Αυξήστε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων με αυτά τα 14 Online Μικρογραφίες YouTube [Free & Paid]

Καθώς η δημοτικότητα της δημιουργίας βίντεο YouTube αυξάνεται, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τη σημασία της δημιουργίας μιας εντυπωσιακής μικρογραφίας YouTube.

Όσο πιο δημιουργική και ελκυστική είναι η μικρογραφία σας, τόσο περισσότεροι άνθρωποι προσελκύονται από το βίντεο. Ίσως χρειαστεί να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσετε μια καλή μικρογραφία YouTube. Είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε λίγο τη διαδικασία.

Εδώ θα αναφέρουμε ορισμένες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων δημιουργώντας ελκυστικές και ελκυστικές μικρογραφίες YouTube.

Canva

Η επεξεργασία και η δημιουργία σχεδίων χρησιμοποιώντας το Canva είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε μια εξαιρετική και επιτυχημένη μικρογραφία YouTube. Για όσους θεωρούν δύσκολη τη χρήση του Adobe Photoshop και του Illustrator, το Canva είναι η καλύτερη δυνατή αντικατάστασή τους.

Το Canva έχει πολλά ενσωματωμένα πρότυπα που μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την εργασία και να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού στο βίντεό σας. Ορισμένα από αυτά τα πρότυπα είναι δωρεάν, ενώ άλλα μπορεί να αποτελούν μέρος του πακέτου premium.

Μπορεί να συναντήσετε στοιχεία, γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια και οτιδήποτε στο Canva δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Από εικόνες stick έως εικόνες Google, αυτοκόλλητα και γραφικά έως στοιχεία υψηλής ποιότητας, η Canva είναι η μοναδική λύση για όλες τις ανάγκες επεξεργασίας σας.

Επιλέξτε το πρότυπο που σας αρέσει και εισαγάγετε εικόνες της επιλογής σας, προσαρμόστε το κείμενο και άλλες λεπτομέρειες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε το κοινό σας με μία από τις καλύτερες μικρογραφίες YouTube που θα είχαν δει ποτέ.

Αποθηκεύστε τη μικρογραφία σε όποια μορφή θέλετε, μοιραστείτε τη με όλους και θα εκπλαγείτε από την ποσότητα αγάπης και επαίνου που θα λάβετε για αυτές τις μικρογραφίες.

Pickmaker

Το Picmaker είναι ένα πολύ γνωστό εργαλείο για τη δημιουργία και την επεξεργασία μικρογραφιών YouTube όπως ποτέ άλλοτε. Έχουν μια πληθώρα επεξεργάσιμων προτύπων που μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Εισαγάγετε το κείμενο που σας αρέσει, χρησιμοποιήστε το στυλ γραμματοσειράς που σας ευχαριστεί και ολοκληρώστε το σχέδιο με αυτοκόλλητα, στοιχεία και εικόνες της αρεσκείας σας.

Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης το δικαίωμα να αφαιρέσετε το φόντο, να επιλέξετε φίλτρα, να χρησιμοποιήσετε διαβαθμίσεις, να προσθέσετε περιγράμματα και κάθε άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό.

Έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια εικόνες χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης, μια τεράστια βιβλιοθήκη με όμορφα σχέδια και μοναδικές δυνατότητες χωρίς επιπλέον κόστος. Το Picmaker είναι η εφαρμογή που αναζητούσατε όλη σας τη ζωή. Εδώ τελειώνει η αναζήτησή σας. Δημιουργήστε την καλύτερη μικρογραφία του YouTube και κάντε το βίντεό σας μεγάλη επιτυχία!

Adobe Express

Όταν μιλάμε για επεξεργασία εικόνας, πώς μπορεί κάποιος να αγνοήσει την ύπαρξη της οικογένειας της Adobe; Η Adobe έπαιζε πάντα βασικό ρόλο στην επεξεργασία εικόνων και στη δημιουργία banner, προτύπων και μικρογραφιών YouTube.

Για τη δημιουργία εκπληκτικών μικρογραφιών YouTube, το Adobe Express θα είναι το καλύτερο και μοναδικό στο είδος του. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση και οποιοσδήποτε μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει σχέδια της επιλογής του. Το Adobe Express σάς δίνει το δικαίωμα σε πολλά και πολλά πρότυπα δωρεάν χρήσης.

