Ένας ολοκληρωμένος οδηγός [+ 4 Software]

Το Inside sales είναι ένα διάσημο μοντέλο στον κόσμο των πωλήσεων που χρησιμοποιούν ενεργά εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Το ταξίδι από ένα προβάδισμα σε μια συμφωνία είναι γεμάτο με σκαμπανεβάσματα.

Από την εύρεση ενός οδηγού μέχρι τη σύνδεση μαζί τους και τη συμμετοχή σε μια συζήτηση απαιτεί πολλή προσπάθεια. Στη συνέχεια, έρχεται ακόμη το πιο δύσκολο κομμάτι – η μετατροπή τους σε πελάτες που πληρώνουν ή το κλείσιμο μιας συμφωνίας στην ορολογία πωλήσεων.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, υπάρχουν πολλά πράγματα να διαχειριστείτε και να προετοιμάσετε, τα οποία μπορεί να γίνουν ταραχώδη αν τα κάνετε όλα χειροκίνητα όπως παλιά.

Τώρα, έχετε πολλές τεχνολογίες για να υποστηρίξετε τις εσωτερικές σας πωλήσεις και να κάνετε τους αντιπροσώπους πωλήσεών σας πιο παραγωγικούς και αποτελεσματικούς.

Αυτό το άρθρο αφορά τις εσωτερικές πωλήσεις και μερικά από τα εργαλεία που μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διαδικασία πωλήσεών σας.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι οι εσωτερικές πωλήσεις;

Το Inside sales είναι ένα δημοφιλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο μοντέλο πωλήσεων που επικρατεί σε B2B, SaaS, τεχνολογία και σε διάφορες βιομηχανίες B2C. Στις εσωτερικές πωλήσεις, η διαχείριση της διαδικασίας πωλήσεων γίνεται εξ αποστάσεως, πράγμα που σημαίνει ότι οι αντιπρόσωποι πωλήσεων εργάζονται εκτός γραφείου. Βασίζεται περισσότερο στην τεχνολογία για να κατανοήσει τον πελάτη και τη συμπεριφορά του και να συνεργαστεί μαζί του για να βελτιώσει το ποσοστό μετατροπών. Είναι σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα όπου οι πωλήσεις απαιτούν αλληλεπιδράσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Στις εσωτερικές πωλήσεις, ο ρόλος των αντιπροσώπων είναι να βρίσκουν εξ αποστάσεως δυνητικούς πελάτες και να τους καλλιεργούν, να πληρούν τις προϋποθέσεις και να τους μετατρέπουν σε πελάτες. Αυτό απαιτεί άριστη γνώση σχετικά με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται και τα προϊόντα που προτείνουν στις προοπτικές. Πρέπει να διαθέτουν τόσο μαλακές όσο και σκληρές δεξιότητες για να απαντούν στα ερωτήματα των υποψήφιων πελατών και των πελατών και να τους βοηθούν να λύσουν τις προκλήσεις τους.

Μερικές από τις τακτικές εργασίες ενός εσωτερικού αντιπροσώπου πωλήσεων είναι:

  • Προμήθεια δυνητικών πελατών: Απαιτούνται εκπρόσωποι πωλήσεων για τη δημιουργία ενός ιδανικού προφίλ αγοραστή, βρίσκοντας εταιρείες και άτομα που είναι πολύ πιθανό να ωφεληθούν και να χρησιμοποιήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Η χρήση λογισμικού και εργαλείων ευφυΐας πωλήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να προμηθεύεστε δυνητικούς πελάτες που ταιριάζουν με το ιδανικό προφίλ αγοραστή σας.
  • Prospecting: Αφού βρουν τους υποψήφιους πελάτες, οι εκπρόσωποι μπορούν να τους οργανώσουν και να τους παρατάξουν για την πρώτη επαφή. Μπορείτε να τους προσεγγίσετε μέσω email και κρύων κλήσεων και να επικοινωνήσετε γρήγορα με υποψήφιους πελάτες που έχουν ρωτήσει για τις λύσεις σας μέσω κοινωνικών μέσων, τηλεφώνου ή email.
  • Προγραμματισμός συναντήσεων: Προγραμματίζοντας συναντήσεις με τους υποψήφιους πελάτες, μπορείτε να ακούσετε τα σημεία και τις απαιτήσεις τους και να τα αντιμετωπίσετε μέσω επιδείξεων και παρουσιάσεων για το πώς θα τους ωφελήσει η λύση σας.
  • Κλείσιμο συμφωνιών: Οι εκπρόσωποι πωλήσεων διαπραγματεύονται με τους δυνητικούς πελάτες τους και στοχεύουν να τους μετατρέψουν σε πελάτες που πληρώνουν. Και αν χρειαστεί, μπορούν να περάσουν το προβάδισμα σε έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων πεδίου για κλείσιμο.

