Αξιολογήστε την αποτελεσματικότητα του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας αυτά τα 7 εργαλεία Grader

Ο έλεγχος διαφόρων στοιχείων που επηρεάζουν την ορατότητα και την εμπειρία του χρήστη είναι το κλειδί για την επιτυχία ενός ιστότοπου.

Ως έμπορος ψηφιακού μάρκετινγκ ή ιδιοκτήτης ιστότοπου, θέλετε ο ιστότοπός σας πάνω από τα SERP. Για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας στις κορυφαίες θέσεις των μεγάλων μηχανών αναζήτησης, είναι απαραίτητο να κάνετε επαρκείς προσπάθειες SEO.

Αλλά, πώς ξέρετε ποιες προσπάθειες SEO χρειάζεται ο ιστότοπός σας και πού λείπει από την άποψη της βελτιστοποίησης; Έχετε ακούσει για έναν βαθμολογητή ιστότοπου στο παρελθόν;

Πρέπει να διασφαλίσετε ότι διάφορες μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν το περιεχόμενό σας στον ιστό για τις σχετικές λέξεις-κλειδιά. Ζητήματα όπως λείπουν μετα-ετικέτες, alt tags, κ.λπ., είναι εμφανή και μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς καμία ανάλυση. Πώς όμως γνωρίζετε τα βασικά ζητήματα, όπως η χαμηλή πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, τα προβλήματα ταχύτητας ιστότοπου και πολλά άλλα;

Βλέπετε, λοιπόν, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε τα προβλήματα σε έναν ιστότοπο. Αυτό είναι το σημείο όταν ένας ελεγκτής ιστότοπου ή ένας βαθμολογητής μπαίνει στο παιχνίδι.

Καταλήξαμε σε αυτόν τον περιεκτικό οδηγό μετά την ανάγνωση, ο οποίος θα σας βοηθήσει να αναλύσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας. Εδώ, θα μάθετε για τον βαθμολογητή ιστότοπου, τη σημασία του και τα κορυφαία εργαλεία ελέγχου ιστότοπου για την αξιολόγηση του ιστότοπού σας.

Τι είναι το Website Grader;

Ο βαθμολογητής ιστότοπου είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο ή λογισμικό που βοηθά στην αξιολόγηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας ενός ιστότοπου. Βλέπει τον ιστότοπό σας με έναν τρόπο που βλέπει μια μηχανή αναζήτησης όπως η Google. Αξιολογεί τον ιστότοπό σας με βάση όλα τα ζωτικά πρότυπα SEO. Ως αποτέλεσμα, καταλήγει σε βαθμολογία SEO σε κλίμακα 0-100. Η αναφορά ανάλυσης δείχνει τους παράγοντες που λείπουν και έχουν ολοκληρωθεί στον ιστότοπο για τη βελτίωση της απόδοσης.

Η έκθεση ενός ελεγκτή ιστότοπου προσφέρει μια πλήρη λίστα των προβλημάτων που υπάρχουν μαζί με συμβουλές για να τα καταλάβετε. Ο κύριος στόχος αυτών των εργαλείων είναι να σας βοηθήσουν να κάνετε τον ιστότοπό σας φιλικό προς το SEO με όλους τους όρους.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία ελέγχου ιστοτόπων διαθέσιμα στο διαδίκτυο, μερικά είναι δωρεάν και άλλα είναι premium. Εάν έχετε έναν αυστηρό περιορισμό προϋπολογισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εργαλεία ελέγχου, επειδή η αξιολόγησή τους περιλαμβάνει όλους τους κύριους παράγοντες SEO.

