Φιλική προς τον προϋπολογισμό Απομακρυσμένη Υποστήριξη για Μικρές Επιχειρήσεις και όχι μόνο

Μια λύση λογισμικού απομακρυσμένης υποστήριξης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σε διάφορα σενάρια. Είτε πρόκειται για τον εξορθολογισμό της παραγωγικότητας της τεχνικής υποστήριξης και των ομάδων υποστήριξης σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις είτε για την παροχή βοήθειας σε μέλη της οικογένειας σε ζητήματα υπολογιστών, η ασφαλής και αποτελεσματική απομακρυσμένη υποστήριξη είναι το κλειδί.

Η εύρεση μιας υπηρεσίας που παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας μπορεί να είναι δύσκολη. Η ιδανική λύση είναι HelpWireτο οποίο είναι φιλικό προς το χρήστη και προσφέρει ένα βασικό σύνολο λειτουργιών, επιτρέποντας σε μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ζητήματα των πελατών.

Πίνακας περιεχομένων

Σημαντικοί παράγοντες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην επιλογή των καλύτερων εργαλείων απομακρυσμένης υποστήριξης

Όταν επιλέγετε μια λύση λογισμικού απομακρυσμένης υποστήριξης για το SMB σας, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

🔷 Χαρακτηριστικά: Βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο παρέχει όλα όσα χρειάζεται η εταιρεία σας για απομακρυσμένη υποστήριξη.

  Συντομογραφίες και Ακρωνύμια που σχετίζονται με το AWS

🔷 Προσιτή τιμή: Βρείτε μια οικονομικά αποδοτική λύση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

🔷 Ασφάλεια και απόρρητο: Επιλέξτε ένα εργαλείο που διασφαλίζει ισχυρή ασφάλεια και απόρρητο, ειδικά εάν χειρίζεστε ρυθμιζόμενα δεδομένα.

🔷 Φιλικότητα προς τον χρήστη: Επιλέξτε ένα εργαλείο που είναι εύκολο στη χρήση, που απαιτεί ελάχιστες εξειδικευμένες δεξιότητες ή εκτεταμένη εκπαίδευση.

🔷 Επεκτασιμότητα: Βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο μπορεί να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας.

🔷 Συμβατότητα: Το εργαλείο θα πρέπει να είναι συμβατό με το υπάρχον περιβάλλον πληροφορικής σας και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας.

Παρουσιάζοντας το HelpWire: Καλύτερη δωρεάν απομακρυσμένη υποστήριξη

HelpWire είναι μια νέα, δωρεάν υπηρεσία απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που ενδυναμώνει τα περιβάλλοντα πληροφορικής με τη δυνατότητα παροχής υποστήριξης κατά παραγγελία, διευκολύνοντας γρήγορες και ασφαλείς απομακρυσμένες συνδέσεις.

#1. Αποτελεσματικότητα και Προσβασιμότητα

Οι τεχνικοί εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στις μηχανές πελατών, επιλύοντας γρήγορα προβλήματα. Αυτή η αποτελεσματικότητα αναιρεί την ανάγκη για χρονοβόρα και δαπανηρά ταξίδια σε απομακρυσμένους υπολογιστές.

#2. Σχεδιασμός φιλικός προς το χρήστη

Η διαισθητική διεπαφή του HelpWire επιτρέπει τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων πελατών και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία χρήστη.

#3. Οικονομική Υποστήριξη

Λειτουργώντας ως δωρεάν υπηρεσία, το HelpWire εξουσιοδοτεί τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τους προϋπολογισμούς πληροφορικής τους παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, καθιστώντας το στρατηγικό πλεονέκτημα για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων υποστήριξης πληροφορικής.

