Ένας συγγραφέας τεχνητής νοημοσύνης για όλες τις ανάγκες σας

Μάθετε πώς μια εφαρμογή ιστού έξυπνου συγγραφέα Smartwriter.ai μπορεί να ενισχύσει τη διαδικασία μάρκετινγκ μέσω email και να την κάνει 40 φορές πιο γρήγορη και έξι φορές φθηνότερη.

Η επιχείρηση έχει να κάνει με το μάρκετινγκ του προϊόντος σας. Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης εργαλεία μάρκετινγκ. Το email marketing είναι ένα από τα πιο προσιτά προϊόντα, υπηρεσίες ή τεχνικές προβολής της επωνυμίας.

Ωστόσο, το μάρκετινγκ μέσω email είναι επίσης προκλητικό, καθώς πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ πηγαίνουν σε οποιονδήποτε φάκελο εκτός από τα εισερχόμενα. Και ο πελάτης-στόχος δεν βλέπει ποτέ το email σας επειδή στέλνετε email μετοχών χωρίς εξατομίκευση.

Το Smartwriter.AI είναι εδώ για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το email marketing, ενσωματώνοντας αυτοματισμό και νοημοσύνη μηχανών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς αυτή η εφαρμογή μπορεί να μεταμορφώσει τις προσπάθειες μάρκετινγκ σας.

Τι κάνει ένας συγγραφέας AI;

Το γραπτό περιεχόμενο είναι ο πιο προσιτός τρόπος μάρκετινγκ. Ωστόσο, χρειάζεται πολύς χρόνος, προσπάθεια και επένδυση για να δημιουργήσετε ένα καλά δομημένο γραπτό ιστολόγιο ή άρθρο που θα κατατάξει η Αναζήτηση Google. Οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τα ιστολόγια και τα άρθρα για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, την απόκτηση εσόδων και τις πωλήσεις προϊόντων/υπηρεσιών χρειάζονται ταχύτερη παραγωγή περιεχομένου.

Ως εκ τούτου, οι εταιρείες ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης (AI) έχουν αναπτύξει έξυπνες εφαρμογές συγγραφέα που μαθαίνουν από το ανθρώπινο στυλ γραφής και δημιουργούν γραπτό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Το περιεχόμενο που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να είναι ιστολόγια, άρθρα, συμβουλές, οδηγίες χρήσης, άρθρα βοήθειας, περιεχόμενο ιστοσελίδων, αντίγραφο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αντίγραφο πωλήσεων και πολλά άλλα.

Η επένδυση πίσω από τέτοιες εφαρμογές είναι ένα εφάπαξ κόστος και η εφαρμογή γίνεται περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την παραγωγή περιεχομένου για πολλά χρόνια. Επίσης, οι προγραμματιστές AI μπορούν να ενημερώσουν το AI σας για να το κάνουν πιο αποτελεσματικό.

Smartwriter.AI: Μια επισκόπηση

Το Smartwriter.AI είναι κυρίως μια έξυπνη εφαρμογή συγγραφής που φιλοξενείται στο cloud. Όμως η εφαρμογή του δεν περιορίζεται σε μία μόνο εργασία. Με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει μια δύναμη μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζεται από μια τεχνητή νοημοσύνη.

Το εργαλείο χρησιμοποιεί το μοντέλο GPT-3 του Open AI. Το GPT-3, γνωστό και ως Generative Pre-trained Transformer, είναι ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης τύπου αυτοπαλινδρομικού γλωσσικού μοντέλου. Το Smartwriter.AI χρησιμοποιεί δίκτυα βαθιάς μάθησης για να μάθει από εκατομμύρια ανθρώπινα στυλ γραφής. Στη συνέχεια δημιουργεί μοναδικό και υψηλής ποιότητας γραπτό περιεχόμενο που ισοδυναμεί με την ανθρώπινη γραφή.

Το μοντέλο GPT-3 του Smartwriter εκπαιδεύτηκε σε δισεκατομμύρια διακριτικά από σύνολα δεδομένων διαφορετικών τύπων όπως 410 δισεκατομμύρια Common Crawl, 19 δισεκατομμύρια WebText2, 12 δισεκατομμύρια Βιβλία1, 55 δισεκατομμύρια Βιβλία2 και 3 δισεκατομμύρια Βικιπαίδεια.

