Ασχοληθείτε περισσότερο χρησιμοποιώντας την επιχειρηματική επικοινωνία Vonage

Το Vonage ενεργοποιεί συνομιλίες και προσφέρει μια ενοποιημένη εμπειρία επικοινωνίας μέσω φωνής, SMS, ομαδικών μηνυμάτων, φαξ, κοινωνικών δικτύων και συσκέψεων για μικρές και μεσαίες εταιρείες.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ξοδεύουν μεγάλο μέρος του χρόνου και των πόρων τους προσπαθώντας να χτίσουν τις επωνυμίες τους μέσω μηνυμάτων προσαρμοσμένων στις αγορές-στόχους τους.

Είτε πρόκειται για εσωτερική επικοινωνία για την οικοδόμηση σχέσεων μεταξύ εργαζομένων, διευθυντών και εξωτερικών ομάδων είτε για ισχυρά, ξεκάθαρα μηνύματα σχετικά με το branding, την εξυπηρέτηση πελατών και τη στρατηγική, είναι απαραίτητα τα σωστά εργαλεία για τη διευκόλυνση της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Εκτός από το ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη φήμη και το περιθώριο κέρδους μιας επιχείρησης, μια καλή πλατφόρμα επικοινωνίας παρέχει εργαλεία διαχείρισης και επιχειρηματικής παραγωγικότητας που μπορούν να βοηθήσουν μια εταιρεία να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Εάν μια τέτοια επικοινωνία περιλαμβάνει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων χαμηλού κόστους οπουδήποτε στον κόσμο, τα εργαλεία που βασίζονται στο Διαδίκτυο είναι προτιμότερα από τα ξεπερασμένα σταθερά.

Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι το πρωτόκολλο φωνής μέσω διαδικτύου (VoIP). Αυτό το άρθρο διερευνά τι μπορείτε να περιμένετε από το Vonage Business Communications σχετικά με τις δυνατότητες διαχείρισης κλήσεων, το κόστος και τις ενσωματώσεις λογισμικού. Θα συγκρίνουμε επίσης το Vonage με άλλες δημοφιλείς λύσεις VoIP.

Εισαγωγή

Το Vonage Business Communication (VBC) είναι μια λύση τηλεφωνικής υπηρεσίας που βασίζεται σε σύννεφο και προσφέρει ενοποιημένες λειτουργίες φωνής, βίντεο και μηνυμάτων. Για επιχειρήσεις που είναι γνώστες της τεχνικής, το Vonage διευκολύνει τις προσαρμόσιμες επικοινωνίες για τις ιδιαίτερες επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Η εφαρμογή ενσωματώνει επίσης λειτουργίες όπως αναγνώριση κλήσης, κλήση συνδιάσκεψης, πολυάριθμες ενσωματώσεις και λειτουργίες δρομολόγησης όπως ένα πολυεπίπεδο τηλεφωνικό σύστημα αυτόματου συνοδού.

Εκτός από το ότι προσφέρει στους χρήστες απεριόριστες κλήσεις και μηνύματα SMS, το Vonage for business είναι επίσης συμβατό με εφαρμογές υπολογιστών Microsoft και Mac, Google, Android και Apple iOS.

Το Vonage μπορεί να υπερηφανεύεται για εργασία από οπουδήποτε που προσφέρει δωρεάν εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι μιας εταιρείας μπορούν ακόμα να έχουν πλήρη πρόσβαση στο τηλεφωνικό σύστημα είτε εργάζονται από το γραφείο τους, στο σπίτι ή αλλού.

Το Vonage κατατάσσεται επί του παρόντος μεταξύ των κορυφαίων υπηρεσιών VoIP και ενσωματώνεται με λογισμικό όπως το Google Workspace και το Microsoft Teams και συστήματα διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) όπως το Hubspot CRM και το Salesforce.

Λήψη Vonage: iOS | Android

Βασικά χαρακτηριστικά

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο, ο ιστότοπος της Vonage Business Communication υποδεικνύει 40+ προσαρμόσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες για τα διαφορετικά προγράμματα πληρωμών της.

