Αναζητήστε και κοινοποιήστε απευθείας συνδέσμους σε είδη ειδήσεων από την εφαρμογή Facebook

Η ροή ειδήσεων του Facebook είναι όπου πολλοί από εμάς παίρνουμε τα καθημερινά μας νέα. Κυρίως λαμβάνουμε ειδήσεις μέσω της σελίδας Facebook κορυφαίων ειδησεογραφικών τοποθεσιών όπως το BBC, οι New York Times, το Reddit κ.λπ. επειδή έχουμε εγγραφεί σε αυτές, αλλά δεν δημιουργούνται όλες οι ειδήσεις στη ροή μας ίσες. Με το Facebook και τις ειδήσεις που λαμβάνουμε σε αυτό, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος είτε να είναι φάρσα είτε κάποιος να πάρει πολύ σοβαρά ένα άρθρο του The Onion. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κοινή χρήση ειδήσεων από μια αυθεντική πηγή είναι πάντα καλύτερη. Το Facebook διαθέτει μια από τις καλύτερες δυνατότητες κοινής χρήσης συνδέσμων τόσο για σελίδες όσο και για μεμονωμένα προφίλ και σε μια πρόσφατη ενημέρωση, πρόσθεσε κάτι πραγματικά εκπληκτικό. Όταν μοιράζεστε ειδήσεις, μπορείτε πλέον να αναζητήσετε και να προσθέσετε έναν σύνδεσμο προς μια πιο αυθεντική πηγή πληροφοριών από την εφαρμογή Facebook. Να πώς.

  Πώς να αποσυνδεθείτε από έναν λογαριασμό Facebook σε όλες τις συσκευές

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πατήστε «Κατάσταση» για να συνθέσετε την ανάρτηση. Ένα νέο κουμπί «Σύνδεσμος» προστέθηκε μεταξύ του κουμπιού «Ετικέτα» και «ενέργεια». Πατήστε το και θα μεταβείτε στην οθόνη «Προσθήκη συνδέσμου». Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε την είδηση ​​για την ανάρτησή σας.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης παρουσιάζουν σχεδόν οποιαδήποτε και κάθε αυθεντική πηγή που αυτή τη στιγμή μιλάει για το δημοφιλές στοιχείο ειδήσεων. Μπορείτε να επισκεφτείτε έναν σύνδεσμο πατώντας το κουμπί “Προβολή” δίπλα και στη συνέχεια να τον επισυνάψετε από εκεί. Εάν γνωρίζετε ήδη ποιος σύνδεσμος θέλετε να μοιραστείτε, απλώς πατήστε το αποτέλεσμα αναζήτησης και θα προστεθεί στην κατάστασή σας.

Έχω κάποιες σκέψεις για αυτό, αλλά πρώτα θα αναφέρω το προφανές. η δυνατότητα πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αργά, οπότε αν δεν τη δείτε αμέσως, δώστε της μερικές μέρες. Αυτή η αλλαγή έρχεται παράλληλα με τη νέα ενημέρωση προτιμήσεων της ροής Ειδήσεων του Facebook, η οποία λαμβάνει περισσότερη προσοχή από ό,τι της αξίζει και μας αποσπά την προσοχή από αυτήν την πολύ πιο ενδιαφέρουσα ενημέρωση.

  Το Facebook Places σας βοηθά να βρείτε κάτι να κάνετε σε οποιαδήποτε πόλη

Η αλλαγή σημαίνει δύο βασικά πράγματα. πρώτα; Το Facebook έχει μπει όντως στην κούρσα της ‘αναζήτησης’. Προφανώς δεν είναι το ίδιο είδος μηχανής αναζήτησης που είναι η Google, αλλά είναι αναζήτηση και μάλιστα πολύ στοχευμένη. Το Facebook αναζητά ειδήσεις και μετράει την αξιοπιστία των συνδέσμων με βάση τις οποίες αναζητούνται πηγές και προτιμώνται έναντι άλλων. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα ταξινομηθούν, χωρίς αμφιβολία, από τις προβολές που έχουν ήδη λάβει και πόσο συχνά ο σύνδεσμος έχει ήδη κοινοποιηθεί, μεταξύ άλλων.

Δεύτερος; Αυτό σημαίνει ότι η κοινή χρήση αλλάζει. Όπου αρχικά θα μοιραζόμασταν μέσω άλλων σελίδων, από μια ιστοσελίδα ή από άλλα άτομα, μπορούμε πλέον να κοινοποιούμε απευθείας συνδέσμους και η σελίδα που το δημοσίευσε δεν χρειάζεται να εμπλέκεται. Αυτό είναι κάπως τρομακτικό για τις σελίδες και συναρπαστικό ταυτόχρονα. Όταν κοινοποιούμε έναν άμεσο σύνδεσμο, η σελίδα δεν λαμβάνει την «προβολή» της και είναι πιθανό να επηρεάσει την προσέγγιση χρηστών που έχει. Πολλές σελίδες, ειδικά εκείνες που μιμούνται άρθρα και αναρτήσεις τύπου Buzzfeed βασίζονται στον ιογενή τίτλο και τη γρήγορη κοινή χρήση με ένα κλικ που έχει να προσφέρει το Facebook για να αποκτήσει επισκεψιμότητα και αυτό μπορεί να τις βλάψει. Μπορεί επίσης να είναι μια προσπάθεια του Facebook να ελέγξει τους μυριάδες συνδέσμους τύπου “Δεν θα πιστεύετε τι έκανε αυτός ο τύπος” που στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα στη ροή ειδήσεων μας.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook Messenger στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Caprine

Μέχρι στιγμής, η ενημέρωση έχει φτάσει στην εφαρμογή iOS και πιθανότατα θα εμφανιστεί και στο Android. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας. Πείτε μας στα σχόλια πώς νιώθετε για αυτόν τον νέο τρόπο κοινοποίησης ειδήσεων.