Απολαύστε τον εκπληκτικό εικονικό κόσμο με αυτά τα 8 ακουστικά Metaverse

Ο όρος “metaverse” έχει αποκτήσει πρόσφατα δημοτικότητα, αλλά δεν είναι νέος.

Η πρώτη βασική έννοια που σχετίζεται με το Metaverse εμφανίστηκε τον δέκατο ένατο αιώνα. Ο Sir Charles Wheatstone πρωτοστάτησε στη «διόφθαλμη όραση» το 1838, συνδυάζοντας δύο εικόνες για διαφορετικά μάτια για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη εικόνα.

Το 1992, ο Neal Stephenson χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον όρο “metaverse” στο μυθιστόρημά του “Snow Crash”. Ο Stephenson αναφέρει το Metaverse σε αυτό το μυθιστόρημα ως έναν εικονικό κόσμο όπου οι χαρακτήρες του αλληλεπιδρούν χρησιμοποιώντας avatars.

Ο Palmer Luckey δημιούργησε ένα πρωτότυπο για ακουστικά VR το 2010. Το οπτικό πεδίο σε αυτά τα ακουστικά ήταν εντυπωσιακές 90 μοίρες. Ο Luckey ίδρυσε την Oculus VR το 2012, την οποία το Facebook αγόρασε αργότερα για 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014.

Επιπλέον, το 2014, η Samsung και η Sony ανακοίνωσαν την ανακάλυψη των ακουστικών VR. Τα ακουστικά Google Glass και χαμηλού κόστους Cardboard VR κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά. Μεταξύ των κορυφαίων δραστηριοτήτων στην ιστορία του Metaverse ήταν η μετονομασία του Facebook σε Meta το 2021.

Τι είναι το Metaverse;

Το Metaverse είναι ένα ψηφιακό περιβάλλον που χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για να αναπαραστήσει πτυχές του φυσικού κόσμου. Η επαυξημένη πραγματικότητα (AR), η τεχνητή νοημοσύνη (AI), τα ψηφιακά νομίσματα, η εικονική πραγματικότητα (VR) και οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι όλες δημοφιλείς τεχνολογίες.

Μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε έναν ψηφιακό κόσμο για να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν χρησιμοποιώντας το Metaverse. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το avatar σας και να επικοινωνήσετε με άλλα alter ego και ψηφιακά αντικείμενα.

  Πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιητικό SSL για ιστότοπο (HTTPS);

Το Metaverse θεωρείται πρωτίστως ένα τρισδιάστατο βιντεοπαιχνίδι, αλλά δεν περιορίζεται σε παιχνίδια. Εκτός από το gaming, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινωνικοποίηση, δημιουργία έργων, εκπαίδευση, μόδα, πάρτι και ψυχαγωγία, για να αναφέρουμε μερικές εφαρμογές.

Με βάση τις περιπτώσεις χρήσης τους, τα μετασύμπλεξα ταξινομούνται σε τέσσερις τύπους. Σκέψου τα ακόλουθα:

Επαυξημένης πραγματικότητας

Αυτή η μέθοδος συνεπάγεται την προβολή πληροφοριών στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας ψηφιακές συσκευές όπως έξυπνες συσκευές ή smartphone.

Mirror Worlds

Ο κόσμος του καθρέφτη, όπως υποδηλώνει το όνομα, δημιουργεί έναν χώρο πανομοιότυπο με τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο.

Εικονικοί Κόσμοι

Ένας εικονικός κόσμος είναι ένα περιβάλλον προσομοίωσης όπου μπορείτε να μετακινήσετε τα προσαρμοσμένα avatar σας χρησιμοποιώντας τρισδιάστατα γραφικά.

Διαβίωση

Το Lifelogging περιέχει έναν εικονικό χώρο στον οποίο οι ενέργειες και τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου μεταδίδονται στον εικονικό κόσμο.

