Ένας σύντομος οδηγός για την Python στην Κυβερνοασφάλεια

Γινόμαστε πιο εξαρτημένοι από το Διαδίκτυο κάθε μέρα από την προηγούμενη μέρα και ο κίνδυνος να γίνουμε θύμα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο αυξάνεται. Με τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και άλλες απειλές για την ασφάλεια, η κυβερνοασφάλεια έχει γίνει το κεντρικό σημείο ανησυχίας.

Η κυβερνοασφάλεια αναφέρεται στην προστασία των ψηφιακών τεχνολογιών από κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής, ransomware και άλλες επιθέσεις σε πλατφόρμες όπως σύννεφο, δίκτυο, συσκευές κ.λπ. Τα τελευταία χρόνια, η γλώσσα προγραμματισμού Python έχει γίνει το επίκεντρο των επαγγελματιών της κυβερνοασφάλειας.

Καθώς οι επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, την αρχιτεκτονική και την προσαρμογή, η γνώση της Python μεσαίου επιπέδου τους ωφελεί. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις λειτουργίες της Python που είναι χρήσιμες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πού μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε την Python στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Χαρακτηριστικά της Python

Οι ειδικοί στον τομέα της κυβερνοασφάλειας προτιμούν την Python για τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Η εκμάθηση και η εφαρμογή είναι εύκολη

Σε σύγκριση με άλλες γλώσσες προγραμματισμού, η Python απαιτεί λιγότερες γραμμές κώδικα για να ολοκληρώσει την ίδια εργασία. Επίσης, οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν την Python στην Κυβερνοασφάλεια, καθώς είναι μια εύκολη, ελαφριά και απλή γλώσσα προγραμματισμού στην πρώτη θέση.

Τέτοια δομικά χαρακτηριστικά της γλώσσας κωδικοποίησης Python μειώνουν την καμπύλη μάθησης για νέους προγραμματιστές.

Αποσφαλμάτωση χωρίς κόπο

Η απλή δομή της Python, οι λιγότερες γραμμές κώδικα και η καλύτερη αναγνωσιμότητα κώδικα επιτρέπουν στους προγραμματιστές να διορθώνουν τον κώδικα χωρίς κόπο. Ακόμη και αρχάριοι κωδικοποιητές μπορούν να εκτελέσουν αυτο-αποσφαλμάτωση. Επιπλέον, χρειάζεται λιγότερος χρόνος για τον εντοπισμό σφαλμάτων σε έργα Python από τις εναλλακτικές του.

Η άδεια χρήσης της Python είναι ανοιχτού κώδικα

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια γλώσσα κωδικοποίησης ανοιχτού κώδικα, όλο και περισσότεροι προγραμματιστές λογισμικού, εφαρμογών και ψηφιακών λύσεων βασίζονται σε αυτήν τη γλώσσα από τους ανταγωνιστές της. Επίσης, το κόστος ανάπτυξης είναι πάντα μικρότερο από τη γλώσσα προγραμματισμού που πρέπει να πληρώσετε.

Διαχείριση μνήμης

Το περιβάλλον κωδικοποίησης Python συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο διαχειριστή μνήμης. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ή οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την κατανομή μνήμης, την προσωρινή αποθήκευση, την τμηματοποίηση κ.λπ.

Επαγγελματίας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Οι επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας έρχονται συνήθως με περιορισμένες γνώσεις προγραμματισμού. Αν έπρεπε να εφαρμόσουν κάποια άλλη γλώσσα προγραμματισμού εκτός από την Python στην Κυβερνοασφάλεια, οι επαγγελματίες πρέπει να περάσουν από μια πολύπλοκη καμπύλη μάθησης.

Οι εταιρείες ανάπτυξης λύσεων κυβερνοασφάλειας μπορούν να αποφύγουν τέτοια σημεία συμφόρησης υιοθετώντας τη γλώσσα Python. Οι επαγγελματίες μπορούν να μάθουν γρήγορα τα βασικά του προγραμματισμού Python και να ξεκινήσουν έργα πιο γρήγορα.

