Φορτίστε το Ebike σας ενώ γυμνάζεστε

Βασικά Takeaways

  • Παραμείνετε ενεργοί σε εσωτερικούς χώρους με το MorphRover ενώ παράγετε δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια.
  • Διαθέτει ομαλή οδήγηση και ισχυρό μοτέρ, αλλά είναι βαρύ και στερείται αποχρώσεων.
  • Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας ενώ γυμνάζεστε, αλλά μπορεί να μην είναι ιδανικό για αρχάριους.

ο Freebeat MorphRover είναι το πρώτο ποδήλατο ελαστικών 2 σε 1 στον κόσμο για ιππασία σε εξωτερικούς χώρους και για άσκηση σε εσωτερικούς χώρους. Και ενώ γυμνάζεστε σε εσωτερικούς χώρους με τη συνδεδεμένη εφαρμογή Freebeat, θα φορτίζετε το MorphRover σας έτοιμο για την επόμενη περιπέτειά σας σε εξωτερικούς χώρους. Όμως, ενώ το MorphRover κάνει αρκετά αξιοπρεπή δουλειά ως ποδήλατο γυμναστικής εσωτερικού χώρου και ποδήλατο εξωτερικού χώρου, δεν υπερέχει σε κανένα από τα δύο.

Freebeat MorphRover

Το Freebeat MorphRover είναι ένα ισχυρό ebike που μπορεί να μεταμορφωθεί σε ποδήλατο γυμναστικής μεταβλητής αντίστασης σε εσωτερικούς χώρους—και θα φορτίσει την μπαταρία σας ενώ προπονείστε, έτοιμο να τροφοδοτήσει το επόμενο ταξίδι σας. Αλλά αν δεν είστε ήδη απίστευτα σε φόρμα, δεν θα περίμενα να δημιουργήσω πολλά.

Μάρκα Freebeat

Μπαταρία 720 Wh

Βάρος 35 κιλά / 77 λίβρες

Υδραυλικό στυλ φρένων

Μέγεθος τροχού 26×4 ίντσες

Ανάρτηση Μπροστινή μόνο υδραυλική

Κινητήρας (W) 750W

Electronic Power Assist 5 επιπέδων

Φόρτιση AC ή αυτοφορτιζόμενο ποδήλατο γυμναστικής

Συνδεσιμότητα Bluetooth με την εφαρμογή Freebeat

Ύψος αναβάτη Step-through 5’1” έως 6′; υψηλό βήμα 5’6” έως 6’4”

Ελαστικά Chao Yang

Γρανάζια 8 ταχυτήτων

Ρυθμός αισθητήρα

Λειτουργία περπατήματος Ναι

Πλαίσιο High step ή step through

Φώτα μπροστά μόνο

Πίσω ντεραγιέρ Shimano

Διαστάσεις 75″ εμπρός προς τα πίσω

Πλεονεκτήματα

  • Συνεχίστε να οδηγείτε ακόμα και όταν δεν μπορείτε να βγείτε και παράγετε δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια ταυτόχρονα
  • Ομαλή σταθερή οδήγηση στις περισσότερες επιφάνειες
  • Ισχυρός κινητήρας 750W
  • Μεταβλητή αντίσταση για προπονήσεις

Μειονεκτήματα

  • Θα χρειαστείτε μια συνδρομή Freebeat για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ως ποδήλατο γυμναστικής
  • Ο αισθητήρας ρυθμού και ο ελεγκτής στερούνται απόχρωσης και συχνά υπερισχύουν
  • Είναι τεράστιο και βαρύ, σε καμία περίπτωση δεν θα το ανεβείτε σε καμία σκάλα

Προδιαγραφές: Ισχυρό και τεράστιο

James Bruce / MakeUseOf

Το MorphRover είναι ένα μεγάλο και βαρύ ποδήλατο στα 77 λίβρες και έχει 75 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι παρά την ικανότητά του να μεταμορφώνεται σε ποδήλατο γυμναστικής εσωτερικού χώρου, είναι σχεδόν εντελώς ανέφικτο να ανεβάσετε μια σκάλα.

Διαθέσιμο σε τρία χρώματα (Sage Green, Sahara Sand και Midnight Black όπως αναθεωρήθηκε) και είτε step-through είτε high-step πλαίσιο, το MorphRover διαθέτει ελαστικά Chao Yang 26×4 ιντσών — τα μεγαλύτερα που θα βρείτε σε οποιοδήποτε ebike . Το step-through θα πρέπει να είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε 5’1” έως 6’, ενώ το high-step θα πρέπει να ταιριάζει σε 5’6” έως 6’4”. Για αναφορά, είμαι 6’1”, οπότε επέλεξα το ψηλό σκαλί.