Με αυτό το εξαιρετικά προηγμένο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, το Smartwriter.AI δημιουργεί μοναδικά και ελκυστικά κείμενα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντίγραφα Google Ads, αντίγραφα διαφημίσεων Facebook, αντίγραφα Instagram, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου LinkedIn κ.λπ. , και τα λοιπά.

Smartwriter.AI: Διεπαφή χρήστη

Μόλις εγγραφείτε σε αυτήν την εφαρμογή έξυπνου συγγραφέα, θα εισέλθετε στον πίνακα ελέγχου Έργων. Θα σας δείξει δύο τύπους επιλογών δημιουργίας περιεχομένου και αυτοί είναι:

  • SmartScript για αυτοματοποιημένη ροή παραγωγής περιεχομένου
  • Δημιουργία περιεχομένου βάσει προτύπων.
  Λάβετε ειδοποιήσεις για επερχόμενες συναυλίες και βρείτε φεστιβάλ στην περιοχή σας

Εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Έλεγχος από περισσότερα πρότυπα και μεταβείτε στην οθόνη Όλα τα πρότυπα, θα βρείτε μια εξαντλητική λίστα με αυτοματοποιημένα πρότυπα δημιουργίας περιεχομένου και εξατομίκευσης. Αξιοσημείωτα πρότυπα είναι:

  • Google Revie Icebreaker Generator
  • Πρόταση αξίας για πωλήσεις προϊόντων/υπηρεσιών
  • Εισαγωγικές γραμμές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ Gmail
  • Γραμμές θέματος email με υψηλή μετατροπή
  • Πρόγραμμα δημιουργίας τίτλων προϊόντος Shopify
  • Shopify περιγραφές προϊόντων
  • Δημιουργήστε τίτλο ιστολογίου, εισαγωγή, μετα-περιγραφή, περίγραμμα κ.λπ.
  • Επέκταση περιεχομένου Quora
  • Γράψτε λεζάντες στο Instagram
  • Πρόγραμμα δημιουργίας τίτλων YouTube
  • Πλαίσιο μάρκετινγκ AIDA
  • Επικεφαλίδα και περιγραφή του Google Ads
  • Αντίγραφα Tweets που δημιουργήθηκαν από AI

Άλλες λειτουργίες εκτός από τα Έργα είναι:

Λίστα οδηγών

Είναι ο κόμβος για όλες τις επαφές και τα email που συλλέγονται στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Chrome Smartwriter.AI. Στη συνέχεια, μπορείτε να σκουπίζετε αυτόματα επαληθευμένα email απευθείας από πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn. Ωστόσο, για το LinkedIn, πρέπει να λάβετε μια συνδρομή στο LinkedIn Sales Navigator.

Επαλήθευση email

Αυτή η ενότητα της εφαρμογής έξυπνου συγγραφέα προσφέρει δύο ειδικά εργαλεία: Εύρεση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επαλήθευση και επαλήθευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρώτο για να αφαιρέσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας από έναν τομέα όπως το LinkedIn.com, το Facebook.com κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε αρχεία CSV δομημένων δεδομένων όπως Ονόματα Τομέα, Όνομα υποψήφιου πελάτη και Θέση Υποψήφιου. Μόλις το εργαλείο ολοκληρώσει την εργασία του, θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε ένα αρχείο CSV με επαληθευμένα δεδομένα ως έξοδο.

Εάν έχετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δυνητικού πελάτη και θέλετε να τα επαληθεύσετε ένα προς ένα ή μαζικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Επαλήθευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εδώ, απλώς εισάγετε το email στη σωστή μορφή και το Smartwriter.AI ανακτά τις λεπτομέρειες της διεύθυνσης email. Για να επιταχύνετε την εργασία, μπορείτε να ανεβάσετε διευθύνσεις email μαζικά σε ένα αρχείο CSV και το εργαλείο θα επιστρέψει επίσης ένα αρχείο CSV ως έξοδο με επαληθευμένες λεπτομέρειες.

Ενσωματώσεις

Το email marketing δεν πρέπει να περιορίζεται στο Gmail, το Yahoo Mail, το Facebook, το Twitter και το LinkedIn. Υπάρχουν πολλές άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες εκεί έξω που οι υποψήφιοί σας επισκέπτονται τακτικά. Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε αυτές τις πλατφόρμες και να βελτιώσετε τη δημιουργία συνδέσμων, τη δημιουργία προοπτικών και τις πωλήσεις.

