Αποκτήστε πρόσβαση σε διακόπτη WiFi, δίκτυο και πληροφορίες από οποιαδήποτε οθόνη [Jailbreak]

Πόσο συχνά έχετε πρόσβαση στο διακόπτη WiFi ή χρειάζεται να προβάλετε πληροφορίες δικτύου στο iPhone σας; Αν αρκεί συχνά να είναι ενοχλητικό να μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις κάθε φορά, τότε το Vestigo είναι ένα tweak που μπορεί να βοηθήσει. Είναι διαθέσιμο στα αποθετήρια ModMyi και Insanelyi και μπορεί να κάνει τον διακόπτη WiFi, τα δίκτυα κοντά σας, οποιεσδήποτε πληροφορίες δικτύου διαθέσιμες σε οποιαδήποτε οθόνη με μια απλή κίνηση του Activator. Το tweak ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο, με επικάλυψη σε όποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή, που σας επιτρέπει να σαρώνετε για άλλα δίκτυα, να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το WiFi και να βλέπετε την ισχύ του σήματος μεταξύ άλλων.

Για να ρυθμίσετε το Vestigo, πρέπει να επιλέξετε μια ενέργεια Activator για αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για ρύθμιση μετά από αυτό και μπορείτε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις WiFi αμέσως μετά. Το αναδυόμενο παράθυρο που ανοίγει δείχνει εάν ο διακόπτης WiFi είναι ενεργοποιημένος ή απενεργοποιημένος και μπορείτε να αναστρέψετε την κατάστασή του. Είναι ο ίδιος διακόπτης που βλέπετε στην προτίμηση WiFi στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Όλα τα κοντινά δίκτυα αναφέρονται επίσης και αυτά με ισχυρό σήμα συνοδεύονται από ένα εικονίδιο χαμογελαστό πρόσωπο. Μπορείτε να πατήσετε ένα δίκτυο για να συνδεθείτε σε αυτό. Το Vestigo θα σας επιτρέψει επίσης να εγγραφείτε σε ένα νέο δίκτυο, δηλαδή μπορείτε να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης σε ένα νέο δίκτυο στο οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε από το αναδυόμενο παράθυρο. Για να προβάλετε πληροφορίες για ένα δίκτυο, πατήστε το κουμπί πληροφοριών δίπλα του.

  Πώς να συμπληρώσετε αυτόματα γράμματα από το AZ στο Excel

Εάν πατήσετε το κουμπί Σάρωση στο επάνω αριστερό μέρος του αναδυόμενου παραθύρου, η συσκευή σας θα εκτελέσει μια νέα σάρωση για δίκτυα WiFi στην περιοχή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τραβήξετε προς τα κάτω και να το αφήσετε για να ξεκινήσει μια σάρωση.

Οι πληροφορίες του δικτύου WiFi μπορούν να προβληθούν όταν πατήσετε το εικονίδιο πληροφοριών δίπλα σε ένα δίκτυο. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση MAC, το μοντέλο κρυπτογράφησης, αν το δίκτυο είναι κρυφό ή όχι, SSID, κανάλι και πολλά άλλα.

Μια δίκαιη προειδοποίηση με αυτό το tweak είναι ότι έστειλε τη δοκιμαστική συσκευή μας σε ασφαλή λειτουργία δύο φορές. Και τις δύο φορές, συνέβη όταν το WiFi ήταν απενεργοποιημένο από την εφαρμογή της Ρύθμισης. Αυτό συνέβη σε ένα iPhone 4S που εκτελεί iOS 7.0.4 με πολύ λίγα τσιμπήματα εγκατεστημένα σε αυτό (που σημαίνει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα κάποιο άλλο tweak να παρεμβαίνει σε αυτό). Αν και συνέβη δύο φορές, δεν μπορέσαμε να το επαναλάβουμε μετά από αυτές τις δύο περιπτώσεις.

  Πώς να αλλάξετε πολλά επίπεδα επικεφαλίδων στο MS Word

Επίσης, όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi από το αναδυόμενο παράθυρο και η σύνδεση αποτυγχάνει (για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το tweak), λαμβάνετε όχι ένα, αλλά τρία μηνύματα σφάλματος, το ίδιο. Μια μικρή ενόχληση αν χρειάζεστε τσιμπήματα, αλλά μια ενόχληση παρόλα αυτά.