Αναδυόμενα παράθυρα συνομιλίας Facebook Αποσυνδέει τα Windows συνομιλίας από το Facebook [Chrome]


Το Facebook διαθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή συνομιλίας τόσο για iOS όσο και για Android που ονομάζεται Messenger και σιγά σιγά κάνει την εφαρμογή όλο και πιο ανεξάρτητη από την κύρια εφαρμογή Facebook. Η συνομιλία στο Facebook στο διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι καλά ενσωματωμένη στον ίδιο τον ιστότοπο και δεν παραπονιέμαι. Δεν θέλω να χρειαστεί να εγκαταστήσω μια εφαρμογή για υπολογιστές ή να επισκεφτώ έναν διαφορετικό ιστότοπο απλώς για να συνομιλήσω με τους φίλους μου στο Facebook. Αυτό που θα ήθελα είναι να μπορώ να βγω από το παράθυρο συνομιλίας και να κλείσω εντελώς το Facebook. Το Facebook Chat Pop-outs είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Google Hangouts, τότε θα είστε εξοικειωμένοι με αυτήν την επιλογή που υπάρχει εκεί με τη μορφή ενός μικρού κουμπιού βέλους στη γραμμή τίτλου του παραθύρου συνομιλίας. Η επέκταση προσθέτει το ίδιο κουμπί και όταν κάνετε κλικ, το παράθυρο συνομιλίας σας βγαίνει από το πρόγραμμα περιήγησης, αλλά παραμένει πλήρως λειτουργικό.

  Πώς να διορθώσετε το πάγωμα και τη συντριβή της κάμερας Web στα Windows 10

Εγκαταστήστε την επέκταση και ανανεώστε το Facebook. Στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε να δείτε τη διαφορά και το κουμπί βέλους που προστέθηκε πρόσφατα στην εικόνα στα δεξιά.

Κάντε κλικ στο βέλος και θα εμφανιστεί το παράθυρο συνομιλίας, που μοιάζει με την παρακάτω εικόνα. Μπορείτε να δείτε ότι το παράθυρο συνομιλίας μοιάζει με τη διεπαφή ανταλλαγής μηνυμάτων που βλέπετε όταν επισκέπτεστε τη σελίδα Μηνύματα στο Facebook. Μπορείτε να προσθέσετε άτομα στη συνομιλία, όλες οι συντομεύσεις πληκτρολογίου παραμένουν πλήρως λειτουργικές, τα μηνύματα μπορούν να διαγραφούν και να αναζητηθούν και το παράθυρο, εάν ελαχιστοποιηθεί, παρέχει μια ηχητική ειδοποίηση για να σας ειδοποιεί όταν λαμβάνεται νέο μήνυμα.

  Εναλλαγή μεταξύ 30+ δημοφιλών διακομιστών DNS από το δίσκο συστήματος των Windows

Μπορείτε να στείλετε εικόνες και να επισυνάψετε αρχεία όπως θα μπορούσατε συνήθως όταν συνομιλείτε με το παράθυρο μέσα στο Facebook. Δεν χάνετε καμία λειτουργικότητα και είστε ελεύθεροι να κλείσετε την καρτέλα που έχετε ανοίξει το Facebook. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα και η γραμμή τίτλου θα εμφανίζει επίσης ένα σήμα αριθμού για όταν έχετε μια νέα ειδοποίηση στο Facebook.

Εγκαταστήστε τα αναδυόμενα παράθυρα συνομιλίας Facebook από το Chrome Web Store