Απεγκατάσταση προγραμμάτων σε Μαζική και Μέσω Μενού Περιεχομένου [Windows]

Η αναθεώρηση λογισμικού για τους αναγνώστες μας wdzwdz είναι μέρος της δουλειάς μου. Και για κάποιον που χρειάζεται να εγκαθιστά και να δοκιμάζει διάφορες εφαρμογές σε καθημερινή βάση, μου καθίσταται αρκετά κουραστικό να απεγκαθιστώ μεμονωμένα προγράμματα που δεν χρειάζομαι πλέον από τον υπολογιστή μου. Οι χρήστες των Windows γνωρίζουν ότι το προεπιλεγμένο εργαλείο «Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος» δεν είναι πολύ βολικό για τέτοιες περιπτώσεις. είναι αργό, φουσκωμένο και δεν αφαιρεί καν όλα τα ίχνη εφαρμογών. Αυτό είναι όπου το Menu Uninstaller Pro έρχεται στη διάσωση. Αυτό το πρόγραμμα διαθέτει πολλές λειτουργίες που δεν θα βρείτε στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα απεγκατάστασης, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να απεγκαταστήσετε εφαρμογές μέσω δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος και να απεγκαταστήσετε ομαδικά πολλά στοιχεία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε emoji σε ονόματα φακέλων στα Windows 10

Όσον αφορά τη διεπαφή, δεν υπάρχει τίποτα εντυπωσιακό σχετικά με το Menu Uninstaller Pro. Στην καλύτερη περίπτωση είναι μέτριο. Το παράθυρο του προγράμματος περιέχει τη λίστα των εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει στο μηχάνημά σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών χρήστη και των εφαρμογών χρήστη και συστήματος κάνοντας κλικ στην «Εμφάνιση ενημερώσεων» στα δεξιά, κάτι που ουσιαστικά σας επιτρέπει επίσης να αφαιρέσετε ενημερώσεις συστήματος όπως το D3DX10, το Windows Live PMT και άλλα παρόμοια στοιχεία. Το πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται στην κορυφή σάς επιτρέπει να βρείτε ένα συγκεκριμένο λογισμικό από τη λίστα.

Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα από τη λίστα, το Menu Uninstaller Pro εμφανίζει τις σχετικές πληροφορίες του, όπως όνομα προγραμματιστή, έκδοση, μέγεθος, URL κ.λπ. στο κάτω μέρος. Μπορείτε επίσης να προβάλετε πληροφορίες μητρώου ή να τις προβάλετε σε ένα αρχείο Σημειωματάριο. Ένα άλλο χρήσιμο στοιχείο είναι ότι μπορείτε να απεγκαταστήσετε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα, ενεργοποιώντας το σημάδι επιλογής «Πολλαπλή απεγκατάσταση» που βρίσκεται μέσα στη διεπαφή χρήστη. Για να απεγκαταστήσετε προγράμματα, απλώς κάντε την επιλογή σας από τη λίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στην «Τυπική απεγκατάσταση» στα δεξιά για να ξεκινήσει η απεγκατάσταση.

  Πώς να περιορίσετε την ένταση του μικροφώνου στα Windows 10

Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να απεγκαταστήσετε μια εφαρμογή από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Menu Uninstaller Pro είναι μέσω του δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του προγράμματος και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης. Αυτό σίγουρα μειώνει μερικά βήματα που συνήθως απαιτούνται για την κατάργηση εφαρμογών.

Η τρίτη μέθοδος για να αφαιρέσετε ένα πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας είναι απλώς να σύρετε και να αποθέσετε τη συντόμευση στη διεπαφή του Menu Uninstaller Pro, αλλά δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν λειτούργησε όταν το δοκίμασα μόνος μου.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός προφίλ χρήστη στα Windows 10

Εκτός από τρεις διαφορετικές μεθόδους απεγκατάστασης, το εργαλείο διαθέτει επίσης πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εξαγωγής μιας λίστας εγκατεστημένου λογισμικού ως αρχείο CSV, επιτρέποντας στους χρήστες πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής ιστορικού, αλλαγή γλώσσας προγράμματος και λειτουργίας λειτουργίας (Κανονική και Γρήγορη), καθώς και καθορισμός κωδικό πρόσβασης για την αποφυγή κακής χρήσης του Menu Uninstaller Pro.

Το Menu Uninstaller Pro είναι μια πολύγλωσση εφαρμογή που λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8. Υποστηρίζονται και οι δύο εκδόσεις λειτουργικού συστήματος 32 bit και 64 bit.

Download Menu Uninstaller Pro