Τα ευέλικτα χαρακτηριστικά VoIP της εταιρείας που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν με άλλα εργαλεία επικοινωνίας έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική επικοινωνία. Ορισμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε διευθύνει μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

#1. Ενιαία Επικοινωνία

Το VBC προσφέρει μια πλατφόρμα ενοποιημένης επικοινωνίας (UC) που διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας για την παροχή της καλύτερης εμπειρίας στον πελάτη.

Η βάση VoIP του καθιστά ευκολότερη την ανάπτυξη, την προσαρμογή και τη χρήση από τη συμβατική τηλεφωνική γραμμή. Οι ομάδες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση στις λειτουργίες και τις υπηρεσίες του VBC από οπουδήποτε, αρκεί να διαθέτουν Διαδίκτυο μέσω μιας εφαρμογής για κινητά ή μιας σύνδεσης επιτραπέζιου υπολογιστή, χάρη στη δυνατότητα εργασίας από οπουδήποτε.

#2. SmartWAN

Το δίκτυο ευρείας περιοχής που καθορίζεται από λογισμικό (SD-WAN) είναι μια μοναδική δυνατότητα που προσφέρει πόλωση εύρους ζώνης, πρόληψη συμφόρησης, βελτιστοποίηση τείχους προστασίας, κρυπτογράφηση και στατιστικά απόδοσης.

Αυτό το ζωτικής σημασίας εργαλείο διευκολύνει το SmartWAN, το οποίο εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα κλήσεων και βίντεο, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις διακοπές της υπηρεσίας.

Η τεχνολογία HD-WAN παρέχει ένα ευέλικτο και προσιτό υβριδικό δίκτυο ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν εργαλεία και υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud, ενώ η λειτουργία SmartWAN προσδιορίζει πάνω από 2.000 εφαρμογές.

  Πώς να δείτε πόσο ελεύθερο χώρο είναι διαθέσιμο στο DropBox

#3. Λειτουργίες Mobility και Omni Channel

Το VBC επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις επικοινωνίες της ομάδας ή των πελατών τους σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας εφαρμογές για κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές που βασίζονται σε VoIP. Ένας χρήστης μπορεί να συνδεθεί με τρία τηλέφωνα, π.χ., ένα επιτραπέζιο τηλέφωνο γραφείου, ένα softphone μέσω φορητού υπολογιστή ή smartphone και ένα επιτραπέζιο τηλέφωνο στο σπίτι.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες και τους πελάτες να συνεχίσουν να λαμβάνουν πληροφοριακά μηνύματα ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

#4. Call Flip

Το Vonage Business Communication προσφέρει μια λειτουργία διαχείρισης κλήσεων που επιτρέπει στους πελάτες να προσεγγίζουν μια επιχείρηση ακόμη και εν κινήσει. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να στέλνει ηχογραφήσεις ηχητικού και οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου σε ένα αποκλειστικό φάκελο εισερχομένων email.

Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν δρομολόγηση κλήσεων, προώθηση κλήσεων ή ενσωμάτωση κινητού τηλεφώνου, διασφαλίζοντας ότι οι ομάδες σας μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων φαξ, φωνητικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου.

#5. Εργαλείο ομαδικής συνεργασίας και παραγωγικότητας

Ένας μεγάλος αριθμός εργαλείων συνεργασίας και παραγωγικότητας που επιτρέπουν στην επιχείρηση να χειρίζεται συνομιλίες πελατών, επιτρέπουν στο Vonage Business Communication να ρυθμίζει ομάδες κλήσεων που περιλαμβάνουν πολλαπλές επεκτάσεις για προώθηση κλήσεων.

Οι επόπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για να παρακολουθούν τις κλήσεις, να ψιθυρίζουν σε ένα μέλος της ομάδας ή ακόμα και να επιβιβάζονται όταν είναι απαραίτητο.

Τα εργαλεία συνεργασίας του VBC επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα στα μέλη της ομάδας ιδιωτικά ή να δημιουργούν συγκεκριμένες ομάδες εντός ομάδων και τμημάτων. Η πλατφόρμα παρέχει έξυπνους αριθμούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε οποιοδήποτε εργαλείο που βασίζεται σε σύννεφο ώστε να ταιριάζει με συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνου που σχετίζονται με τις ανάγκες ροής εργασίας.

