Ένας οδηγός για αρχάριους για μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο [+2 Platforms]

Είστε υποψήφιος για εργασία ή υπεύθυνος προσλήψεων; Είναι νέος για εσάς ο όρος μονόδρομη συνέντευξη βίντεο; Τότε αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να μάθετε αυτήν την τεχνολογία πρόσληψης από το ίδρυμα.

Οι δεξαμενές σκέψης τεχνολογίας πρόσληψης θέσεων εργασίας αναζητούν πάντα νέες ιδέες που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία πρόσληψης οικονομικά αποδοτική, οικονομικά προσιτή και ταχύτερη από την υπάρχουσα διαδικασία.

Αυτός ο καταιγισμός ιδεών έχει οδηγήσει σε μερικές εκπληκτικές τεχνολογίες πρόσληψης, όπως συστήματα παρακολούθησης αιτούντων (ATS), λογισμικό πρόσληψης κ.λπ.

Μια λιγότερο εξερευνημένη τεχνολογία είναι μια μονόδρομη συνέντευξη βίντεο για την αυτοματοποίηση του επιπέδου ελέγχου της διαδικασίας πρόσληψης.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα βασικά μιας μονόδρομης διαδικασίας συνέντευξης βίντεο, τα οφέλη, τα μειονεκτήματα και τις συμβουλές για βελτιώσεις. Οι διευθυντές προσλήψεων και οι υποψήφιοι θα επωφεληθούν και οι δύο από αυτή τη συνοπτική και σύντομη συζήτηση.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι μια μονόδρομη συνέντευξη βίντεο;

Το μοντέλο απομακρυσμένης και υβριδικής εργασίας έχει προωθήσει την εξέλιξη της βιομηχανίας προσλήψεων. Πλέον, ο κλάδος δίνει προτεραιότητα στην αυτοματοποίηση για προβολή, σύντομη λίστα, συνέντευξη, αξιολόγηση και προσφορά ταχύτερα από την υπάρχουσα μη αυτόματη διαδικασία.

Η μονόδρομη συνέντευξη βίντεο είναι μια τεχνολογία ακρογωνιαίο λίθο τέτοιων εννοιών αυτοματισμού. Κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες και εταιρείες του Fortune 500 καταφεύγουν σε μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο για να εξαγάγουν τους καλύτερους υποψηφίους από εκατομμύρια άτομα που αναζητούν εργασία.

#1. Η προοπτική του υποψηφίου

Είναι ουσιαστικά ένας ασύγχρονος τρόπος συνέντευξης που χρησιμοποιείται κυρίως για την εξέταση υποψηφίων από μαζικές εφαρμογές. Ως υποψήφιος για εργασία, θα καθίσετε μπροστά στο smartphone ή τον υπολογιστή σας για να πάρετε τη συνέντευξη.

Μέσω εφαρμογών μονόδρομης συνέντευξης βίντεο, οι εργοδότες σας κάνουν κάποιες προκαθορισμένες ερωτήσεις τις οποίες πρέπει να απαντήσετε χρησιμοποιώντας μια κάμερα web και ένα μικρόφωνο. Οι πλατφόρμες συνέντευξης βίντεο θα καταγράψουν το βίντεό σας και θα το στείλουν στον εργοδότη.

Ο υπεύθυνος προσλήψεων θα ελέγξει όλα τα βίντεο για να ελέγξει τους καλύτερους υποψήφιους που είναι γνώστες της τηλεδιάσκεψης και καλοί στην επικοινωνία. Για να μην αναφέρουμε, οι ακριβείς απαντήσεις στις ερωτήσεις της συνέντευξης παίζουν επίσης ρόλο στη διαδικασία διαλογής.

#2. Προοπτική Προσλήψεων

Έχετε πρόσβαση στα βίντεο κυρίως μέσω πλατφορμών που σας βοηθούν στην εγγραφή τέτοιων σύντομων βίντεο συνεντεύξεων. Ανάλογα με τις δυνατότητες της πλατφόρμας, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε φορητό υπολογιστή, smartphone ή και τα δύο για να ελέγξετε τις ηχογραφήσεις της συνέντευξης.