Γιατί είναι σημαντική η χρήση ενός βαθμονομητή ιστότοπου;

Όπως αναφέρθηκε, θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι τέλειος από όλες τις απόψεις. Είτε πρόκειται για προσβασιμότητα, SEO, αφοσίωση περιεχομένου, σχεδιασμό ή ανταγωνισμό, θέλετε να είναι μπροστά. Για αυτό, είναι απαραίτητο ένα χέρι βοηθείας που μπορεί να σας προσφέρει πλήρη καθοδήγηση για το τι πρέπει να γίνει. Τα εργαλεία αξιολόγησης ιστοτόπων είναι τέτοια χέρια βοηθείας που σας εξυπηρετούν με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

  Πώς να αποκλείσετε την καταγραφή κλειδιών από προγράμματα οδήγησης ήχου HP σε Elitebooks

Ελέγχει την επισκεψιμότητα, το SEO, τη δομή του ιστότοπου, τους συνδέσμους επιστροφής, την ταχύτητα του ιστότοπου, το περιεχόμενο και πολλούς ακόμη τεχνικούς παράγοντες. Υπογραμμίζει τα ζητήματα που σχετίζονται με όλους αυτούς τους παράγοντες που υπάρχουν στον ιστότοπό σας, μαζί με χρήσιμες συμβουλές. Ελλείψει αυτού του εργαλείου, δεν θα μπορούσατε ποτέ να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας σε τέτοιο βαθμό.

Εάν ακολουθείτε συνειδητά τις προτάσεις αυτών των εργαλείων βαθμολογητή, αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον ιστότοπό σας όσον αφορά το SEO. Οι συμβουλές που παρέχουν δεν είναι μόνο ωφέλιμες από την άποψη του SEO αλλά βελτιώνουν επίσης την εμπειρία χρήστη του ιστότοπου.

Αυτά τα εργαλεία ελέγχου προτείνονται ανεπιφύλακτα για εσάς εάν βρίσκετε τρόπους να βελτιώσετε το SEO του ιστότοπού σας.

Τώρα σίγουρα θα σκεφτόσασταν ποιο εργαλείο ελεγκτή ιστότοπου να χρησιμοποιήσετε για την ανάλυση ενός ιστότοπου. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τα κορυφαία εργαλεία βαθμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ας βρούμε μερικά εργαλεία βαθμολογητή για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του ιστότοπου.

HubSpot Website Grader

Το Hubspot είναι μια πλατφόρμα κορυφαίας αξιολόγησης που βοηθά στην αλληλεπίδραση, την προσέλκυση και τη μετατροπή δυνητικών πελατών. Είναι μια ιδανική πλατφόρμα για επαγγελματίες του μάρκετινγκ που αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν το εισερχόμενο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις τους.

Grader ιστότοπου HubSpot είναι ελεύθερο να χρησιμοποιεί το εργαλείο ελέγχου που κυκλοφόρησε το 2007. Για να λάβετε τον βαθμό αποτελεσματικότητας από αυτό το εργαλείο, πρέπει απλώς να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL και το email σας. Συνοδεύεται από την έκθεση ελέγχου σχετικά με το SEO, την απόδοση, την ανταπόκριση και την ασφάλεια. Οι τρεις κατηγορίες εκτός από την ασφάλεια συλλογικά έχουν μέγιστη βαθμολογία 30. Η μέγιστη βαθμολογία για την ασφάλεια είναι 10.

Ο συνολικός μέγιστος βαθμός που μπορεί να έχει ένας ιστότοπος είναι 100. Ο βαθμολογητής παρέχει πληροφορίες σχετικά με ζητήματα, τα απαραίτητα παιχνίδια και τα δυνατά σημεία για όλες τις κατηγορίες. Αν θέλετε να διορθώσετε τα κρίσιμα σημεία SEO του ιστότοπού σας, αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για εσάς.

LOCALiQ

LOCALiQ είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες του μάρκετινγκ που θέλουν να έχουν μια βαθιά ανάλυση του ιστότοπου. Η ανάλυσή του συνοδεύεται από έλεγχο SEO, αξιολόγηση λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, backlinks και πολλά άλλα. Τα εργαλεία παρέχουν στον ιστότοπο μια ψηφιακή βαθμολογία αποτελεσματικότητας αναλύοντας όλους αυτούς τους παράγοντες.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προτεινόμενες βελτιώσεις, μπορείτε να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας και να αποκτήσετε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Και με αυτό το εργαλείο, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL και το email σας. Μπορείτε να δείτε την υπάρχουσα διαδικτυακή παρουσία του ιστότοπού σας και τα βήματα για περαιτέρω βελτίωση. Αυτό το εργαλείο ελέγχου ιστότοπου είναι εντελώς δωρεάν. Με την προβολή των αποτελεσμάτων αυτού του εργαλείου, μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Αυτό θα σας βοηθήσει να πλαισιώσετε τις στρατηγικές ανάλογα και να μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας για την μπροστινή κάμερα στην κάμερα Google