Άλλα χαρακτηριστικά συνεργασίας περιλαμβάνουν:

  • Μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο.
  • Δρομολόγηση κλήσεων μέσω προγραμματισμού.
  • Ροές εργασίας φωνής και μηνυμάτων.
  • Προσαρμοσμένες εφαρμογές επικοινωνίας.
  • Ενεργοποίηση Chabot.
  • Ενσωμάτωση τρίτων.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαμβάνουν έξυπνες λειτουργίες όπως ανακοινώσεις κλήσεων, γέφυρες συνεδρίων, ανταλλαγή μηνυμάτων ομάδας, ομάδες σελιδοποίησης και συναντήσεις Vonage.

#6. Ενοποίηση λογισμικού

Η πλατφόρμα VBC συνδέεται με τις κορυφαίες εφαρμογές τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των Google Workspace, Zoho και Zendesk, που επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα πακέτα τους σε διαφορετικά δίκτυα.

Το κέντρο εφαρμογών Vonage Business Communication διαθέτει τουλάχιστον 20 ενσωματώσεις λογισμικού τρίτων. Εκτός από τις προαναφερθείσες βασικές ενσωματώσεις, οι premium και οι προηγμένοι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές CRM όπως Salesforce, Microsoft Dynamics και Bullhorn.

Τιμολόγηση

Η Vonage Business Communication προσφέρει διάφορα σχέδια υπηρεσιών με βάση τις ανάγκες των χρηστών. Τρία προγράμματα υπηρεσιών τιμολογούνται με μηνιαία χρέωση ανά χρήστη, με την τιμή να γίνεται σχετικά χαμηλότερη όταν έχετε περισσότερους χρήστες.

Ταυτόχρονα, όλα τα σχέδια υπηρεσιών παρέχουν τα απαραίτητα εργαλεία που διευκολύνουν τη σύνδεση και τη συνεργασία της ομάδας. Οι πρόσθετες προσφορές, όπως η αποστολή φαξ χωρίς χαρτί, οι αριθμοί χωρίς χρέωση κ.λπ., συνοδεύονται από προηγμένα σχέδια.

Πρόγραμμα Vonage Mobile

  • Το φθηνότερο πρόγραμμα ξεκινά από 19,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα
  • Ιδανικό για επιχειρήσεις με μέγιστο αριθμό 100 χρηστών
  • Σχέδιο εισαγωγικού επιπέδου για απομακρυσμένες ομάδες
  • Προσφέρει απεριόριστες κλήσεις, μηνύματα κειμένου και ομαδικά μηνύματα
  • Η ομαδική συνομιλία επιτρέπει στις ομάδες να παραμένουν σε επαφή από οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή

Πρόγραμμα Premium

  • Ξεκινά από 29,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα
  • Το καλύτερο για ομάδες που θέλουν να συνδυάσουν την κινητικότητα με τηλέφωνα επιτραπέζιου IP
  • Ιδανικό για ένα τυπικό περιβάλλον γραφείου για τους υπαλλήλους να παραμένουν σε επαφή χρησιμοποιώντας επιτραπέζια τηλέφωνα και άλλες συσκευές
  • Αυτόματος συνοδός πολλαπλών επιπέδων που επιτρέπει στους καλούντες να μεταφέρονται αυτόματα
  • Προσφέρει πρόσβαση σε επιλεγμένο λογισμικό CRM όπως Zendesk, Salesforce, Sugar CRM, Zoho και πολλά άλλα

Το Προκαταρκτικό Σχέδιο

  • Ξεκινά από 39,99 $ ανά μήνα ανά χρήστη και μπορεί να μειωθεί σε 34,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα για ομάδες με 20 έως 100 χρήστες
  • Όλες οι δυνατότητες του προγράμματος Premium συν την ομάδα κλήσεων ή κλήσης που κατευθύνουν τις εισερχόμενες κλήσεις σε μια ομάδα αριθμών
  • Οπτικές μεταγραφές τηλεφωνητή που κατευθύνονται στη διεύθυνση email
  • Αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης για βοήθεια με τη ρύθμιση και την ενσωμάτωση
  Διορθώστε το σφάλμα Ημερολογίου iPhone που δεν μπορεί να σταλεί

Σημείωση Οι ομάδες με περισσότερους από 100 χρήστες πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με τη Vonage για ακριβή προσφορά.