Για να κινηθεί ένα βαρύ θηρίο όπως αυτό απαιτείται ένας ισχυρός κινητήρας: σε αυτήν την περίπτωση, μια οπίσθια πλήμνη 750 W, ενεργοποιημένη από έναν αισθητήρα ρυθμού και που προσφέρει ροπή έως και 85 Nm με γκάζι ικανό έως και 20 mph.

Για ασφάλεια, θα βρείτε υδραυλικά δισκόφρενα, ένα μικρό μπροστινό φως και έναν πίσω ανακλαστήρα. Περιέργως, υπάρχει η καλωδίωση για ένα πίσω φως, αλλά δεν παρέχεται πραγματικό φως στη συσκευασία μας για να το συνδέσετε. Το Gearing είναι ένα Shimano 8 σχέσεων, το οποίο κάθεται κοντά σε ένα γκάζι. πολύ κοντά για τις προτιμήσεις μου, καθώς βρήκα τα κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων λίγο δύσκολο να τα πατήσω.

James Bruce / MakeUseOf

Θα βρείτε μια ρυθμιζόμενη μπροστινή ανάρτηση, αν και τίποτα πίσω. Η μπαταρία μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως με τη χρήση κλειδιού, ώστε να μπορείτε να τη φορτίσετε αλλού ή απλώς να την αφαιρέσετε για ασφάλεια. Είναι όλα αρκετά τυπικά πράγματα εδώ, εκτός από τα τεράστια ελαστικά και τη μετατρέψιμη λειτουργία εσωτερικού/εξωτερικού χώρου.

Ρύθμιση: Περισσότερη κατασκευή από το συνηθισμένο

James Bruce / MakeUseOf

Το MorphRover έρχεται με πάρα πολλά κομμάτια και κουμπιά για σύνδεση, όπως η οθόνη και τα κουμπιά στο τιμόνι. Έχει έναν σχετικά καλό έντυπο οδηγό γρήγορης εκκίνησης που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλά χάνει ορισμένα κρίσιμα βήματα, όπως το ποια καλώδια συνδέονται πού και το γεγονός ότι πρέπει να συνδέσετε το καλώδιο του φρένου στο πλαίσιο πριν βάλετε τον μπροστινό τροχό μέσα (ή θα πρέπει να αφαιρέστε τον τροχό ή τον μοχλό του φρένου για να τον περάσουν σωστά). Κανένα από αυτά δεν παρουσίασε τεράστια ζητήματα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν έναν οδηγό γρήγορης εκκίνησης που είναι εξαιρετικός από όλες τις άλλες απόψεις, φαίνεται σαν παράβλεψη. Ωστόσο, θα βρείτε μια τσάντα γεμάτη με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε επιδρομή στο συρτάρι σας.

  Πώς να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στο iPhone ή το iPad σας

Μόλις κατασκευαστεί το κύριο ποδήλατο, μπορείτε να μετακινηθείτε στο πρόσθετο στατικού πλαισίου. Είναι άλλα τρία ή τέσσερα κουτιά με κομμάτια φωλιασμένα μέσα στο κύριο κιβώτιο αποστολής και η κατασκευή εκεί είναι αρκετά απλή. Οι μπροστινοί τροχοί βρίσκονται σε μια βασική βάση που την εμποδίζει να στρίψει. η πλάτη είναι υπερυψωμένη και ασφαλίζει στον άξονα με έναν εύκολο και ασφαλή μηχανισμό βιδών χειρός.

Θα σημειώσω ότι η αποστολή όλων σε ένα κουτί είναι βολική, αλλά το κάνει απίστευτα βαρύ—περίπου 121 λίβρες συνολικά. Αυτό ήταν πολύ περισσότερο από ό,τι μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, και η γυναίκα μου δεν με βοήθησε πολύ. έπρεπε να τηλεφωνήσουμε σε έναν φίλο για να το μεταφέρουμε στην κουζίνα.

