Αναζητήστε σελίδες Facebook που σας άρεσε και έχετε μια φυσική διεύθυνση σε χάρτη

Το σπουδαίο στοιχείο της ύπαρξης ενός κοινωνικού δικτύου που προσεγγίζει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους κάθε μήνα είναι ότι μπορείτε να βρείτε κάθε είδους ενδιαφέρουσες πληροφορίες χρησιμοποιώντας δεδομένα που μοιράζονται οι χρήστες. Σωστά, δεν αναφέρομαι σε κανέναν άλλο από το Facebook, εκτός από το να μοιράζεσαι selfies στο μπάνιο, το Facebook είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να προωθήσεις αποτελεσματικά την επιχείρησή σου με πολλούς ισχυρούς τρόπους, ένας από τους οποίους είναι η δυνατότητα επισύναψης της φυσικής διεύθυνσης της τοποθεσίας του. Πολλές σελίδες που μας αρέσουν στο Facebook μπορεί να έχουν φυσική διεύθυνση, αλλά το Facebook δεν προσφέρει τρόπο εντοπισμού τους χρησιμοποιώντας έναν διαδραστικό χάρτη. Γι’ αυτό, όταν δοκίμασα το Like Map, μια εφαρμογή ιστού που σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις σελίδες που σας αρέσουν ή να αναζητήσετε νέες χρησιμοποιώντας το Google Maps API, ερωτεύτηκα αμέσως. Αυτό όχι μόνο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Facebook ως κάτι σαν τις κίτρινες σελίδες για την εύρεση μιας διεύθυνσης, αλλά σας διευκολύνει επίσης να βρείτε άλλα μέρη κοντά σε αυτά που έχετε ήδη επισκεφτεί.

  Πώς να κάνετε σίγαση των ιστοριών του Facebook από προφίλ και σελίδες

Μπορείτε να πάρετε το Like Map ως πρόσθετη πολυτέλεια που μπορεί να μην χρειάζεται απαραίτητα, αλλά παρέχει έναν απλό τρόπο για να ξαναεπισκεφτείτε τα Like σας που έχουν πληροφορίες για την τοποθεσία τους ή σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η προεπιλεγμένη αναζήτηση του Facebook, τότε είναι μια εύχρηστη εναλλακτική χρησιμοποιώ. Η εφαρμογή έχει επίσης μια καλή και εύκολα κατανοητή διεπαφή. Ετσι δουλευει.

Αφού επισκεφτείτε το Like Map, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί ‘Connect And Go’ για να ξεκινήσετε. Η εφαρμογή θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Φροντίστε να κάνετε κλικ στο “Εντάξει” στο πλαίσιο επιβεβαίωσης που σας ζητά να επιτρέψετε στο Like Map να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του προφίλ σας.

  Πώς να δημιουργήσετε τολμηρό κείμενο στο Facebook

Στη συνέχεια, εμφανίζεται η κύρια περιοχή του χάρτη, η οποία σαρώνει αυτόματα όλα τα likes σας στο Facebook και τα σχεδιάζει στον χάρτη. Η διεπαφή χάρτη φέρει επίσης ένα πλαίσιο αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρείτε με μη αυτόματο τρόπο πρόσθετες σελίδες που φέρουν μια φυσική διεύθυνση.

Ο χάρτης μπορεί να γίνει εύκολα μεγέθυνση και σμίκρυνση, φυσικά, και μπορείτε ελεύθερα να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε σελίδες που σας άρεσαν από διάφορα μέρη του κόσμου. Κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί “μου αρέσει”, το Like Map εμφανίζει τις πληροφορίες τοποθεσίας του και σας επιτρέπει επίσης να επισκεφτείτε απευθείας την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook κάνοντας κλικ σε αυτήν.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Profile Picture Guard στο Facebook

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε νέες σελίδες μέσω της ενσωματωμένης γραμμής αναζήτησης, την οποία για να είμαι ειλικρινής, βρήκα αρκετά γρήγορη και λειτουργική. Το πλαίσιο αναζήτησης τροφοδοτείται από τη μηχανή αναζήτησης Google, η οποία απλώς υπονοεί ότι η ευρετηρίαση λειτουργεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τούτου λεχθέντος, όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, η εφαρμογή Ιστού εμφανίζει αμέσως την τοποθεσία της, μαζί με άλλες σχετικές πληροφορίες.

Συνολικά, μια μικρή και λειτουργική εφαρμογή που σας βοηθά να βρείτε πληροφορίες τοποθεσίας επαγγελματικών σελίδων στο Facebook.

Επισκεφτείτε το Like Map