Αυξήστε τα έσοδά σας από την Dropshipping με αυτές τις 10 πλατφόρμες

Τα έσοδα από μία μόνο πηγή δεν αρκούν για τη διατήρηση του σημερινού τρόπου ζωής πολύ εύκολα.

Πρέπει να έχετε φανταστεί να δοκιμάσετε κάτι νέο από τον καθημερινό σας τρόπο ζωής ή να δημιουργήσετε ένα παράπλευρο εισόδημα εκτός από την καθημερινή σας δουλειά 9-5. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ακόμη και να ξεκινήσουν μια νέα επαγγελματική πορεία. Σωστά? Εάν είστε επίσης καταφατικοί με αυτήν τη δήλωση, θα πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Αν κάνεις αυτό που αγαπάς, υπέροχο! Αλλά, αν βαριέσαι τη δουλειά σου 9-5 ή θέλεις να δημιουργήσεις άλλη πηγή εισοδήματος, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πάντα καλύτερο να έχετε πολλαπλές πηγές εισοδήματος.

Εάν θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε κάτι δικό σας, πρέπει να εστιάσετε στις πλευρικές φασαρίες. Μερικές από τις ευρέως αποδεκτές ιδέες για παρενέργειες είναι το dropshipping, η δημιουργία περιεχομένου, η επεξεργασία βίντεο και πολλά άλλα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ασχοληθείτε με το dropshipping με μια πολύ ονομαστική ή καθόλου αρχική επένδυση. Επί του παρόντος, το dropshipping είναι μια επιχείρηση με υψηλή τάση. Αν ψάχνετε για κάτι νέο, θα πρέπει να το δοκιμάσετε.

Ας πάρουμε μια σύντομη ιδέα για το dropshipping πριν προχωρήσουμε.

Τι είναι το Dropshipping;

Το Dropshipping είναι απλό όπως το ίδιο το όνομά του. Πρόκειται για την πώληση των προϊόντων στο Διαδίκτυο χωρίς εσάς, προσωπικά ή ως κατάστημα που κατέχετε αυτό το προϊόν. Είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο ο πελάτης υποβάλλει μια παραγγελία για ένα συγκεκριμένο απόθεμα ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο. Το κατάστημα αποστέλλει απευθείας το προϊόν στον πελάτη με αγορά από τρίτο μέρος χρησιμοποιώντας το μοντέλο dropshipping.

Εδώ, ο κεντρικός άξονας είναι το μάρκετινγκ και η απόκτηση πελατών. Με λίγα λόγια, ο πωλητής ενεργεί σαν μεσαίο άτομο χωρίς να αγγίζει σωματικά το προϊόν σε ολόκληρο το μοντέλο. Είναι ένα μοντέλο όπου τα καταστήματα δεν χρειάζεται να κατέχουν ή να αποθηκεύουν τα προϊόντα, αλλά μπορούν να παραδώσουν το προϊόν που απαιτείται από τον πελάτη μέσω dropshipping χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία dropshipping.

Οφέλη από το Dropshipping

Η επιχείρηση dropshipping συνοδεύεται από τα προνόμιά της. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του μοντέλου dropshipping είναι:

  • Δεν χρειάζεται να κατέχετε ή να αποθηκεύετε τίποτα φυσικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε το κατάστημά σας στα καλύτερα εργαλεία dropshipping ή ιστότοπους και να έχετε πολλούς προμηθευτές για να στείλετε το προϊόν.
  • Δεν απαιτείται πρωταρχική επένδυση αφού τα πάντα είναι online και οι μόνες απαιτήσεις είναι ένας φορητός υπολογιστής και μια σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Το Dropshipping είναι πολύ οικονομικό, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχουν άμεσες επενδύσεις, αλλά και επειδή πληρώνετε για το προϊόν σε τρίτους αφού πληρωθείτε από τον πελάτη.
  • Μειωμένη αποθήκευση ή αποθήκευση προϊόντων καθώς δεν χρειάζεται να κατέχετε τίποτα φυσικά.