Το MorphRover είναι επιβλητικό—ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά ποδήλατα που έχω εξετάσει μέχρι σήμερα. Με ελαστικά πάχους 26 ιντσών, είναι έτοιμο για μερικές ανώμαλες ορεινές διαδρομές, σε συνδυασμό με ανθεκτικό πλαίσιο. Αυτό σίγουρα δεν θα ήταν κατάλληλο για κανέναν στο μικρότερο άκρο του φάσματος. Είμαι 6’1″ ή 185 εκατοστά, και μου φαίνεται ακόμα μεγάλο.

Η μπαταρία έφτασε εντελώς άδεια, αν και για να είμαστε δίκαιοι, αποστέλλεται από τις ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρειάστηκε περίπου τρεις μήνες για να παραδοθεί, οπότε αυτό μάλλον δεν ισχύει για τους περισσότερους πελάτες.

Το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης αποκαλύπτει επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο: αναφέρεται στο ποδήλατο “Velotric” έξι φορές. Η εικασία μου είναι ότι το MorphRover είναι τροποποιημένο Nomad 1. Οι προδιαγραφές και το πλαίσιο είναι πανομοιότυπα, ενώ το χειριστήριο, με τις δυνατότητες Bluetooth, είναι ίσως η μόνη διαφορά.

Ως ποδήλατο Spin: Πιθανότατα θα θέλετε μια συνδρομή Freebeat

James Bruce / MakeUseOf

Όταν είστε έτοιμοι να ασκηθείτε, σηκώστε τον πίσω τροχό στη βάση. τοποθετήστε το στη ράβδο στη μία πλευρά και, στη συνέχεια, σφίξτε το μπουλόνι από την άλλη. Το μπροστινό σταντ είναι ακόμα πιο εύκολο. σύρετέ το κάτω από τον μπροστινό τροχό για σταθερότητα. Το πίσω σταντ αναδιπλώνεται για αποθήκευση και η μπροστινή πλευρά είναι αρκετά μικρή ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο ούτως ή άλλως.

James Bruce / MakeUseOf

Το όλο πράγμα ένιωθα αρκετά σταθερό ώστε μπορούσα να σηκωθώ και να οδηγήσω δυναμικά χωρίς να φοβάμαι ότι θα ανατραπεί.

James Bruce / MakeUseOf

Για να μπορέσετε να ασκηθείτε σε εσωτερικούς χώρους, θα πρέπει να αλλάξετε το ποδήλατο σε λειτουργία εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να το κάνετε είτε μέσω της εφαρμογής—συνδέει εύκολα μέσω Bluetooth τους ενσωματωμένους αισθητήρες στο ποδήλατο—ή μέσω της οθόνης LCD και των κουμπιών ελέγχου στο τιμόνι. Συνιστάται επίσης να τοποθετήσετε το MorphRover στην υψηλότερη ταχύτητα. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία εσωτερικού χώρου, θα διαπιστώσετε ότι η συνηθισμένη ρύθμιση ταχύτητας αλλάζει τη μεταβλητή αντίσταση στον κινητήρα, μεταξύ 0-100. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί είτε χειροκίνητα με τα κουμπιά +/- στο τιμόνι ή μπορείτε να αφήσετε την εφαρμογή να προσαρμόσει αυτόματα το επίπεδο για εσάς.

Χωρίς συνδρομή Freebeat, θα έχετε πρόσβαση μόνο στην ενότητα Free Ride της εφαρμογής, η οποία περιέχει ορισμένα στατιστικά στοιχεία για την τρέχουσα διαδρομή σας. Δεν υπάρχουν διαδραστικά στοιχεία ή gamified εμπειρία εκεί – μόνο ο ρυθμός, η ισχύς εξόδου, η ταχύτητα κ.λπ.

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο από τα προγράμματα, τις προπονήσεις ή τα εξαρτήματα που ταιριάζουν σε παιχνίδια, θα πρέπει να εγγραφείτε στη δοκιμή 45 ημερών και να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Μετά από 45 ημέρες, θα χρεώνεστε είτε 20 $/μήνα για το πρόγραμμα ενός χρήστη ή 35 $/μήνα για το οικογενειακό πρόγραμμα.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο κλάδο Git σαν επαγγελματίας

Τι σας φέρνει λοιπόν αυτό;

Πρώτα: Μαθήματα άσκησης. Ακολουθήστε μαζί με έναν πραγματικό εκπαιδευτή, που βαθμολογείται για το πόσο καλά ταιριάζει με τον καθορισμένο ρυθμό του. Θα πρέπει να σημειώσω ότι είμαι νέος στα μαθήματα “spin” και ενώ είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα το απολαύσουν αυτό, δυσκολεύτηκα να τους παρακολουθήσω σε μια μικρή οθόνη iPhone – μετά βίας μπορούσα να καταλάβω πόσο γρήγορα έκαναν ποδήλατο και η διεπαφή κατά τα άλλα είναι αρκετά αδιανόητη. Αυτό θα ήταν καλύτερο αν οδηγείτε μπροστά από μια οθόνη τηλεόρασης, αλλά από το κουτί δεν υπάρχει αποσπώμενη βάση tablet ή ακόμη και θήκη για iPhone.

