Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF του ONLYOFFICE

Τα αρχεία PDF είναι απίστευτα χρήσιμα. Μορφοποιούν με συνέπεια μεταξύ των μηχανημάτων, μπορούν να περιέχουν μεγάλη ποικιλία πληροφοριών και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως φόρμες και έρευνες. Δυστυχώς, τα PDF δεν είναι πάντα εύκολο να τα επεξεργαστείτε.

Ευτυχώς, τα Έγγραφα ONLYOFFICE μόλις έλαβαν μια τεράστια ενημέρωση που περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF για να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Αυτό το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF είναι εξαιρετικά ισχυρό και διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες.

Έτσι, είτε χρειάζεστε απεγνωσμένα έναν καλύτερο τρόπο για να επεξεργαστείτε τα PDF σας είτε απλώς ένας χρήστης του ONLYOFFICE που θέλει να μάθει τα πάντα για ό,τι έχει προστεθεί, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ενθουσιαστείτε με αυτήν τη νέα ενημέρωση.

Τι είναι το ONLYOFFICE;

Έγγραφα ONLYOFFICE

Το ONLYOFFICE Docs είναι μια διαδικτυακή σουίτα γραφείου. Επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται μια ποικιλία τύπων αρχείων, όπως έγγραφα κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και φόρμες.

ONLYOFFICE είναι μια σουίτα προγραμμάτων λογισμικού γραφείου που παρέχουν λύσεις όπως επεξεργασία εγγράφων, διαχείριση και εταιρική επικοινωνία. Μερικά από τα μεγαλύτερα προϊόντα της είναι το ONLYOFFICE Docs, το ONLYOFFICE DocSpace και το ONLYOFFICE Workspace.

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο προϊόν της, το ONLYOFFICE Docs, είναι ένα ισχυρό διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας για έγγραφα κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και φόρμες. Πρόσφατα έλαβε επίσης την ενημερωμένη έκδοση 7.5, η οποία έχει επεκταθεί μαζικά στις δυνατότητές του.

Αυτό σημαίνει ότι τα Έγγραφα ONLYOFFICE περιλαμβάνουν τώρα μια σειρά από συναρπαστικές νέες δυνατότητες, όπως αυτόματο συλλαβισμό, έξυπνη επιλογή παραγράφου και ένα εντελώς νέο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF.

Ο νέος επεξεργαστής PDF ONLYOFFICE

Ο νέος επεξεργαστής PDF προστέθηκε στα Έγγραφα ONLYOFFICE σε αυτήν την ενημέρωση είναι ένα ισχυρό εργαλείο με πολλές δυνατότητες για κάλυψη. Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να επιτύχετε με τις αλλαγές σας, μπορείτε να το κάνετε με τα Έγγραφα ONLYOFFICE.

  Διαχείριση όλων των εργασιών πωλήσεων με το Monday Sales CRM

Εύκολο στην παραλαβή και χρήση

Όταν πρόκειται για την επεξεργασία αρχείων PDF, είναι σημαντικό να μπορείτε πρώτα να τα ανοίξετε και να τα προβάλετε σωστά. Τα Έγγραφα ONLYOFFICE σάς επιτρέπουν να κάνετε ακριβώς αυτό ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, είτε τα αρχεία είναι αποθηκευμένα τοπικά είτε διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Η διεπαφή είναι καθαρή και εύκολη στην κατανόηση και περιλαμβάνει μια σειρά επιλογών προσβασιμότητας, όπως η σκοτεινή λειτουργία, για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στα αρχεία PDF σας ανεξάρτητα από τις περιστάσεις σας.

Ισχυρά συνεργατικά εργαλεία επεξεργασίας για PDF

Το κύριο θέμα με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας PDF είναι, φυσικά, το πόσο καλά σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στα PDF σας. Όσον αφορά την κοινή χρήση και τη συνεργασία σε έγγραφα PDF, το ONLYOFFICE διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα έγγραφά σας.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF του ONLYOFFICE Docs σάς επιτρέπει να επισημάνετε, να υπογραμμίσετε και να διαγράψετε κείμενο σε οποιοδήποτε PDF που ανοίγετε στο πρόγραμμα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια γκάμα διαφορετικών χρωμάτων για να κάνετε αυτές τις αλλαγές, κάτι που μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο συνεργασίας.

Για παράδειγμα, εάν είχατε πολλά άτομα να κάνουν επεξεργασίες σε ένα έγγραφο και θέλετε να είστε σε θέση να πείτε ποιος επισήμανε ή διαγράφει τι, θα μπορούσατε να το κάνετε με βάση τα χρώματα που έχουν επιλέξει.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF του ONLYOFFICE Docs σάς επιτρέπει επίσης να αφήνετε σχόλια στο έγγραφο, καθώς και να αφήνετε ελεύθερα σχέδια απευθείας στο PDF για να επισημάνετε αλλαγές. Αυτό είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο για τη συνεργασία με άλλους.

Γυρίστε τη δημιουργία και τη συμπλήρωση PDF Forms a Breeze

Η επεξεργασία υπαρχόντων εγγράφων PDF είναι εξαιρετική, αλλά το ONLYOFFICE Docs σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε εύκολα φόρμες PDF με δυνατότητα συμπλήρωσης απευθείας από υπάρχοντα έγγραφα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να κατεβάσετε ένα πρότυπο φόρμας από τη βιβλιοθήκη του ONLYOFFICE και θα μπορείτε να επιλέξετε τα πεδία που χρειάζεστε, όπως αναπτυσσόμενες λίστες ή πλαίσια ελέγχου. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε ως PDF ή να τα κατεβάσετε απευθείας.