Η πλατφόρμα συνέντευξης βίντεο μπορεί επίσης να παρέχει πρόσθετο περιεχόμενο, όπως μεταγραφή βίντεο, βιογραφικό υποψηφίου κ.λπ., ώστε να μπορείτε εύκολα να επισημάνετε επιτυχόντες και αποτυχόντες αιτούντες.

Διαδικασία Εργασίας Μονόδρομων Συνεντεύξεων

Ακολουθεί μια απλοποιημένη έκδοση του τρόπου λειτουργίας αυτής της διαδικασίας:

  • Ο υποψήφιος λαμβάνει έναν σύνδεσμο συνέντευξης από τον υπεύθυνο προσλήψεων.
  • Το ανοίγουν σε φορητό υπολογιστή, επιτραπέζιο υπολογιστή ή smartphone που μπορεί να εγγράψει βίντεο και ήχο.
  • Αρχικά, υπάρχει μια συνεδρία δοκιμών που αξιολογεί τα αξεσουάρ πριν από την ηχογράφηση της τελικής συνέντευξης.
  • Ο υποψήφιος μπορεί να πλοηγηθεί στην εφαρμογή μονόδρομης συνέντευξης βίντεο στη φάση της δοκιμής για να αποκτήσει εμπιστοσύνη.
  • Στη συνέχεια, ξεκινά η κύρια εκδήλωση όπου η πλατφόρμα συνέντευξης μπορεί να εμφανίζει ερωτήσεις που βασίζονται σε κείμενο ή ήχου.
  • Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει αξιολόγηση για συγκεκριμένο τομέα.
  • Πρέπει να απαντήσετε στις ερωτήσεις εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου.
  • Μπορεί να υπάρξει εκ νέου λήψη ή όχι. Εξαρτάται από τον εργοδότη.
  • Ο υποψήφιος υποβάλλει την ηχογράφηση.
  • Η πλατφόρμα συνέντευξης προωθεί τα βίντεο στη συσκευή του υπεύθυνου προσλήψεων.
  • Ο υπεύθυνος προσλήψεων εξετάζει αυτές για τη γλώσσα του σώματος, την εμπιστοσύνη στις εικονικές επικοινωνίες, τις απαντήσεις αξιολόγησης κ.λπ.
  • Στη συνέχεια επιλέγουν ή απορρίπτουν υποψηφίους για το επόμενο επίπεδο πρόσληψης.
  Πώς να παρακάμψετε το μπλοκ πορνό του Ηνωμένου Βασιλείου

Ως υποψήφιος για εργασία, πρέπει να διαθέτετε μια συσκευή στην οποία μπορείτε να εγγράψετε ήχο και βίντεο. Πρέπει επίσης να ανοίξετε το email σας σε μια εφαρμογή ή πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στον σύνδεσμο της συνέντευξης.

Ως υπεύθυνος προσλήψεων, χρειάζεστε φορητό υπολογιστή ή smartphone που να έχει πρόσβαση σε ιστότοπους ή εφαρμογές για λήψη εγγεγραμμένων βίντεο. Η εταιρεία σας θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει ένα CRM προσλήψεων για να αυτοματοποιήσει περαιτέρω διαδικασίες στον αγωγό προσλήψεων.

Για να μην αναφέρουμε, πρέπει να μπορείτε να παίξετε αυτά τα βίντεο. Ωστόσο, οι πλατφόρμες μονόδρομης συνέντευξης βίντεο προσφέρουν κυρίως ένα ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής βίντεο και βαθμολόγησης υποψηφίων.

Πότε οι υπεύθυνοι προσλήψεων χρησιμοποιούν μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο;

Προβολή υποψηφίων

Μερικές φορές, οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί μέσω τηλεφωνικών κλήσεων δεν έχουν καλή απόδοση μπροστά στον διευθυντή που τους παίρνει συνέντευξη. Είναι μια μη παραγωγική χρήση του προγράμματος του μάνατζερ. Ως εκ τούτου, τα γραφεία στελέχωσης και το προσωπικό πρόσληψης χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πριν τα περάσουν σε συνεντεύξεις διευθυντών.