Αυτές οι εφαρμογές ή πλατφόρμες είναι:

  • Shopify
  • Mailshake
  • Lemlist
  • Απάντηση
  • Hubspot
  • Δρυοκολάπτης
  • Snov
  • Απόλλων

Με αυτήν την έξυπνη εφαρμογή web writer, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα τους υπάρχοντες λογαριασμούς σας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω πλατφόρμες. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας και αυτοματοποιημένης παραγωγής μαζικού περιεχομένου του Smartwriter.AI για προσπάθειες μάρκετινγκ σε αυτές τις πλατφόρμες.

Χαρακτηριστικά του Smartwriter.AI

Εξατομικευμένη ενημέρωση ψυχρού email

Το Smartwriter.AI διαθέτει μηχανή εξατομίκευσης από άκρο σε άκρο (e2e). Με τη βοήθεια ενός μοντέλου AI, διαβάζει τα δεδομένα του υποψήφιου πελάτη από διάφορες διαδικτυακές πηγές. Στη συνέχεια, ανάλογα με την καμπάνια μάρκετινγκ και το θέμα, δημιουργεί εξατομικευμένα email.

Το εργαλείο εισάγει επίσης εξατομίκευση με βάση την εταιρεία, προσαρμοσμένες προτάσεις προϊόντων και πειστικές γραμμές θέματος για καλύτερη μετατροπή κρύου email.

Εξατομικευμένο LinkedIn Lead Gen

Το Smartwriter.ai χρησιμοποιεί ελέγχους SMTP 6 βημάτων για να επιβεβαιώσει ότι οι δυνητικοί πελάτες email του LinkedIn είναι έγκυροι. Στη συνέχεια, σαρώνει επίσης τα προφίλ σε πραγματικό χρόνο και ενημερώνει την κεντρική βάση δεδομένων για να διασφαλίσει ότι η θέση, η εταιρεία, οι απαιτήσεις, η θέση εργασίας και άλλες λεπτομέρειες είναι ενημερωμένες.

  Πώς να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις στο WeChat

Μετά την εξέταση όλων των παραπάνω ερευνητικών δεδομένων, το εργαλείο δημιουργεί πειστικά και εξατομικευμένα email για κάθε επαφή. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους της εταιρείας σε δύο μόλις βήματα, όταν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε πλήρως.

Βαθύς εμπλουτισμός

Ο εμπλουτισμός της λίστας επαφών σας στο CRM μπορεί να διαρκέσει χρόνια, επειδή η ανθρώπινη έρευνα για έναν υποψήφιο πελάτη διαρκεί περισσότερα από 45 λεπτά. Ενώ το Smartwriter.AI το κάνει αυτό σε 15 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, σαρώνει ολόκληρο το Διαδίκτυο για να δημιουργήσει μοναδικά χαρακτηριστικά για τον δυνητικό πελάτη σας. Κατά συνέπεια, το εργαλείο αναζητά 2,3 δισεκατομμύρια σελίδες ιστοτόπων ανά δυνητικό πελάτη για να εμπλουτίσει το CRM σας με ενημερωμένα δεδομένα δυνητικού πελάτη.

Εξατομικευμένο LinkedIn Outreach

Πρέπει να μελετήσετε τα προφίλ, τα χαρτοφυλάκια, τις δραστηριότητες και την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια εγγυημένη σύνδεση με έναν άγνωστο. Γιατί όταν κάνετε όλη αυτή την εργασία στο παρασκήνιο και στέλνετε ένα email ή ένα μήνυμα κειμένου, ο υποψήφιος αισθάνεται ότι έχετε κάνει την έρευνά σας. Τότε εσείς και η προοπτική δημιουργείτε μια συναισθηματική σύνδεση.

Αυτή η έξυπνη εφαρμογή συγγραφής κάνει ακριβώς αυτό χωρίς να χρειάζεται να κάνετε την έρευνα ή να χρησιμοποιήσετε έναν στρατό αποσπαστών δεδομένων.