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα του Vonage 👍

Δωρεάν δοκιμές: Σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών που δεν επιτρέπουν στους χρήστες να δοκιμάσουν πριν από την αγορά, η Vonage προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για να αποφασίσουν εάν το πρόγραμμα που έχουν επιλέξει είναι κατάλληλο για τις ομάδες τους. Στους χρήστες που ακυρώνουν το πρόγραμμα μετά από μια δοκιμή 14 ημερών υπόσχονται πλήρη επιστροφή χρημάτων χωρίς ερωτήσεις, εάν δεν ικανοποιηθούν.

Ποιότητα κλήσης υψηλής ευκρίνειας: Η φωνή Vonage HD βελτιστοποιεί την ποιότητα των κλήσεων σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας κωδικοποιητές για τη μεταφορά δεδομένων ταχύτερα και καλύτερα από τα συνηθισμένα πρότυπα VoIP. Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vonage συνδέεται με τις κορυφαίες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που εδρεύουν στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες που θα μπορούσαν να παραβιάσουν την ποιότητα της φωνής.

Απεριόριστες κλήσεις και αποστολή γραπτών μηνυμάτων: Και τα τρία προγράμματα απολαμβάνουν τυπικές λειτουργίες, όπως νόημα απεριόριστων κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου. Οι χρήστες δεν συνδέονται με επιτραπέζια τηλέφωνα, αλλά μπορούν επίσης να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις χρησιμοποιώντας smartphone, φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και tablet. Αυτό διευκολύνει το γραφείο να προσεγγίζει τους υπαλλήλους εν κινήσει.

Δωρεάν τηλεδιάσκεψη: Η λειτουργία Vonage Meetings είναι διαθέσιμη για επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές για κινητά διευκολύνουν τις εικονικές συσκέψεις από τις οποίες όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να επωφεληθούν μέσω των προγραμμάτων περιήγησής τους χωρίς λήψη ή εγκατάσταση τίποτα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τον ομιλητή εκτός από την κοινή χρήση περιεχομένου με ένα κλικ. Το βασικό πρόγραμμα επιτρέπει συσκέψεις για έως και 16 συμμετέχοντες, ενώ οι υψηλότερου επιπέδου μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 100 χρήστες.

Εύκολη εγκατάσταση: Η ύπαρξη μιας πλατφόρμας VoIP σημαίνει ότι καμία επιχείρηση δεν δημιουργεί περίπλοκο εξοπλισμό ή προσλαμβάνει ειδικούς για να ξεκινήσετε. Το Vonage παρέχει τηλέφωνα IP plug-and-play που λειτουργούν οπουδήποτε, εφόσον υπάρχει internet υψηλής ταχύτητας για χρήστες που ενδιαφέρονται για τον παλιομοδίτικο τρόπο. Οι χρήστες χρειάζεται μόνο να κατεβάσουν την εφαρμογή και μπορούν να αρχίσουν αμέσως να επικοινωνούν με το προσωπικό και τους πελάτες.

Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή: Η εφαρμογή για υπολογιστές έχει σχεδιαστεί με απλό, συστηματικό, άμεσο τρόπο που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να ιδρώνουν όταν αναζητούν οτιδήποτε.

Responsive Customer Support: Η Vonage διαχειρίζεται μια εξαιρετικά εξαρτημένη ομάδα υποστήριξης πελατών που μπορεί να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας ή email. Η εταιρεία παρέχει Vonage Support Plus, πλήρη υποστήριξη IT που ξεκινά από 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα, η οποία είναι πολύ φθηνότερη από τη χρήση μιας ειδικής ομάδας τεχνικής υποστήριξης. Το Vonage υποστηρίζει επίσης ένα φόρουμ κοινότητας με μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων όπου οι χρήστες μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε σχεδόν κάθε πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Ενσωματώσεις: Τα προγράμματα Vonage υψηλότερης βαθμίδας επιτρέπουν στους χρήστες να ενσωματώνουν πολλές εφαρμογές τρίτων, επισκεπτόμενοι τις εφαρμογές μου στην εφαρμογή Vonage. Οι κορυφαίες εφαρμογές περιλαμβάνουν Slack, Oracle, Google G Suite, Clio, Bullhorn, ConnectWise, JobDiva, NetSuite και Microsoft 365.

