Τόσο γρήγορα όσο μια πρίζα τοίχου

Βασικά Takeaways

  • Το power bank γρήγορης φόρτισης 145 W της Ugreen μπορεί να επαναφορτίσει τις συσκευές σας γρήγορα, με αρκετή χωρητικότητα για να επαναφορτίσει τα περισσότερα τηλέφωνα πέντε φορές. Διαθέτει επίσης ακριβή ένδειξη επιπέδου ισχύος LCD.
  • Το power bank είναι σχετικά ελαφρύ και ωραίο στο κράτημα, με βάρος μόλις 503 γραμμάρια. Το δίχρωμο εξωτερικό του κέλυφος και η υφή που μοιάζει με καουτσούκ στο κάτω μέρος προσφέρουν ευχάριστο κράτημα, αν και είναι μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
  • Το power bank σάς επιτρέπει να φορτίζετε τρεις συσκευές ταυτόχρονα, με δύο θύρες USB-C και μία θύρα USB-A. Αν και δεν μπορεί να αποδώσει τη μέγιστη ισχύ σε όλες τις θύρες ταυτόχρονα, μπορεί να παρέχει άφθονη ισχύ, όπως το γέμισμα ενός MacBook Air 15 ιντσών σε λιγότερο από μία ώρα.

Η τράπεζα τροφοδοσίας γρήγορης φόρτισης της Ugreen μπορεί να αποδώσει 145 Watt και έχει χωρητικότητα 90 Wh — περισσότερο από αρκετή για να επαναφορτίσει το τηλέφωνό σας αρκετές φορές, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά μικρό ώστε να είναι εντός των κατευθυντήριων γραμμών αεροπορικών ταξιδιών. Διαθέτει επίσης τρεις θύρες, που σας επιτρέπουν να ανεβάσετε τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

UGREEN Power Bank 145W (25000mAh)

Το Power Bank UGREEN 145W τοποθετεί μια φορητή μπαταρία στην τσέπη σας, επιτρέποντάς σας να επαναφορτίζετε πολλές συσκευές γρήγορα και ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά, είναι ασφαλές για τις πτήσεις, επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε σε αεροπλάνα χωρίς κίνδυνο κατάσχεσης.

Μάρκα UGREEN

Χωρητικότητα μπαταρίας 25000mAh / 90Wh

Θύρες 2x USB-C / 1x USB-A

Βάρος 503g (17,4oz)

Διαστάσεις 16,3 x 8,4 x 2,8 εκ

Τεχνολογία μπαταρίας Li-ion

Χρόνος φόρτισης AC 1 ώρα 40 λεπτά

Πολλαπλή φόρτιση; Ναί

Οθόνη LCD

Ασφαλής πτήση Ναι

Πλεονεκτήματα

  • Φορτίζει τις συσκευές σας γρήγορα
  • Αρκετή χωρητικότητα για επαναφόρτιση των περισσότερων τηλεφώνων πέντε φορές
  • Ακριβής ένδειξη επιπέδου ισχύος LCD

Μειονεκτήματα

  • Το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται θα μπορούσε να έχει καλύτερη ποιότητα

Περιλαμβάνεται θήκη από τσόχα και καλώδιο φόρτισης

Jowi Morales / MakeUseOf

Το Ugreen power bank γρήγορης φόρτισης διατίθεται σε ένα απλό λευκό κουτί με κοντό καλώδιο USB-C και τσάντα από τσόχα. Η τσόχα τσάντα είναι μια ωραία πινελιά, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των λείων επιφανειών του power bank από βαθουλώματα και γρατσουνιές.

  Πώς να εξαργυρώσετε ψηφιακές άμεσες προσφορές στο Xbox Series X|S

Ωστόσο, το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο USB-C προσγειώνεται λίγο στη φθηνή πλευρά. Αν και είναι αρκετά παχύ, είναι κοντό, μόλις 53 εκατοστά, και χρησιμοποιεί ένα υλικό που μοιάζει με πλαστικό για την εξωτερική του επίστρωση—όχι την υψηλής ποιότητας υφαντική ύφανση που περίμενα από άλλα κορυφαία καλώδια USB-C της Ugreen.

Ωστόσο, άρχισα να χρησιμοποιώ το power bank κατευθείαν από το κουτί, καθώς ήταν περίπου 25% γεμάτο όταν το ξεκουμπώσα—αρκετό για να επαναφορτίσω το iPhone 14 Pro Max από άδειο στο γεμάτο.

Σχετικά ελαφρύ και ωραίο στο κράτημα

Το power bank ταχείας φόρτισης της Ugreen φτάνει τα 503 γραμμάρια (17,7 oz), το οποίο είναι στη βαριά πλευρά. Είναι σχεδόν το ίδιο βάρος με το παλιό μου (αλλά μεγαλύτερης χωρητικότητας) power bank 111 Wh με μόλις 530 γραμμάρια.

Ωστόσο, το μισό κιλό είναι ελαφρύ στο ευρύτερο σχέδιο των πραγμάτων. Αυτό είναι περίπου το ένα τρίτο του βάρους ενός MacBook Air 15 ιντσών ή το ίδιο με ένα iPad 6.

