Ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο στην υπηρεσία σας

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε διαδικτυακές λύσεις όσον αφορά την επεξεργασία βίντεο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή ζει τις τελευταίες του μέρες, όχι — το αντίθετο. Το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή είναι χρήσιμο όταν χρειάζεστε ενδελεχή επεξεργασία βίντεο, κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς. Αλλά αν επεξεργάζεστε βίντεο στο διαδίκτυο, το πιθανότερο είναι ότι πρέπει να έχετε τα αποτελέσματα γρήγορα και χωρίς σημαντική προσπάθεια.

Το Fastreel by Movavi κάνει ακριβώς αυτό. Η ανασκόπηση δείχνει γιατί αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο είναι έτοιμο για δουλειά, τα μειονεκτήματά του και τι το κάνει διαφορετικό από άλλα εργαλεία της αγοράς.

Διεπαφή και χρήση

Fastreel από τη Movavi έχει μια σαφή διάταξη σε σκούρα χρώματα αντί για το λευκό-μπλε συνδυασμό χρωμάτων στην κύρια σελίδα του ιστότοπου. Κάθε εργαλείο ανοίγει σε μια νέα καρτέλα καθιστώντας το πολύ σαφές κατά την αναζήτηση της δυνατότητας που χρειάζεστε.

Ορισμένα εργαλεία είναι αυτοματοποιημένα, που σημαίνει ότι πρέπει απλώς να ανεβάσετε αρχεία και να λάβετε τα αποτελέσματα. Αυτό αφορά εργαλεία όπως η συμπίεση βίντεο, η σίγαση και η αντιστροφή. Άλλες λειτουργίες, όπως η προσθήκη φίλτρων ή η αλλαγή μεγέθους, θα λάβουν περισσότερη ενέργεια από την πλευρά σας. Αφού ανεβάσετε βίντεο, πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις με μη αυτόματο τρόπο για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και όταν χρησιμοποιείτε ένα πρότυπο ή ξεκινάτε ένα βίντεο από την αρχή, μπορείτε να διαχειριστείτε το έργο σας με τη βοήθεια εύχρηστων στοιχείων ελέγχου μεταφοράς και απόθεσης.

Εισαγωγή

Το Fastreel σάς επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία βίντεο και γραφικών στο έργο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε JPEG, PNG, GIF, MP4, MOV, MKV, AVI και WMV ως μορφές αρχείων εισόδου. Σημειώστε ότι κάθε αρχείο θα πρέπει να είναι μικρότερο από 500 MB. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας ή τον χώρο αποθήκευσης Dropbox.

  Ενδιαφέρεστε για το HomePod mini; Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε

Χαρακτηριστικά

Τώρα, ας μιλήσουμε για τις δυνατότητες του Fastreel με περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρότυπα

Τα πρότυπα είναι χρήσιμα όταν χρειάζεστε ένα βίντεο για συγκεκριμένο θέμα. Η συλλογή προτύπων περιλαμβάνει 38 προκατασκευασμένα κλιπ και ενημερώνεται τακτικά. Μπορείτε να βρείτε ένα δείγμα πρακτικά για οποιοδήποτε

περίσταση ή σκοπός: διαφορετικές εισαγωγές, διαφημιστικά κλιπ, βίντεο προπόνησης, τρέιλερ ταινιών, ιστορίες Instagram και πολλά άλλα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε πρότυπο όπως θέλετε: να αλλάξετε τη σειρά των διαφανειών, να προσθέσετε νέες σκηνές, να εισαγάγετε κείμενο και να αλλάξετε τη γραμματοσειρά του, να επικαλύψετε μουσική και να τροποποιήσετε την αναλογία διαστάσεων. Ωστόσο, τα πρότυπα δεν έχουν διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, επομένως μπορείτε να εργαστείτε μόνο με την προεπιλεγμένη παλέτα.

Εργαλεία

Το Fastreel σάς προσφέρει ένα πολυλειτουργικό κιτ εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τα αρχεία βίντεο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από μερικά κλικ για να περικόψετε το υλικό σας, να προσαρμόσετε τα χρώματα, να αλλάξετε την ταχύτητα βίντεο ή να κόψετε βίντεο στο διαδίκτυο.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα με το τι μπορείτε να κάνετε με το Fastreel:

  • Συμπίεση βίντεο. Αυτό το εργαλείο μειώνει το μέγεθος του αρχείου σας, ώστε να μπορείτε να το ανεβάσετε σε ιστότοπους ή να το επισυνάψετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Κόψτε βίντεο. Μπορείτε να κόψετε το κλιπ και από τα δύο άκρα ή να αφαιρέσετε εξαρτήματα στη μέση.
  • Περικοπή και αλλαγή μεγέθους βίντεο. Αλλάξτε την αναλογία διαστάσεων του βίντεό σας σε 1:1, 16:9, 9:16 ή προσαρμοσμένες παραμέτρους.
  • Αλλαγή ταχύτητας βίντεο. Κάντε τα πλάνα σας έως και 4 φορές πιο γρήγορα ή πιο αργά.