Με κάποια μαθήματα, βρήκα ότι η μουσική και η φωνή του εκπαιδευτή ήταν τόσο άσχημα αναμεμειγμένα που δεν μπορούσα να ακούσω λέξη που έλεγε η καημένη. Ορισμένες κατηγορίες περιλαμβάνουν άλλα στοιχεία που περιλαμβάνουν την αποβίβαση από το ποδήλατο, κάτι που ταιριάζει περισσότερο στην υπόλοιπη σειρά FreeBeat.

Στη συνέχεια, έχετε τη λειτουργία Rhythm Game. Σε αντίθεση με τα μαθήματα άσκησης, δεν υπάρχει επιλογή εδώ – ρίχνεστε κατευθείαν σε ένα τυχαίο τραγούδι, κανένα από τα οποία δεν αναγνώρισα στην πραγματικότητα, και όλα ακούγονταν σαν γενική ποπ μουσική. Κάντε ποδήλατο πιο γρήγορα ή πιο αργά ανάλογα με τον ρυθμό και προσπαθήστε να ταιριάξετε τις γραμμές που κατεβαίνουν στην οθόνη. Αλλά σε αντίθεση με παιχνίδια όπως το Guitar Hero, δεν υπάρχουν κουμπιά για να πατήσετε, επομένως είναι μια στενή σύνδεση στην καλύτερη περίπτωση μεταξύ του τι κάνουν τα πόδια σας και του πώς ταιριάζει με το ρυθμό.

Μόλις ολοκληρώσετε ένα τραγούδι, μεταφέρεται αυτόματα σε ένα άλλο. Και πάλι, όμως, δεν υπάρχει επιλογή και δεν καταλαβαίνω πώς είναι καλύτερο από το να βάλετε απλώς το Spotify. Σίγουρα, δεν θα βαθμολογηθείτε για το πόσο καλά ταιριάζετε με τον ρυθμό, αλλά μπορείτε να το φτιάξετε και να σβήσετε όπως θέλει η καρδιά σας ούτως ή άλλως.

Και οι δύο κατηγορίες και οι λειτουργίες παιχνιδιού που ταιριάζουν με ρυθμό περιλαμβάνουν αυτόματη ρύθμιση αντίστασης, αλλά δεν φαινόταν ότι λειτουργούσε. Κυμαινόταν γύρω στο 10/100 ό,τι κι αν έκανα. Τελικά, τα παράτησα και πήρα τον έλεγχο χειροκίνητα.

Τέλος, υπάρχουν Scenic Rides. Μπορείτε να επιλέξετε ένα υπέροχο ορεινό πέρασμα ή κάτι παρόμοιο για να το περπατήσετε και να το δείτε στη μικροσκοπική οθόνη του τηλεφώνου σας. Περίμενα ότι όσο πιο γρήγορα οδηγούσα, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρούσε το βίντεο. Ή αν σταματούσα, το βίντεο θα σταματούσε. Καμία τέτοια τύχη. Ανεξάρτητα από το τι έκανα, έπαιζε με τον ίδιο ρυθμό. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν το ποδήλατό μου ήταν χαλασμένο, αλλά όχι, ήταν ακόμα συνδεδεμένο. Παίρνετε τα συνηθισμένα στατιστικά φυσικά, αλλά είναι εντελώς αποσυνδεδεμένο από αυτό που κάνει το βίντεο στην οθόνη. Δεν είναι καλύτερο από το να βρίσκετε ένα γραφικό βίντεο βόλτας στο YouTube και να το παίζετε ενώ περιστρέφεστε.

Υπάρχουν και άλλες ενοχλήσεις με την εφαρμογή Freebeat, όπως οι συνεχείς ειδοποιήσεις που σας λένε να βεβαιωθείτε ότι το ποδήλατο έχει ρυθμιστεί στην ταχύτητα 8 (ήταν). αυτό συμβαίνει σε κάθε συνεδρία.

