Ανακαλύψτε ταινίες με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σας ηθοποιό και πολλά άλλα

Η Δευτέρα υποτίθεται ότι είναι μια παραγωγική μέρα, και πιθανώς μια δυσάρεστη μέρα, καθώς είναι η αρχή της εβδομάδας και σήμερα κάποιοι από εσάς μπορεί να εξακολουθείτε να προτιμάτε τα γλυκά από το κόλπο ή το κέρασμα. Τελειώνουν οι Δευτέρες και στο τέλος μιας Δευτέρας, μια ταινία pick-me-up είναι μια πολύ καλή ιδέα. Το Movieo είναι μια υπηρεσία Ιστού για την εύρεση ταινιών και έχουμε καλύψει ένα σωρό άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες που κάνουν ακριβώς αυτό. Το Movieo ξεχωρίζει επιτρέποντάς σας να αναζητάτε ταινίες ανά ηθοποιό. Υποστηρίζει άλλα κοινά φίλτρα ταινιών, όπως το είδος, το έτος κυκλοφορίας και τη χώρα παραγωγής.

  Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια εφαρμογών, αρχείων και φακέλων σε Mac

Το Movieo ως υπηρεσία σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ποιες ταινίες έχετε παρακολουθήσει και μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Twitter ή Google. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε το προφίλ σας στο Facebook ή να εγγραφείτε στην υπηρεσία ξεχωριστά.

Τα φίλτρα βρίσκονται όλα στην αριστερή μπάρα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα εύρος ετών για το πότε κυκλοφόρησε μια ταινία, να επιλέξετε τη χώρα προέλευσης και το είδος της ταινίας. Τα κορυφαία αποτελέσματα ταινιών ταξινομούνται κατά βαθμολογία IMDb, ωστόσο, αν το προτιμάτε, μπορείτε να τα ταξινομήσετε με βάση το RT Tomatometer ή το RT Audience meter. Για να αλλάξετε την προτίμησή σας, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού επάνω δεξιά και επιλέξτε ένα διαφορετικό σύστημα αξιολόγησης.

  Τι είναι το Microsoft – WPD

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες που κόβουν τις γωνίες συνδέοντας τη σελίδα IMDb μιας ταινίας, το Movieo διαθέτει μια ειδική σελίδα για όλες τις ταινίες και προτείνει ακόμη και ταινίες με βάση αυτήν που αναζητάτε αυτήν τη στιγμή.

Για να αναζητήσετε όλες τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο αγαπημένος σας ηθοποιός, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος. Η γραμμή αναζήτησης υποστηρίζει δύο κριτήρια για την αναζήτηση. όνομα ταινίας και όνομα ηθοποιού. Προτείνει επίσης το όνομα ενός ηθοποιού με βάση αυτό που πληκτρολογείτε. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα δώσουν ταινίες στις οποίες ο ηθοποιός έχει παίξει από μεγάλο έως δευτερεύοντα ρόλο.

  Τόσο τοπικές όσο και βασισμένες στο cloud

Το Movieo σάς επιτρέπει να βλέπετε τα αποτελέσματα σε δύο διαφορετικές διατάξεις. τη μικρογραφία που περιλαμβάνει τη διάταξη πλέγματος και μια διάταξη λίστας. Μπορείτε να αλλάξετε διάταξη από το κουμπί επάνω δεξιά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ για κάθε ταινία (μέσω ενσωματωμένων βίντεο YouTube) και να μεταβείτε στη σελίδα μιας ταινίας στο IMDb από την ειδική σελίδα του Movieo για μια ταινία.

Επισκεφθείτε το Movieo