Αποκτήστε την εφαρμογή Σημειωματάριο των Windows σε Android

Η εφαρμογή Σημειωματάριο των Windows είναι ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Είναι μέρος των Windows εδώ και χρόνια. Η εφαρμογή είναι εξαιρετική εάν θέλετε να επεξεργαστείτε ένα σενάριο, ένα αρχείο HTML ή να κρατήσετε μια γρήγορη σημείωση. Η εφαρμογή παρέμεινε αμετάβλητη ως επί το πλείστον, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή. Φανταστείτε αν θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε σε μια συσκευή Android. Real Notepad : Το Notebook είναι μια πολύ ρεαλιστική θύρα της εφαρμογής Σημειωματάριο όπως τα Windows. Η εκτέλεση της εφαρμογής σας δίνει ουσιαστικά την εφαρμογή Σημειωματάριο των Windows στο Android. Δεν χρειάζεστε μια συσκευή με root. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αντιγράψετε/επικολλήσετε κείμενο, να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά και να αποθηκεύσετε σε μορφές TXT και HTML (και άλλες). Κοστίζει 0,99 $, αλλά αξίζει την τιμή.

  Πώς να προσθέσετε ένα αξιόπιστο αποθετήριο στο PowerShell στα Windows 10

Εγκαταστήστε το Real Notepad : Notebook και ανοίξτε το. Η εφαρμογή μοιάζει με εφαρμογή Windows από όλους τους λογαριασμούς. Η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα διεπαφή χρήστη. Η εφαρμογή έχει τα συνηθισμένα μενού Αρχείο, Επεξεργασία, Μορφοποίηση και Βοήθεια στο επάνω μέρος. Το μενού «Προβολή» είναι το μόνο που λείπει.

Δημιουργήστε ένα νέο αρχείο κειμένου

Εκκινήστε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε ένα νέο αρχείο. Ένα νέο αρχείο ονομάζεται “Χωρίς τίτλο”. Μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε μια σημείωση αμέσως. Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αρχείο ή να βγείτε από την εφαρμογή από το μενού Αρχείο. Το μενού Επεξεργασία σάς επιτρέπει να κάνετε αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, διαγραφή και αναίρεση πληκτρολόγησης. Διαθέτει επίσης λειτουργία εύρεσης και αντικατάστασης και λειτουργία ημερομηνίας και ώρας.

  Πώς να κάνετε το Shake για να βρει τον κέρσορα στα Windows 10

Μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά από το Format>Font. Όπως και η εφαρμογή Σημειωματάριο των Windows, μπορείτε να ορίσετε μόνο μία γραμματοσειρά για ολόκληρο το αρχείο. Δεν μπορείτε να έχετε διαφορετικές γραμματοσειρές σε ένα αρχείο κειμένου.

Άνοιγμα/Αποθήκευση αρχείου κειμένου

Μεταβείτε στο Αρχείο>Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε το αρχείο κειμένου σας. Εισαγάγετε ένα όνομα όπως θα κάνατε στην επιφάνεια εργασίας σας. Από προεπιλογή, το αρχείο αποθηκεύεται ως αρχείο TXT. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα αρχείο με διαφορετική επέκταση, πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού «Αποθήκευση ως» στο πλαίσιο διαλόγου Αποθήκευση. Επιλέξτε «Όλα τα αρχεία (*.*)» από το αναπτυσσόμενο μενού και δώστε στο αρχείο σας όποια επέκταση θέλετε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα αρχείο στο root της εφαρμογής ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο φάκελο για να αποθηκεύσετε το αρχείο.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 38 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Για να ανοίξετε ένα αρχείο, εκκινήστε το Real Notepad Notebook και μεταβείτε στο File>Open. Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να ανοίξετε και το Real Notepad Notebook θα το ανοίξει για εσάς.

Τα πάντα για το Real Notepad : Το Notebook, από το UI μέχρι την αποθήκευση και τις ανοιχτές οθόνες θυμίζει Windows. Η εφαρμογή τρέχει χωρίς προβλήματα και είναι γενικά απλά μια καταπληκτική θύρα. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι δεν είναι διαθέσιμη για iOS. Ανεξάρτητα από αυτό, κάποιος αγοράζει την τούρτα προγραμματιστή.