Είναι κρίμα, γιατί υπάρχει τόση πολλή διαδραστικότητα που θα μπορούσαν να έχουν κάνει με αυτό. Αντίθετα, ακύρωσα τη συνδρομή μου και κατέβασα Holofit για το Meta Quest 3. Συνδέστε έναν αισθητήρα ρυθμού στο πεντάλ και θα γνωρίζει πόσο γρήγορα ή αργά κάνετε ποδήλατο και κινεί τον εικονικό σας κύκλο με τον ίδιο ρυθμό. Είναι διασκεδαστικό, αλλά το αποδεδειγμένο τοπίο μπορεί να είναι λίγο ήπιο. VZFit είναι μια παρόμοια εφαρμογή, αλλά βασίζεται σε συνδρομή, με πρόσβαση σε πραγματικές εικόνες του Google Street View (που ακούγεται διασκεδαστικό, αλλά η πραγματικότητα είναι λίγο παραμορφωμένη). Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρόσβαση τρίτων στους ενσωματωμένους αισθητήρες.

Κατευθυνθείτε σε εξωτερικούς χώρους: Τραχύ αλλά ισχυρό

James Bruce / MakeUseOf

Το MorphRover διαθέτει έναν αισθητήρα ρυθμού, αν και με μεγάλη απόκριση, που σημαίνει ότι ο κινητήρας ενεργοποιείται με την πλήρη ισχύ οποιουδήποτε επιπέδου που τον έχετε ρυθμίσει τη στιγμή που ανιχνεύει κάποια κίνηση του πεντάλ—έως 750 W.

Σε επίπεδο έδαφος, ακόμη και στο επίπεδο 1 PAS, το ένιωσα λίγο υπερβολικό, σαν να μην χρειαζόταν το πετάλι μου. Από την άλλη πλευρά, η πλήρης απενεργοποίηση του PAS σήμαινε ότι μετά βίας μπορούσα να μετακινήσω το πράγμα λόγω του τεράστιου βάρους. Δεν υπάρχουν πολλές αποχρώσεις εδώ.

  Προσδιορίστε τη μουσική που παίζει στην επιφάνεια εργασίας ή σε μια κοντινή συσκευή

Η ισχύς που δίνει ο αισθητήρας ρυθμού στο MorphRover σημαίνει ότι θα μικροδιαχειρίζεστε τα επίπεδα ισχύος σας και θα εργάζεστε αρκετά συχνά, ανάλογα με το πόσο απότομο είναι το έδαφος. Από την άλλη πλευρά, αυτό που είναι υπέροχο με έναν αισθητήρα ροπής είναι ότι ενισχύεται μόνο η δική σας ισχύς. πιέστε περισσότερο, αποκτήστε περισσότερο κινητήρα. Αλλά με τον αισθητήρα ρυθμού στο MorphRover, αισθάνεται σαν όλα ή τίποτα.

Η έλλειψη πίσω ανάρτησης ή σύνδεσης τριών ράβδων σημαίνει επίσης ότι η οδήγηση σε πραγματικά ανώμαλο έδαφος είναι αρκετά δύσκολη δοκιμασία. Ένιωσα επίσης ότι τα πεντάλ ήταν λίγο πολύ κοντά στο έδαφος σε σύγκριση με άλλα ηλεκτρικά ποδήλατα εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα πιο συχνά ξύσιμο σε βαθιές κοιλάδες ή βραχώδεις εξάρσεις.

Τα ελαστικά πάχους 26 ιντσών έχουν εξαιρετική πρόσφυση και βοηθούν να εξομαλυνθεί λίγο η διαδρομή, αλλά η συνολική εμπειρία οδήγησης εκτός δρόμου δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με το Himiway Forest Cobra.

Εύρος: Όχι μαζική, αλλά ούτε μικροσκοπική

Η αφαιρούμενη μπαταρία 720 Wh, η οποία φορτίζεται είτε μέσω μιας παραδοσιακής πρίζας τοίχου είτε μέσω της δικής σας πεντάλ ισχύος κατά την άσκηση σε εσωτερικούς χώρους, θα πρέπει να προσφέρει έως και δηλωμένη εμβέλεια 60 μιλίων. Όπως πάντα, αυτός ο αριθμός θα δοκιμαστεί με έναν αναβάτη δοκιμής 130 lb σε επίπεδο έδαφος χρησιμοποιώντας μόνο ένα επίπεδο υποβοήθησης πεντάλ. Στην πραγματικότητα, αυτό σήμαινε ότι έκανα περισσότερα από 20-25 μίλια. Φυσικά, εάν ανησυχείτε ιδιαίτερα για την εμβέλεια, θα μπορούσατε επίσης να βάλετε τη βάση σε ένα σακίδιο και να την επαναφορτίσετε μόνοι σας.