Χρησιμοποιώντας το LOCALiQ, μπορείτε ακόμη και να συγκρίνετε τον ιστότοπό σας με ανταγωνιστές και να δείτε τους τομείς στους οποίους υστερείτε. Κάνοντας τις προτεινόμενες αλλαγές, μπορείτε να επαναξιολογήσετε τον ιστότοπό σας και να δείτε πόσο βελτιώθηκε η βαθμολογία.

GradeMyWebsite

Το GradeMyWebsite είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός βαθμολογητής που σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τα πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες για τον ιστότοπό σας. Αυτό το εργαλείο έρχεται με μια έκθεση ελέγχου που βασίζεται σε δοκιμές ποιότητας SEO και ιστότοπου.

Μόλις εισαγάγετε τη διεύθυνση URL, το όνομα και το email σας, σας παρέχει ένα λεπτομερές PDF της αναφοράς. Με αυτήν την αναφορά, μπορείτε να προσδιορίσετε την ανταγωνιστικότητα του ιστότοπού σας και διάφορους τομείς όπου χρειάζεται βελτιώσεις.

GradeMyWebsite προσφέρει ολοκληρωμένες οδηγίες για την επίτευξη του επιθυμητού ψηφιακού σκορ. Ως αποτέλεσμα, σας δίνει μια διαδρομή για να αποκτήσετε υψηλότερη κατάταξη στη μηχανή αναζήτησης για τον ιστότοπό σας.

Θα λάβετε τη δωρεάν αναφορά αξιολόγησης του ιστότοπού σας μέσω email. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σε περίπτωση οποιουδήποτε ερωτήματος σχετικά με τη στρατηγική SEO σας. Έτσι, αφού λάβετε την αξιολόγησή σας από αυτό το εργαλείο, καλέστε τους εάν δεν είστε σίγουροι πώς να ολοκληρώσετε μια εργασία. Η ομάδα ειδικών τους θα σας βοηθήσει να κάνετε προτεινόμενες αλλαγές στον ιστότοπό σας.

Clarity Grader

Clarity Grader δεν είναι απλώς βαθμολογητής. είναι επίσης ένα εργαλείο δοκιμής αναγνωσιμότητας. Δεν περιορίζεται μόνο στην ανάλυση ιστοσελίδων ή μιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Αλλά μπορεί να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε ένα κομμάτι περιεχομένου εδώ και να λάβετε την αναφορά σχετικά με τη σαφήνεια και την αναγνωσιμότητά του.

Αυτό το εργαλείο προορίζεται για κάθε δημιουργό ψηφιακού περιεχομένου. Είτε είστε blogger, ιδιοκτήτης ιστότοπου, εταιρεία ή κυβερνητικός οργανισμός, καλύπτει όλους. Για περιεχόμενο, μπορείτε να ελέγξετε την παθητική φωνή, τη βαθμολογία αναγνωσιμότητας, τον αριθμό των λέξεων, το επίπεδο του βαθμού, το μήκος της πρότασης κ.λπ. Το περιεχόμενο είναι ένα από τα κύρια στοιχεία στο SEO στη σελίδα. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια εις βάθος αξιολόγηση του περιεχομένου. Μόλις ρυθμιστεί σωστά το περιεχόμενο, τα περισσότερα από τα ζητήματα του ιστότοπού σας θα επιλυθούν αυτόματα.

Η έκθεση ελέγχου ιστότοπου αυτού του εργαλείου σάς δίνει τη δυνατότητα να επισημάνετε όλες τις κύριες ανησυχίες του ιστότοπου. Μπορείτε εύκολα να τα αντιμετωπίσετε σύμφωνα με τις προτάσεις και να βελτιώσετε τη βαθμολογία ελέγχου του ιστότοπού σας.