Εργασία εξ αποστάσεως

Όταν οι επιχειρήσεις προσλαμβάνουν υπαλλήλους για απομακρυσμένες θέσεις και θέσεις εργασίας από το σπίτι, χρησιμοποιούν συνεντεύξεις βίντεο όλων των αιτούντων. Βοηθά τον υπεύθυνο προσλήψεων να κατανοήσει την εμπιστοσύνη του υποψηφίου μπροστά στην κάμερα, το μικρόφωνο και την οθόνη.

Επειδή το προσωπικό θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το μέσο τηλεδιάσκεψης για το υπόλοιπο της θητείας του στην εταιρεία.

Επεξεργασία μαζικών εφαρμογών

Ορισμένες επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης χρησιμοποιούν πλήρη αυτοματοποίηση για την ανάλυση των υποψηφίων από μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο. Αυτές οι τεχνολογίες αυτοματισμού περιλαμβάνουν:

  • Ηχητική μεταγραφή
  • Αναλύοντας τη γλώσσα του σώματος του υποψηφίου από το βίντεο
  • Βαθμολόγηση υποψηφίων με βάση τις αξιολογήσεις

Μόλις ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω, το προσλαμβανόμενο CRM απλώς προωθεί την προεπιλεγμένη λίστα υποψηφίων για τον επόμενο γύρο συνεντεύξεων.

Εξοικονόμηση χρόνου

Ένας υπεύθυνος προσλήψεων μπορεί να επιλέξει εκατοντάδες υποψηφίους εξετάζοντας ασύγχρονες συνεντεύξεις βίντεο σε σύγκριση με μεμονωμένες τηλεφωνικές κλήσεις ή βιντεοδιασκέψεις. Έτσι, προσλαμβάνετε πιο γρήγορα.

Αναγνωρίστε τις δεξιότητες γρήγορα

Οι μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο αποκαλύπτουν γρήγορα επιδέξιους υποψηφίους, εάν δομήσετε τις ερωτήσεις σας με σύνεση.

Κατανοήστε την Προσωπικότητα

Είναι ευκολότερο να κατανοήσετε την προσωπικότητα ενός υποψηφίου όταν εξετάζετε τις συνεντεύξεις του με βίντεο. Στις τηλεφωνικές κλήσεις, ο αιτών μπορεί να ακολουθήσει ένα σενάριο, αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό μπροστά σε βιντεοκλήσεις.

Συλλέξτε οργανωμένα δεδομένα

Πολλά γραφεία προσλήψεων και υπεύθυνοι προσλήψεων θέλουν να συλλέγουν οργανωμένα δεδομένα για τον υποψήφιο μέσω μονόδρομων συνεντεύξεων βίντεο. Τους βοηθά να δημιουργήσουν μια βάση δεδομένων με πιθανούς υποψηφίους για το μέλλον. Για να μην αναφέρουμε, οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν εύκολα να βαθμολογήσουν τους αιτούντες με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από ένα βίντεο.

  Πόσοι παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα στο Switch;

Μειώστε τη διάρκεια της διαδικασίας συνέντευξης

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία πρόσληψης για να περιορίσουν ορισμένα βήματα της διαδικασίας πρόσληψης και να συντομεύσουν τη συνολική διαδικασία. Για παράδειγμα, μια μονόδρομη συνέντευξη βίντεο μπορεί να αντικαταστήσει βήματα όπως έλεγχος βιογραφικού, τηλεφωνική κλήση, τεστ προσωπικότητας, αξιολόγηση κ.λπ.

Μειώστε τον προϋπολογισμό προσλήψεων

Μερικές φορές, τα στελέχη προσλήψεων πρέπει να ταξιδέψουν σε διαφορετικές τοποθεσίες για τα ακόλουθα:

  • Διεξαγωγή συνεντεύξεων πριν από την εξέταση σε ιδρύματα
  • Μαζική συνέντευξη υποψηφίων σε γραφεία πρακτορείων στελέχωσης

Τέτοια ταξίδια συνεπάγονται κόστος. Οι επιχειρήσεις μείωσαν αυτό το κόστος χρησιμοποιώντας μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο.