Freebeat ισχυρίζεται ότι 30 λεπτά άσκησης θα σας φέρουν εμβέλεια 10 μιλίων. αλλά και πάλι, αυτό είναι αισιόδοξο από κάθε άποψη. Θα πρέπει να οδηγείτε ίσια για αυτά τα 30 λεπτά και θα πρέπει να είστε στην ελαφριά πλευρά για να μεταφραστεί σε 10 μίλια. Σε ποσοστιαία βάση, τα 30 λεπτά μου έφεραν περίπου 5% μπαταρία, που είναι περισσότερο σαν 1-2 μίλια.

Ενοχλητικό, βρήκα επίσης ότι η μπαταρία θα πέσει 2-3% κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι πιθανό οι μεγάλοι χρόνοι αποστολής να είχαν αρνητική επίδραση στην μπαταρία, επομένως θα μπορούσε να είναι ένα μεμονωμένο πρόβλημα που τελικά θα λυθεί μόνο του μετά τη βαθμονόμηση. Προς το παρόν όμως, αυτή η μπαταρία 5% που κερδίζω καταλήγει να μειώνεται εντελώς αν την αφήσω για λίγες μέρες.

Πρέπει να αγοράσετε το Freebeat MorphRover;

Από την άποψη του ebike, τίποτα στο Freebeat MorphRover είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη, αλλά αυτό που προσφέρει είναι μια σταθερή, ισχυρή οδήγηση εντός ή εκτός δρόμου (απλώς όχι πολύ εκτός δρόμου). Η περιλαμβανόμενη εσωτερική βάση και η μετατροπή σε ποδήλατο γυμναστικής με μεταβλητή αντίσταση είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να επαναφορτίζετε με τη δική σας δύναμη πεντάλ και να συνεχίζετε να απολαμβάνετε το ποδήλατό σας ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι ευχάριστος.

Όσον αφορά το λογισμικό, ενώ δεν βρήκα την εφαρμογή και τις τάξεις FreeBeat αρκετά συναρπαστικές για να δικαιολογήσουν μια συνδρομή, δεν απαιτείται η χρήση της λειτουργίας ποδηλασίας εσωτερικού χώρου.

Ωστόσο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το πόση ενέργεια μπορεί να παράγει το σώμα σας είναι πιθανότατα πολύ λιγότερη από ό,τι νομίζετε, επομένως μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι θα αφήσετε τον φορτιστή τοίχου στο κουτί. Ωστόσο, είναι ένα χαρακτηριστικό που απλά δεν θα βρείτε σε άλλα ebike. Αυτό και μόνο κάνει το MorphRover να αξίζει τον κόπο.

Freebeat MorphRover

Το Freebeat MorphRover είναι ένα ισχυρό ebike που μπορεί να μεταμορφωθεί σε ποδήλατο γυμναστικής μεταβλητής αντίστασης σε εσωτερικούς χώρους—και θα φορτίσει την μπαταρία σας ενώ προπονείστε, έτοιμο να τροφοδοτήσει το επόμενο ταξίδι σας. Αλλά αν δεν είστε ήδη απίστευτα σε φόρμα, δεν θα περίμενα να δημιουργήσω πολλά.

Μάρκα Freebeat

Μπαταρία 720 Wh

Βάρος 35 κιλά / 77 λίβρες

Υδραυλικό στυλ φρένων

Μέγεθος τροχού 26×4 ίντσες

Ανάρτηση Μπροστινή μόνο υδραυλική

Κινητήρας (W) 750W

Electronic Power Assist 5 επιπέδων

Φόρτιση AC ή αυτοφορτιζόμενο ποδήλατο γυμναστικής

Συνδεσιμότητα Bluetooth με την εφαρμογή Freebeat

Ύψος αναβάτη Step-through 5’1” έως 6′; υψηλό βήμα 5’6” έως 6’4”

Ελαστικά Chao Yang

Γρανάζια 8 ταχυτήτων

Ρυθμός αισθητήρα

Λειτουργία περπατήματος Ναι

Πλαίσιο High step ή step through

Φώτα μπροστά μόνο

Πίσω ντεραγιέ Shimano

Διαστάσεις 75″ εμπρός προς τα πίσω