Εκτεταμένη Βιβλιοθήκη

Δεδομένου ότι η γλώσσα προγραμματισμού είναι ανοιχτού κώδικα και χρησιμοποιείται παγκοσμίως, πολλοί προγραμματιστές βιβλιοθηκών κωδικοποίησης δημιουργούν λειτουργικές μονάδες βιβλιοθήκης Python. Οι επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας μπορούν γρήγορα να ανακτήσουν τις απαιτούμενες ενότητες από τέτοιες βιβλιοθήκες και να δημιουργήσουν λύσεις ασφαλείας. Εξοικονομούν χρόνο μη χτίζοντας κάθε ενότητα από την αρχή.

Η Python στην Κυβερνοασφάλεια είναι καθολική

Όταν χρησιμοποιείτε Python, δεν χρειάζεστε άλλη γλώσσα προγραμματισμού για να δημιουργήσετε λύσεις ή να εντοπίσετε προβλήματα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

  Πώς να αλλάξετε το Kerning στο Microsoft Word

Η Python επαρκεί για εντοπισμό κεντρικού υπολογιστή, ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού, πρόσβαση σε διακομιστές, αποστολή και αποκωδικοποίηση πακέτων δεδομένων, σάρωση δικτύου, σάρωση θυρών κ.λπ.

Κορυφαίοι πόροι για να μάθετε Python για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Τώρα που γνωρίζετε τα οφέλη από τη χρήση της Python στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τους παρακάτω πόρους για να μάθετε τη γλώσσα προγραμματισμού Python.

Python for Cybersecurity Εξειδίκευση: Coursera

Το Coursera προσφέρει αυτή τη διαδρομή μάθησης εξειδίκευσης που αποτελείται από 5 μεμονωμένα μαθήματα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη σειρά μαθημάτων για να γίνετε κύριος της Python και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Εδώ, θα μάθετε την προσαρμοσμένη διαδικασία ανάπτυξης σεναρίων Python για την αυτοματοποίηση εργασιών στον κυβερνοχώρο.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι επαγγελματίες μπορούν να εφαρμόσουν την Python σε διαφορετικές φάσεις του κύκλου ζωής της επίθεσης στον κυβερνοχώρο για την επίτευξη των στόχων. Επιπλέον, θα μάθουν να αυτοματοποιούν τις δραστηριότητες άμυνας και κυβερνοεπιθέσεων χρησιμοποιώντας αυτήν τη γλώσσα προγραμματισμού.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει επίσης το Applied Learning Project, όπου οι συμμετέχοντες αποκτούν τεχνικές δεξιότητες για την εφαρμογή της Python στην ασφάλεια του δικτύου αφού περάσουν από τις περιπτώσεις χρήσης από το Shield και το MITER ATT&CK.

Αυτό το μάθημα είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος. Το κοινόχρηστο πιστοποιητικό του μπορεί εύκολα να εμφανιστεί για ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Καθώς είναι 100% online, μπορείτε να τα ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή και να προχωρήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Το μάθημα σας προσφέρει επίσης επιλογές για τη διαχείριση ευέλικτων προθεσμιών.

Για να επιλέξουν αυτή τη διαδρομή μάθησης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν 1-5 χρόνια εμπειρίας στον κυβερνοχώρο και κάποια βασική εμπειρία Python. Εάν επενδύετε τουλάχιστον 1 ώρα την εβδομάδα, αυτό το μάθημα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 5 μήνες. Το υλικό και οι πόροι του μαθήματος είναι διαθέσιμα στα αγγλικά και μπορείτε να λάβετε υπότιτλους στην ίδια γλώσσα.

The Complete Python Hacking Course: Udemy

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να μάθετε ηθικό hacking και ασφάλεια δικτύου ενώ εργάζεστε σε έργα Python; Ναι, αυτό το μάθημα Udemy επιτρέπει στους συμμετέχοντες να το κάνουν αυτό. Το μάθημα συνοδεύεται από 17,5 ώρες βίντεο κατ’ απαίτηση, στο οποίο θα έχετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής.

