Αποκτήστε το μενού “Έναρξη” των Windows 7 στα Windows 10 [Paid]


Ένα από τα πιο αναμενόμενα πράγματα για τα Windows 10 είναι η επιστροφή του μενού Έναρξη. Έχει αλλάξει αρκετά μέσα στο χρόνο με κάθε νέα έκδοση των Windows 10 που κυκλοφόρησε η Microsoft και είναι τώρα (σύμφωνα με την έκδοση 10130) ένας αρκετά αξιοπρεπής συνδυασμός του παλιού μενού Έναρξης στα Windows 7 και XP και της οθόνης Έναρξης που παρουσιάζεται στα Windows 8/8.1 . Γίνεται δεκτό καλά, αλλά υπάρχει πιθανότητα κάποιοι να μην το καλύψουν. Με τα Windows 8/8.1, οι προγραμματιστές ανέπτυξαν γρήγορα λύσεις που έδωσαν στους χρήστες το μενού “Έναρξη” που είχαν χάσει πολύ. Στα Windows 10, αυτές οι εφαρμογές γίνονται περιττές εάν το μόνο που θέλετε είναι το μενού Έναρξη. Εάν, ωστόσο, δεν σας αρέσει η νέα του εμφάνιση και θα προτιμούσατε κάτι πιο κοντά σε αυτό που είχατε στα Windows 7, το Startisback++ είναι η λύση. Είναι μια εφαρμογή για Windows αξίας 2,99 $ με δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που φέρνει το μενού Έναρξης των Windows 7 στα Windows 10.

  Πότε τα ακουστικά και τα ακουστικά μπορούν να βλάψουν την ακοή σας;

Χρειάζεται μόνο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή (δεν προσπαθεί να μπει κρυφά σε καμία γραμμή εργαλείων ή πρόσθετο λογισμικό) και το μενού Έναρξη θα αλλάξει για να μοιάζει περισσότερο με αυτό των Windows 7. Στις δοκιμές μας, τα πήγε εξαιρετικά καλά και διατήρησε τα εικονίδια των Windows 10 για τις Ρυθμίσεις, Αυτός ο υπολογιστής και άλλα. Δεν έπαιζε καλά σε λειτουργία Tablet όμως.

Το Startisback++ προσφέρει πολλές εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής και, αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να αντικαταστήσετε το νέο εικονίδιο των Windows που χρησιμοποιείται για το μενού Έναρξη με την κλασική σφαίρα των Windows 7. Μπορείτε να αλλάξετε το μενού Έναρξη με το κουμπί των Windows στο πληκτρολόγιό σας. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το μέγεθος του εικονιδίου, την εμφάνισή του και τον τρόπο που το ανοίγετε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του μενού Έναρξη, κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες. Η Cortana υποστηρίζεται στην Αναζήτηση, αλλά πρέπει πρώτα να είναι ενεργοποιημένη.

  Πώς να αποκτήσετε νέες δυνατότητες του Office 365 Έως και έξι μήνες νωρίτερα

Κατεβάστε το Startisback++ για Windows

Επισκεφτείτε το Startisback