Το Brand Grader

Brand Grader είναι διαδικτυακό εργαλείο διαχείρισης φήμης και ελεγκτή ιστοτόπων. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε πώς λειτουργεί ο ιστότοπος της επιχείρησής σας και πού βρίσκονται οι ανταγωνιστές σας. Αυτό το εργαλείο σάς προσφέρει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την απόδοση της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Η αναφορά περιλαμβάνει κριτικές, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχόλια φόρουμ και αναρτήσεις που σχετίζονται με την επωνυμία σας.

  Πώς να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής της Apple

Η αναφορά του Brand Grader σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε τι λένε οι άνθρωποι για την επωνυμία σας. Είναι ένα είδος εργαλείου παρακολούθησης μέσων. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα αρνητικό σχόλιο οπουδήποτε, θα συμπεριληφθεί στην αναφορά. Λαμβάνοντας τις λεπτομέρειες αυτής της κριτικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κοινό. Και έτσι προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημά τους μέσω της επικοινωνίας μαζί τους.

Αυτό σας δίνει έναν τρόπο μάρκετινγκ της επωνυμίας σας και διαχείρισης της φήμης σας στο διαδίκτυο.

Εργαλείο Grader On-Page

Το Moz είναι μια από τις γνωστές πλατφόρμες για εργαλεία και λογισμικό ψηφιακού μάρκετινγκ. Διάφοροι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται αυτήν την πλατφόρμα για την αναζήτηση γνήσιων πληροφοριών. On-Page Grader Το Tool είναι ένας ελεγκτής ιστότοπου που προσφέρεται από τη Moz.

Αυτό το εργαλείο σάς προσφέρει μια άμεση αξιολόγηση της επιτόπιας αποτελεσματικότητας του ιστότοπού σας. Η αναφορά αξιολόγησης συνοδεύεται από βαθμολογία βελτιστοποίησης στη σελίδα και απαραίτητες συστάσεις. Αυτές οι προτάσεις σάς επιτρέπουν να διορθώσετε τις περιοχές όπου ο ιστότοπός σας χρειάζεται βελτίωση. Εργαζόμενοι σε αυτούς τους τομείς, μπορείτε να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να πετύχει καλές βαθμολογίες και να βελτιώσετε την προβολή του.

Αυτός ο βαθμολογητής είναι διαθέσιμος δωρεάν για μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Μετά από αυτό, πρέπει να πληρώνετε 179 $ το μήνα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του.

Privy Shopify Store Grader

Εάν έχετε ένα κατάστημα Shopify και θέλετε να το αξιολογήσετε ως προς την αποτελεσματικότητά του, Privy Store Grader είναι ιδανικό για εσάς. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να αναλύσετε το κατάστημά σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τομείς που αξιολογεί αυτό το εργαλείο. Αυτά είναι η μετατροπή ιστότοπου, το υποσέλιδο, η απόδειξη κοινωνικής δικτύωσης, η απόδοση και το SEO. Υπογραμμίζει τους τομείς όπου λείπει το κατάστημά σας και σας δίνει ένα μονοπάτι για να κάνετε βελτιώσεις.

Οι προτάσεις που παρέχονται από την αναφορά μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου σε μεγάλο βαθμό. Και ως αποτέλεσμα, ενισχύστε εκπληκτικά την ψηφιακή σας παρουσία.

συμπέρασμα

Αυτά είναι τα καλύτερα εργαλεία βαθμολογητή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη βελτίωση της διαδικτυακής παρουσίας του ιστότοπού σας. Αυτά τα εργαλεία σάς βοηθούν να διασφαλίσετε ότι όλες οι προσπάθειες μάρκετινγκ δεν θα πάνε μάταιες. Το μάρκετινγκ εκτός τοποθεσίας είναι αποτελεσματικό μόνο όταν έχετε όλα τα πράγματα στη θέση τους. Επομένως, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά και δείτε πώς μπορούν να μεταμορφώσουν την απόδοση του ιστότοπού σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία SEO.