Τι είναι η Εικονική Πραγματικότητα;

Η εικονική πραγματικότητα (VR) είναι ένα ψηφιακό περιβάλλον που δημιουργείται από υπολογιστή και περιέχει αντικείμενα και σκηνές που φαίνονται αληθινά. Αυτή η ρύθμιση δίνει στον θεατή την εντύπωση ότι αυτά τα αντικείμενα τον περιβάλλουν.

Όταν πρόκειται για βιντεοπαιχνίδια, το VR επιτρέπει στους παίκτες να εμβαθύνουν πλήρως στο gameplay. Ως αποτέλεσμα, θεωρούν τον εαυτό τους έναν από τους χαρακτήρες.

Για πολλά χρόνια, η εικονική πραγματικότητα ήταν μόνο μια φιλοσοφική και κερδοσκοπική ιδέα μυθοπλασίας. Μερικές από αυτές τις ιδέες εφαρμόστηκαν μετά τα μέσα του εικοστού αιώνα.

Ωστόσο, επειδή οι τεχνικές πτυχές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν περιορισμένες, αυτή η ιδέα δεν μπορούσε να κερδίσει εμπορική έλξη. Ωστόσο, οι τεχνικές ικανότητες και ορισμένες ενδιαφέρουσες θεμελιώδεις ιδέες άρχισαν να θέτουν τις βάσεις για το μέλλον του.

Τι είναι τα ακουστικά VR και οι χρήσεις τους;

Τα ακουστικά VR είναι μια συσκευή που επιτρέπει στο φυσικό περιβάλλον του θεατή να μεταμορφώνεται από το περιεχόμενο. Τα ακουστικά VR φοριούνται πάνω από το κεφάλι με φακούς που καλύπτουν τα μάτια.

  Πώς λειτουργεί η Νέα βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone

Αυτό βοηθά στην προβολή εικόνων στα μάτια από οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphone, κονσόλα παιχνιδιών, στοιχεία γραφικών κ.λπ. Δημιουργεί στερεοσκοπικές εικόνες 3D που προσφέρουν στους θεατές μια καθηλωτική εμπειρία.

Διάφοροι τύποι ακουστικών VR είναι άμεσα διαθέσιμοι στην αγορά με βάση τη μάρκα. Ας δούμε τις καλύτερες επιλογές για ακουστικά metaverse για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό.

Ακουστικά VR Metaverse

Συνοδεύεται από χειριστήριο χειρός για iPhone και Android. Διαθέτει επίσης σύνδεση ακουστικών και λουράκι ακουστικών.

Αυτά τα γυαλιά ακουστικών metaverse προσφέρουν μία από τις καλύτερες εμπειρίες Metaverse.

Βάση VR Design GOMRVR

Η βάση VR είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό ABS και το κάτω μέρος της κυκλικής βάσης διαθέτει αντιολισθητικό μαξιλαράκι για πρόσθετη σταθερότητα. Απαιτούνται μόνο τέσσερα βήματα για την ολοκλήρωση της βάσης VR και δεν απαιτούνται εργαλεία.

Τα περισσότερα ακουστικά VR τυπικού μεγέθους είναι συμβατά, συμπεριλαμβανομένου του δείκτη Quest/Quest 2/Rift/Rift S/Valve Index.

Meta Quest 2

Το Meta Quest 2 περιλαμβάνει δύο ελεγκτές αφής, ένα κάλυμμα σιλικόνης, δύο μπαταρίες AA, ένα καλώδιο φόρτισης, έναν αποστάτη γυαλιών και έναν προσαρμογέα ρεύματος. Είναι ένα προηγμένο σετ μικροφώνου-ακουστικού VR, όλα σε ένα, με ασύρματη συνδεσιμότητα, ενσωματωμένη μπαταρία και εσωτερική παρακολούθηση.

Με αυτό το ακουστικό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 350 τίτλους σε γυμναστήριο, παιχνίδια, ψυχαγωγία και άλλες κατηγορίες. Σε βυθίζει εντελώς στον εικονικό κόσμο.