Μπορείτε να τροποποιήσετε αυτά τα πρότυπα όπως θέλετε και να τα χρησιμοποιήσετε για να έχετε αποτελέσματα όπως ποτέ πριν. Χρησιμοποιήστε το Adobe Express για να δημιουργήσετε, να επαναχρησιμοποιήσετε, να αλλάξετε το μέγεθος και να αποθηκεύσετε συγκεκριμένα γραφικά της αρεσκείας σας.

Αυτά τα συγκεκριμένα γραφικά μπορεί να είναι ένα σύμβολο που θα κάνει τα βίντεό σας μοναδικά και θα τα απομονώσει από τα βίντεο όλων των άλλων. Το Adobe Express σάς βοηθά στη δημιουργία προτύπων YouTube που προσεγγίζουν ένα ευρύτερο κοινό.

Fotor

Κατά τη δημιουργία μιας μικρογραφίας YouTube, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι η σχεδίαση πρέπει να είναι τέτοια που να διακόπτει την κύλιση των θεατών και να τους αναγκάζει να παρακολουθήσουν το βίντεό σας.

  Πώς να διαγράψετε σχόλια στο Facebook, το Twitter, το YouTube και άλλα

Αυτό μπορεί να είναι δυνατό μόνο όταν η μικρογραφία σας στο YouTube είναι αρκετά ελκυστική ώστε να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων. Επομένως, μπορείτε να σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Fotor για τη δημιουργία τέτοιων μικρογραφιών που σίγουρα θα προσελκύσουν μεγάλο κοινό.

Μπορείτε να εμπνευστείτε από τα προσχεδιασμένα πρότυπα και να δημιουργήσετε τη μικρογραφία σας ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ενσωματωμένα πρότυπα για να κάνετε τη μαγεία. Κατά τη χρήση του Fotor, μια καλή σχεδίαση μικρογραφιών YouTube απέχει λίγα μόνο κλικ από εσάς.

Δεν χρειάζεται να αφιερώνετε ώρες για να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε μια μικρογραφία του YouTube. Αυτά τα πρότυπα που προσφέρει το Fotor θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και σκληρή δουλειά. Η διεπαφή της εφαρμογής είναι φιλική προς το χρήστη. Ως εκ τούτου, όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν άνετα για να δημιουργήσουν Μικρογραφίες YouTube όπως ποτέ άλλοτε.

Renderforest

Όταν δημιουργείτε ένα βίντεο, εκατομμύρια ιδέες τρέχουν στο μυαλό σας σχετικά με το πώς ακριβώς πρέπει να είναι η μικρογραφία του βίντεο. Αλλά μερικές φορές, δεν ξέρετε πώς να μετατρέψετε τη διαθέσιμη ιδέα σε έξοδο.

Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Renderforest για να δημιουργήσετε Μικρογραφίες YouTube σαν επαγγελματίας. Ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού, μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές μικρογραφίες YouTube.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη τους ή να κάνετε αναζήτηση από τη γραμμή αναζήτησης για να επιλέξετε ένα πρότυπο που εξυπηρετεί καλύτερα όλες τις ανάγκες σας. Η δουλειά είναι μισή εδώ.

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε το πρότυπο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να εκπλαγείτε από τα τελικά αποτελέσματα που έχει να προσφέρει το Renderforest. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη στοκ εικόνων που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε στοκ εικόνες ανά θέμα και τις προτιμήσεις σας.

Visme

Το Visme διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επεξεργάσιμων προτύπων μικρογραφιών YouTube. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά για να αναζητήσετε το ένα πρότυπο που σας αρέσει περισσότερο. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, γραμματοσειρές, κείμενα, αυτοκόλλητα και οτιδήποτε άλλο. Τα τελικά αποτελέσματα που θα λάβετε θα είναι εκπληκτικά.

Θα εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική ποιότητα και το φινίρισμα αυτών των φανταστικών προτύπων που έχει να προσφέρει η Visme.

Η εφαρμογή έχει πολλά ελκυστικά πρότυπα και σας επιτρέπει να τα προσαρμόσετε όσο θέλετε. Ταιριάξτε τα με την επωνυμία σας και τον σκοπό του βίντεο και φροντίστε να προσελκύσετε πολλά άτομα στο βίντεό σας.

