Αποκτήστε πρόσβαση σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά από το συρτάρι ειδοποιήσεων

Γενικά, όταν χρειάζεται να ανοίξετε εφαρμογές στη συσκευή σας Android, το κάνετε από την αρχική οθόνη, το συρτάρι εφαρμογών ή τη λίστα πρόσφατων εφαρμογών, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ice Cream Sandwich. Αλλά όλες αυτές οι επιλογές δεν φαίνονται ποτέ αρκετά γρήγορες όταν πρόκειται να ανοίξετε τις αγαπημένες ή τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας γρήγορα και εύκολα. Εδώ έρχεται να σώσει η νέα εφαρμογή με την εύστοχη ετικέτα Hangar. Με αυτό το εύχρηστο εργαλείο στο οπλοστάσιό σας, δεν θα χρειαστεί να υπομείνετε τον πόνο της πρώτης μετάβασης στην αρχική οθόνη σας ή της παύσης των βίντεό σας. Το Hangar σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές από την τοποθεσία της συσκευής σας με τη μεγαλύτερη πρόσβαση. το συρτάρι ειδοποιήσεων.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ σας στο Disney+

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το συρτάρι ειδοποιήσεων μόνο για έλεγχο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή η εξαιρετική τοποθεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εκκίνηση εφαρμογών. Και για αυτό, το Hangar παρέχει οριστικές λύσεις. Παρακολουθεί αυτόματα ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε περισσότερο και τις εμφανίζει στο δίσκο ειδοποιήσεων για άμεση πρόσβαση. Το Hangar εμφανίζει κάθε εφαρμογή με το πραγματικό της εικονίδιο, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ετικέτες από κάτω. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε τόσο την εμφάνιση όσο και πολλές άλλες πρόσθετες επιλογές από την οθόνη Ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Οι ρυθμίσεις του Hangar χωρίζονται σε πολλές καρτέλες. η πρώτη καρτέλα, Συμπεριφορά, σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή, να κάνετε εναλλαγή της επιλογής εκκίνησης, καθώς και να καθορίσετε τις θέσεις των εικονιδίων της εφαρμογής στο συρτάρι ειδοποιήσεων (πάνω ή κάτω). Μπορείτε επίσης να καθορίσετε συντελεστή βάρους για να ταξινομήσετε αυτές τις εφαρμογές μεταξύ προεπιλογών, πρόσφατων, εκκινήσεων εφαρμογών ή χρόνου.

  3 Εναλλακτικές λύσεις στην εφαρμογή Google Camera για iPhone

Η καρτέλα Εμφάνιση σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον συνολικό αριθμό των εφαρμογών που μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα και να αλλάξετε το εικονίδιο ειδοποίησης. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα διαχωριστικό μεταξύ των συντομεύσεων Hangar και άλλων ειδοποιήσεων, καθώς και να χρωματίσετε εικονίδια με προσαρμοσμένη απόχρωση, να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων και το φόντο. Είναι ενδιαφέρον ότι το Hangar παρακολουθεί επίσης τη χρήση της εφαρμογής σας και σας δίνει στατιστικά στοιχεία και για τον χρόνο που αφιερώνετε σε εφαρμογές κάτω από τη δική του καρτέλα.

Το Hangar σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές σας μέσω του έξυπνου γραφικού στοιχείου του που κλιμακώνεται αυτόματα και αλλάζει μέγεθος καθώς προστίθενται περισσότερες εφαρμογές στη λίστα. Προσφέρει δύο διαφορετικά στυλ widget. Hangar Apps Widget και Hangar Stats Wdiget, και τα δύο μπορούν να προσαρμοστούν κατά την τοποθέτηση στην αρχική οθόνη σας.

  Προεπισκόπηση εικόνων και αλλαγή δεδομένων EXIF ​​με Photo Data Explorer

Με λίγα λόγια, εάν θέλετε να διατηρήσετε το σπίτι ή την οθόνη κλειδώματος σας χωρίς συντομεύσεις εφαρμογών, το Hangar παρέχει μια οριστική λύση. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές με Android 4.2 ή νεότερη έκδοση.

Εγκαταστήστε το Hangar από το Play Store