Meta Quest Pro

Το Meta Quest Pro ανοίγει νέους δρόμους για δουλειά, δημιουργικότητα και συνεργασία. Έρχεται με μια διέλευση μικτής πραγματικότητας υψηλής ανάλυσης που χρησιμοποιεί έγχρωμους αισθητήρες που σας επιτρέπουν να βλέπετε και να αλληλεπιδράτε με τον φυσικό κόσμο ενώ συνδέεστε, εργάζεστε και παίζετε σε εικονικούς χώρους.

Οι εκφράσεις φυσικών avatar σε πραγματικό χρόνο σάς επιτρέπουν να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα και αντιδράσεις. Τα Meta Avatars μεταφράζουν τις φυσικές εκφράσεις του προσώπου σας σε εικονική πραγματικότητα, επιτρέποντάς σας να φέρετε την αληθινή σας προσωπικότητα σε συναντήσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

  5 καλύτερα εργαλεία NIDS για χρήση

Ακουστικά VR Lexxon 2022

Τα ακουστικά VR Lexxon 2022 διαθέτουν πολωτικά γυαλιά 3D, 90-100 μοίρες FOV και ασφαιρικό οπτικό φακό.

Διαθέτει υποστήριξη οθόνης 4,7-6 ιντσών για Android και iOS και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Ακουστικά HP Reverb G2 VR

Τα ακουστικά HP Reverb G2 VR περιλαμβάνουν ένα καλώδιο ακουστικών 6 μέτρων για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, δύο ελεγκτές κίνησης, ένα DisplayPort σε έναν προσαρμογέα mini-DisplayPortTM, έναν προσαρμογέα ρεύματος και απλές οδηγίες εγκατάστασης.

Με οθόνες LCD 2160 x 2160 χωρίς mura ανά μάτι και απίστευτο χωρικό ήχο, η όραση και η ακρόαση πιστεύουν.

Λόγω του εύκαμπτου υλικού, του μεγαλύτερου μεγέθους μαξιλαριού και των φακών που προσαρμόζονται σε διαφορετικές αποστάσεις από τα μάτια, τα ακουστικά VR προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Επιπλέον, συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών ενός έτους. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού ταιριάζει καλύτερα για σχεδιασμό, παιχνίδια και εκπαίδευση.

Ακουστικά Pimax Vision 8K X VR

Τα ακουστικά Pimax 8K X metaverse έχουν εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο 200 μοιρών διαγώνια, το οποίο είναι πολύ κοντά στο FOV της ανθρώπινης όρασης στην πραγματική ζωή.

Αυτό βελτιώνει σημαντικά τη φυσικότητα και τη βύθιση της εμπειρίας VR. Το 8K X προσφέρει μια άνευ προηγουμένου εμπειρία εικονικής πραγματικότητας αληθινής ζωής – όπως ποτέ πριν!

Η ισχυρή απόκριση των μπάσων και η εξαιρετική ποιότητα ήχου ενισχύουν τα πάντα, από το βρυχηθμό ενός κινητήρα έως τον έντονο ήχο των εκρήξεων, επιτρέποντας τη μέγιστη εμβάπτιση στις περιπέτειές σας στην εικονική πραγματικότητα.

Με νέες αναβαθμίσεις, το 8K X DMAS προσφέρει μια εγγενή λειτουργία ανάλυσης 4K με 90 Hz που αποδίδει πραγματική ανάλυση 3840x2160p ανά μάτι.

Ακουστικό Feebz VR

Τα ακουστικά Feebz VR είναι συμβατά με οποιοδήποτε τυπικό Android ή iPhone, με μέγεθος οθόνης έως και 6,5″. Αυτά τα γυαλιά VR συνοδεύονται από μια λίστα με δωρεάν εφαρμογές και βίντεο VR. Για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες.

Σε αντίθεση με άλλα σύνολα VR, το σετ Feebz VR περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο κουμπί δράσης για εφαρμογές VR. Οι φακοί σε αυτά τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας έχουν μεγεθυνθεί για να παρέχουν μια πιο καθηλωτική εμπειρία VR.

Τελικές Λέξεις

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές ακουστικών VR για να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία VR. Επιλέξτε με βάση το gadget σας και άλλες απαιτήσεις.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε μερικές απίθανες πλατφόρμες metaverse.