  Διορθώστε τον ήχο εκτός συγχρονισμού του Netflix στην τηλεόραση

Εναλλακτικά, ο επεξεργαστής PDF του ONLYOFFICE Docs σάς επιτρέπει να συμπληρώνετε γρήγορα και εύκολα τις υπάρχουσες φόρμες PDF εάν το χρειάζεστε.

Μετατροπή PDF σε Docx ή αντίστροφα

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έγγραφα PDF είναι να μετατρέψετε υπάρχοντα έγγραφα DOCX απευθείας. Το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF του ONLYOFFICE Docs σάς επιτρέπει να το κάνετε εύκολα αυτό.

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε έγγραφο κειμένου, υπολογιστικό φύλλο ή παρουσίαση ως αρχείο PDF. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε και το αντίθετο για να μετατρέψετε αρχεία PDF σε αρχεία DOCX για ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών επεξεργασίας και στυλ.

Συνεργαστείτε με πελάτες και μέλη της ομάδας

Ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα του ONLYOFFICE είναι το προϊόν DocSpace που διευκολύνει τη συνεργασία με άλλους πελάτες και συνεργάτες. Το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF του ONLYOFFICE έχει ένα παρόμοιο σύνολο επιλογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε επαφή με τα μέλη της ομάδας σας.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF διαθέτει μια ενσωματωμένη επιλογή συνομιλίας ή τηλεγραφήματος που σας επιτρέπει να μιλάτε απευθείας με πελάτες και συνεργάτες στο πρόγραμμα επεξεργασίας, κάτι που αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στις υπάρχουσες δυνατότητες σχολίων.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσθήκη Jitsi εάν θέλετε να πραγματοποιείτε κλήσεις ήχου και βίντεο απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF. Το ONLYOFFICE εργάζεται επίσης σε μια επιλογή συν-επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο που θα επιτρέπει σε πολλά άτομα να επεξεργάζονται το ίδιο αρχείο ταυτόχρονα.

Αποκτήστε περισσότερα από το ONLYOFFICE

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει ο επεξεργαστής PDF του ONLYOFFICE. Χάρη στη δύναμη των πρόσθετων τρίτων, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας για να καλύψετε ακριβώς τις ανάγκες σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετες δυνατότητες, όπως ενσωματωμένες υπηρεσίες μετάφρασης, εργαλεία επεξεργασίας εικόνων και μια μεγάλη γκάμα άλλων επιλογών. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον επεξεργαστή PDF.

  Ενισχύστε το εύρος WiFi του δρομολογητή σας

Πως να ξεκινήσεις

Η χρήση του νέου προγράμματος επεξεργασίας PDF του ONLYOFFICE δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Η υπηρεσία απαιτεί μόνο να έχετε δωρεάν λογαριασμό και λειτουργεί εξ ολοκλήρου μέσα από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ONLYOFFICE και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας οπουδήποτε.

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό ONLYOFFICE. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά τυπική και μόλις τελειώσετε με αυτήν, θα μεταφερθείτε στη σελίδα προορισμού των Εγγράφων ONLYOFFICE.

Από εκεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τα PDF σας για επεξεργασία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μεταφορά και απόθεση ή επιλέγοντας το κουμπί Μεταφόρτωση αρχείων από το μενού ενεργειών.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ONLYOFFICE ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε

Τα Έγγραφα ONLYOFFICE είναι ένα ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο που είναι εξαιρετικό εάν εργάζεστε με συνέπεια εν κινήσει, συνεργάζεστε με άλλους ή κάνετε εναλλαγή μεταξύ συσκευών. Εάν είστε λίγο πιο παλιοί και προτιμάτε κάτι που να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάντα διαθέσιμο στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή του ONLYOFFICE επισης.

Αυτό είναι υπέροχο εάν εργάζεστε σε ένα μέρος που δεν έχει σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, για παράδειγμα, και θέλετε να διασφαλίσετε ότι η εργασία σας θα είναι πάντα προσβάσιμη.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή ONLYOFFICE για όλες τις εκδόσεις των Windows και Mac, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών διανομών Linux. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή ONLYOFFICE είναι διαθέσιμη για σχεδόν οποιοδήποτε μηχάνημα.

Αποκτήστε περισσότερα από τα έγγραφά σας

Όσον αφορά την επεξεργασία αρχείων PDF, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές, αν και πολλές από αυτές υπολείπονται. Ωστόσο, το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF του ONLYOFFICE Docs δεν είναι ένα από αυτά. Αυτό το νέο πρόγραμμα προσφέρει πολλά στον τρόπο επεξεργασίας και τελειοποίησης των εγγράφων σας και είναι ιδανικό για συνεργασία με άλλους.

Εάν είστε μακροχρόνιος χρήστης του ONLYOFFICE ή απλώς αναζητάτε έναν καλύτερο τρόπο για να επεξεργαστείτε τα PDF σας, η πιο πρόσφατη έκδοση των Εγγράφων ONLYOFFICE αξίζει σίγουρα να δείτε. Είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται καν να κατεβάσετε τίποτα για να το δοκιμάσετε, επομένως δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν το δοκιμάσετε σήμερα.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.