Το SEO backlinking είναι μια αναπόφευκτη εργασία εάν θέλετε να εκτοξεύσετε στα ύψη την οργανική επισκεψιμότητα και την κατάταξη του ιστότοπού σας στο Google SERP. Ωστόσο, η δημιουργία εξατομικευμένων email αιτημάτων backlink θα μπορούσε να είναι μια ταραχώδης διαδικασία. Και, εάν είστε εταιρεία μάρκετινγκ, αυτή η εργασία θα μπορούσε να είναι πολύ δύσκολη.

Αλλά η μηχανή AI του Smartwriter.AI διαβάζει όλα τα ιστολόγια ιστοτόπων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, δημιουργεί υπερ-εξατομικευμένα email αιτημάτων backlink για κάθε blog μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να στείλετε τα email.

Περιεχόμενο ιστολογίων

Το Smartwriter.AI συνοδεύεται από ένα συγκεκριμένο πρότυπο ροής περιεχομένου έξυπνου συγγραφέα για ιστολόγια και άρθρα. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά περιγράμματα ιστολογίου ερευνώντας εκατομμύρια δεδομένα αναζήτησης Google για το εν λόγω θέμα.

Το AI μπορεί επίσης να γράψει μια συναρπαστική εισαγωγική παράγραφο και περιγραφή μεταετικέτας για βελτιστοποίηση SEO. Επιπλέον, μπορεί να επεκτείνει το θέμα του ιστολογίου σε περιεχόμενο κειμένου υψηλής ποιότητας και με μηδενική λογοκλοπή.

Επαλήθευση email

Μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ και να πληρώνετε τέλη συνδρομής στον πάροχο υπηρεσιών email μάρκετινγκ χωρίς να βλέπετε λίγη αύξηση στις απαντήσεις ή τις πωλήσεις. Επειδή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε ως δυνητικοί πελάτες ενδέχεται να μην είναι σωστά.

Το Smartwriter.AI παρέχει ένα ισχυρό εργαλείο επαλήθευσης email για την επαλήθευση της διεύθυνσης email του υποψήφιου πελάτη ή του υποψήφιου πελάτη σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τη διεύθυνση σε μια καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την προώθηση της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

Use Cases of Smartwriter.AI

Εργαλείο μάρκετινγκ AI

Λειτουργεί ως εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργεί ένα εξατομικευμένο email και ένα διαφημιστικό αντίγραφο για κάθε έργο και άτομο που στοχεύετε για προσφορές. Το έργο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αρχειοθετεί καλύτερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, μετατροπές, ανοίγματα email και δυνατότητα παράδοσης email.

Τα εξατομικευμένα email προσθέτουν αξία στην επικοινωνία σας με τους υποψήφιους πελάτες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια σχέση ένας προς έναν αντί να τους κάνετε θύματα μαζικών εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αναζήτηση email στο LinkedIn

Το LinkedIn είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για πραγματικά προφίλ, σε αντίθεση με το Facebook ή το Twitter. Εάν έχετε ήδη πληρωμένη υπηρεσία LinkedIn, μπορείτε να ενισχύσετε τη χρήση της συνδέοντάς την στο Smartwriter.AI.

  Πώς να βρείτε επαφές στη νέα διεπαφή ιστού του Gmail

Μπορείτε να επαληθεύσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των υποψήφιων πελατών σας ή να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες από το LinkedIn κάνοντας κατάργηση email. Κατά συνέπεια, μπορείτε να βρείτε ποιοτικά προφίλ πελατών, υποψηφίων θέσεων εργασίας, επιχειρηματικών συνεργατών, εξωτερικών συνεργατών έργων, ανεξάρτητων ειδικών κ.λπ.

Εργαλείο δημιουργίας μολύβδου

Το Smartwriter.AI είναι ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών. Όπως και άλλοι παραγωγοί μολύβδου, δεν συλλέγει απλώς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επαληθεύει επίσης τα email. Επιπλέον, το εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα email που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη, ελέγχετε το ποσοστό παράδοσης email και αυξάνετε τις πωλήσεις σας.