Εσωτερικές πωλήσεις έναντι εξωτερικών πωλήσεων

Εσωτερικές πωλήσειςΕξωτερικές πωλήσεις Οι Reps προέρχονται από δυνητικούς πελάτες και τους καλλιεργούν, όλα εξ αποστάσεως. Οι επαναλήψεις συνδέονται με κάθε υποψήφιο πελάτη αυτοπροσώπως, όπου ο δυνητικός πελάτης είναι καλά στοχευμένος αλλά είναι μόνο λίγοι. Βασίζεται σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο, διαδικτυακή διάσκεψη, λογισμικό CRM κ.λπ., για να συνδεθείτε με υποψήφιους πελάτες. Βασίζεται στο email και το τηλέφωνο για να προγραμματίσει συναντήσεις αυτοπροσώπως και χρησιμοποιεί λογισμικό CRM για την εισαγωγή λεπτομερειών και την ενημέρωση της κατάστασης της συμφωνίας. Ο κύκλος πωλήσεων είναι μικρότερος, καθώς οι επαναλήψεις λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικές προσφορές και τις μεταφέρουν στο κλείσιμο. Ο κύκλος πωλήσεών του είναι μεγαλύτερο, αφού οι εκπρόσωποι πρέπει να ταξιδεύουν σε διάφορες τοποθεσίες και να συναντούν πελάτες για να κλείσουν συμφωνίες. Είναι ένα οικονομικό μοντέλο με σταθερό μισθό και σταθερά χρονοδιαγράμματα για επαναλήψεις. Όλα αυτά χρειάζονται μια εφάπαξ επένδυση στο Διαδίκτυο, τον υπολογιστή και το λογισμικό. Είναι ένα ακριβό μοντέλο με υψηλό μισθό για τους επαναλήπτες και περιλαμβάνει κόστος για ταξίδια και διαμονή.

Οφέλη από τις εσωτερικές πωλήσεις για μια επιχείρηση

Επιταχύνει την πώληση

Οι εσωτερικοί αντιπρόσωποι πωλήσεων έχουν περισσότερο χρόνο για να πουλήσουν από τους εξωτερικούς αντιπροσώπους πωλήσεων. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εσωτερικοί εκπρόσωποι πωλήσεων δεν χρειάζεται να ξοδεύουν χρόνο ταξιδεύοντας σε διαφορετικά μέρη για να συναντήσουν πελάτες. Μπορούν να κάνουν τα πάντα εξ αποστάσεως, από την προμήθεια μολύβδου μέχρι την καλλιέργεια, τη συνάντηση και το κλείσιμο της συμφωνίας. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για περισσότερη αναζήτηση, παρακολούθηση των πιθανών πελατών και πωλήσεις.

  Πώς να αντιστοιχίσετε ξανά τη λειτουργία κλικ στο μεσαίο κουμπί του ποντικιού/τροχού κύλισης

Ταχύτερη απόκριση

Οι εσωτερικές ομάδες πωλήσεων μπορούν να απαντήσουν γρήγορα σε ερωτήματα μέσω τηλεφώνου ή email όποτε ο υποψήφιος πελάτης έχει κάποιες αμφιβολίες ή χρειάζεται βοήθεια. Δεν απαιτεί αυτοπροσώπως επισκέψεις και κρατά τον υποψήφιο να περιμένει τους αντιπροσώπους να φτάσουν στην τοποθεσία τους. Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι πελάτες θα βιώσουν ταχύτερο χρόνο απόκρισης με έναν εσωτερικό εκπρόσωπο πωλήσεων.