Pixelied

Όλες οι ανησυχίες και τα ερωτήματά σας πίσω από τη δημιουργία μιας καλής μικρογραφίας YouTube τελειώνουν με το Pixelied. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλή μικρογραφία YouTube χρησιμοποιώντας το Pixelied μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Εγκαταλείψτε τη χρήση πολύπλοκων εφαρμογών όπως το Illustrator ή το Photoshop και μεταβείτε στο εύχρηστο Pixelied για να πετύχετε τον σκοπό σας.

Μην ανησυχείτε αν είστε αρχάριοι στο σχεδιασμό. μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε εντυπωσιακές μικρογραφίες YouTube χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Όταν δημιουργείτε μικρογραφίες YouTube, πρέπει να έχετε διαθέσιμες πολλές εφαρμογές. Πρέπει να αφαιρέσετε εικόνες φόντου, να έχετε ρεαλιστικές μακέτες, να χρησιμοποιήσετε στοκ φωτογραφίες, να εκτελέσετε ομαδική συνεργασία και να ανεβάσετε διανύσματα ταυτόχρονα.

Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές που εξυπηρετούν το σκοπό, η διαχείριση τόσων πολλών συνδρομών ταυτόχρονα μπορεί να είναι κουραστική. Επομένως, το Pixelied προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες σε μία μόνο εφαρμογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε την επιθυμητή εικόνα ή να επιλέξετε το πρότυπο που σας αρέσει και να το επεξεργαστείτε όπως θέλετε χρησιμοποιώντας όλες τις premium λειτουργίες.

PicsArt

Η μικρογραφία του YouTube δίνει την πρώτη εντύπωση για το βίντεό σας στους θεατές και θέλετε να είναι το καλύτερο. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PicsArt για να επιτύχετε το σκοπό μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη γκάμα ελκυστικών προτύπων και να ολοκληρώσετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Το επόμενο βήμα είναι η προσθήκη άλλων στοιχείων, όπως αυτοκόλλητα, κείμενο, γραμματοσειρά, εισαγωγικά και άλλα μικρά στοιχεία που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στον καθορισμό της επισκεψιμότητας του κοινού στο βίντεό σας.

  Πώς να αποκλείσετε κανάλια στο YouTube

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας στην επεξεργασία και τη δημιουργία σχεδίων. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες μικρογραφίες YouTube ακολουθώντας απλά βήματα.

PhotoADKing

Η δημιουργία εκπληκτικών μικρογραφιών YouTube δεν είναι πλέον δύσκολη. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι και δεν γνωρίζετε πώς πρέπει να είναι μια μικρογραφία YouTube, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή PhotoADKing για να δημιουργήσετε μια καλή μικρογραφία YouTube.

Ο πίνακας ελέγχου αυτής της εφαρμογής είναι πολύ λεπτομερής και φιλικός προς το χρήστη, ώστε να αποφεύγετε οποιαδήποτε σύγχυση ενώ προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη μικρογραφία YouTube. Εάν θέλετε να προσελκύσετε πολλή επισκεψιμότητα στα βίντεό σας, η μικρογραφία σας θα πρέπει να είναι υπέροχη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή PhotoADKing και να δημιουργήσετε μικρογραφίες σαν επαγγελματίας σχεδιαστής για να εξυπηρετήσετε το σκοπό.

Το PhotoADKing προσφέρει επεξεργάσιμα πρότυπα που μπορούν να προσαρμοστούν για να δημιουργήσουν μια καλή μικρογραφία. Μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, στοκ εικόνες, εικονίδια και εικόνες ενσωματωμένα στην εφαρμογή για να δημιουργήσετε μία από τις καλύτερες μικρογραφίες του YouTube.

Τα πρότυπα που προσφέρει το PhotoADKing διατίθενται σε τόσα πολλά υπόβαθρα, σχέδια και φίλτρα που σίγουρα θα αποτελέσουν πηγή έλξης για το βίντεό σας.

Αναζητήστε την κατηγορία της επιχείρησής σας στη γραμμή αναζήτησης και ανακαλύψτε σχετικά πρότυπα μέσα σε δευτερόλεπτα. Επεξεργαστείτε αυτά τα πρότυπα σύμφωνα με την απαίτηση και είστε έτοιμοι να κλέψετε την παράσταση με την υπέροχη μικρογραφία σας.

