Ανταλλάξτε ιδιωτικά φωτογραφίες μιας εκδήλωσης με τους φίλους σας στο Facebook


Όλοι έχουν ένα τηλέφωνο και σχεδόν κάθε τηλέφωνο που υπάρχει έχει μια κάμερα και αυτό σημαίνει ότι σε μια εκδήλωση, ένα πάρτι ή ακόμα και μια ελαφρώς διασκεδαστική μεσημεριανή ώρα, θα ληφθούν πολλές φωτογραφίες. Μπορεί να καταλήξετε όλοι να έχουν τραβήξει φωτογραφίες από μια διασκεδαστική βραδινή έξοδο ή εάν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε μπαταρία του τηλεφώνου, θα έχετε ορίσει έναν καθορισμένο φωτογράφο για να τραβήξει όλες τις φωτογραφίες. Μόλις ληφθούν οι φωτογραφίες, το Facebook είναι το ιδανικό μέρος για να τις κοινοποιήσετε, ώστε όλοι να έχουν ένα αντίγραφο. Ωστόσο, εάν προτιμάτε την ιδιωτική κοινή χρήση των φωτογραφιών σας, το Facebook σας καλύπτει με την εφαρμογή Στιγμές. Η εφαρμογή είναι κάπως παλιά και μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.0, αλλά μόλις τώρα έγινε διαθέσιμη εκτός των ΗΠΑ Αυτό που κάνει είναι ότι ομαδοποιεί αυτόματα τις φωτογραφίες με βάση την τοποθεσία και την ώρα που τραβήχτηκαν. Μια ομάδα τέτοιων φωτογραφιών ονομάζεται στιγμή και μπορείτε να τη μοιραστείτε ιδιωτικά με έναν ή περισσότερους φίλους στο Facebook. Ετσι δουλευει.

  Πώς να αναβάλετε μια σελίδα ή ένα άτομο στο Facebook για 30 ημέρες

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε σε αυτήν χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook. Θα χρειαστεί να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, επομένως παραχωρήστε του πρόσβαση όταν το ζητήσει. Στη συνέχεια, η εφαρμογή ξεκινά μια ανάλυση όλων των φωτογραφιών σας (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρονολογούνται πριν από μήνες) και τις ομαδοποιεί. Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Facebook και το Facebook διαθέτει έναν αλγόριθμο αναγνώρισης προσώπου, το Moments θα σας προτείνει με ποιους πρέπει να μοιραστείτε μια συγκεκριμένη ομάδα φωτογραφιών με βάση το ποιος είναι σε αυτές τις φωτογραφίες. Μπορείτε φυσικά να επεξεργαστείτε τα προτεινόμενα άτομα με τα οποία θα κοινοποιηθούν οι φωτογραφίες.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Profile Picture Guard στο Facebook

Εάν το Moments δεν ομαδοποιεί τις σωστές φωτογραφίες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη στιγμή πατώντας στο κουμπί συν και επιλέγοντας μη αυτόματα τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε. Ονομάζετε μια στιγμή και μετά επιλέγετε από τους φίλους σας στο Facebook με τους οποίους θέλετε να τη μοιραστείτε.

Το μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι ο φίλος σας πρέπει να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Moments στο σύστημά του για να λάβει τις φωτογραφίες. Εάν μοιραστείτε μια στιγμή με έναν φίλο, θα λάβει ένα μήνυμα που θα τον προτρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή για να λάβει τις φωτογραφίες. Μου φάνηκε ελαφρώς ενοχλητικό το γεγονός ότι η εφαρμογή μπορούσε να διαλέξει ποιοι ήταν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες μου, αλλά αυτό είναι δεδομένο αν πρόκειται να επιτρέψετε στο Facebook να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας.

  Αναγκάστε το Facebook να εντοπίζει μικρογραφίες και συνδέσμους κατά την κοινή χρήση μιας διεύθυνσης URL

Εγκαταστήστε το Moments από το App Store

Εγκαταστήστε το Moments από το Google Play Store