Αντιγράψτε μια εικόνα ή τα περιεχόμενα ενός αρχείου κειμένου χωρίς να το ανοίξετε [Windows]


Το πρόχειρο είναι ένα πολύ βασικό και εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό σε κάθε λειτουργικό σύστημα. Τόσο τα λειτουργικά συστήματα για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα και θα εξακολουθήσετε να βρείτε εφαρμογές που προσπαθούν να σας προσφέρουν κάτι πολύ πιο ισχυρό. Αυτές οι εφαρμογές προχείρου τρίτων μπορούν να σας επιτρέψουν να αντιγράψετε πολλά αποσπάσματα κειμένου, να αποθηκεύσετε το ιστορικό του προχείρου μετά από επανεκκίνηση του συστήματος ή να αντιγράψετε κείμενο διατηρώντας τη μορφοποίηση. Το Copy Contents είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που κάνει την αντιγραφή κειμένου από ένα απλό αρχείο κειμένου ή την αντιγραφή μιας εικόνας πολύ πιο γρήγορη. Αντί να ανοίξετε πρώτα το αρχείο κειμένου ή την εικόνα, να επιλέξετε τα περιεχόμενά του και να πατήσετε Ctrl+C, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο και να αντιγράψετε τα περιεχόμενά του από την επιλογή του μενού περιβάλλοντος Αντιγραφή περιεχομένου που προσθέτει.

  Το World Clock είναι μια εφαρμογή οπτικής διατήρησης ώρας με εργαλείο ημέρας/νύχτας [Mac]

Η εφαρμογή είναι μια πολύ μικρή λήψη και εγκαθίσταται σε μισό λεπτό. Αφού εγκατασταθεί, κάντε δεξί κλικ σε ένα αρχείο εικόνας JPG, PCX, PNG, BMP, TGA, GIF και TIF ή σε ένα απλό αρχείο κειμένου με επέκταση TXT ή SRT (ή παρόμοια). Επιλέξτε την επιλογή Αντιγραφή περιεχομένου από το δεξί κλικ του μενού περιβάλλοντος και το κείμενο μέσα στο αρχείο κειμένου, διαφορετικά η ίδια η εικόνα (όχι η διαδρομή της) θα αντιγραφεί στο πρόχειρό σας.

Μια ειδοποίηση στο επάνω δεξιό τεταρτημόριο της οθόνης σας θα σας ειδοποιήσει ότι το περιεχόμενο έχει αντιγραφεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην επικόλληση του περιεχομένου κειμένου σε ένα πεδίο κειμένου στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή σε διαφορετικό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Οι εικόνες μπορούν επίσης να επικολληθούν σε μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων όπως το MS Paint.

  Πώς να εκτελείτε εφαρμογές σε λειτουργία διαχειριστή από το πλαίσιο εκτέλεσης στα Windows 10

Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά εξαιρετική για σχεδιαστές που μπορεί να χρειαστεί να ανοίξουν επανειλημμένα ανοιχτά αρχεία μόνο για να τα επικολλήσουν αλλού. Λειτουργεί καλά και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε σε υποστήριξη για πρόσθετες μορφές αρχείων. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε για Windows 7 και νεότερη έκδοση. Δοκιμάστηκε σε Windows 10 Technical Preview όπου λειτούργησε άψογα. Μπορεί να λειτουργεί ή να μην λειτουργεί στα Windows XP.

Εγκαταστήστε το Copy Contents για Windows