Ανακτήστε τα έσοδά σας με τη λύση εντοπισμού AdBlock για WordPress

Όσο κι αν οι άνθρωποι μισούν τις διαφημίσεις, εμείς ως έμποροι βασιζόμαστε σε αυτές για μια καλή ροή εισοδήματος.

Τα έσοδα από διαφημίσεις για ένα blog ή έναν ιστότοπο μπορεί να είναι τεράστια επειδή είναι εντελώς παθητικά. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός από το να το ρυθμίσετε. Ωστόσο, αυτά τα έσοδα μπορεί να μειωθούν από τους αναγνώστες που δεν τους αρέσει να βλέπουν διαφημίσεις. Σήμερα, σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το AdBlock για να απαλλαγούν από τις διαφημίσεις.

Περισσότερο από Το 40% των χρηστών του Διαδικτύου έχουν εγκαταστήσει ένα AdBlockerκαι αυτό επηρεάζει άμεσα το εισόδημά σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις ανίχνευσης AdBlock για το WordPress που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα και να ανακτήσετε τα έσοδά σας.

Ο αντίκτυπος του AdBlock στα έσοδά σας

Εάν εξαρτάστε κυρίως από τα έσοδα από διαφημίσεις για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, τότε πιθανότατα αφήνετε πολλά χρήματα στο τραπέζι. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πάνω από το 40% των χρηστών του Διαδικτύου έχουν εγκαταστήσει AdBlockers, πράγμα που σημαίνει ότι κερδίζετε σχεδόν το μισό χρηματικό ποσό που υποτίθεται ότι κερδίζετε. Και αυτό το “μισό ποσό” μπορεί να είναι πολύ, ανάλογα με τη μηνιαία επισκεψιμότητά σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ενεργοποιούν το AdBlock μόνο και μόνο επειδή μισούν τις διαφημίσεις. Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι αναγκάζονται να το εγκαταστήσουν λόγω του ιστότοπου στον οποίο βρίσκονται. Ορισμένοι ιστότοποι έχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα, τα οποία μπορεί να απογοητεύσουν οποιονδήποτε. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι spamming και δεν είναι ωραίο.

Επομένως, πριν βουτήξετε στις λύσεις, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να στοχεύσετε σε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, μη βομβαρδίζοντας με τόνους διαφημίσεων. Προσπαθήστε να το χαμηλώσετε λίγο και να το διατηρήσετε φυσικό. Με αυτά τα λόγια, ας μεταβούμε στη λίστα.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος διαβάζει το μήνυμά σας στο WeChat

AdSanity

Ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο διαχείρισης διαφημίσεων, AdSanity κάνει τη διαχείριση διαφημίσεων παιχνιδάκι, ανεξάρτητα από το αν φιλοξενείται από μόνος του ή από το δίκτυο. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας και ακόμη και να δείτε τα ακριβή στατιστικά στοιχεία για αυτόν. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στην προβολή διαφημίσεων στους αναγνώστες σας με πιο κατάλληλο τρόπο.

Εκτός από αυτό, έχει αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά:

  • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
  • Έτοιμη η HTML5
  • Πλήρως επεκτάσιμο για μεγάλες απαιτήσεις
  • Διαφορετικές επιλογές δημοσίευσης
  • Διάφορες επιλογές προβολής για διαφημίσεις
  • Φιλικό προς τους προγραμματιστές για προσαρμογές
  • Μεγάλη ομάδα υποστήριξης

Το πρόσθετο ανίχνευσης αποκλεισμού διαφημίσεων αλλάζει εντελώς το παιχνίδι. Αφού το ενεργοποιήσετε, θα αρχίσει να εμφανίζει ένα προσαρμοσμένο μήνυμα που ζητά από τους χρήστες να απενεργοποιήσουν το AdBlock για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ανακατευθύνετε τους χρήστες του AdBlock σε μια συγκεκριμένη σελίδα στον ιστότοπό σας που τους ενημερώνει για το πρόβλημα. Τα σχέδια τιμολόγησης ξεκινούν από μόλις 49 $/έτος, με το πιο δημοφιλές να είναι 149 $/έτος που έχει λίγο πιο ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά.

Αποκλεισμός

Αποκλεισμός είναι μια εξαιρετική τεχνολογία για την απρόσκοπτη δημιουργία εσόδων από τους χρήστες του AdBlock χωρίς να χρειάζεται να τους αναστατώνετε. Σας βοηθά να προσφέρετε μια πιο ελαφριά διαφημιστική εμπειρία στους αναγνώστες σας φιλτράροντας με τρόπο που δεν απαιτεί από αυτούς να ενεργοποιήσουν το AdBlock. Αυτή η λύση συνδυάζεται καλά με την υπάρχουσα υποδομή προγραμματισμού σας με απλή τεκμηρίωση που μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα αναλυτικά στοιχεία του AdBlock για να ελέγξετε πόσο ποσοστό του κοινού σας χρησιμοποιεί το AdBlock και ακόμη και να μετρήσετε πόσα έσοδα μπορείτε να ανακτήσετε.

Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον εργαλείο στην ιστοσελίδα τους είναι το Υπολογιστής εσόδων AdBlock που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το ποσό των εσόδων που μπορείτε να ανακτήσετε.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης και τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης για μηνύματα LinkedIn

Ναύαρχος

Με Admiral’s AdBlock Recoveryέχετε πρόσβαση σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως:

  • Προηγμένα αναλυτικά στοιχεία για τον υπολογισμό των απωλειών εσόδων σας
  • Υπολογιστής ποσοστού χρήσης AdBlock σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης
  • Διαφορετικοί τρόποι ανάκτησης, όπως η προσθήκη στη λίστα επιτρεπόμενων και η επανεισαγωγή διαφημίσεων
  • Εναλλακτικές ανταλλαγές αξίας

Η εγκατάσταση μιας ετικέτας και η ομάδα υποστήριξής τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προσθέτουν το κεράσι πάνω από την εξαιρετική τους υπηρεσία. Μπορείτε να ζητήσετε μια δωρεάν επίδειξη και στη συνέχεια να ξεκινήσετε με 120 $/μήνα.

Επάνω

Επάνω βοηθά τις μη παρεμβατικές διαφημίσεις σας να κερδίσουν έλξη και να μεγιστοποιήσουν δραματικά την πληρωμή σας. Μπορείτε απλά να εισαγάγετε τον κώδικα JS στην κεφαλίδα του ιστότοπού σας και να εντοπίσετε αυτόματα τους αναγνώστες που χρησιμοποιούν προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Μετά την παρακολούθηση, μπορείτε να υπολογίσετε το ποσό των εσόδων που ενδέχεται να χάσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο που θα σας δείχνουν πληροφορίες όπως η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης και η χώρα από την οποία χρησιμοποιείται το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να το ανακτάτε με τη βοήθεια της προσθήκης “plug and play” στη στοίβα διαφημίσεών σας ενώ χρησιμοποιείτε τις ετικέτες σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εμφανίσετε απευθείας ένα μήνυμα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα και εάν οι χρήστες θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο.

Adrecover

Μετρήστε και ανακτήστε εύκολα τα έσοδα από διαφημίσεις με τη βοήθεια του Adrecover. Είναι εξαιρετικά αυστηροί όσον αφορά την ποιότητα των διαφημίσεων, επειδή βάζουν πάντα τους αναγνώστες σε προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να προβάλλετε διαφημίσεις υψηλής ποιότητας μόνο όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία. Σας βοηθούν να δημιουργήσετε έσοδα από το απόθεμά σας στο Adblock με τον καταλληλότερο δυνατό τρόπο.

  Πώς να αποκλείσετε καλλιτέχνες στο Spotify

Αφού ενεργοποιήσετε αυτήν τη λύση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τον δεδομένο κώδικα στην κεφαλίδα του ιστότοπού σας και να ξεκινήσετε τη μέτρηση και τη δημιουργία εσόδων από τις εμφανίσεις των διαφημίσεων.

Το Adrecover εμπιστεύονται επωνυμίες όπως οι Viacom, Viral Thread και IBT.

DeBlocker

Όπως υποδηλώνει ήδη το όνομα, DeBlocker σας βοηθά να αποκλείσετε προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων και να ανακτήσετε τα έσοδά σας εμφανίζοντας ένα μήνυμα στους χρήστες αποκλεισμού διαφημίσεων που τους ζητά να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων που υπάρχουν εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των uBlock και Ads Killer.

Για να εμφανίσετε το μήνυμα, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανιστεί ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο ή ακόμα και να ανοίξετε ένα σε πλήρη οθόνη.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτής της υπηρεσίας είναι ότι μέχρι ο επισκέπτης να απενεργοποιήσει το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, δεν θα μπορεί να εκτελέσει ορισμένες ενέργειες στον ιστότοπο, όπως επιλογή και αντιγραφή κειμένου και χρήση πλήκτρων πρόσβασης.

Το πρόσθετο είναι ελαφρύ και παρέχεται με υποστήριξη προτεραιότητας έξι μηνών.

OptinMonster

Ανίχνευση AdBlock του OptinMonster παραδίδει ένα προσαρμοσμένο μήνυμα στους επισκέπτες ενημερώνοντάς τους για το AdBlock. Μπορεί να παρακάμψει απρόσκοπτα όλους τους αποκλεισμούς διαφημίσεων που υπάρχουν εκεί έξω και ενδεχομένως να ανακτήσει τα άξια έσοδά σας.

Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να τους ζητήσετε ευγενικά να απενεργοποιήσουν το AdBlock και, ενώ μπορεί να νομίζετε ότι οι περισσότεροι από τους αναγνώστες δεν θα το κάνουν, είμαι εδώ για να σας πω ότι θα το κάνουν. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τις ελαφριές διαφημίσεις σε έναν ιστότοπο.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τους ζητήσετε να προσθέσουν τη διεύθυνση URL σας στη λίστα επιτρεπόμενων από το AdBlock αντί να την απενεργοποιήσουν εντελώς.

συμπέρασμα

Ελπίζω οι παραπάνω λύσεις εντοπισμού AdBlock να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα έσοδά σας για να αυξήσετε τα κέρδη.