Η επιχείρηση Dropshipping έχει υψηλή ζήτηση και είναι μια από τις επιχειρήσεις με υψηλά έσοδα. Λόγω της ρηχής γραμμής του στο αρχικό επίπεδο, σχεδόν όλοι μπορούν να ξεκινήσουν αυτήν την επιχείρηση. Αυτό τελικά οδηγεί σε εντυπωσιακά περιθώρια κέρδους, καθώς οι άνθρωποι συχνά τείνουν να διατηρούν τις τιμές χαμηλές για να συνεχίσουν με το νέο τους λάκτισμα σε έναν ανταγωνιστικό τομέα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Θα συζητήσουμε πώς να ανταγωνιστούμε σε αυτήν την επιχείρηση και θα δώσουμε μια περιουσία σε αυτό το άρθρο αργότερα, αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι είναι πολύ εφικτό χρησιμοποιώντας μερικά από τα καλύτερα εργαλεία dropshipping που θα χρησιμοποιήσουμε για να συζητήσουμε τώρα.

Spocket

Το Spocket θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα εργαλεία dropshipping που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέγετε με το χέρι τα καλύτερα προϊόντα για πώληση από έναν μεγάλο αριθμό καταστημάτων λιανικής dropshipping από όλο τον κόσμο. Είναι μια ενιαία λύση για την αύξηση της επιχείρησής σας στο dropshipping.

  Πώς να μεταβείτε από το Wunderlist στο Microsoft To Do

Το Spocket συγχωνεύτηκε με το Shopify και το WooCommerce για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Ας υποθέσουμε ότι η εστίασή σας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και όχι απλώς η παροχή ενός προϊόντος στον πελάτη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε δείγματα προϊόντων για να ελέγξετε την ποιότητα επικοινωνώντας με πολλούς προμηθευτές. Μπορείτε ακόμη να συναντήσετε τους προμηθευτές αυθεντικών προϊόντων από την ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ μέχρι να ευχαριστηθείτε με την ποιότητα.

Κάνοντας μια παραγγελία για ένα απλό προϊόν για έλεγχο ποιότητας, μπορείτε επίσης να κατανοήσετε την ταχύτητα παράδοσης. Το Spocket συνεχίζει επίσης να παρέχει τακτικές εκπτώσεις για να προσθέσει τελικά τα περιθώρια κέρδους σας. Κάποιος μπορεί να παραγγείλει διάφορα πράγματα, από Τεχνολογία και Μόδα μέχρι αυτοκίνητα και οικιακά είδη στο Spocket.

AliDropship

Η AliDropship είναι μια άλλη εταιρεία με μερικά εξαιρετικά εργαλεία dropshipping που προσφέρουν γόνιμες λύσεις προϊόντων dropshipping. Θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε τα έσοδά σας από dropshipping με το AliExpress. Μόλις κάνετε κλικ σε ορισμένα κουμπιά στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας, Bang! Εδώ είσαι. Έχετε δημιουργήσει το κατάστημά σας που βασίζεται στο web. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο και θέληση για επιχειρηματική δραστηριότητα. Όλα τα άλλα φροντίζει η AliDropship.

Το AliDropship έχει συνδυάσει WordPress και WooCommerce. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας dropshipping χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία εργασία. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπο όπως θέλετε. Μαζί με αυτές τις δυνατότητες, σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε την παραγγελία σας και το σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο.

Dropship.me

Dropship.me είναι μια φανταστική πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε αξιόπιστους προμηθευτές από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να φτιάξετε το κατάστημά σας σε λίγα λεπτά. Σας επιτρέπει να ορίσετε την τιμή σας στο σύνολο των προϊόντων. Αν όμως βρίσκεστε στην ασάφεια του καθορισμού της τιμής σας, προτείνει τη σωστή τιμολόγηση και αφαιρεί το επιπλέον φορτίο από εσάς.