Ασφάλεια πρώτης κατηγορίας: Το Vonage προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για όλη την επικοινωνία κειμένου, επιτρέποντας στους διαχειριστές να δημιουργούν κανόνες για την προστασία των εγγραφών κλήσεων. Δεν υπάρχει χώρος για διείσδυση ανεπιθύμητων ή απατεώνων, εκτός από τη χρήση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για την εξάλειψη των δόλιων χρηστών και την προστασία των πελατών.

Συνολική εγγύηση χρόνου λειτουργίας: Η Vonage έχει δημιουργήσει πολυάριθμες απολύσεις για να μειώσει τυχόν πιθανότητες διακοπής λειτουργίας ή προβλήματα συνδεσιμότητας, εγγυώντας σχεδόν 100% τη συνέχεια των κλήσεων. Η πλατφόρμα μπορεί να εντοπίσει αυτόματα κλήσεις που απορρίπτονται λόγω προβλημάτων συνδεσιμότητας και να τις επαναδρομολογήσει αμέσως σε καθορισμένους εφεδρικούς αριθμούς.

Μειονεκτήματα του Vonage 👎

Μη βελτιωμένη τηλεδιάσκεψη: Η λειτουργία Vonage Meetings λειτουργεί καλά μόνο για βασικές ανάγκες εικονικής συνάντησης. Η έλλειψη ενσωματωμένης τηλεδιάσκεψης ή HD για το βίντεο και άλλες προηγμένες δυνατότητες, το βάζει σε χαμηλότερο βάθρο από τους ανταγωνιστές του. Επίσης, έως και 100 συμμετέχοντες για εικονικές συσκέψεις μπορούν να περιορίσουν τις επιχειρήσεις με μεγαλύτερες ομάδες.

  Πώς να διαχειριστείτε τον λογαριασμό Hulu

Επιπλέον κόστος για πρόσθετες λειτουργίες: Το Vonage είναι ιδανικό για χρήστες που χρειάζονται μόνο βασικά εργαλεία συνεργασίας και επικοινωνίας, καθώς οι προηγμένες λειτουργίες θα σας κοστίσουν λίγο περισσότερο.

Το βασικό πρόγραμμα προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες: Το πρόγραμμα για κινητά, του οποίου η τιμή είναι παρόμοια με τις τιμές ορισμένων ανταγωνιστών, προσφέρει πολύ λιγότερες δυνατότητες από τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, το φθηνότερο πρόγραμμα της RingCentral προσφέρει έως και 100 λεπτά χωρίς χρέωση μηνιαίως, εκτός από απεριόριστες κλήσεις και μηνύματα κειμένου. Το αντίστοιχο πρόγραμμα της Nextiva, αν και πιο ακριβό, συνοδεύεται από απεριόριστες φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, καθώς και με περισσότερα από 1.500 λεπτά χωρίς χρέωση και απεριόριστο φαξ χωρίς χαρτί.

Εναλλακτικές

Το VBC προσφέρει το ελάχιστο απαιτούμενο για επιχειρήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται να εργαστούν οπουδήποτε από οποιαδήποτε συσκευή. Είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν μια κύρια πλατφόρμα επικοινωνίας για συνεργασία χωρίς να επενδύσουν σε πρόσθετο ακριβό υλικό.

Ενώ το Vonage Business Communication προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση, έχει μερικούς περιορισμούς για τους χρήστες που θέλουν πρόσθετα, όπως αριθμούς χωρίς χρέωση και φωνητικό ταχυδρομείο σε κείμενο, για τα οποία πρέπει να πληρώσουν περισσότερα. Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται λίγο περισσότερο, ελέγξτε πώς συγκρίνεται το VBC με μερικούς ανταγωνιστές στον κόσμο του VoIP.