Χαμηλότερο κόστος πωλήσεων

Οι εσωτερικοί αντιπρόσωποι πωλήσεων εργάζονται εξ αποστάσεως με εφάπαξ επένδυση σε εργαλεία και υπολογιστές χωρίς να χρειάζονται ταξίδια και καταλύματα για συναντήσεις πελατών. Επιπλέον, ο μισθός τους είναι επίσης σταθερός. Έτσι, το συνολικό κόστος των πωλήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από τις εξωτερικές πωλήσεις που απαιτούν υψηλές δαπάνες ταξιδιού και αποζημίωση.

Κλιμακόμενη ομάδα

Οι εξωτερικές ομάδες πωλήσεων είναι δύσκολο να κλιμακωθούν, καθώς η πρόσληψη αντιπροσώπων είναι συγκεκριμένη για την τοποθεσία και χρειάζεστε αντιπροσώπους που να είναι γνώστες των τοποθεσιών και ευέλικτοι να αλλάζουν περιοχές. Αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όταν προσλαμβάνετε εσωτερικούς αντιπροσώπους πωλήσεων και κλιμακώνετε τις ομάδες σας, καθώς λειτουργούν εξ αποστάσεως.

Αποτελεσματική Συνεργασία

Οι εσωτερικοί εκπρόσωποι πωλήσεων λειτουργούν συνεργατικά. Εάν χρειαστεί, ένας εκπρόσωπος πωλήσεων μπορεί να μεταφέρει την κλήση σε άλλους αντιπροσώπους για να βοηθήσει τον υποψήφιο να πάρει μια καλύτερη ιδέα για κάτι ή να εξηγήσει κάτι στη γλώσσα που προτιμά. Αλλά οι εξωτερικές πωλήσεις βασίζονται σε ένα άτομο για τη διαχείριση ενός δυνητικού πελάτη, καθώς περιλαμβάνει συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο.

Σημαντικές Τεχνολογίες Εσωτερικών Πωλήσεων

Τηλέφωνο

Η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου εξακολουθεί να είναι διαδεδομένη στις πωλήσεις. Οι εκπρόσωποι πωλήσεων χρησιμοποιούν ένα λογισμικό CRM ή αυτόματη κλήση με το ενσωματωμένο τηλέφωνο για να καλούν υποψήφιους πελάτες και δυνητικούς πελάτες. Αυτά τα εργαλεία διευκολύνουν πολύ την επικοινωνία, ενώ σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε το ιστορικό κλήσεων, τα οποία είναι η επόμενη κλήση, η παρακολούθηση και ούτω καθεξής. Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις με ένα κλικ, να μεταφέρετε κλήσεις σε άλλον εκπρόσωπο, να αφήνετε φωνητικά μηνύματα και να απολαύσετε πολύ περισσότερη λειτουργικότητα.

Βαθμολογία Πρωτοδικών

Για τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν μεγάλο αριθμό δυνητικών πελατών καθημερινά, καθίσταται δύσκολη η διαχείρισή τους. Μπορεί να δημιουργήσει αναποτελεσματικότητα και να αυξήσει τις πιθανότητες απώλειας ποιοτικών οδηγών λόγω έλλειψης οργάνωσης και ιεράρχησης. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο βαθμολόγησης δυνητικών πελατών. Θα σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα σε πιθανούς δυνητικούς πελάτες και να εντοπίσετε καλύτερες ευκαιρίες με βάση το προφίλ δυνητικού πελάτη και την αλληλεπίδραση με τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας.

Λογισμικό CRM

Το λογισμικό Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών (CRM) είναι ένα εργαλείο με μια κεντρική βάση δεδομένων που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να αποθηκεύετε δεδομένα πιθανών πελατών. Με αυτόν τον τρόπο, οι εκπρόσωποι μπορούν να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα όλων των δραστηριοτήτων πωλήσεων και να διαχειρίζονται καλύτερα τον αγωγό. Επιπλέον, το λογισμικό αυτοματοποιεί τη διοικητική και χειρωνακτική εργασία σε ελεύθερο χρόνο που μπορούν να αφιερώσουν οι εκπρόσωποι για περισσότερες πωλήσεις.

