Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 11: 5 Οκτωβρίου 2021

Η προεπισκόπηση των Windows 11 έγινε διαθέσιμη στους χρήστες πριν από λίγους μήνες. Το νέο λειτουργικό σύστημα θα τρέχει μόνο σε μηχανές 64-bit, έχει ένα ολοκαίνουργιο UI και τώρα έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Windows 11 Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 11

Η Microsoft ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Windows 11. 5 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με την Ιστολόγιο έκδοσης των Windows;

Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι τα Windows 11 θα αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμα στις 5 Οκτωβρίου 2021. Την ημέρα αυτή, η δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11 θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε κατάλληλους υπολογιστές Windows 10 και υπολογιστές που είναι προεγκατεστημένοι με Windows 11 αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμα για αγορά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ενώ βρίσκεστε σε τηλεφωνική κλήση

Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει μερικά πράγματα για τους χρήστες που θέλουν να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 11.

Οι χρήστες των Windows 10 θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 11 δωρεάν.
Οι φορητοί υπολογιστές και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές που διαθέτουν προεγκατεστημένα τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας.
Οι χρήστες με ολοκαίνουργιους υπολογιστές και χωρίς εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα σε αυτούς, θα μπορούν να αγοράσουν μια ολοκαίνουργια άδεια χρήσης για τα Windows 11

Αργή διάθεση

Όπως και με τις ενημερώσεις δυνατοτήτων για τα Windows 10, τα Windows 11 θα κυκλοφορήσουν αργά στους χρήστες των Windows 10 που θέλουν να κάνουν αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα. Τι σημαίνει αυτό είναι?

Τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα σε μια υποενότητα όλων των χρηστών των Windows 10 από τις 5 Οκτωβρίου 2021.
Μέσα σε ένα ή δύο μήνες, η κυκλοφορία θα επεκταθεί και τα Windows 11 θα προσφερθούν ως δωρεάν αναβάθμιση σε περισσότερους χρήστες των Windows 10 μέσω της ενημέρωσης των Windows.
Τα Windows 11 θα ολοκληρωθούν στην κυκλοφορία έως τον Ιούνιο/Ιούλιο του 2022.

  Πώς να εισαγάγετε σύμβολα στα Έγγραφα και τις Διαφάνειες Google

Πώς να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 11 από τα Windows 10

Μόλις τα Windows 11 είναι γενικά διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες, οι χρήστες των Windows 10 θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στα Windows 11 μέσω του Windows Update.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις με τη συντόμευση πληκτρολογίου Win+I.
Μεταβείτε στην ενότητα Ενημέρωση και ασφάλεια.
Επιλέξτε Windows Update.
Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημέρωση.
Κατεβάστε την ενημέρωση των Windows 11 και εγκαταστήστε την.

Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων Windows 11

Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει εάν ένα εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων θα είναι διαθέσιμο ή όχι για τα Windows 11. Πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ένα εργαλείο παρόμοιο με το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10 λίγο μετά τη διάθεση των Windows 11, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα νέο θέλω να.

  Το Background Burner σάς βοηθά να αφαιρέσετε το φόντο από τις φωτογραφίες

Ελέγξτε την καταλληλότητα του υπολογιστή

Τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα σε κατάλληλες συσκευές. Σε γενικές γραμμές, εάν έχετε TPM 2.0 ή νεότερη έκδοση και UEFI/Secure Boot, ο φορητός υπολογιστής σας είναι πιθανό να είναι κατάλληλος για την αναβάθμιση. Για να προσδιορίσετε άλλες απαιτήσεις υλικού, μπορείτε να ελέγξετε τις απαιτήσεις που δημοσίευσε η Microsoft. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Why not Windows 11 για να δείτε γιατί η συσκευή σας μπορεί να μην είναι κατάλληλη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 20 GB ελεύθερου χώρου στη μονάδα δίσκου των Windows προτού πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης.