Ένα φύλλο εξαπάτησης για εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το τηλέφωνό σας Android

Την περασμένη εβδομάδα γράψαμε έναν μικρό οδηγό σχετικά με τις εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το iPhone που σας επέτρεπε να εκτελείτε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο δωρεάν και χωρίς να προσθέτετε υδατογραφήματα στην τελική έξοδο. Ο σκοπός της ανάρτησης ήταν να βοηθήσει τους αναγνώστες να βρουν μια εφαρμογή που είχε τη μοναδική λειτουργία επεξεργασίας βίντεο που αναζητούσαν και δεν κοστίζει τίποτα στη χρήση. Αυτή η ανάρτηση καλύπτει αυτές τις ίδιες λειτουργίες με εφαρμογές για χρήστες Android. Οι εφαρμογές είναι δωρεάν, αλλά σχεδόν όλες διαθέτουν διαφημίσεις που ποικίλλουν ως προς το πόσο ενοχλητικές και ενοχλητικές είναι. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μειώνουν την ποιότητα του τελικού βίντεο, αλλά καμία διαφήμιση εφαρμογής δεν περιέχει υδατογράφημα.

Απαιτήσεις: Συσκευή Android με τουλάχιστον KitKat

Κατάσταση ρίζας: Δεν έχει σημασία

Όλες οι εφαρμογές δοκιμάστηκαν σε Nexus 5 με Android 5.1. Η συσκευή δεν ήταν ριζωμένη.

  Τραβήξτε λήψεις μακράς έκθεσης και προσαρμόστε το επίπεδο έκθεσης [Android]

Εφαρμογές που εμφανίζονται σε αυτόν τον οδηγό:

Περικοπή της διάρκειας ενός βίντεο

Η περικοπή βίντεο είναι μια από τις ευκολότερες δυνατότητες που μπορείτε να βρείτε σε δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο, αλλά οι περισσότερες θα περικόψουν το αρχικό κλιπ αντί να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο του αποκομμένου τμήματος. Το VidTrim είναι η εξαίρεση στην περίπτωση. Η εφαρμογή μπορεί να είναι κάτι σαν νάρκη γεμάτη διαφημίσεις, αλλά κάνει τη δουλειά. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα του βίντεο.

Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να περικόψετε, σύρετε τα δύο πόμολα σε κάθε άκρο της γραμμής αναζήτησης για να κόψετε το κλιπ και πατήστε το κουμπί ψαλιδιού στην επάνω γραμμή. Επιλέξτε εάν θέλετε να περικόψετε το αρχικό κλιπ ή εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το αποκομμένο τμήμα ως ξεχωριστό βίντεο.

  Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Recovery & AROMA στο Android

Συγχώνευση δύο κλιπ

Το KlipMix κάνει καλά το κόλπο. Επιλέξτε τα κλιπ που θέλετε να συγχωνεύσετε. Μπορείτε να περικόψετε τη διάρκεια του βίντεο αν θέλετε και να προσθέσετε μουσική σε αυτό. Σύρετε και αποθέστε κλιπ για να τα αναδιατάξετε και όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί αποθήκευσης επάνω δεξιά.

Προσθήκη ή αφαίρεση ήχου

Είναι εκπληκτικό πόσο δύσκολο ήταν να βρεις τη σωστή εφαρμογή που θα μπορούσε να κάνει σίγαση του ήχου ενός βίντεο. Δεν είχαμε την ακριβή λειτουργικότητα που θέλαμε και έτσι έπρεπε να αυτοσχεδιάσουμε λίγο. Η εφαρμογή για την περίσταση είναι το AndroVid. Σας επιτρέπει να προσθέτετε μουσική από τη συσκευή σας. Επιλέξτε το βίντεο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε μουσική και πατήστε το κουμπί «Προσθήκη μουσικής» στο επάνω μέρος. Αναζητήστε τον ήχο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, εξισορροπήστε την ένταση του μουσικού κλιπ και τον αρχικό ήχο του βίντεο. Για πλήρη σίγαση του βίντεο, μειώστε τόσο την αρχική ένταση όσο και την ένταση του μουσικού κλιπ στο μηδέν. Πρέπει να επιλέξετε ένα αρχείο μουσικής για να κάνετε σίγαση του ήχου. Απλώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος γύρω από αυτό.

  Android Live Wallpaper Switcher με διαμορφώσιμες πηγές

Προσθήκη κειμένου σε βίντεο

Μια άλλη δυσεύρετη λειτουργία ήταν η δυνατότητα προσθήκης κειμένου σε ένα βίντεο, αλλά βρήκαμε την εφαρμογή που το κάνει πολύ καλά. Προβολή βίντεο. Επιλέξτε το βίντεό σας και πατήστε στη συσκευή αναπαραγωγής για να δείτε τα κουμπιά στο επάνω μέρος. Το κουμπί Υπότιτλος σάς επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα, τη θέση και τη διάρκεια για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει το κείμενο στην οθόνη.

Γνωρίζετε μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που κάνει κάτι πολύ καλά και δωρεάν; Ενημερώστε μας στα σχόλια.