Τα πλεονεκτήματα των μονόδρομων συνεντεύξεων βίντεο

  • Το μέσο πρόσληψης είναι βολικό για τον αιτούντα εργασία και τον υπεύθυνο πρόσληψης.
  • Ως υποψήφιος, μπορείτε να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας από την άνεση του σπιτιού σας ή από ένα διαδικτυακό καφέ που επισκέπτεστε συχνά.
  • Εξοικονομεί και την εταιρεία πρόσληψης και τον υποψήφιο από κάποια έξοδα ταξιδιού.
  • Οι υπεύθυνοι προσλήψεων συχνά απολαμβάνουν μια μοναδική ευκαιρία για την αξιολόγηση ενός υποψηφίου κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικών κλήσεων. Αλλά σε μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο, ένας υπεύθυνος προσλήψεων μπορεί να παρακολουθήσει το βίντεο πολλές φορές πριν περάσει ή αποτύχει σε έναν υποψήφιο.
  • Οι υποψήφιοι μπορούν να εμφανίζονται στη συνέντευξη όποτε βρουν λίγο ελεύθερο χρόνο. Οι αιτούντες εργασία δεν χρειάζεται να πάρουν μια απρογραμμάτιστη άδεια από το υπάρχον γραφείο.
  • Μπορείτε να τροφοδοτήσετε τα βίντεο σε λύσεις προσλήψεων που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη για την αυτόματη προβολή υποψηφίων σύμφωνα με προκαθορισμένες μετρήσεις.
  • Ένας οργανισμός μπορεί να εξετάσει όλους τους αιτούντες μέσω μονόδρομων συνεντεύξεων βίντεο. Μερικές φορές τα εργαλεία ATS κάνουν κάποια λάθη που μπορείτε να αποφύγετε χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία πρόσληψης.
  • Όσοι υποψήφιοι εμφανιστούν στη διαδικασία έχουν την απαραίτητη συσκευή και αξεσουάρ για να συμμετάσχουν σε μια συνεδρία τηλεδιάσκεψης. Όσοι δεν βγαίνουν από τη διαδικασία πρόσληψης. Ως εκ τούτου, γνωρίζετε ότι τα άτομα που έχουν ελεγχθεί εκ των προτέρων είναι κατάλληλα για εργασία εξ αποστάσεως.

Τα μειονεκτήματα των μονόδρομων συνεντεύξεων βίντεο

  • Δεν θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι υποψήφιοι από απομακρυσμένα μέρη όπου το διαδίκτυο δεν είναι εύκολα προσβάσιμο.
  • Οι υποψήφιοι για εργασία που δεν έχουν αυτοπεποίθηση μπροστά σε κάμερα θα αποχωρήσουν επίσης από το σύστημα.
  • Εάν προσλαμβάνετε για επιτόπιες θέσεις εργασίας και επιλέγετε τη μονόδρομη συνέντευξη βίντεο για τον έλεγχο πόρων, επιβαρύνετε πάρα πολύ τους υποψηφίους. Επειδή τώρα πρέπει να προμηθευτούν συσκευές τηλεδιάσκεψης τις οποίες δεν θα χρειαστούν εάν προσληφθούν.
  • Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η διαδικασία συνέντευξης συνοδεύεται από χρονικό όριο για τον υποψήφιο. Ως εκ τούτου, ορισμένοι υποψήφιοι μπορεί να μην έχουν καλά αποτελέσματα αμέσως, αλλά διαθέτουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε.
  • Εάν θέσετε το λάθος σύνολο ερωτήσεων για μια τέτοια διαδικασία πρόσληψης, οι συνεντεύξεις μπορεί να μην αποδώσουν καθόλου.
  • Οι περισσότερες εταιρείες βασίζονται σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνεντεύξεων βίντεο. Εάν υπάρχει υπερβολικός φόρτος εργασίας για τον πάροχο υπηρεσιών μια συγκεκριμένη ημέρα, η διαδικασία πρόσληψης μπορεί να επηρεαστεί. Πρέπει να επιλέξετε τον διαχειριζόμενο πάροχο υπηρεσιών αφού εκτελέσετε τη δέουσα επιμέλεια.
  • Η κατάλληλη απόρριψη ή φύλαξη τέτοιου βίντεο είναι απαραίτητη, διαφορετικά ο οργανισμός σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει αγωγές παραβίασης απορρήτου.