RingCentral

Ενώ υπάρχει από την εποχή των αρχικών μηχανημάτων PBX, το RingCentral προσφέρει ένα τηλεφωνικό σύστημα VoIP για διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων. Η πλατφόρμα τους επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις και να πραγματοποιούν τηλεδιάσκεψη, εκτός από την αποστολή άμεσων μηνυμάτων SMS και MMS παρόμοια με ανταγωνιστικούς παρόχους ενοποιημένων υπηρεσιών επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά

  • Εύκολη εναλλαγή από κλήση ήχου σε βιντεοκλήση εντός της εφαρμογής
  • Ένα ευρύ φάσμα ενσωματώσεων
  • Το Business SMS επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα χρησιμοποιώντας επαγγελματικούς αριθμούς από υπολογιστές ή κινητές συσκευές.
  • Τηλεδιάσκεψη

Ενώ, ως επί το πλείστον, το RingCentral προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με άλλες ενοποιημένες πλατφόρμες επικοινωνίας και παρόχους VoIP, έχει προσθέσει ορισμένες premium χαρακτηριστικά που το καθιστούν βιώσιμη εναλλακτική λύση στο VBC.

Το φθηνότερο πρόγραμμα του RingCentral μπορεί να μην έχει δυνατότητες όπως βιντεοσυνεδριάσεις, αλλά οι επιλογές του όπως το DialPad, η εγγραφή κλήσεων και ο αυτόματος συνοδός δεν το κάνουν.

Nextiva

Ο πάροχος επιχειρηματικών τηλεφωνικών συστημάτων επικοινωνίας και VoIP, Nextiva, βρίσκεται στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό.

Ακριβώς όπως το RingCentral, η σειρά λύσεών του περιλαμβάνει λειτουργίες τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων και τηλεδιάσκεψης. Ωστόσο, σημειώστε ότι η Nextiva είναι μεταπωλητής για τις δύο δημοφιλείς λύσεις της, τις UCaaS4 και CCaaS. Αυτό συχνά οδηγεί στην ανάγκη περισσότερης εσωτερικής υποστήριξης ή συνεπών εμπειριών χρηστών.

Χαρακτηριστικά

  • Διεθνείς κλήσεις που βασίζονται σε VoIP σε προσιτές τιμές
  • Ομαδική συνομιλία που συνδέει ομάδες που εργάζονται από οπουδήποτε
  • Τηλεδιάσκεψη ένας προς έναν ή ομαδική τηλεδιάσκεψη
  • Αυτόματος συνοδός που απαντά και κατευθύνει κλήσεις

Σε τιμές που κυμαίνονται από 17,95 $ ανά μήνα έως 52,95 $ ανά χρήστη ανά μήνα για το premium πρόγραμμα της, η Nextiva συγκρίνεται καλά με τη VBC και τη βάση υποστήριξης πελατών της. Το βασικό πρόγραμμα της Nextiva δεν παρέχει SMS/MMS, αυτόματο συνοδό, εγγραφή βιντεοδιάσκεψης ή μεταγραφές τηλεφωνητή.

Τελικές Λέξεις

Το Vonage Business Communication είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα εισαγωγικού επιπέδου για μια ενοποιημένη λύση επικοινωνίας που βασίζεται στο cloud.

Η πλατφόρμα προσφέρει εξαιρετικά εργαλεία ομαδικής συνεργασίας και η ολοκληρωμένη εφαρμογή της για κινητά λειτουργεί καλά για τα μέλη της ομάδας που είναι πάντα εν κινήσει. Είναι επίσης ιδανικό για χρήστες που ενδιαφέρονται για οικονομικά πακέτα και προσβασιμότητα.

Το VBC παραμένει βιώσιμο εάν η ομάδα σας χρειάζεται μια λύση που προσφέρει ευελιξία σε σχέση με την επεκτασιμότητα. Οι χρήστες που απαιτούν πρόσθετες λειτουργίες, όπως ομάδες κλήσεων και καταγραφή κλήσεων κατ’ απαίτηση, μπορούν να επιλέξουν τα προγράμματα πληρωμής Premium ή Advanced ή ακόμα και να αγοράσουν επιπλέον πρόσθετες λειτουργίες για να διασφαλίσουν ότι λαμβάνουν τις λειτουργίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους.

Άλλοι πάροχοι όπως οι RingCentral και Nextiva, με περισσότερες προσφορές όσον αφορά τις δυνατότητες και τις ενσωματώσεις, μπορεί να λειτουργήσουν καλά για ομάδες των οποίων οι επιχειρήσεις απαιτούν περισσότερες τεχνικές ανάγκες και πρόσθετες δυνατότητες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τα εργαλεία εργασίας από το σπίτι (WFH) για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.