Δημιουργός μικρογραφιών

Το Thumbnail Maker προσφέρει μια ντουζίνα δυνατότητες για τη δημιουργία εξαιρετικών μικρογραφιών YouTube. Εγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή από το play store και επεξεργαστείτε τα ενσωματωμένα πρότυπα για να δημιουργήσετε μια καλή μικρογραφία. Η εφαρμογή έχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας κολάζ εικόνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως μικρογραφία.

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε πολλές διατάξεις για κολάζ και, στη συνέχεια, να ολοκληρώσετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Προσθέστε όλες τις εικόνες που περιγράφουν καλύτερα το βίντεό σας και δημιουργήστε ένα κολάζ.

Το κολάζ θα είναι ο καλύτερος ορισμός του βίντεό σας και θα μεταφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο που σκοπεύετε να προσφέρετε. Η εφαρμογή έχει προκαθορισμένα σχέδια κειμένου που μπορείτε να προσθέσετε απευθείας στη μικρογραφία σας και να της δώσετε την καλύτερη εμφάνιση.

Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι δωρεάν και σας βοηθούν να κάνετε καλή εντύπωση στο κοινό σας και να το προσελκύσετε στο βίντεό σας. Όταν η μικρογραφία σας φαίνεται αισθητικά υπέροχη, οι άνθρωποι θα προσελκύονται να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του βίντεό σας και να μοιραστούν καλές κριτικές σχετικά με αυτό.

Befunky

Το Befunky είναι μια από τις πιο ιδανικές και εύχρηστες εφαρμογές για τη δημιουργία επαγγελματικών μικρογραφιών YouTube. Χρησιμοποιώντας το Befunky, μπορείτε να δημιουργήσετε μικρογραφίες που καθορίζουν τέλεια την επωνυμία σας και σας βοηθούν να προσελκύσετε τη σωστή βάση κοινού. Μια μικρογραφία του YouTube παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του αν οι άνθρωποι θα προσελκύσουν το βίντεό σας ή όχι.

Επομένως, πρέπει να σχεδιάσετε μια μικρογραφία του YouTube που το κοινό δεν μπορεί να αγνοήσει. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας στο σχεδιασμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Befunky.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο της αρεσκείας σας και να σύρετε και να εισαγάγετε την επιθυμητή εικόνα στο πρότυπο. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε την επεξεργασία προσαρμόζοντας το πρότυπο προσθέτοντας όλες τις τελικές λεπτομέρειες. Δεν ακούγεται τόσο εύκολο;

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ανεβάσετε τη μικρογραφία του YouTube και να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει το πρότυπό σας και θα κάνει κλικ στο βίντεό σας για να το παρακολουθήσει αμέσως.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα τυπικό πρότυπο για χρήση σε όλα τα βίντεό σας στο YouTube. Επιλέξτε ένα πρότυπο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και ταιριάζει στο στυλ σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το πρότυπο ως επεξεργάσιμο χρησιμοποιώντας το Befunky. Κάθε φορά που δημιουργείτε ένα νέο βίντεο, τροποποιήστε αυτό το επεξεργάσιμο πρότυπο για να δημιουργήσετε μια νέα μικρογραφία για το νέο σας βίντεο.

  Πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο Facebook και στο YouTube ταυτόχρονα

Απλοποιημένη

Όπως υποδηλώνει το όνομα της εφαρμογής, το Simplified διευκολύνει τη δημιουργία μικρογραφιών YouTube. Δεν υπάρχει βιασύνη, δεν χάνουμε χρόνο εδώ και εκεί. κατεβάστε την εφαρμογή και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της δωρεάν.

Η εφαρμογή έχει τόσα πολλά ενσωματωμένα πρότυπα που κάθε φορά που σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια νέα μικρογραφία, θα έχετε στη διάθεσή σας μια πληθώρα ιδεών. Προσθέστε την εικόνα που περιγράφει καλύτερα το βίντεό σας και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τη μικρογραφία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Από κείμενα, λογότυπα, γραμματοσειρές και σχέδια μέχρι τα πάντα, μπορείτε να κάνετε τη μικρογραφία σας στο YouTube τόσο ελκυστική ώστε οι άνθρωποι να αναγκάζονται να κάνουν κλικ στο βίντεό σας και να το παρακολουθήσουν.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα δωρεάν εργαλείο συγγραφής τεχνητής νοημοσύνης που σας βοηθά να σημειώνετε τον καλύτερο τίτλο και τις καλύτερες προσφορές για τα βίντεό σας στο YouTube. Τι άλλο χρειάζεστε όταν μια εφαρμογή έχει τόσα πολλά να προσφέρει; Απλώς καθίστε αναπαυτικά, δημιουργήστε τα καλύτερα σχέδια και αφήστε την εργασία προσαρμογής και προτύπου στην εφαρμογή.

