Αυτή η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι αφαιρεί νερό από το ηχείο του iPhone σας







Οι άνθρωποι παίρνουν τα τηλέφωνά τους στην τουαλέτα μαζί τους. Μπορούμε πιθανώς να συζητήσουμε γιατί είναι ανόητο να το κάνουμε αυτό, αλλά δεν έχει νόημα. Οι άνθρωποι απλώς το κάνουν και δεν μπορείς να τους κάνεις να σταματήσουν. Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν πολλά τηλέφωνα που κατέληξαν στο νερό και έτσι υπέστησαν ζημιές. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό δεν είναι απλώς ένας κίνδυνος για το μπάνιο. Μπορεί να συμβεί εάν έχετε το τηλέφωνό σας δίπλα στην πισίνα ή δίπλα στον νεροχύτη της κουζίνας. Η βασική συμβουλή όταν συμβεί αυτό είναι να αφαιρέσετε το τηλέφωνό σας από το νερό, να το απενεργοποιήσετε, να το βάλετε σε μια σακούλα με ρύζι και ίσως να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι σε αυτό. Το Sonic είναι μια εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι μπορεί να αφαιρέσει νερό από το ηχείο του iPhone σας.

  Πώς να ξεχάσετε τα δίκτυα Wi-Fi ενός Mac στα οποία ήταν προηγουμένως συνδεδεμένο

Ηχητικός είναι μια από αυτές τις εφαρμογές τελευταίας προσπάθειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν το iPhone σας έχει πέσει στο νερό και τα ηχεία δεν ακούγονται σωστά. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναπαράγετε ήχο σε διαφορετικές συχνότητες που κυμαίνονται από 258Hz έως και πάνω από 1100Hz. Ο σκοπός είναι να αφαιρέσετε αυτές τις τελευταίες σταγόνες νερού από τα ηχεία με δόνηση σε χαμηλές ή υψηλές συχνότητες.

Κατεβάστε την εφαρμογή και πατήστε Αναπαραγωγή. Σύρετε προς τα επάνω για να αυξήσετε τη συχνότητα και σύρετε προς τα κάτω για να τη μειώσετε.

Δεν κάναμε μπάνιο στο iPhone μας και στη συνέχεια δοκιμάσαμε αυτήν την εφαρμογή. Επίσης, εάν το iPhone σας έχει μείνει πολύ καιρό στο νερό, αυτή η εφαρμογή είναι πολύ απίθανο να σας βοηθήσει. Η εφαρμογή δεν το λέει ρητά, αλλά είναι πραγματικά χρήσιμη μόνο στο iPhone 7. Το iPhone 7 είναι «ανθεκτικό στο νερό». Αυτό μπορεί να ενθάρρυνε τους χρήστες να πάρουν το τηλέφωνό τους στο ντους και να δοκιμάσουν μια ή δύο εφαρμογές καραόκε. Δυστυχώς, το αδιάβροχο δεν είναι το ίδιο με το αδιάβροχο και η υγρασία στον αέρα μπορεί πραγματικά να βλάψει το τηλέφωνό σας. Εάν το iPhone σας έχει υποστεί μικρή ζημιά από το νερό, η Sonic μπορεί να σας βοηθήσει.

  Τρόπος χρήσης πολλαπλών προφίλ χρηστών στον Microsoft Edge

Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε το Sonic ακόμα κι αν έχετε ένα παλαιότερο μοντέλο iPhone. Ίσως ο Sonic να μπορέσει να αναπηδήσει τα μικρά σταγονίδια. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και αρκετά απλή στη χρήση, ώστε να μην έχετε πολλά να χάσετε. Ανεξάρτητα από το αν η εφαρμογή λειτουργεί ή όχι, πάρτε το iPhone σας στο κατάστημα της Apple ούτως ή άλλως. Εάν έχει μείνει έστω και λίγο νερό, το τηλέφωνο μπορεί να καταστεί άχρηστο με την πάροδο του χρόνου. Το Sonic παράγει ήχο σε διαφορετικές συχνότητες, δεν προσθέτει στεγνωτήριο μέσα στο τηλέφωνό σας, επομένως δεν υπάρχει εγγύηση ότι η υγρασία έχει εξαφανιστεί 100%. Μόνο ένας υπάλληλος του καταστήματος της Apple μπορεί πραγματικά να σας πει εάν υπάρχει μόνιμη βλάβη.

  Πώς να ευθυγραμμίσετε το κείμενο μέσα σε πίνακες στο Microsoft Word