  • Συγχώνευση βίντεο. Συνδέστε πολλά κλιπ σε ένα μεγάλο βίντεο.
  • Σίγαση βίντεο. Αφαιρέστε τον ήχο από το υλικό σας με ένα κλικ.
  • Αντίστροφα βίντεο. Κάντε την ακολουθία βίντεο να πάει πίσω.
  • Προσθέστε μουσική σε ένα βίντεο. Επιλέξτε ένα από τα ενσωματωμένα ατμοσφαιρικά κομμάτια ή ανεβάστε το soundtrack σας.
  • Περιστρέψτε και αναποδογυρίστε βίντεο.
  • Επανάληψη βίντεο. Αυτό το εργαλείο αναπαράγει το βίντεό σας αρκετές φορές, κάνοντας το να επαναλαμβάνεται 2 έως 10 φορές στη σειρά.
  • Προσθήκη κειμένου σε βίντεο. Οι διασκεδαστικοί ή επεξηγηματικοί λεζάντες αυξάνουν το επίπεδο έλξης και κάνουν τα βίντεο πιο καθαρά.
  • Κάντε ένα βίντεο stop-motion. Αυτό το προηγμένο εργαλείο μπορεί να κάνει το βίντεό σας να μοιάζει με κινούμενη εικόνα. Απλά πρέπει να επιλέξετε τον ρυθμό κλιπ από 0,2 έως 1,5 δευτερόλεπτα και να απολαύσετε τα αποτελέσματα.
  • Προσθέστε ένα υδατογράφημα σε ένα βίντεο. Τα υδατογραφήματα προστατεύουν την ιδιοκτησία σας, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας σε ολόκληρο το βίντεο.
  • Φτιάξτε ένα κολάζ σε χωρισμένη οθόνη. Εμφάνιση πολλών βίντεο ή φωτογραφιών στην οθόνη.
  • Προσθέστε υπότιτλους. Ενσωματώστε υπότιτλους στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές ή δημιουργήστε μόνοι σας ένα αρχείο SRT.
  • Προσθήκη φίλτρων. Αλλάξτε τη χρωματική παλέτα του βίντεο σε κάτι πιο εξελιγμένο που ταιριάζει με την ιδέα σας.
  Πώς να συνδέσετε απευθείας σε ένα τμήμα μιας ιστοσελίδας

Δημιουργία Ταινιών

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ταινία ή μια παρουσίαση από την αρχή. Η λειτουργικότητα του Fastreel σάς επιτρέπει να ανεβάσετε το υλικό και τη μουσική σας, να προσθέσετε κομψές μεταβάσεις και κομψούς λεζάντες και, στη συνέχεια, να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα.

Εξαγωγή

Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία, θα πρέπει να αποθηκεύσετε το έργο σας. Ωστόσο, το Fastreel έχει μόνο μία επιλογή εξαγωγής: τη μορφή MP4. Αυτό μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό, καθώς άλλοι επεξεργαστές βίντεο προτείνουν μια πολύ πιο ολοκληρωμένη επιλογή μορφών εξόδου. Ωστόσο, η απόφαση είναι αρκετά λογική. Το MP4 είναι η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική μορφή για εργασία με βίντεο, ειδικά στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να εξαγάγετε το αρχείο σας απευθείας στο YouTube εάν χρησιμοποιείτε πρότυπα.

Τιμολόγηση

Το Fastreel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωρεάν δημιουργία βίντεο αν δεν σας πειράζει το υδατογράφημα. Δεν περιορίζεστε στον αριθμό των φορών που μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας, ούτε στον συνολικό χρόνο που χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο premium σχέδια για να ανακαλύψετε τις πλήρεις δυνατότητες της Fastreel.

  25 φοβερές φθινοπωρινές ταπετσαρίες για την επιφάνεια εργασίας σας

Το πρόγραμμα Single Premium σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα βίντεο χωρίς υδατογράφημα και να επιλέξετε την ανάλυση 720p. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε το βίντεο με ένα εργαλείο και να το αποθηκεύσετε. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε το ίδιο βίντεο με άλλο εργαλείο, πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα Single Premium για άλλη μια φορά.

Το Unlimited Premium σάς δίνει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία ταυτόχρονα – μπορείτε να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε το βίντεό σας πολλές φορές χωρίς υδατογραφήματα σε ανάλυση 720p.

  • Τιμή: 19,95 $ το μήνα ή 119,40 $ ετησίως (9,95 $ το μήνα)

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

  • Το Fastreel είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία επεξεργασίας βίντεο, επομένως δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εργαστείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και να συνδεθείτε από οπουδήποτε.
  • Είναι εύκολο στη χρήση και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να καταλάβετε ποιο κουμπί κάνει τι.
  • Σπάνια βρίσκετε προηγμένα εργαλεία σε άλλους διαδικτυακούς επεξεργαστές: αντιστροφή, επαναφορά, αλλαγή ταχύτητας και προσθήκη υπότιτλων σε μορφή SRT.
  • Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας Google ή Facebook ή να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό Movavi για να μπείτε στο σύστημα.
  • Είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε ένα βίντεο από την αρχή ή να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο πρότυπο.

Μειονεκτήματα

  • Θα χρειαστείτε μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να διασφαλίσετε ότι το Fastreel λειτουργεί σωστά.
  • Η επιλογή του προγράμματος Single Premium μπορεί να φαίνεται ακριβή.
  • Η δωρεάν έκδοση επικαλύπτει ένα υδατογράφημα στα βίντεο εξόδου.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για μια εργαλειοθήκη που θα σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε βίντεο πρακτικά εν κινήσει, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε το Fastreel.

Το βρίσκουμε πολύ χρήσιμο, καθώς δεν απαιτούνται συγκεκριμένες δεξιότητες για τη δημιουργία ενός βίντεο. Διαθέτει όλα τα βασικά εργαλεία όπως κοπή, περικοπή και περιστροφή και προηγμένες λειτουργίες όπως stop-motion και split-screen. Η δωρεάν έκδοση κάνει τη δουλειά της να σας εισάγει στα εργαλεία, αλλά με τη συνδρομή, έχετε το πλεονέκτημα να αποθηκεύετε τα βίντεό σας στην υψηλότερη ποιότητα και χωρίς υδατογράφημα.