Αγοράστε δωροκάρτες με Crypto χρησιμοποιώντας αυτές τις πλατφόρμες [2022]

Ακολουθεί ένας οδηγός για δωροκάρτες κρυπτογράφησης για τη χρήση αυτών των νομισμάτων υπολογιστή σε πραγματικές αγορές, όπως ένα νόμισμα fiat.

Μην περιμένετε!

Κατά πάσα πιθανότητα, οι κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την αντιπαράθεση των κρυπτονομισμάτων με το fiat. Καθώς η κρυπτογράφηση υπόσχεται αποκέντρωση, θα αρπάξει ό,τι είναι αγαπημένο σε αυτούς τους παραδοσιακούς θεσμούς – την εξουσία.

Είναι μια σοβαρή απειλή για τις παλιές, διεφθαρμένες οικονομικές οντότητες που ποτέ δεν είδαν πραγματικά τους ανθρώπους ως μετόχους.

Όμως η τεχνολογία λειτουργεί ως σωτήρας της ανθρωπότητας, αυτή τη φορά ως…

Crypto Gift Cards

Με λίγα λόγια, αγοράζετε αυτές τις κάρτες για να κάνετε καθημερινά πράγματα, όπως η αγορά μιας πίτσας (από το Dominos), η κράτηση μιας διαδρομής (από την Uber) ή η σύνδεση στο αγαπημένο σας ηλεκτρονικό εμπόριο για να αγοράσετε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ωστόσο, δεν περιορίζεται σε αυτά και έχετε πολλές επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων όπως η Apple, η Amazon κ.λπ., για να κάνετε πραγματικότητα την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση.

Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς ή από οποιονδήποτε στο οποίο το στέλνετε. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε διεθνείς εκδόσεις αγαθών και υπηρεσιών για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές χωρίς να νοιάζεστε για την κατάλληλη πιστωτική κάρτα.

Αναμφίβολα, αυτή είναι μόνο η αρχή ενός εκπληκτικού μηχανισμού όπου η κρυπτογράφηση αθόρυβα γίνεται mainstream υπονομεύοντας τις ρυθμιστικές αρχές.

Επομένως, η κρυπτογράφηση δεν είναι πλέον απλώς μια (επικίνδυνη) επένδυση. Έχει αρχίσει να γίνεται αυτό που αναμενόταν από την πρώτη μέρα – να λειτουργεί ως ΝΟΜΙΣΜΑ.

  C εναντίον C++: Διαφορές και ομοιότητες

Έτσι, χωρίς καμία άλλη φασαρία, ας πηδήξουμε για να δούμε πού θα εφαρμοστούν όλα αυτά με αυτές τις δωροκάρτες κρυπτογράφησης.

CoinGate

CoinGate έχει μια μεγάλη συλλογή περιοχών, πωλητών και κρυπτονομισμάτων για χρήση της κρυπτογράφησης στην καθημερινή ζωή.

Μπορείτε είτε να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο προμηθευτή είτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες: ηλεκτρονικό εμπόριο, ψυχαγωγία, ταξίδια, εστιατόρια κ.λπ.

Το CoinGate υποστηρίζει πληρωμές σε Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, Dogecoin, Dai, Tether κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Binance Pay για να επωφεληθείτε από αυτές τις δωροκάρτες με μειωμένες χρεώσεις συναλλαγών.

Bitrefill

Επίσης, Bitrefill είναι μια άλλη πλατφόρμα όπου μπορείτε να φιλτράρετε αμέσως προμηθευτές για συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Αυτό σας επιτρέπει να πληρώνετε σε Bitcoin, Ether, Dash κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Binance Pay. Η λίστα προμηθευτών είναι εξαιρετική και εξαρτάται από την τοποθεσία σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωροκάρτες κρυπτογράφησης για να πληρώσετε λογαριασμούς κοινής ωφελείας σε επιλεγμένες περιοχές.

Τέλος, η διεπαφή χρήστη είναι πιο καθαρή από το CoinGate, αλλά αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το καθαρό ποσό που πληρώνετε στη σελίδα συναλλαγής.

CryptoRefills

CryptoRefills είναι μια άλλη διεθνής πλατφόρμα κρυπτογραφικών καρτών με εκατοντάδες επωνυμίες.

Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει μια μακρά λίστα εμπόρων λιανικής και μια ποικιλία επιλογών για πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων BTC, ETH, DAI, USDT, USDC κ.λπ.

