Ένα ευέλικτο βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων μεταφοράς και απόθεσης για το OS X [Paid]

Οι προσαρμογές και το Mac συνήθως δεν πάνε χέρι-χέρι, οι άνθρωποι αγοράζουν ένα Mac (ή δημιουργούν το δικό τους Hackintosh), συνδέονται και ξεκινούν. Μερικοί από εμάς καταφεύγουμε στο GeekTool για να προσαρμόσουμε ορισμένα στοιχεία, αλλά τείνουμε να μην ανησυχούμε πολύ για τη διαδικασία, καθώς εξυπηρετεί το σκοπό μας. Μερικές φορές, όπως οι συντομεύσεις τερματικού, συναντάμε ορισμένες τεχνικές εύκολης πρόσβασης που βοηθούν να κάνουμε την εμπειρία μας πολύ πιο εύκολη. Διευκολύνοντας παρόμοια ευκολία χρήσης, εξετάζουμε το FilePane, μια εφαρμογή 4,99 $ που επεκτείνει τη δύναμη της μεταφοράς και απόθεσης στο Mac σας. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση διαδρομής διαθέσιμη για την εφαρμογή που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν την αγοράσετε.

Το FilePane είναι μια έκπληξη, ένα αιωρούμενο μενού περιβάλλοντος που σας δίνει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πιθανές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε με τον συγκεκριμένο τύπο αρχείου. Είναι αρκετά εξοικονόμηση χρόνου. Είχαμε την εντύπωση ότι το drag and drop, ως έννοια, ήταν αρκετά σταθερό και πραγματικά δεν χρειαζόταν να το επεκταθούμε, μέχρι που το FilePane προχώρησε και το έκανε ακόμα πιο εύκολο. Αυτή είναι κάποια επαναστατική εξέλιξη.

  Πώς να διορθώσετε το Cuphead που δεν εξοικονομεί την πρόοδο

Η εφαρμογή βρίσκεται σε εγρήγορση στη γραμμή μενού, επιτρέποντάς σας άμεσες συντομεύσεις με απλή μεταφορά. Κάθε φορά που σύρετε ένα υποστηριζόμενο στοιχείο, θα δείτε ένα αιωρούμενο κουμπί drop here να εμφανίζεται κοντά, αφήνοντας το αρχείο στο οποίο θα σας δώσει μια λίστα με κοινές ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε σε αυτό το συγκεκριμένο αντικείμενο. Μπορείτε ακόμη και να σύρετε μια εικόνα από έναν ιστότοπο και να τη χειριστείτε όπως θέλετε.

Τα κοινά αρχεία που μπορεί να βελτιστοποιήσει είναι εικόνες, φάκελοι, πολλαπλά αρχεία και αρχεία κειμένου/έγγραφου. Το μενού εμφανίζεται επίσης όταν αντιγράφετε συνδέσμους από ιστότοπους. Αυτό είναι ένα αξιόλογο εργαλείο που βοηθά στην επίτευξη απλών στόχων. Υπάρχει ακόμη και ένα χρονόμετρο ενσωματωμένο στο μενού της εφαρμογής που σας λέει πόσο χρόνο σας έχει εξοικονομήσει. Μετακίνησα και άλλαξα το μέγεθος μερικών εικόνων και μου λέει ότι έσωσα 3 λεπτά σε αυτή τη διαδικασία.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Badoo

Αν και η αλλαγή του μεγέθους της εικόνας έχει ένα μικρό μειονέκτημα στην οθόνη Retina, λόγω της κλιμάκωσης, λέει ότι το εικονίδιο μου έχει πλάτος 330 px, το οποίο, όταν ελέγξω το πραγματικό του μέγεθος είναι πραγματικά 660 px. Δεν έχει ακόμη καταφέρει να μειώσει την κλίμακα. Παρουσιάστηκε επίσης ένα πρόβλημα με τη μεταφορά μιας εικόνας από αυτό το άρθρο, καθώς αιωρούνταν ασταμάτητα το παράθυρο Φόρτωση. Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θέμα στο τέλος μου. Ο προγραμματιστής ισχυρίζεται ότι η επόμενη ενημέρωση θα περιλαμβάνει αναθεώρηση διεπαφής χρήστη. Δεν είναι γνωστό ποια χαρακτηριστικά θα αλλάξουν (αν υπάρχουν).

  Πώς οι εγκληματίες παραγγέλνουν τηλέφωνα στο όνομά σας (και πώς να τα σταματήσετε)

Αυτή είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή και σκοπεύω να την κρατήσω εγκατεστημένη ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Δεν νομίζω ότι μου γλυτώνει τόσο χρόνο όσο ισχυρίζεται, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα μου γλιτώνει από πολύ κόπο.

Εγκαταστήστε το FilePane από το Mac App Store

Δοκιμάστε τη δοκιμαστική έκδοση του FilePane