λπ.

Σύστημα παρακολούθησης αιτούντων

Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο ATS για μια απλοποιημένη εμπειρία πρόσληψης. Σας βοηθά σε όλες τις φάσεις της πρόσληψης, συμπεριλαμβανομένων:

  • Συνέχιση του Screening
  • Προμήθεια υποψηφίων
  • Διαχείριση δεξαμενής ταλέντων
  • Προγραμματισμός Συνεντεύξεων
  • Κάρτες βαθμολογίας συνέντευξης και σχόλια
  • Διαχείριση Προσφορών
  • Αναφορά προσλήψεων
  • Ροές εργασιών πρόσληψης

Ενσωμάτωση εργαζομένων

Με το Freshteam, οι οργανισμοί μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι μπορούν να έχουν μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία επιβίβασης. Υποστηρίζει γρήγορη ενσωμάτωση εργαζομένων με λειτουργίες όπως λίστα ελέγχου ενσωμάτωσης, ηλεκτρονική υπογραφή, προληπτικές υπενθυμίσεις και παρακολούθηση για μη ολοκληρωμένα στοιχεία ενσωμάτωσης και πολλά άλλα.

Υπάλληλος εκτός επιβίβασης

Αυτή η πλατφόρμα σας βοηθά επίσης κατά τη διαδικασία αποβίβασης ενός υπαλλήλου. Με αυτό, μπορείτε να υπολογίσετε την πλήρη και τελική αποζημίωση του εργαζομένου, να κάνετε μια λίστα ελέγχου για την ανάκτηση των συσκευών και των κρίσιμων αρχείων της εταιρείας και να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική εταιρεία για να τερματίσετε τα συμβόλαια υγείας.

Διαχειριστείτε τα Time-offs

Η Freshteam είναι επίσης αποτελεσματική στη φροντίδα των πολιτικών ωραρίου της εταιρείας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά για τη διαχείριση των υπολοίπων αδειών υπαλλήλων, των ωρών άδειας μετ’ αποδοχών και των ημερολογίων διακοπών από ένα μέρος:

  • Παγκόσμια Διαχείριση Πολιτικής Χρονοδιάρκειας
  • Αυτοματοποιήστε τις ροές εργασιών έγκρισης χρόνου απενεργοποίησης
  • Εξατομικευμένες πολιτικές ωραρίου
  • Διαχείριση ημερολογίου διακοπών
  • Αναφορές βάσει ομάδας

Αναφορά ανθρώπινου δυναμικού

Το εργαλείο αναφοράς ανθρώπινου δυναμικού αυτής της πλατφόρμας σάς επιτρέπει να έχετε όλες τις μετρήσεις ανθρώπινου δυναμικού στα χέρια σας. Εκτός από τη διατήρηση υψηλής ασφάλειας των αναφορών, σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να προγραμματίζετε και να επιμελείτε αναφορές.

Ενσωματώσεις Freshteam

Η Freshteam υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση με τους πιο εξέχοντες πίνακες θέσεων εργασίας στον κόσμο. Μπορείτε να το ενσωματώσετε με τα Indeed, LinkedIn, Monster, Ziprecruiter, Jooble και JobTarget.

Τιμολόγηση Freshteam

Το Freshteam είναι δωρεάν για πολύ μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις που διαχειρίζονται έως και 50 υπαλλήλους. Όμως, έχει περιορισμένα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες δυνατότητες του Freshteam όταν εγγραφείτε στο Growth (1,2$/χρήστης/μήνα), Pro (2,4$/χρήστης/μήνα) και Enterprise (4,8$/χρήστης/μήνα).

Όλα τα προγράμματα επί πληρωμή συνοδεύονται επίσης από χρέωση πλατφόρμας. Τα τέλη πλατφόρμας για το Growth, το Pro και το Enterprise είναι 71 $, 119 $ και 203 $ ανά μήνα, αντίστοιχα.

Εναλλακτικές λύσεις Freshteam

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις για το Freshteam. Θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τις δυνατότητες της Freshteam με ορισμένους κορυφαίους ανταγωνιστές και να κατανοήσετε πόσο ισχυρή είναι η Freshteam.

Κυματισμός

Το Rippling λειτουργεί ως κέντρο εντολών HR. Από την ενσωμάτωση έως την αποβίβαση και οτιδήποτε μεταξύ αυτών των δύο φάσεων, μπορείτε να τα διαχειριστείτε όλα σε αυτό το λογισμικό HRIS.

Προσφέρει εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού όπως Μισθοδοσία, Οφέλη, LMS, Διαχείριση ταλέντων, Φύλλα χρόνου, Συμμετοχή, Παρακολούθηση Απόδοσης και άλλα. Η συνδρομή ξεκινά από 8 $/μήνα/χρήστη και μπορείτε να κλιμακωθείτε σε οποιονδήποτε αριθμό χρηστών.

Άνθρωποι Zoho

Το Zoho People είναι επίσης ένα φανταστικό εργαλείο HRMS για την απλοποίηση και την οργάνωση διαδικασιών HR όπως διαχείριση απόδοσης, εκπαίδευση εργαζομένων, εκμάθηση εργαζομένων, προνόμια, οφέλη, κυνήγι ταλέντων, διατήρηση ταλέντων κ.λπ.

Η Zoho People διένειμε τις λειτουργίες της σε τρεις ενότητες: Core HR, Time & Attendance και Employee Development.

συμπέρασμα

Αφού διαβάσετε όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες της Freshteam, γίνεται σαφές ότι είναι μία από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές στη διαχείριση διαδικασιών ανθρώπινου δυναμικού για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους.

Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να δοκιμάσετε σε περιβάλλον sandbox με περιορισμένες διαδικασίες HR, λαμβάνοντας τη δωρεάν δοκιμή του Freshteam. Μπορείτε να προχωρήσετε με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή εάν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Μπορεί επίσης να παρακολουθείτε μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποίηση SHRM και πιστοποίηση PHR.