Το CrytoRefills διαθέτει επίσης μια πλούσια ενότητα FAQ στην οποία μπορεί κανείς να περάσει για να ενημερωθεί για τις χρεώσεις συναλλαγών, τα όρια δαπανών κ.λπ.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Pick Up όπου μείνατε στο MS Word

Μέλισσα νομισμάτων

Μέλισσα νομισμάτων έχει εξαιρετική υποστήριξη για πληρωμές κρυπτογράφησης και είναι λειτουργική σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, διευκολύνει τις αγορές από περισσότερες από 500 μάρκες με τις κρυπτογραφικές δωροκάρτες.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με την επιλογή της περιοχής σας και, στη συνέχεια, να επιλέξετε την κατηγορία για να επιλέξετε την επωνυμία και να δείτε την προσφορά.

Επιπλέον, η σελίδα συναλλαγής δείχνει τη μετατροπή fiat-to-crypto που δείχνει την πραγματική πληρωμή. Τέλος, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Binance Pay εκτός από μια μεγάλη δεξαμενή κρυπτογράφησης για πληρωμή.

Bitpay

Εκτός από πολλά πράγματα κρυπτογράφησης, μπορείτε να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές Bitpay για να κάνετε έξυπνη χρήση των επενδύσεών σας σε κρυπτογράφηση. Με βάση την τοποθεσία, σας δίνει την επιλογή να ψωνίσετε από 250+ καταστήματα.

Αυτό λειτουργεί διαφορετικά από αυτά που έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα. Μπορείτε να πάρετε αυτές τις δωροκάρτες από την εφαρμογή Bitpay για κινητά ή τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης.

Στη συνέχεια, φιλτράρει το προϊόν που είναι διαθέσιμο στην τοποθεσία σας. Ωστόσο, είναι καλύτερο να επαληθεύσετε την περιφερειακή παρουσία της μάρκας και να επιβεβαιώσετε σε περίπτωση οποιασδήποτε ασάφειας.

SwiftRecharge

SwiftRechargeμια πλατφόρμα ανανέωσης κινητών τηλεφώνων, προσφέρει μια πολυεθνική υπηρεσία δωροκάρτας κρυπτογράφησης σε περισσότερες από 120 χώρες.

Αυτό φιλοξενεί περισσότερες από 2000 μάρκες από όλο τον κόσμο. Ξεκινάτε επιλέγοντας την περιοχή και σας παρουσιάζει μια λίστα διαθέσιμων εμπόρων λιανικής χωρίς κανένα φίλτρο κατηγορίας.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Hulu

Το SwiftRecharge δέχεται πληρωμές σε Bitcoin, Ether, USDC, USDT και με χρήση Binance Pay.

Και παρόλο που ο αριθμός των επωνυμιών που διεκδικείτε είναι πολύ υψηλός, ενδέχεται να αποκτήσετε μια συγκριτικά μικρότερη ομάδα με βάση τη γεωγραφία σας.

Συμπερασματικά, είναι καλύτερο για άτομα που χρησιμοποιούν ήδη τις υπηρεσίες επαναφόρτισης κινητής τηλεφωνίας ή που δεν διστάζουν να εγγραφούν.

eGifter

eGifter είναι μια παρόμοια πλατφόρμα, αν και χωρίς φίλτρο τοποθεσίας εκ των προτέρων. Λειτουργεί κυρίως στις ΗΠΑ.

Αυτό παρουσιάζει πάνω από 300 μάρκες και δέχεται πληρωμές σε Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin cash κ.λπ.

Δώρο

Δώρο είναι μια αποκλειστική πλατφόρμα για τις ΗΠΑ με 200 εμπόρους λιανικής. Παρόμοια με αυτά που συζητήσαμε, έχετε έναν πίνακα ελέγχου για να επιλέξετε από τις διαθέσιμες μάρκες ή να ξεκινήσετε επιλέγοντας μια κατηγορία.

Ωστόσο, δεν έχετε πολλές επιλογές κρυπτογράφησης, καθώς το Gyft υποστηρίζει μόνο πληρωμές Bitcoin.

συμπέρασμα

Αυτές λοιπόν ήταν μερικές από τις υπηρεσίες που διευκολύνουν τη χρήση της κρυπτογράφησης σας εκτός από τις πιο τεχνικές περιπτώσεις χρήσης, όπως το ποντάρισμα.

Αν και φαίνεται συναρπαστικό να χρησιμοποιείτε αυτά τα νομίσματα υπολογιστών, φροντίστε να ελέγξετε τα ποσοστά μετατροπής με ορισμένες αξιόλογες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Και αν είστε νέοι σε αυτό και ενδιαφέρεστε για κάτι περισσότερο από απλώς να κάνετε αγορές με κρυπτογράφηση, ελέγξτε αυτό το γλωσσικό κρυπτογράφησης.

Τέλος, θα ήθελα πολύ να σας πω για τους τρόπους για να κερδίσετε δωρεάν κρυπτογράφηση ή να μετακινηθείτε για να κερδίσετε μάρκες κρυπτογράφησης όπου μπορείτε να έχετε κρυπτονομίσματα περπατώντας μόνο μερικά βήματα!