Επικεντρώνεται στα μοντέρνα θέματα που θα είναι χρήσιμα για την αντιμετώπιση του παρόντος και του μέλλοντος της κυβερνοασφάλειας. Ορισμένα άξια θέματα είναι το ηθικό hacking, ο προγραμματισμός Python, η ασφάλεια και ανάλυση δικτύου, οι δοκιμές διείσδυσης, η πλαστογράφηση DNS, οι επιθέσεις SSH και FTP, η αναγνώριση θυρών και ευπάθειας και η διάρρηξη κωδικού πρόσβασης.

Αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να επιλέξετε αυτό το μάθημα για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την Python στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, εδώ είναι οι πληροφορίες σχετικά με το ποιος πρέπει να παρακολουθήσει αυτό το μάθημα. Εκτός από τους προγραμματιστές Python που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια και το ηθικό hacking, οι μαθητές που θέλουν να μάθουν Python μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό το μάθημα.

Για να γίνετε μέρος αυτού του μαθήματος, πρέπει να έχετε πρωτογενές επίπεδο κατανόησης θεμάτων που σχετίζονται με το ηθικό hacking και να είστε άτομο με ανοιχτό και πρόθυμο μυαλό. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα μάθημα που περιέχει σεμινάρια μεσαίου έως προχωρημένου επιπέδου, η μέθοδος διδασκαλίας βήμα προς βήμα είναι ιδιαίτερα φιλική προς τους αρχάριους.

Μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει τους αγγλικούς υπότιτλους για να καταλάβει καλύτερα και να κατεβάσει τις διαλέξεις για προβολή εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος από την τηλεόραση και το smartphone σας. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, λαμβάνετε ένα πιστοποιητικό για να επιδείξετε τις δεξιότητές σας σε υπάρχοντες και δυνητικούς εργοδότες.

  Γιατί η Amazon έκανε επιστροφή χρημάτων σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα;

Python για την Κυβερνοασφάλεια: Infosec

Το μάθημα Infosec Python για την Κυβερνοασφάλεια βοηθά τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν τη χρήση της Python για πολλές εργασίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Εδώ, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια εισαγωγή με γνώμονα την εφαρμογή στην Python και πώς να χρησιμοποιούν αυτή τη γλώσσα για σκοπούς κυβερνοασφάλειας.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Python στο Cybersecurity για αυτοματοποίηση εργασιών σε όλο τον κύκλο ζωής της κυβερνοεπίθεσης. Εκτός από τη διδασκαλία της διαδικασίας εργασίας ορισμένων δημοφιλών εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον σκοπό, παρουσιάζει διάφορους τρόπους χρήσης της Python για βελτιωμένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Αυτό το μάθημα σάς επιτρέπει να κατανοήσετε καλύτερα τα πλαίσια MITER ATT&CK και Shield. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναπτύξουν προσαρμοσμένα σενάρια Python για αυτοματοποίηση εργασιών στον κυβερνοχώρο. Θα μάθετε επίσης ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε με την Python από αυτό το μάθημα. Εδώ περιλαμβάνεται και η μέθοδος υλοποίησης Python σε Active Defense.

Η διαδρομή μάθησης έχει 17 μαθήματα. Η πλήρης διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 11 ώρες και περιέχει 89 βίντεο για μια περίτεχνη μαθησιακή εμπειρία. Αυτό το μάθημα ταιριάζει σε αναλυτές SOC, δοκιμαστές διείσδυσης και ανταποκριτές συμβάντων.

Μάθετε Python για Ethical Hacking: Edureka

Το ηθικό hacking έχει αυξημένη σημασία στην παρούσα εποχή. Αν θέλετε να μάθετε ηθική πειρατεία χρησιμοποιώντας Python, αυτό το βίντεο Edureka θα λειτουργήσει ως μερικά δωρεάν μαθήματα python στο διαδίκτυο. Αγγίζει τα βασικά θέματα του θέματος και σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε ηθική παραβίαση χρησιμοποιώντας Python. Το βίντεο περιέχει διαφάνειες με ενδιαφέροντα και επεξηγηματικά γραφικά που σας βοηθούν να κατανοήσετε την έννοια.