Πλατφόρμες μονόδρομης συνέντευξης βίντεο

Τώρα που γνωρίζετε τη διαδικασία μονόδρομης συνέντευξης βίντεο, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε μερικές πλατφόρμες που συχνά βοηθούν τους οργανισμούς που διεξάγουν τέτοιες συνεντεύξεις:

Κριτήρια

Το Criteria είναι μια πλατφόρμα πλήρους εξυπηρέτησης για τη διεξαγωγή μονόδρομων συνεντεύξεων βίντεο. Έρχεται με έναν χώρο εργασίας δημιουργίας συνέντευξης μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε ερωτήσεις συνέντευξης και αξιολογήσεις τομέα από μια τεράστια βιβλιοθήκη κριτηρίων. Η βιβλιοθήκη προσφέρει ερωτήσεις από τις περισσότερες βιομηχανίες.

  Δημιουργήστε τον πλούτο σας με την εφαρμογή M1 Finance

Μπορείτε να στείλετε απευθείας προσκλήσεις υποψηφίων από τον χώρο εργασίας Criterial. Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο από το εργαλείο και να τον μοιραστείτε μέσω email ή άλλου μέσου.

Τα κριτήρια παρέχουν επίσης τη διεπαφή τηλεδιάσκεψης που θα χρησιμοποιήσουν οι υποψήφιοι για να καταγράψουν τις απαντήσεις τους. Επιπλέον, σας προσφέρει την επιλογή να προσαρμόσετε τη διεπαφή με τα στοιχεία της επωνυμίας σας για να προωθήσετε τον οργανισμό σας.

Τέλος, οι υπεύθυνοι προσλήψεων εξετάζουν και βαθμολογούν τους υποψηφίους σε μια πλατφόρμα αξιολόγησης συνεντεύξεων που σας παρέχουν τα Κριτήρια. Το εργαλείο ενσωματώνεται επίσης με πολλές αυτοματοποιημένες λύσεις πρόσληψης σε περίπτωση που θέλετε να εξαγάγετε δεδομένα ελέγχου σε ένα CRM.

Hireflix

Το Hireflix σάς βοηθά να διεξάγετε μονόδρομες συνεντεύξεις βίντεο, συμμορφώνοντας τους διεθνείς κανονισμούς απορρήτου. Η πλατφόρμα διαθέτει πιστοποιητικό συμμόρφωσης SOC 2. Σημαίνει ότι χειρίζονται τα δεδομένα πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξάλειψη των παραβιάσεων απορρήτου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του παρόχου υπηρεσιών συνέντευξης βίντεο είναι:

  • Μειώνει τον χρόνο στον προγραμματισμό
  • Επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να επικεντρωθούν στις συνεντεύξεις και τις προσλήψεις
  • Πάρτε συνέντευξη από χιλιάδες υποψηφίους με μία μόνο ψηφιακά ηχογραφημένη συνέντευξη
  • Επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να συνεργάζονται κοινοποιώντας βίντεο συνεντεύξεων
  • Διεπαφή χρήστη φιλική προς τους υποψηφίους
  • Ενσωματώνεται με δημοφιλείς λύσεις ATS

Επί του παρόντος, το Hireflix προσφέρει μια δωρεάν επίδειξη και μια δωρεάν δοκιμή 1 μήνα. Έτσι, μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να το δοκιμάσετε μόνοι σας για να ζήσετε τη διαφορά.

