Απενεργοποιήστε το CSS στο AskReddit για να ξεπεράσετε το όνομα χρήστη του ρομπότ

Τα mods του δημοφιλούς subreddit AskReddit κάνουν μια μάλλον διασκεδαστική φάρσα αυτή τη στιγμή. Κάθε ανάρτηση και σχόλιο φαίνεται να έχει αναρτηθεί από τον ίδιο χρήστη «bot». Είναι πιθανώς μια φάρσα που βασίζεται σε χρήσιμα αλλά συχνά μπερδεμένα ρομπότ του Reddit που εντάσσονται σε ένα νήμα συνομιλίας. Η φάρσα είναι αρκετά ακίνδυνη και αν μεταβείτε σε οποιοδήποτε άλλο subreddit ή αν μεταβείτε στην πρώτη σελίδα, το όνομα χρήστη σας και αυτό των άλλων χρηστών θα εμφανιστεί ως έχει. Αν δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε συνομιλίες ως αποτέλεσμα αυτής της φάρσας, η λύση είναι αρκετά απλή. απενεργοποιήστε το CSS στο subreddit. Να πώς.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απενεργοποιήσετε το CSS ενός subreddit. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη διεύθυνση URL ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση. Μπορείτε ακόμη και να πάτε και να ασχοληθείτε με την κονσόλα Ιστού στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Όλα εξαρτώνται από το τι νιώθεις πιο άνετα. Θα αναφέρουμε λεπτομερώς κάθε μέθοδο εδώ.

Επέκταση/Πρόσθετο

Αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το CSS ενός subreddit. Η επέκταση/το πρόσθετο για να κάνετε το κόλπο ονομάζεται Reddit Enhancement Suite, RES, και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διαθέσιμες επεκτάσεις Reddit. Εγκαταστήστε το και επισκεφτείτε το Reddit για πρόσβαση στον πίνακα επιλογών του.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Docker Engine στο CentOS

Αναπτύξτε την ενότητα “Εμφάνιση” και επιλέξτε “Φορτωτή φύλλου στυλ”. Απενεργοποιήστε το Stylesheet Loader από το κουμπί στο επάνω μέρος και φορτώστε ξανά το subreddit. Οι ΑΠΕ είναι διαθέσιμες για Chrome, Firefox, Safari και Opera.

Εγκαταστήστε το Reddit Enchancement Suite

Τροποποίηση διεύθυνσης URL

Μπορείτε να τροποποιήσετε τη διεύθυνση URL ενός subreddit για να αφαιρέσετε το CSS του. Για να το κάνετε αυτό, απλώς προσθέστε το “.compact” μετά τη διεύθυνση URL, οποιαδήποτε διεύθυνση URL. Η διεπαφή που προκύπτει δεν είναι τόσο καλή για να την δούμε, αλλά κάνει τη δουλειά στην περίπτωσή μας.

Απενεργοποιήστε το CSS μέσω της Κονσόλας προγράμματος περιήγησης Ιστού

Αυτή η λύση είναι συγκεκριμένη για το πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόγραμμα περιήγησής σας πρέπει να υποστηρίζει την απενεργοποίηση του CSS στην κονσόλα Ιστού για να λειτουργήσει. Από όσο γνωρίζουμε, ο Firefox το επιτρέπει αλλά ο Chrome όχι.

  8 τρόποι για να κάνετε ταχύτερη εκκίνηση του Mac σας

Για να απενεργοποιήσετε το CSS ενός συγκεκριμένου subreddit ή οποιασδήποτε άλλης σελίδας για αυτό το θέμα, επισκεφτείτε το και ανοίξτε την κονσόλα Ιστού (Ctrl+Shift+K). Μεταβείτε στην καρτέλα “Επεξεργαστής στυλ” και στη στήλη στα αριστερά όπου θα εμφανιστούν όλα τα φύλλα στυλ που έχουν εφαρμοστεί στην τρέχουσα σελίδα. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί του ματιού δίπλα σε ένα φύλλο στυλ για να το απενεργοποιήσετε/κρύψετε.

Απενεργοποιήστε το CSS στο Chrome μέσω επέκτασης

Υπάρχει μια επέκταση διαθέσιμη στο κατάστημα ιστού του Chrome που θα σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε όλα τα φύλλα στυλ στην τρέχουσα σελίδα, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά. Ονομάζεται Web Developer και έχει μια ειδική ενότητα για την απενεργοποίηση του CSS. Εγκαταστήστε το και κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης. Μεταβείτε στην καρτέλα CSS όπου θα δείτε την επιλογή “Απενεργοποίηση όλων των στυλ”.

  Επεξήγηση της προεπιλεγμένης διεύθυνσης IP του δρομολογητή

Εγκαταστήστε το Web Developer από το Chrome Web Store