Εργαλείο παρακολούθησης συμβάντων

Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο παρακολούθησης συμβάντων, μπορείτε να καταγράψετε την αφοσίωση και τις δραστηριότητες των επισκεπτών ενσωματώνοντάς τους με το προϊόν και τον ιστότοπό σας. Θα δώσει ένα πλαίσιο στις προθέσεις αγοράς των πελατών σας και θα σας βοηθήσει να συμμετάσχετε σε ουσιαστικές συνομιλίες με τους υποψήφιους πελάτες και να δημιουργήσετε εξαιρετική σχέση μαζί τους. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά του ιστότοπού τους και να κατανοείτε οπτικά τις αλληλεπιδράσεις τους, τα ταξίδια αγορών τους, πόσο μεγάλες είναι οι πιθανότητές τους να αγοράσουν τη λύση σας κ.λπ. Μπορείτε να διατηρήσετε κάθε αρχείο καταγραφής δεδομένων χρονολογικά και να διαχειριστείτε τα πάντα αποτελεσματικά.

Εργαλεία αναφοράς

Τα εργαλεία αναφοράς σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε πολύτιμες μετρήσεις και να αποκτάτε χρήσιμες πληροφορίες. Θα σας βοηθήσει επίσης να εντοπίσετε τους κορυφαίους παίκτες εντός της ομάδας πωλήσεών σας και να συσχετίσετε τις δραστηριότητες πωλήσεών τους, όπως κλήσεις, αποσταλμένα email, προγραμματισμένα ραντεβού, εργασίες κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τους επιβραβεύσετε ενώ εκπαιδεύετε άλλους που χρειάζονται βοήθεια για να ενισχύσουν εκτέλεση.

Σύστημα Διαχείρισης Email

Τα email είναι ένα από τα πιο επαγγελματικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα κανάλια επικοινωνίας, ακόμη και στην εποχή των social media. Οι οργανισμοί συχνά κάνουν την πρώτη επαφή με email. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα διαχείρισης email, οι ομάδες πωλήσεων στο εσωτερικό μπορούν να στέλνουν email μαζικά, να δημιουργούν πρότυπα email και να τα αποθηκεύουν και να παρακολουθούν τις τιμές κλικ και ανοίγματος. Μπορείτε ακόμη και να το ενσωματώσετε με άλλα εργαλεία για να αποφύγετε τη συχνή εναλλαγή εφαρμογών και να διαχειριστείτε τα πάντα εύκολα.

  16 καλύτερες εφαρμογές MongoDB GUI

Στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για εσωτερικές πωλήσεις

Αποτελεσματική χρήση λογισμικού CRM

Το λογισμικό CRM έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να παρακολουθείτε τους πελάτες σας στη διοχέτευση πωλήσεών σας. Έρχεται με χρήσιμες λειτουργίες και λειτουργίες για την αποτελεσματική οργάνωση της προσέγγισης. Επομένως, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό, σχεδιάζετε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να προσεγγίσετε τους υποψήφιους πελάτες σας και προγραμματίστε τους εκ των προτέρων για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε υπόψη και να μην τους ενοχλήσετε. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε να παρακολουθήσετε και να είστε έτοιμοι με όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζονται οι υποψήφιοί σας από εσάς.

Χρησιμοποιήστε Εργαλεία Ευφυΐας Πωλήσεων

Χρησιμοποιώντας εργαλεία ευφυΐας πωλήσεων, μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας και να κλείσετε συμφωνίες. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να συλλέξουν δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των σημείων επαφής που είχαν οι δυνητικοί πελάτες σας πριν από τη μετατροπή. Αυτό σας βοηθά να αναλύσετε τον αριθμό των σημείων επαφής που μπορείτε να περιμένετε για κάθε πελάτη. Θα σας παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την προσέγγιση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα μετατρέψετε σε πελάτη.

Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας

Η πώληση είναι τέχνη. Απαιτεί από εσάς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των υποψηφίων σας. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας ενώ μιλάτε μαζί τους και διατηρείτε την αυτοπεποίθησή σας. Πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε τα πάντα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο, ενώ είστε ευγενικοί, επαγγελματίες και φιλικοί. Είτε κάνετε την αρχική επαφή, την παρακολούθηση, είτε μετά την πώληση, πρέπει να τους ακούσετε προσεκτικά και να τους βοηθήσετε όπου είναι δυνατόν.

Γνώση για το Προϊόν/Υπηρεσία

Όλα μπορούν να πάνε μάταια αν δεν έχετε καλή γνώση για το προϊόν ή την υπηρεσία που πουλάτε. Πρέπει να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να είστε έτοιμοι να απαντήσετε με ακρίβεια στα ερωτήματα του υποψήφιου πελάτη σας.

Εσωτερικό λογισμικό πωλήσεων

Τώρα, εδώ είναι μερικά από τα εργαλεία που μπορείτε να δοκιμάσετε για εσωτερικές πωλήσεις.

#1. Pipedrive

Παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας διαχειριζόμενοι τις εσωτερικές σας πωλήσεις με Pipedrive. Κάνει την όλη διαδικασία ευκολότερη, αποτελεσματική και λιγότερο περίπλοκη κατά τον χειρισμό εσωτερικών πωλήσεων. Αυτό το ευέλικτο και ισχυρό λογισμικό για εσωτερικές πωλήσεις διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες και χρηστικότητα.

Με το Pipedrive, θα έχετε περισσότερο χρόνο για να επιδοθείτε στις πωλήσεις από το χειρισμό δεδομένων ή τη μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων. Αυτή είναι μια εύκολη λύση για το σύνολο των απαιτήσεων παρακολούθησης πωλήσεων. Ενοποιεί όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε με ισχυρές ενσωματώσεις. Σας προσφέρει επίσης μια ενιαία, βελτιωμένη εμφάνιση των διαδικασιών πωλήσεων για να παρέχει σαφήνεια και να διατηρεί τους πάντες ενημερωμένους.

Θα αποκτήσετε ένα πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα διαχείρισης πωλήσεων που είναι ευέλικτο και εύκολο στην προσαρμογή. Έτσι, όταν μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε να εξατομικεύσετε εύκολα διαφορετικές πτυχές. Δεδομένου ότι το Pipedrive είναι διαθέσιμο σε κινητά, μπορείτε να πουλήσετε συμμετέχετε σε ενεργές πωλήσεις. Οι εφαρμογές του CRM κάνουν τη διαχείριση των πωλήσεών σας γρήγορη και απλή, ώστε να μην χάνονται σημαντικές πληροφορίες.

Το Pipedrive συνοδεύεται από πραγματικά εργαλεία CRM για τη διαχείριση δυνητικών πελατών και την ταχύτερη αύξηση των πωλήσεων. Αυτό το διαισθητικό λογισμικό επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση για ελάχιστη είσοδο και προσφέρει 200 ​​σελίδες διαφορετικών λειτουργιών χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση. Έτσι, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, συμπληρώστε τα στοιχεία του αγωγού και ξεκινήστε την πώληση.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Pipedrive ΔΩΡΕΑΝ για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση χωρίς να αποκαλύψετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

#2. φρέσκα προϊόντα

Προσφορές Freshworks Freshsales CRM με λογισμικό βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη για βαθμολογία υποψηφίων πελατών, αυτοματισμό, τηλέφωνο, email, αναφορές, παρακολούθηση συμβάντων και πολλά άλλα. Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, να βελτιώσετε τη συνεργασία και να μειώσετε το κόστος απόκτησης.

Χρησιμοποιώντας το Freshsales, οι αντιπρόσωποι πωλήσεών σας μπορούν να συνεργαστούν γρήγορα με διαφορετικά τμήματα και να μετακινήσουν προσφορές μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων. Επιτρέπει επίσης στους διευθυντές να παρέχουν άμεση ανατροφοδότηση και να διεξάγουν τακτικές συναντήσεις για να σκιαγραφούν στρατηγικές.