Streamlabs

Αφού δημιουργήσετε με επιτυχία ένα καλό βίντεο YouTube με εκπληκτικό περιεχόμενο, το επόμενο σημαντικό βήμα είναι να σκεφτείτε έναν ελκυστικό τίτλο και να δημιουργήσετε μια ελκυστική μικρογραφία του YouTube. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Streamlabs για να δημιουργήσετε μικρογραφίες που θα είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες και θα προσελκύουν κοινό στο βίντεό σας.

Το Streamlabs διαθέτει μεγάλο αριθμό ενσωματωμένων προτύπων που μπορεί να σας βοηθήσουν στην εύκολη επεξεργασία και τη δημιουργία μιας καλής μικρογραφίας.

Προσθέστε τις εικόνες, το κείμενο, τα GIF, τα κινούμενα σχέδια, τα emoji και ό,τι θέλετε για να προσαρμόσετε αυτά τα πρότυπα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα τυπικό πρότυπο για όλα τα βίντεό σας στο YouTube και στη συνέχεια να τροποποιήσετε καθένα από αυτά σύμφωνα με τα διαφορετικά βίντεό σας.

Το Streamlabs κάνει τη δημιουργία ενός τυπικού προτύπου πιο εύκολη στην τροποποίηση σύμφωνα με τη δική σας βούληση κάθε φορά που δημιουργείτε και ανεβάζετε ένα νέο βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Streamlabs prime για τη χρήση premium στοιχείων και προτύπων που θα σχεδιαστούν επαγγελματικά.

Offeo

Μπορείτε να προσελκύσετε κόσμο στο βίντεό σας δημιουργώντας όμορφες μικρογραφίες YouTube χρησιμοποιώντας τα πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο Offeo. Η εφαρμογή προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από φωτεινά χρώματα και ελκυστικά πρότυπα. Μπορείτε να τροποποιήσετε αυτά τα πρότυπα ανάλογα με τις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε μια μικρογραφία κατάλληλη για το βίντεό σας. Προσθέστε όλο το κείμενο, τα βίντεο και τα στοιχεία που θέλετε και δείτε πώς τα τελικά αποτελέσματα θα σας κάνουν να τρελαθείτε.

Θα εντυπωσιαστείτε από τον μεγάλο αριθμό μελών του κοινού που επαινούν τη μικρογραφία σας και ελκύονται να κάνουν κλικ και να παρακολουθήσουν το βίντεό σας. Οτιδήποτε ελκύει το ανθρώπινο μάτι δημιουργεί μια καλή εντύπωση για τον εαυτό του στο μυαλό του.

Επομένως, η δημιουργία όμορφων μικρογραφιών χρησιμοποιώντας το Offeo θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αριθμό των θεατών και να αυξήσετε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Μια καλή μικρογραφία είναι τόσο σημαντική όσο ένας καλός τίτλος του βίντεο. Ως εκ τούτου, πρέπει να καταβάλετε όλη σας την προσπάθεια για να δημιουργήσετε μια τέλεια μικρογραφία.

συμπέρασμα

Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες όταν αναζητάτε τρόπους για να δημιουργήσετε μια καλή μικρογραφία YouTube. Θα σας βοηθούσε αν είχατε μια πρόχειρη ιδέα για μια καλή μικρογραφία του YouTube.

Μπορείτε να αναζητήσετε εφαρμογές και ιστότοπους που σας δίνουν πρόσβαση σε μικρογραφίες με την καλύτερη ποιότητα και να δημιουργήσετε τις καλύτερες δυνατές. Μόλις τελειώσετε, ανεβάστε τα στο κανάλι σας στο YouTube με το βίντεό σας και απολαύστε το ενώ το κοινό εκτιμά τα βίντεό σας και τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό.

Και, αν χρειάζεστε βοήθεια για την έναρξη του καναλιού και την ανάπτυξή του, τότε ρίξτε μια ματιά στα κορυφαία εργαλεία του YouTube.