Αποκλεισμός όλων των σελίδων με το Star Wars


Η κυκλοφορία του Star Wars – The Force Awakens είναι λίγες μέρες μακριά. Προετοιμαζόμενοι γι’ αυτό, οι θαυμαστές του franchise, ορισμένοι από τους οποίους δεν είχαν γεννηθεί όταν κυκλοφόρησαν τα επεισόδια IV-VI, επιλέγουν ήδη το ρούχο που θα φορέσουν όταν πάνε να δουν την ταινία και μαρκάρουν σχεδόν οτιδήποτε μπορούν με ένα Star Wars λογότυπο για να δείξουν την αγάπη τους. Τούτου λεχθέντος, μετά από όλη αυτή την αναμονή και την προσμονή, θα ήταν κρίμα να χαλάσει η ταινία σε κανέναν από το διαδίκτυο. Δεδομένου ότι αυτή η ταινία είναι μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς, το Διαδίκτυο θα την εξετάζει και θα την αναλύει σαν τρελό και αυτό σημαίνει ότι τα spoilers θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποφευχθούν εκτός και αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο εντελώς. Force Block: το πρόγραμμα αποκλεισμού spoiler του Star Wars είναι μια επέκταση του Chrome που θα μπλοκάρει τα spoiler του Star Wars για εσάς. Η επέκταση σάς προειδοποιεί όταν πρόκειται να επισκεφτείτε μια σελίδα που ενδέχεται να περιέχει spoiler της ταινίας. Μόλις λάβετε προειδοποίηση, μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφτείτε τη σελίδα ούτως ή άλλως ή να την κλείσετε.

  Αυτά τα προϊόντα υπολογιστή "Gamer" είναι εξαιρετικά για εργασίες γραφείου

Εγκαταστήστε το Force Block: το πρόγραμμα αποκλεισμού spoiler του Star Wars και επισκεφτείτε μια σελίδα που μπορεί να περιέχει spoiler για την ταινία. Μπορείτε να το δοκιμάσετε στη σελίδα της Wikipedia για τον Πόλεμο των Άστρων (η οποία ενδέχεται να περιέχει spoilers μετά την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015) ή μπορείτε απλώς να αναζητήσετε το Star Wars – The Force Awakens στο Google.

Μια επικάλυψη θα αποκλείσει τη σελίδα. Εάν κάνετε κλικ στο «Συνέχεια ούτως ή άλλως», μπορείτε να προχωρήσετε στη σελίδα. Εάν κάνετε κλικ στο «Να μην αποκλείεται αυτή η σελίδα στο μέλλον», μπορείτε να προσθέσετε τη σελίδα σε μια λίστα επιτρεπόμενων και να ζητήσετε από την επέκταση να την αγνοήσει. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη λίστα επιτρεπόμενων ιστότοπων από το εικονίδιο της επέκτασης που έχει προστεθεί δίπλα στη γραμμή URL (είναι δύο φωτόσπαθα) και να αλλάξετε την επέκταση On/Off από αυτήν.

  Πώς να εισαγάγετε ένα αρχείο PKPASS στο Apple Wallet

Εγκαταστήστε το Force Block: the Star Wars spoiler blocker από το Chrome Web Store