Θα λάβετε εργαλεία όπως λογισμικό CRM, τηλέφωνο, λογισμικό διαδικτυακής διάσκεψης, λογισμικό επιτάχυνσης πωλήσεων και πολλά άλλα για να βοηθήσετε τους αντιπροσώπους σας να κερδίσουν περισσότερες πωλήσεις και να προγραμματίσουν ραντεβού και να δημιουργήσουν μια υγιή και γρήγορη σειρά πωλήσεων χωρίς να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στα ταξίδια. Επιπλέον, οι εκπρόσωποί σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα σύστημα διαχείρισης email για να στέλνουν μαζικά email, να συντάσσουν και να αποθηκεύουν καταπληκτικά email για χρήση ως πρότυπα, να παρακολουθούν τα ποσοστά κλικ και ανοίγματος και να τροφοδοτούν το ταξίδι των πελατών.

  Τι συνέβη με τις Ταινίες & TV Google Play;

Ομοίως, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο βαθμολόγησης πιθανών πελατών, μπορείτε να λύσετε κάθε πρόβλημα αποτελεσματικά και να ιεραρχήσετε τους δυνητικούς πελάτες πωλήσεών σας. Επιπλέον, ορίστε βαθμολογίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του υποψήφιου πελάτη σας, όπως ο τίτλος εργασίας, η εταιρεία, η χώρα κ.λπ., μαζί με τις αλληλεπιδράσεις με τα προϊόντα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να εντοπίσετε πιθανούς δυνητικούς πελάτες που μπορεί να κρυφτούν και σας δίνει περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε μαζί τους.

Επιπλέον, η Freshsales προσφέρει ένα λογισμικό παρακολούθησης συμβάντων που ενσωματώνεται με το προϊόν και τον ιστότοπό σας για να καταγράψει τη συμμετοχή και τις δραστηριότητες των επισκεπτών. Αυτές οι πληροφορίες θα σας δώσουν μια οπτική ιδέα της δραστηριότητας των δυνητικών πελατών σας, του ταξιδιού αγοράς τους και αν πρόκειται για πιθανούς δυνητικούς πελάτες ή όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναφοράς για να προσδιορίσετε τους κορυφαίους σας επιδόσεις και τις δραστηριότητές τους στις πωλήσεις. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις δυσκολίες τους, ώστε να μπορείτε να τους βοηθήσετε και να επιταχύνετε τις πωλήσεις ενώ ανταμείβετε τους καλλιτέχνες.

Προσφέρει ένα πρόγραμμα freemium και 24×7 email και τηλεφωνική υποστήριξη για κάθε πελάτη. Προσφέρει επίσης μια δοκιμή 21 ημερών ΔΩΡΕΑΝ.

#3. UpLead

Λάβετε 95% ακρίβεια δεδομένων για αναζήτηση B2B με UpLead. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα λίστες αναζήτησης από τα ακανόνιστα δεδομένα σας, τους δυνητικούς πελάτες χαμηλής ποιότητας και τους κατάλληλους αγοραστές.

Με το UpLead, μπορείτε να βρείτε τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας των κορυφαίων δυνητικών πελατών για να διατηρήσετε δυνατές τις προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 50 φίλτρα αναζήτησης για να βρείτε εταιρείες και επαφές που ταιριάζουν με το προφίλ του πελάτη σας. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να συλλέξετε τα email των επαφών σας και τους αριθμούς τηλεφώνου και δεδομένα όπως τεχνολογίες που χρησιμοποιούν για τη συνομιλία σας.

Το UpLead σάς επιτρέπει να επαληθεύετε τα δεδομένα δυνητικών πελατών σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το σύστημα επαλήθευσης email που διαθέτει για να διασφαλίζετε ότι συνδέεστε πάντα με πιστοποιημένους, πραγματικούς δυνητικούς πελάτες. Το εργαλείο θα σας βοηθήσει επίσης να πιάσετε κινητά και να καλέσετε αριθμούς τηλεφώνου χωρίς ταλαιπωρία. Επιπλέον, βρείτε δυνητικούς πελάτες που αναζητούν ενεργά να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας και προσελκύστε αγοραστές που σκοπεύουν να αγοράσουν πριν τους προσεγγίσουν οι ανταγωνιστές.