Μπορεί να καταλήξετε να ξοδέψετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να βρείτε ένα πιθανό προϊόν προς πώληση προτού καταλάβετε ότι το προϊόν που αναζητούσατε είναι ήδη ξεπερασμένο. Αυτό το εργαλείο εδώ εξοικονομεί χρόνο βοηθώντας σας να βρείτε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Επίσης, η εισαγωγή των πρώτων 50 προϊόντων είναι δωρεάν.

Επιπλέον, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στους επαγγελματικά επεξεργασμένους τίτλους προϊόντων στο Dropship.me. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για άτομα που δημιουργούν την επιχείρησή τους dropshipping για πρώτη φορά.

Syncee

Το Syncee σάς βοηθά να αυξήσετε τα έσοδα από dropshipping. Μπορείτε να προσθέσετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε είτε ένα προς ένα είτε χύμα. Εάν ο πελάτης έχει κάνει μια παραγγελία για διαφορετικά προϊόντα ταυτόχρονα, μπορείτε να πείτε στον πωλητή λιανικής να κάνει μια τυπική συσκευασία όλων των παραγγελθέντων προϊόντων κατόπιν ζήτησης του πελάτη.

Τα αποτελέσματα αξιολογούνται τακτικά ως προς την ποιότητα και οι τιμές είναι ενημερωμένες, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ξεπερασμένα κόστη ή προϊόντα.

Μπορείτε να προσθέσετε τα περιθώρια τιμολόγησης που θα σας βοηθήσουν τελικά να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους σας. Για οποιαδήποτε απορία από την πλευρά του πελάτη ή ως επιχειρηματίας dropshipping, η υποστήριξη συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7 και η απάντηση είναι γρήγορη, αξιόπιστη και χρήσιμη.

Μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια προϊόντα από διάφορες κατηγορίες στην αγορά του Syncee. Αυτό σας διευκολύνει να επιλέξετε το σωστό προϊόν που θέλετε να πουλήσετε. Υπάρχουν προμηθευτές υψηλής ποιότητας διαθέσιμοι από όλο τον κόσμο στο Syncee.

  Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι ακρόασης εικονικής ομάδας στο Spotify

Έπεσε

Το Dropified είναι ένα άλλο εργαλείο όπου σχεδόν όλες οι καθημερινές εργασίες εκτελούνται αυτόματα, κάτι που είναι απαραίτητο για την αβίαστη λειτουργία της επιχείρησης. Το εργαλείο παρέχει εκπαιδευτικά βίντεο για να βοηθήσει τους αρχάριους και τους έμπειρους πωλητές να κατανοήσουν τη διαδικασία πολύ εύκολα. Επιπλέον, υπάρχει και ένα ελκυστικό σχέδιο τιμολόγησης.

Έχει μια τεράστια ποσότητα προϊόντων για να διαλέξετε και αν έχετε μπερδευτεί με την επιλογή της θέσης σας, αυτή είναι η στάση σας για να επιλέξετε ένα χωρίς σκέψη. Το Dropified έχει ενσωματώσεις με Zapier, Shopify και WooCommerce. Σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε τα περιθώρια κέρδους σας και να διατηρείτε ένα αρχείο με τα ίδια.

Επιπλέον, η διαχείριση και η εύρεση των προϊόντων είναι απλή και το Dropified σάς εξοικονομεί αρκετό χρόνο προσθέτοντας γρήγορα τα προϊόντα στο κατάστημά σας.

Modalyst

Modalyst σας συνδέει γρήγορα με τους κορυφαίους προμηθευτές από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένο λογισμικό που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το κατάστημά σας σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο προσαρμόζοντάς το εύκολα. Το Modalyst έχει ενσωματώσεις με πάνω από 500 ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίοι καταλήγουν να σας προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα για να επιλέξετε και να πουλήσετε.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε το κόστος αποστολής του προϊόντος στην τιμή του προϊόντος για να στείλετε το προϊόν ελεύθερα στον πελάτη. Έχετε όλο τον έλεγχο των αποθεμάτων που έχετε καταχωρίσει στον ιστότοπό σας. Εκτός από αυτό, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη λίστα προϊόντων σας ανά πάσα στιγμή για να γνωρίζετε τα προϊόντα σε ζήτηση που προτείνει η Modalyst.