Συμβουλές για τη βελτίωση της ποιότητας των μονόδρομων συνεντεύξεων βίντεο

#1. Αιτούντες Εργασία

  • Οι εργοδότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες συνεντεύξεις βίντεο για να κρίνουν την ικανότητά σας να ακολουθείτε τις οδηγίες. Επομένως, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες της συνέντευξης πριν προχωρήσετε.
  • Ντυθείτε επαγγελματικά για τη συνέντευξη βίντεο.
  • Δοκιμάστε τα αξεσουάρ βίντεο και ήχου πριν μεταβείτε στην τελική συνεδρία εγγραφής συνέντευξης.
  • Βρείτε έναν απομονωμένο χώρο για να εμφανιστείτε για τη συνέντευξη.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων σάς δίνουν καλύτερες βαθμολογίες για απαντήσεις χρονικά.
  • Εξασκηθείτε σε ορισμένες προφανείς ερωτήσεις συνέντευξης μπροστά σε έναν καθρέφτη πριν ξεκινήσετε τη συνέντευξη.
  • Καθίστε ευθεία και επαγγελματικά σαν να είστε μπροστά σε έναν συνεντευκτή.

#2. Προσλήψεις/Εργοδότες

  • Επιλέξτε ερωτήσεις συνέντευξης και αξιολογήσεις με σύνεση. Αυτή η ενότητα θα καθορίσει εάν λαμβάνετε δεδομένα με δυνατότητα ενέργειας ή όχι.
  • Χρησιμοποιήστε ένα διαδικτυακό εργαλείο μονόδρομης συνέντευξης βίντεο για τη διαδικασία.
  • Συνδέστε το εργαλείο συνέντευξης βίντεο με το λογισμικό διαχείρισης προσλήψεων.
  • Απορρίψτε τα βίντεο τηρώντας τους διεθνείς και τοπικούς κανονισμούς απορρήτου.
  • Χρησιμοποιήστε μια χρονικά δεσμευμένη διαδικασία απάντησης.
  • Κάντε τις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης να διαγραφούν για μια αμερόληπτη διαδικασία συνέντευξης βίντεο.
  • Επιτρέψτε μερικές επιλογές εκ νέου λήψης, καθώς ορισμένοι υποψήφιοι είναι βέβαιο ότι θα κάνουν λάθη κατά τη διαδικασία εγγραφής.

#3. Φορείς Στελέχωσης

  • Ελέγξτε τις συλλεγμένες συνεντεύξεις βίντεο για πολλούς ρόλους εργασίας. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε υποψηφίους υψηλής ποιότητας για πολλούς πελάτες.
  • Εάν αποθηκεύετε τα βίντεο για προβολή σε μελλοντικές θέσεις εργασίας, κρυπτογραφήστε το περιεχόμενο έτσι ώστε να μην παραβιάζονται οι κανόνες απορρήτου.
  • Συνεργαστείτε στενά με τον πελάτη για τον οποίο προσλαμβάνετε για να επιλέξετε το καταλληλότερο ερωτηματολόγιο.

συμπέρασμα

Η μονόδρομη βιντεοσυνέντευξη είναι εδώ για να μείνει, καθώς οι επιχειρήσεις γίνονται ψηφιακές και χρειάζονται ψηφιοποιημένους τρόπους αξιολόγησης των αιτούντων εργασία.

Οι υποψήφιοι που δεν γνωρίζουν για αυτήν την τεχνολογία πρόσληψης πρέπει να περάσουν από τους παραπάνω πόρους γνώσης για να τους προετοιμάσουν για τις επερχόμενες συνεντεύξεις υψηλής τεχνολογίας.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων που είναι νέοι νεοεισερχόμενοι στον κλάδο των προσλήψεων μπορούν επίσης να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για αυτήν τη νέα τεχνολογία πρόσληψης διαβάζοντας το πλήρες άρθρο.

Για να μην αναφέρουμε, και οι δύο θα βρείτε παραπάνω τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για τις διαδικασίες μονόδρομης συνέντευξης βίντεο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε για τις καλύτερες πλατφόρμες συνεντεύξεων προγραμματιστών για να προσλάβετε τους καλύτερους προγραμματιστές για τα έργα σας.