Βρείτε περισσότερα από 40 σημεία δεδομένων για χιλιάδες υποψήφιους ταυτόχρονα και εξάγετε τις πληροφορίες απευθείας στο CRM σας. Είναι ενδιαφέρον ότι το UpLead έχει μια διάταξη για την επιστροφή των πιστώσεων για φτωχά και αναπηδημένα δεδομένα, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Επίσης, ενσωματώνεται απρόσκοπτα με λύσεις όπως Zapier, Salesforce, Pipedrive, Zoho, Outreach, Woodpecker και άλλα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις chrome, σημεία δεδομένων τεχνολογίας 16k+ και ένα API για να κλιμακώσετε την αναζήτηση.

#4. Χαλκός

Δείτε ολόκληρο τον αγωγό πωλήσεών σας με Χαλκός. Σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τα ταξίδια των πελατών σας και τη δέσμευση πωλήσεων και παρακολουθεί αποτελεσματικά τα δεδομένα πελατών και τις ευκαιρίες για αντιπροσώπους πωλήσεων.

Ο χαλκός συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας της ομάδας πωλήσεών σας και αποτρέπει την απώλεια ευκαιριών. Θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε την πορεία για την επίτευξη των στόχων σας με μια διαισθητική πλατφόρμα που η ομάδα σας μπορεί εύκολα να προσαρμόσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Από την εύρεση δυνητικών πελατών μέχρι τη διεξαγωγή ουσιαστικών συνομιλιών και το κλείσιμο των συμφωνιών, το Copper CRM κάνει κάθε βήμα λιγότερο περίπλοκο. Αυτό είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εκπρόσωποι πωλήσεων για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τους δυνητικούς πελάτες και τις προσφορές τους. Εκτός από την παρακολούθηση και την οργάνωση ευκαιριών πωλήσεων, μπορεί να αυτοματοποιήσει τη μη αυτόματη, επαναλαμβανόμενη εισαγωγή δεδομένων σας.

Μπορείτε να συλλάβετε δυνητικούς πελάτες εύκολα με τηλέφωνο και email και να τους πιστοποιήσετε γρήγορα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα ποσοστά ανοίγματος email και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις συμφωνιών για να δώσετε προτεραιότητα στους πιο δημοφιλείς δυνητικούς πελάτες σας για να δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο αγωγό. Μπορείτε επίσης να κάνετε μεταφορά και απόθεση αγωγών που είναι εύκολο να προσαρμόσετε και να λάβετε κάθε δραστηριότητα και ιστορικό πωλήσεων με ένα κλικ. Θα λάβετε επίσης μια οπτική ένδειξη κατάστασης για να δείτε την πρόοδο κάθε δυνητικού πελάτη και να προσδιορίσετε τις ευκαιρίες που έχουν σταματήσει.

Θα λάβετε έναν ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου και σύστημα αναφορών που ενσωματώνεται εγγενώς με το Google Workspace.

Δοκιμάστε το ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες.

FAQ

Τι σημαίνει ψυχρή κλήση στις εσωτερικές πωλήσεις;

Το Cold calling είναι η παρότρυνση για επιχειρήσεις από πιθανούς πελάτες που δεν είχαν προηγούμενη επαφή με τον πωλητή που πραγματοποιεί την κλήση. Προσπαθεί να πείσει τους πιθανούς πελάτες να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία του πωλητή.

συμπέρασμα

Οι εσωτερικές πωλήσεις γίνονται μεγαλύτερες στον κόσμο των πωλήσεων. Επομένως, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε περισσότερα για αυτό, ώστε να μπορείτε να το εισάγετε χωρίς προβλήματα στις διαδικασίες πωλήσεών σας. Και για να κάνετε τη διαδικασία λιγότερο περίπλοκη και πιο αποτελεσματική, μπορείτε να δοκιμάσετε εσωτερικά εργαλεία πωλήσεων που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και να προσφέρουν πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το λογισμικό παραγωγής μολύβδου για να ξεκινήσετε τη διαδικασία πωλήσεων.