Επιπλέον, το Modalyst είναι η μόνη γνωστή πλατφόρμα dropshipping όπου μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας από μια μεγάλη γκάμα ποικιλιών. Σας βοηθά να αυξήσετε τα έσοδά σας από το dropshipping. Επιπλέον, η προσθήκη και η αντικατάσταση προϊόντων από το κατάστημά σας πραγματοποιείται γρήγορα εδώ.

Έπρολο

Έπρολο είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επιχείρησή σας στο dropshipping. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με προμηθευτές από όλο τον κόσμο χωρίς προβλήματα.

Η Eprolo διαθέτει μια ειδική ομάδα ποιοτικού ελέγχου που αξιολογεί την ποιότητα του προϊόντος πριν το συσκευάσει. Σας προσφέρει να δημιουργήσετε το εμπορικό σήμα και το λογότυπό σας με τις εξαιρετικές υπηρεσίες προσαρμογής του. Θα χρειαστούν μία ή δύο μέρες και αν κολλήσετε κάπου, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών, η οποία είναι στη διάθεσή σας 24/7.

Η Eprolo διαθέτει επίσης αποθήκες σε τρεις χώρες, με προϊόντα έτοιμα προς πώληση. Επίσης, μπορεί κανείς να βρει πάντα φιλικά προς τον χρήστη προϊόντα όσον αφορά την τιμολόγηση, καθώς τα αποθηκευμένα προϊόντα έχουν τιμές χονδρικής.

Είναι δωρεάν στη χρήση και το εργαλείο σάς παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη που απαιτείται όταν δημιουργείτε το κατάστημά σας. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται διεκπεραιώνονται γρήγορα και η παρακολούθηση παραγγελιών είναι επίσης εύκολη.

Repricer

Repricer είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να ρυθμίσετε γρήγορα την επιχείρησή σας dropshipping μέσω του Amazon. Μπορείτε να διαχειριστείτε την τιμολόγηση των προϊόντων σε περισσότερες από 14 αγορές της Amazon και να έχετε την ευκαιρία να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο εξωτερικό. Μπορείτε να κάνετε διακυμάνσεις στις τιμές ανάλογα με τον ανταγωνισμό και μπορείτε επίσης να έχετε κέρδος σε κάθε πώληση.

Το Repricer θα κρατήσει αρχείο με τα προϊόντα που πωλήθηκαν και τον αριθμό των φορών που αλλάξατε την τιμολόγηση ενός συγκεκριμένου προϊόντος. Παρέχει μια λειτουργία μαζικής δράσης χρησιμοποιώντας την οποία μπορείτε να εκχωρήσετε το ελάχιστο και το μέγιστο εύρος τιμών στα προϊόντα σας. Επιπλέον, το Repricer σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας στρατηγικές πώλησης για να σας δώσει ένα πλεονέκτημα να ανταγωνιστείτε τους αντιπάλους σας.

Με το Repricer, μπορείτε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας dropshipping στο επόμενο επίπεδο και να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας με εξαιρετικά γρήγορη επανατιμολόγηση. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Καμπάνια Google για να υπερφορτίσετε την ισχύ πωλήσεών σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο iPhone X

InventorySource

InventorySource είναι ένα άλλο εργαλείο για τη βελτίωση των εσόδων από το dropshipping. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα δεδομένα του προϊόντος και τις τιμές, να συγχρονίσετε ανάλογα και να κάνετε τις απαραίτητες ενημερώσεις στο κατάστημά σας. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες θέσεις που αναφέρονται στο InventorySource για να πουλήσετε.

Παρέχει άμεσες προσφορές στις ΗΠΑ, οι οποίες σας βοηθούν να αποκτήσετε πρόσβαση στους προμηθευτές χωρίς καμία έγκριση πρόσβασης προμηθευτή. Προσφέρει επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών για τυχόν εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε κατά την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Επιπλέον, το InventorySource συγχρονίζει αυτόματα τα δεδομένα του προϊόντος για να έχετε ευκολία στη ρύθμιση της επιχείρησής σας και φροντίζει επίσης να διατηρεί συγχρονισμένη τη λίστα προϊόντων. Λειτουργεί ως φίλος και οδηγός για αρχάριους για να εκτοξεύσουν στα ύψη την επιχείρησή τους στα dropshipping σε χρόνο μηδέν.

