Απενεργοποιήστε την οθόνη έναρξης του MS Office 2013 και πάντα ανοιχτά κενά έγγραφα


Το MS Office 2013 είναι αδιαμφισβήτητα το πιο κομψό πρόσωπο που είχε ποτέ η στολή παραγωγικότητας, μέχρι σήμερα. Είναι ένα προφανές αποτέλεσμα της ύπαρξης εδώ και χρόνια και της βελτίωσης. Τούτου λεχθέντος, δεν μου αρέσει πάντα η νέα οθόνη έναρξης στο Office 2013, η οποία σταματά το πραγματικό πρόγραμμα που εκκινείται. Χρησιμοποιώ το Word αρκετά συχνά και εξακολουθώ να έχω τη συνήθεια να το εκκινώ από τη γραμμή εργασιών και να μπορώ αμέσως να αρχίσω να πληκτρολογώ ή μερικές φορές να επικολλώ κείμενο. Η αρχική οθόνη είναι συχνά ένα περιττό επιπλέον βήμα για μένα και μερικές φορές πολύ ενοχλητικό. Για όποιον βρίσκεται στο ίδιο σκάφος, υπάρχει μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα και αυτή είναι να απενεργοποιήσετε την οθόνη έναρξης. Είναι μια επιλογή που μπορεί να ασκηθεί ανά εφαρμογή για το Office Suit και είναι πολύ εύκολα αναστρέψιμη.

  Πώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις και Bloatware από το tablet Amazon Fire 7 [No Root]

Εκκινήστε το MS Office και μεταβείτε στο Αρχείο>Επιλογές>Γενικά.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω σε αυτήν την οθόνη και στην ενότητα Επιλογές εκκίνησης, καταργήστε την επιλογή “Εμφάνιση της οθόνης έναρξης κατά την εκκίνηση αυτής της εφαρμογής”. Η επιλογή αναφέρεται στις μυριάδες επιλογές εγγράφων που βλέπετε κατά την πρώτη εκκίνηση της αντίστοιχης εφαρμογής του Office και η απενεργοποίησή της θα ορίσει την προεπιλογή να ανοίγει πάντα ένα κενό έγγραφο.

Εάν σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να εμφανιστεί ξανά η οθόνη Έναρξης, επιστρέψτε σε αυτό το παράθυρο και ενεργοποιήστε ξανά την επιλογή. Ομολογουμένως, δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιος τύπος εγγράφου θα ανοίξει από προεπιλογή, αλλά αυτό απαλλαγεί από το πρόσθετο βήμα για την εκκίνηση του πιο συχνά χρησιμοποιούμενου τύπου εγγράφου ή παρουσίασης ή υπολογιστικού φύλλου.

  Κλείστε τα παράθυρα όταν κλείνετε το καπάκι του φορητού υπολογιστή σας

Η οθόνη Έναρξης υπάρχει για να κάνει τα πιο σκοτεινά αλλά πολύ χρήσιμα πρότυπα διαθέσιμα στη σουίτα του Office πιο εύκολα προσβάσιμα στους χρήστες, αλλά μπορεί να είναι εμπόδιο επειδή είναι πιο πιθανό να δημιουργήσετε κενά έγγραφα, να φορτώσετε προσαρμοσμένα πρότυπα παρουσίασης ή να χρησιμοποιήσετε κενά. και χρησιμοποιήστε την προεπιλεγμένη διάταξη υπολογιστικού φύλλου από το να χρειάζεστε τις άλλες προκαθορισμένες ρυθμίσεις.