Πρόγραμμα MicroBachelors Fundamentals Cybersecurity: edX

Αυτό το μάθημα edX ταιριάζει σε επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν την καριέρα τους. Το πρόγραμμα αποτελείται από 9 μαθήματα υψηλής ποιότητας, κατευθυνόμενα από ειδικούς που μπορείτε να ολοκληρώσετε με την ταχύτητά σας. Ωστόσο, εάν επενδύσετε 8 έως 10 ώρες την εβδομάδα, μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα σε 1 χρόνο.

Η εγγραφή σε αυτό το μάθημα σημαίνει έκθεση σε βασικά θέματα κυβερνοασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας δικτύου, της πληροφορικής και των δοκιμών διείσδυσης. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σχετικά με την άμυνα και τη διείσδυση του συστήματος μέσω scripting python και εφαρμογών λογισμικού, αυτό είναι το μάθημα για εσάς.

Ως μαθητής, μαθαίνετε για τα εφαρμοσμένα εργαστήρια κυβερνοασφάλειας και την πολυπλοκότητα του επιχειρηματικού συστήματος που σας καθιστούν ικανό να χειρίζεστε τους παρόντες και τους μελλοντικούς κινδύνους ασφαλείας. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν επίσης πώς να έχουν μια ηθική νοοτροπία ενώ εργάζονται για την ασφάλεια και να εφαρμόζουν αρχές σχεδιασμού ασφάλειας στην εργασία.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος Python in Cybersecurity, μπορείτε να επωφεληθείτε από διάφορες ευκαιρίες απασχόλησης στον αναπτυσσόμενο τομέα της κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως. Το υλικό του μαθήματος θα ωφελήσει φοιτητές που θέλουν μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της αξιολόγησης και διαχείρισης κινδύνων, της ψηφιακής εγκληματολογίας, της δικτύωσης υπολογιστών, της ανίχνευσης εισβολών, της ανάλυσης ασφάλειας και της διαχείρισης τρωτών σημείων.

Κρυπτογραφία στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με Python: Udemy

Θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην ασφάλεια των πληροφοριών; Σας αρέσει να μαθαίνετε την εφαρμογή Python στη σύγχρονη κρυπτογραφία εφαρμογών; Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα Udemy και αξιοποιήστε το στο έπακρο. Εδώ, μπορείτε να μάθετε τα βασικά της κρυπτογραφίας και την εφαρμογή του συνόλου εργαλείων κρυπτογράφησης στην Python.

Το μάθημα καλύπτει τα κύρια θέματα: κρυπτογράφηση σε Python, κρυπτογραφία, κβαντικοί υπολογιστές, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και εμπιστευτικότητα. Το υλικό του μαθήματος περιλαμβάνει 3,5 ώρες βίντεο κατά παραγγελία και δύο πόρους με δυνατότητα λήψης. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στους πόρους για μια ζωή.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας χωρίς να αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες

Ο πρωταρχικός στόχος του μαθήματος είναι να σας κάνει να είστε ικανοί στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μάθετε για τις βασικές αρχές της κρυπτογραφίας και τρόπους για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, σας διδάσκει να βελτιώσετε την αξιοπιστία του συστήματός σας και να εφαρμόζετε αποτελεσματικά συστήματα ασφαλείας.

Το καλό με αυτό το μάθημα Python in Cybersecurity είναι ότι οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτό από τα smartphone και τις τηλεοράσεις τους. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό του μαθήματος από τη διαθέσιμη συσκευή σας. Επιπλέον, λαμβάνετε μια πιστοποίηση αφού ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα που μπορείτε να εμφανίσετε στο προφίλ σας και να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το μάθημα εάν είστε προσωπικό ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, διαχειριστής συστήματος, διαχειριστής ασφαλείας, προγραμματιστής ή DevSecOps. Ωστόσο, για να συμμετάσχετε σε αυτό το μάθημα, θα πρέπει να γνωρίζετε βασικά μαθηματικά και γενική πληροφορική.

Mastering Python για Δικτύωση και Ασφάλεια: Amazon

Αυτή είναι η τέλεια πηγή αν θέλετε να μάθετε Python από ένα βιβλίο. Αυτό το βιβλίο από την Amazon σας διδάσκει τις τεχνικές χρήσης της Python στην Κυβερνοασφάλεια για ασφάλεια και δικτύωση στη σύγχρονη εποχή.