Shopify

Shopify είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες dropshipping που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της επιχείρησης dropshipping. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και ξεκινήστε το ταξίδι σας με το dropshipping. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε αλλαγές στον ιστότοπό σας και να τον προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας από τις τυποποιημένες προτάσεις θεμάτων του Shopify. Το Shopify διαθέτει μια ποικιλία από επιλογές αποστολής, που σας διευκολύνουν να εκτυπώσετε την ετικέτα και να την αποστείλετε.

Για να δείτε τι σας ταιριάζει πραγματικά, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές στρατηγικές για την επιχείρησή σας dropshipping στο Shopify.

Τρόποι για να ανταγωνιστείτε στην επιχείρηση Dropshipping

Στην αρχή, μιλήσαμε για τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της επιχείρησης dropshipping. Τώρα, ας συζητήσουμε πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε θετικά. Μερικοί από τους καλύτερους τρόπους παρατίθενται εδώ:

  • Ανακαλύψτε τη θέση σας: Αυτό είναι ένα πρωταρχικό βήμα για να κάνετε οποιαδήποτε επιχείρηση και όχι μόνο αυτή. Εάν είστε ξεκάθαροι με τη θέση σας, θα είστε ξεκάθαροι για το πώς να προχωρήσετε, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση και τη χρήση του προϊόντος.
  • Να είστε μοναδικοί στη θέση σας: Να είστε διαφορετικοί. Πουλήστε κάτι με υψηλή ζήτηση, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να το πουλήσουν.
  • Επιλέξτε τις τιμές σας: Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το άτομο, αλλά χρησιμοποιήστε τις προτάσεις που προσφέρονται από διάφορους ιστότοπους. Ένα προϊόν θα πωλείται μόνο εάν έχει τη σωστή τιμολόγηση. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποδειχθεί εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
  • Ζητήστε ένα δείγμα του προϊόντος και αξιολογήστε το: Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε για τη συντήρηση και την ποιότητά του.
  • Ζητήστε από τον πελάτη να αξιολογήσει και να αξιολογήσει το προϊόν: Άλλα άτομα θα αποφασίσουν γρήγορα να παραγγείλουν αυτό το προϊόν.
  • Παραδώστε το προϊόν γρήγορα: Έχετε καλή σχέση με τους προμηθευτές σας και ζητήστε τους ευγενικά να παραδώσουν γρήγορα τις παραγγελίες σας.
  • Σπρώξτε τα όριά σας: Αυτό είναι δουλειά και οι επιχειρήσεις πάντα σας κάνουν να ξεπερνάτε τα όριά σας εάν είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε υψηλά περιθώρια κέρδους για μια καλύτερη ζωή για εσάς και την οικογένειά σας.

συμπέρασμα

Το Dropshipping έχει να κάνει με τις πωλήσεις και αν είσαι καλός πωλητής, μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε και ό,τι θέλεις. Ενώ ξεκινάτε ένα νέο πράγμα, σε αυτήν την περίπτωση, ένα επιχειρηματικό εγχείρημα dropshipping, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται λίγο δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε στην αρχή.

Είναι όλα σχετικά με την επιμονή όταν πρόκειται για δουλειά. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν εύκολα, αν επιλέξετε τα σωστά και τα καλύτερα εργαλεία ή πλατφόρμες dropshipping που μπορούν να σας πάρουν θέσεις μόνο χρησιμοποιώντας τα και ορίζοντας τις σωστές αποτιμήσεις του προϊόντος σας που θα σας ωφελήσουν. Λένε ότι κάντε μικρά βήματα, αλλά κάντε αυτό το άλμα πίστης μια φορά όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε συμβουλές για τη δημιουργία μιας εταιρείας ενός ατόμου.