Εργαλείο αναζήτησης πωλήσεων

Η αναζήτηση πωλήσεων σάς βοηθά να προσεγγίσετε πιθανούς πελάτες και να τους μετατρέψετε σε πωλήσεις. Με αυτήν την τεχνική, μπορείτε επίσης να γνωρίζετε τις προσδοκίες της αγοράς για χαρακτηριστικά ορισμένων προϊόντων/υπηρεσιών και, κατά συνέπεια, να αναβαθμίσετε τα δικά σας.

Το Smartwriter.AI είναι το κατάλληλο εργαλείο αναζήτησης πωλήσεων για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων μάρκετινγκ. Προσφέρει πολλές προοπτικές πωλήσεων μέσα σε λίγα λεπτά. Χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε το όνομα, την ονομασία και τη διεύθυνση τομέα σας. Μπορεί να χαράξει ονόματα από εφαρμογές όπως το LinkedIn, το Facebook, το Instagram, το Tiktok και το Twitter.

Το εργαλείο είναι επίσης χρήσιμο για προγράμματα προβολής backlink SEO. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο ιστολόγιο και ο έξυπνος αλγόριθμός του θα δημιουργήσει μοναδικό περιεχόμενο. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε backlinks σε ιστότοπους backlinking, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω ψυχρών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βελτιώστε τη δυνατότητα παράδοσης email

Η δημιουργία γραμμής θέματος, η εξατομίκευση περιεχομένου, η δημιουργία πειστικής εισαγωγής, η εξαγωγή δυνητικών πελατών με πρόγραμμα πλοήγησης πωλήσεων, ο επαληθευτής email και το εργαλείο ελέγχου ποιότητας email διασφαλίζουν συλλογικά ότι τα email μάρκετινγκ μεταφέρονται στα κύρια εισερχόμενα του παραλήπτη.

Πώς να αποκτήσετε το Smartwriter.AI

Το Smartwriter.Ai είναι μια εφαρμογή web που βασίζεται σε σύννεφο. Μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Δεν χρειάζεστε κάποιο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Επίσης, δεν υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις λογισμικού/υλισμικού για την εκτέλεση της εφαρμογής.

Το εργαλείο προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής και αυτά είναι:

  • Βασικό σχέδιο: Για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται εσωτερικά το μάρκετινγκ
  • Δημοφιλές σχέδιο: Απευθύνεται επίσης σε επιχειρήσεις που διαχειρίζονται τις προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ, αλλά σε μεγάλη κλίμακα.
  • Pro Plan: Για γραφεία μάρκετινγκ ή επιχειρήσεις με μεγάλη ομάδα μάρκετινγκ με πολλά προϊόντα και υπηρεσίες.

Και οι τρεις παραπάνω συνδρομές είναι διαθέσιμες σε μηνιαίες και ετήσιες συμβάσεις. Μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα όταν εγγραφείτε για δέσμευση ενός έτους.

Τώρα, εάν θέλετε να αξιολογήσετε το εργαλείο πριν λάβετε μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, αυτό είναι επίσης δυνατό. Όλα τα προγράμματα συνδρομής προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών. Μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες και εάν είστε ικανοποιημένοι με το εργαλείο, μπορείτε να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Τελικές Λέξεις

Το Smartwriter.AI είναι το εργαλείο έξυπνης συγγραφής της επιχείρησής σας εάν εκτελείτε τακτικά πωλήσεις αυτοεξυπηρέτησης και μάρκετινγκ. Επίσης, οι βολικές επιλογές συνδρομής σάς επιτρέπουν να αυξάνετε ή να μειώνετε την κλίμακα καθώς ο καταναλωτής της επιχείρησής σας μεγαλώνει ή μειώνεται. Επιπλέον, το εργαλείο AI είναι επίσης κατάλληλο για εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ που εξυπηρετούν πολλούς πελάτες.

Είτε το χρησιμοποιείτε σε πρακτορείο είτε είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, το μήνυμα είναι καθαρό και απλό. Το email marketing χρειάζεται πολλή προσπάθεια και βάση. Εάν επενδύσετε ανθρώπινη δύναμη, θα είναι δαπανηρό και αργό.

Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, χρειάζεστε ένα ακριβές και γρήγορο AI που μπορεί να παράγει περιεχόμενο μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, για μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση, χρειάζεστε επίσης ένα εργαλείο για να κλιμακώσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Το Smartwriter.AI προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες σε ένα οικονομικό πρόγραμμα συνδρομής.