Ανοίξτε τους σελιδοδείκτες από το δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος στο Chrome







Μου αρέσει να κρατάω τη γραμμή σελιδοδεικτών κρυμμένη ανά πάσα στιγμή. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι η γραμμή σελιδοδεικτών μου φαίνεται πάντα σαν ένα ακατάστατο χάος, ανεξάρτητα από το πόσο οργανωμένοι είναι οι σελιδοδείκτες μου, αλλά και επειδή θέλω να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερη ακίνητη περιουσία οθόνης σε μια ιστοσελίδα. Εάν εργάζεστε ίσως με μια οθόνη 24 ιντσών, αυτό μπορεί να μην σας ενδιαφέρει πολύ, αλλά για τα πολλά άτομα που εργάζονται εν κινήσει με μικρότερες οθόνες, κάθε εικονοστοιχείο μετράει και η διατήρηση της γραμμής σελιδοδεικτών κρυμμένη είναι ένας τρόπος να το κάνετε. το. Το μενού περιβάλλοντος είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλους τους σελιδοδείκτες σας από το μενού περιβάλλοντος με το δεξί κλικ. Μόλις εγκατασταθεί, η επέκταση θα εμφανίσει αυτόματα τους σελιδοδείκτες σας στους αντίστοιχους φακέλους τους. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε φακέλους μέσα σε φακέλους και να κάνετε κλικ σε έναν σελιδοδείκτη για να τον ανοίξετε.

  Ενεργοποίηση εγγενούς κουμπιού σίγασης για καρτέλες Chrome

Εγκαταστήστε την επέκταση και κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε σε μια ιστοσελίδα. Θα δείτε μια νέα επιλογή «Γραμμή σελιδοδεικτών». Τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω του και θα επεκταθεί για να αποκαλύψει τους φακέλους στη γραμμή σελιδοδεικτών σας. Εάν δεν έχετε οργανώσει τους σελιδοδείκτες σας σε φακέλους, θα δείτε απλώς τις σελίδες όπως είναι αποθηκευμένες με τον τίτλο τους και το favicon του ιστότοπου.

Όσον αφορά το άνοιγμα των σελιδοδεικτών, η επέκταση σάς επιτρέπει να επιλέξετε αν θα ανοίξουν σε μια νέα καρτέλα ή σε μια καρτέλα στο παρασκήνιο. Από προεπιλογή, αυτές οι επιλογές δεν έχουν οριστεί, επομένως, προσέξτε τις ρυθμίσεις του μενού περιβάλλοντος προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την επέκταση. Άλλες επιλογές σάς επιτρέπουν να ανοίγετε όλους τους σελιδοδείκτες σε έναν φάκελο και να έχετε πρόσβαση με ένα κλικ στη σελίδα επιλογών της επέκτασης, στη διαχείριση σελιδοδεικτών και μια επιλογή ανανέωσης που θα ενημερώνει τους σελιδοδείκτες. Αυτές οι τρεις επιλογές εμφανίζονται στο τέλος της λίστας των σελιδοδεικτών, επομένως μετακινηθείτε προς τα κάτω εάν τους έχετε ενεργοποιήσει να τις χρησιμοποιούν. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε σελιδοδείκτες από το μενού περιβάλλοντος, η επέκταση σάς επιτρέπει επίσης να τους αναζητήσετε και να τους ανοίξετε από το Omnibar.

  Το ExtShield βοηθά στην προστασία του Chrome από επεκτάσεις κακόβουλου λογισμικού και διαφημίσεων

Η επέκταση θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο φάκελο “Άλλοι σελιδοδείκτες” καθώς και στους σελιδοδείκτες για κινητά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε σελίδα, ακόμα και στη σελίδα νέας καρτέλας και στις σελίδες καταστήματος ιστού Chrome. Οι σελιδοδείκτες μπορούν να ανοίξουν μόνο από το μενού περιβάλλοντος. Δεν μπορείτε να τα διαγράψετε ή να τα μετονομάσετε. Έχει μια χρήσιμη επιλογή που του επιτρέπει να ανιχνεύει πότε έχουν αλλάξει οι σελιδοδείκτες. Η επέκταση ενημερώνει τους σελιδοδείκτες και τους φακέλους, αν και μπορείτε να την αναγκάσετε να ανανεωθεί όποτε θέλετε.

Εγκατάσταση μενού περιβάλλοντος από το Chrome Web Store

  Οι καλύτερες επεκτάσεις Chrome για βελτίωση του Gmail