Μόλις μάθετε τη σύγχρονη δέσμη ενεργειών Python από εδώ, η αντιμετώπιση των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο θα γίνει ευκολότερη. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε το δίκτυό σας και να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια μέσω διαφορετικών βιβλιοθηκών Python. Επιπλέον, οι αναγνώστες μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τα πακέτα Python και τις βιβλιοθήκες που μπορούν να αξιοποιήσουν για την ασφάλεια του δικτύου.

Μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε εφαρμογές δικτύου για προγραμματισμό στην Python. Αυτός ο πόρος σας προετοιμάζει για διάφορες άλλες βασικές εργασίες, όπως αυτόματη εξαγωγή δεδομένων από διακομιστές, αναγνώριση ευπάθειας διακομιστή και εφαρμογών ιστού και εξαγωγή μεταδεδομένων και εγκληματολογικής εξέτασης.

Αυτό το βιβλίο για την Python είναι ιδανικό για μεσαίους και προχωρημένους προγραμματιστές. Εάν είστε μηχανικός δικτύου, διαχειριστής συστήματος ή οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας ασφάλειας που θέλει να διαχειριστεί προκλήσεις δικτύωσης και ασφάλειας, αυτό το βιβλίο θα σας φανεί χρήσιμο.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτό το βιβλίο σε μορφή Kindle. Έτσι, όσοι αναζητούν την εμπειρία της ανάγνωσης ενός βιβλίου χωρίς να επηρεάζουν τη φύση μπορούν να επιλέξουν το ηλεκτρονικό βιβλίο.

Εισαγωγή στην Python για την Κυβερνοασφάλεια: Coursera

Ως μέρος του Python for Cybersecurity Specialization, αυτό το μάθημα Coursera εισάγει τη σημασία της Python στην Κυβερνοασφάλεια. Αυτό το μάθημα μεσαίου επιπέδου έχει μια ευέλικτη προθεσμία που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις προθεσμίες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την ευκολία σας.

Είναι 100% online, πράγμα που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν από οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται. Η διαδρομή μάθησης προσφέρει μια εισαγωγή στο μάθημα βάσει εφαρμογών και σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε εργασίες σε όλο τον κύκλο ζωής της κυβερνοεπίθεσης χρησιμοποιώντας Python. Εάν ανήκετε στην κοινότητα των επαγγελματιών πληροφορικής και ασφάλειας, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη σταδιοδρομία με δεξιότητες και πιστοποιήσεις.

Επιπλέον, εμφανίζει τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών και τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Python για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Η εγγραφή σε αυτό το μάθημα σημαίνει πρόσβαση σε πολυάριθμους πόρους εκμάθησης με αυτόματο ρυθμό, συμπεριλαμβανομένων βίντεο και αναγνώσεων. Επίσης, μπορείτε να εξασκηθείτε στα κουίζ και να συμμετέχετε σε διαβαθμισμένες εργασίες ανατροφοδότησης από ομοτίμους, εργασίες προγραμματισμού και κουίζ με ανατροφοδότηση.

Επιπλέον, αυτό το μάθημα συνοδεύεται από μια κοινή πιστοποίηση μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μοιραστείτε το πιστοποιητικό με τους πιθανούς εργοδότες και πελάτες σας για να επιδείξετε την εμπειρία σας στην Κυβερνοασφάλεια και την Python.

συμπέρασμα

Καθώς οι οργανισμοί αρχίζουν να εστιάζουν περισσότερο σε προληπτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων, των περιουσιακών στοιχείων και της υποδομής τους από κυβερνοεπιθέσεις, η κυβερνοασφάλεια λαμβάνει περισσότερη προσοχή. Όπως πολλά άλλα μονοπάτια καριέρας, οι βασικές και ενδιάμεσες γνώσεις Python θα ανοίξουν νέες πόρτες στην αρένα της κυβερνοασφάλειας.

Οι προαναφερθέντες πόροι θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τις απαιτούμενες γνώσεις για την Python στην Κυβερνοασφάλεια, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας από αυτό το ιστολόγιο σχετικά με τις θέσεις εργασίας στον κυβερνοχώρο.