Υπερθερμαίνεται το iPhone 15 σας; Διορθώσεις είναι καθ’ οδόν

Εάν αγοράσατε πρόσφατα το iPhone 15 ή το iPhone 15 Pro, το πιθανότερο είναι ότι απολαμβάνετε την κατοχή υλικού αιχμής. Ωστόσο, αρκετοί αγοραστές έχουν παρατηρήσει ότι η συσκευή είναι πιο ζεστή από το συνηθισμένο.

Έτσι, αν είστε ένας από αυτούς τους άτυχους κατόχους iPhone 15, δεν είστε μόνοι. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για αυτό το ζήτημα και τι κάνει η Apple σχετικά με αυτό.

Οι κάτοχοι iPhone 15 αναφέρουν προβλήματα υπερθέρμανσης

Από την κυκλοφορία του, έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για τα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Pro υπερθέρμανσης ή θερμότητας από το συνηθισμένο. Αυτές οι αναφορές έκαναν τα εθνικά ειδησεογραφικά μέσα, όπως USA Todayόπως φαίνεται δεν ήταν απλώς μεμονωμένα περιστατικά.

  Τι σημαίνει "GLHF" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, το iPhone 15 ήταν αισθητά ζεστό στην αφή, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν ότι ήταν σχεδόν πολύ ζεστό για να το κρατήσει. Μία δοκιμή από τον Κορεάτη YouTuber BullsLab έδειξε το iPhone 15 στους 115 βαθμούς Φαρενάιτ.

Κάποιοι μπορεί να μην το γνωρίζουν, αλλά είναι φυσιολογικό ένα iPhone να είναι πιο ζεστό κατά τις πρώτες 24 ώρες χρήσης. Αυτό συμβαίνει επειδή εκτελούνται περισσότερες διεργασίες παρασκηνίου για να ολοκληρωθεί η διαμόρφωση της συσκευής σας. Ωστόσο, οι αναφερόμενες θερμοκρασίες είναι υψηλότερες από τις συνηθισμένες.

Η απάντηση της Apple στα ζητήματα υπερθέρμανσης του iPhone 15

Σύμφωνα με α Αναφορά Forbes, η Apple επιβεβαίωσε ότι εργάζεται ενεργά σε μια επιδιόρθωση για την υπερθέρμανση των iPhone. Δείτε τι είπε η εταιρεία για το θέμα:

  Αποτρέψτε άλλους από την επεξεργασία σημαντικών τμημάτων ενός κοινόχρηστου αρχείου Word

Έχουμε εντοπίσει μερικές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν το iPhone να λειτουργεί πιο ζεστά από το αναμενόμενο. Η συσκευή μπορεί να αισθάνεται πιο ζεστή τις πρώτες ημέρες μετά τη ρύθμιση ή την επαναφορά της συσκευής λόγω της αυξημένης δραστηριότητας στο παρασκήνιο.

Η Apple ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι ορισμένες εφαρμογές, όπως το Instagram και το Uber, που εκτελούνται στο παρασκήνιο της συσκευής σας. Αυτές οι εφαρμογές φόντου, μαζί με τη συνηθισμένη χρήση iPhone, συμβάλλουν στο να είναι το iPhone 15 πιο ζεστό από το αναμενόμενο.

Η Apple επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτό δεν είναι ένα ζήτημα υλικού, αλλά μάλλον ένα σφάλμα στην πρόσφατα κυκλοφόρησε την ενημέρωση του iOS 17 που εισήγαγε μια σειρά από νέες δυνατότητες. Αυτό ελέγχεται, καθώς το iPhone 14 χτύπησε παρόμοιες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας δοκιμής θερμοκρασίας.

  Οι 8 καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας και έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών για την ανταμοιβή μαθητών και εργαζομένων

Ευτυχώς, η Apple δήλωσε ότι αυτό το πρόβλημα θέρμανσης δεν θα προκαλέσει προβλήματα στη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το iPhone 15 σύντομα. Αυτό το ζήτημα θα επιλυθεί μόνο του με μια επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού iOS.

Πότε θα λύσει η Apple αυτό το ζήτημα;

Αν και η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για την επίλυση του προβλήματος υπερθέρμανσης στα μοντέλα iPhone 15, μπορείτε να περιμένετε ότι θα συνοδεύεται από το iOS 17.1 ή μια ενημέρωση μικρότερου σημείου, όπως το iOS 17.0.3.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αξίζει να βεβαιωθείτε ότι το iPhone 15 ή το iPhone 15 Pro σας είναι ενημερωμένο μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το θέμα θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες εβδομάδες.