Εκτεταμένες δυνατότητες του HelpWire

Το HelpWire εξοπλίζει τους χρήστες με ένα ολοκληρωμένο σετ λειτουργιών προσαρμοσμένο για μικρές επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας ότι όλα όσα χρειάζονται για την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης IT είναι στα χέρια σας. Αυτό περιλαμβάνει ισχυρή ασφάλεια, γρήγορες και σταθερές απομακρυσμένες συνδέσεις και βελτιστοποιημένη απόδοση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

Εργαλεία τηλεχειρισμού

Το HelpWire παρέχει τεχνικές ομάδες και ομάδες γραφείου βοήθειας με βασική λειτουργικότητα για εξαιρετικές απομακρυσμένη υποστήριξη:

  9 μετατροπείς FBX σε OBJ για τα τρισδιάστατα μοντέλα σας

#1. Γρήγορη εκίνηση

Η ομάδα σας μπορεί να ξεκινήσει συνεδρίες απομακρυσμένης υποστήριξης γρήγορα, απλώς κοινοποιώντας έναν μοναδικό σύνδεσμο εφαρμογής πελάτη.

#2. Απομακρυσμένη υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών

Διευκολύνετε τις συνεδρίες υποστήριξης μεταξύ πλατφορμών, αντιμετωπίζοντας απομακρυσμένα ζητήματα σε υπολογιστές Windows ή macOS των πελατών.

#3. Βελτιστοποιημένη απόδοση

Επιλέξτε μια βελτιστοποιημένη εικόνα απομακρυσμένης οθόνης ή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που ταιριάζει στις ανάγκες σας ή αφήστε το HelpWire να επιλέξει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις για εσάς.

#4. Ταυτόχρονη πρόσβαση σε συνεδρία

Συνδεθείτε σε πολλούς σταθμούς εργασίας ενός μόνο πελάτη ταυτόχρονα.

#5. Προβολή πολλαπλών οθονών

Κάντε εναλλαγή μεταξύ πολλών απομακρυσμένων οθονών ή προβάλετε δύο οθόνες ταυτόχρονα με τη λειτουργία πολλαπλών οθονών του HelpWire.

#6. Απλοποιημένη μεταφορά αρχείων

Αντιγράψτε και επικολλήστε εύκολα αρχεία στο παράθυρο HelpWire για άμεσες μεταφορές αρχείων στον πελάτη σας.

Επιλογές διαχείρισης πελατών

Ο λογαριασμός χειριστή του HelpWire προσφέρει εργαλεία για αποτελεσματική διαχείριση πελατών και βελτιωμένη υποστήριξη πελατών:

#1. Πληροφορίες συσκευής

Αυτόματη ανίχνευση και παροχή βασικών πληροφοριών συσκευών των σταθμών εργασίας πελάτη στον τεχνικό υποστήριξης.

#2. Λίστα πελατών

Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων πελάτη που περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία συσκευής και σημειώσεις συνεδρίας υποστήριξης.

#3. Ομάδες σταθμών εργασίας

Ομαδοποιήστε όλους τους σταθμούς εργασίας ενός πελάτη σε ένα ενιαίο προφίλ για ευκολότερη πρόσβαση από την ομάδα υποστήριξης.

#4. Εκτεταμένα προφίλ πελατών

Προσθέστε εκτενείς σημειώσεις στα προφίλ πελατών, βελτιστοποιώντας τις συνεδρίες υποστήριξης και χτίζοντας σχέσεις.

Ενσωματωμένη συνομιλία υποστήριξης

Ενισχύω υποστήριξη πελατών με διάλογο σε πραγματικό χρόνο μεταξύ τεχνικών και πελατών.

#1. Παράλληλη Επικοινωνία

Ξεκινήστε πολλές συνομιλίες υποστήριξης ταυτόχρονα, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και ενισχύοντας την ικανοποίηση των πελατών.

#2. Ιστορικό συνομιλίας

Ελέγξτε τις προηγούμενες αλληλεπιδράσεις για να βελτιώσετε την υποστήριξη.

#3. Μητρώο συμβάντων

Παρακολουθήστε τις ενέργειες που εκτελούνται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας υποστήριξης μέσα στο παράθυρο συνομιλίας.

  Πώς να διορθώσετε το μικρόφωνο AirPods που δεν λειτουργεί

#4. Συγχρονισμός συνομιλίας

Συνεχίστε την ίδια συνομιλία ακόμα και όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ απομακρυσμένων σταθμών εργασίας πελάτη.

#5. Ασφάλεια Βιομηχανίας

Το HelpWire διασφαλίζει ασφαλείς συνδέσεις χωρίς συμβιβασμούς στην ευκολία χρήσης:

  • Δεν απαιτείται διαμόρφωση τείχους προστασίας: Πρόσβαση σε απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας πελάτη χωρίς να ανοίγετε θύρες τείχους προστασίας.
  • Κρυπτογράφηση End-to-End: Προστατέψτε τη μετάδοση δεδομένων με ισχυρή κρυπτογράφηση AES-256 και ασφαλείς συνδέσεις WSS και HTTPS.
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA): Προστατέψτε τους λογαριασμούς τεχνικού από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  • Secure Cloud Infrastructure: Εμπιστευτείτε την υποδομή του HelpWire, που βασίζεται σε αξιόπιστους διακομιστές Amazon Web Services (AWS).
  • Άδεια πελάτη: Λάβετε έγκριση πελάτη πριν δημιουργήσετε νέες απομακρυσμένες περιόδους σύνδεσης για βελτιωμένη ασφάλεια.

Λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης για την κάλυψη διακριτών επιχειρηματικών απαιτήσεων

Το HelpWire είναι ένα ευέλικτο λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες διαφόρων βιομηχανιών πέρα ​​από τις μικρές επιχειρήσεις.

Ομάδες Υποστήριξης Πληροφορικής

Παρέχετε αξιόπιστη απομακρυσμένη υποστήριξη πελατών κατά παραγγελία και εκτελέστε δραστηριότητες όπως εγκατάσταση λογισμικού και ενημερώσεις συστήματος από απόσταση.

Ομάδες Help Desk

Ενισχύστε την απόδοση και την παραγωγικότητα της ομάδας γραφείου βοήθειας με αξιόπιστη απομακρυσμένη συνδεσιμότητα.

Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί

Βεβαιωθείτε ότι όλος ο εξοπλισμός πληροφορικής είναι προσβάσιμος σε φοιτητές και καθηγητές για συνεπή διδασκαλία και μελέτη.

Σύμβουλοι Τεχνολογίας

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας προσφέροντας βελτιωμένη υποστήριξη σε απομακρυσμένους πελάτες.

Για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη, το HelpWire είναι μια βιώσιμη λύση. Οι διαχειριστές συστήματος, οι διαχειριζόμενοι πάροχοι υπηρεσιών και οι σύμβουλοι πληροφορικής μπορούν όλοι να επωφεληθούν από την ενσωμάτωση του HelpWire στις ροές εργασίας τους. Εξερευνήστε επιπλέον περιπτώσεις χρήσης στο αυτή η σελίδα.

HelpWire: Μια αλλαγή παιχνιδιού στην απομακρυσμένη υποστήριξη για μικρές (και όχι και τόσο μικρές) επιχειρήσεις

Καθώς ολοκληρώνουμε την εξερεύνηση του HelpWire, είναι σαφές ότι αυτή η λύση απομακρυσμένης υποστήριξης ξεχωρίζει ως ένα ευέλικτο και ανεκτίμητο εργαλείο για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όχι μόνο για μικρές επιχειρήσεις. Ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών, διασφαλίζει ότι οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης και γραφείου υποστήριξης μπορούν να παρέχουν αποτελεσματική και αποτελεσματική βοήθεια, βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών και ενισχύοντας τη συνολική παραγωγικότητα.

Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας του λογισμικού ενισχύουν περαιτέρω τη θέση του ως στρατηγικού πλεονεκτήματος για επιχειρήσεις που στοχεύουν να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες υποστήριξης πληροφορικής χωρίς να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό τους.

Με το HelpWire, οι εταιρείες μπορούν να εμπιστεύονται ότι έχουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη στην πλοήγηση στην πολυπλοκότητα της απομακρυσμένης υποστήριξης, ανοίγοντας το δρόμο για απρόσκοπτες λειτουργίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τους λόγους για να αποκτήσετε έναν υπολογιστή cloud για τους απομακρυσμένους υπαλλήλους σας.