Jowi Morales / MakeUseOf

Το ίδιο το power bank έχει ένα υπέροχο δίχρωμο εξωτερικό περίβλημα. Διαθέτει γκρι πλαστικό κάλυμμα με σατινέ φινίρισμα και μαύρο κάτω πρόσωπο με υφή σαν καουτσούκ. Αυτά τα κομμάτια κάνουν τον γρήγορο φορτιστή Ugreen 145 watt ευχάριστο στο κράτημα, αν και η μαύρη βάση είναι μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Παρ ‘όλα αυτά, φαντάζομαι ότι ο Ugreen το έκανε έτσι ώστε το power bank να έχει καλύτερη τριβή όταν τοποθετείται σε μια επιφάνεια. Αυτό μειώνει την πιθανότητα να γλιστρήσει, εμποδίζοντάς το να πέσει από το τραπέζι σας και να πάρει μαζί του το τηλέφωνό σας.

Εκτός από αυτό, το power bank διαθέτει επίσης μια ακριβή οθόνη που δείχνει πόση φόρτιση απομένει. Μπορείτε να δείτε πόση μπαταρία έχετε από το 0 έως το 100—δεν χρειάζεται να βασιστείτε σε τέσσερις μικρές λυχνίες LED και να υπολογίσετε εάν σας απομένει 25 ή 1% στο power bank σας.

Φορτίστε γρήγορα τρεις συσκευές

Jowi Morales / MakeUseOf

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το power bank της Ugreen είναι ότι μπορείτε να φορτίσετε τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Διαθέτει δύο θύρες USB-C, η μία με δυνατότητα φόρτισης στα 140 Watt και η άλλη με πιο λογικά 65 Watt. Διαθέτει επίσης θύρα USB-A που φορτίζει στα 22,5 Watt.

  Πώς να αποκρύψετε τα αγαπημένα στη σελίδα της νέας καρτέλας του Safari σε iPhone και iPad

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η τράπεζα τροφοδοσίας γρήγορης φόρτισης Ugreen μπορεί να παρέχει τη μέγιστη ισχύ και στις τρεις θύρες ταυτόχρονα. Ακολουθεί μια ανάλυση που δείχνει τι μπορεί να παρέχει όταν χρησιμοποιούνται πολλές θύρες (διαβάστε ανά στήλη, για παράδειγμα: εάν έχετε 100 W από τη θύρα USB-C 1, μπορείτε να πάρετε είτε 20 W από τις υπόλοιπες δύο θύρες ή 45 W από μόνο τη δεύτερη Θύρα USB-C).

USB-C1 140W

100W

100W

100W

USB-C2

20W

45W

20W

USB-A

20W

22,5 W

20W

Jowi Morales / MakeUseOf

Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε μια μικρή απόκλιση. Το κουτί διαφημίζει 145W, ενώ η ταχύτερη θύρα USB-C φέρνει μόνο 140W. Αυτό συμβαίνει επειδή η συνολική χωρητικότητα αναφέρεται στο συνδυασμό των εξόδων USB-C1 και USB-C2. Ωστόσο, τα 140 watt είναι άφθονη ισχύς—αρκετή για να φέρετε το άδειο MacBook Air 15 ιντσών σας σε πάνω από 50% σε λιγότερο από μία ώρα.

Για να δοκιμάσω πόσο γρήγορα μπορεί να αποδώσει ισχύ, αποστράγγισα το MacBook Air 15 ιντσών στο μηδέν και το φόρτισα εξ ολοκλήρου χρησιμοποιώντας μόνο το Ugreen ταχείας φόρτισης τροφοδοσίας 145W και το καλώδιο φόρτισης MagSafe. Χρειάστηκαν μία ώρα και δεκαέξι λεπτά για να φτάσει ο φορητός υπολογιστής μου στο 91%, και το power bank είχε ακόμα 12% ισχύ.

Η χωρητικότητα 25000 mAh, 90 Wh μπορεί να φορτίσει ένα MacBook Air 15 ιντσών μία φορά. Επιπλέον, καθώς πέφτει κάτω από το όριο των 100 Wh που έχει οριστεί από την FAA για power banks, μπορείτε να το μεταφέρετε με ασφάλεια σε αεροσκάφη χωρίς να φοβάστε ότι η TSA ή ο πράκτορας της πύλης θα το κατασχέσει.

Στραγγίζει γρήγορα, γεμίζει γρήγορα

Jowi Morales / MakeUseOf

Δεδομένου ότι το power bank μπορεί να παρέχει γρήγορα ισχύ στις συσκευές σας, θα εξαντλήσετε και τη χωρητικότητα γρήγορα: λιγότερο από μία ώρα αν μεγιστοποιήσετε τις θύρες στα 145 Watt.

Ωστόσο, επαναφορτίζεται επίσης αρκετά γρήγορα, στα 65 watt περίπου, οπότε χρειάζεται μόλις μία ώρα και σαράντα λεπτά για να το γεμίσει. Αν και αυτό είναι πιο αργό από τα περισσότερα smartphone και φορητούς υπολογιστές, να θυμάστε ότι αυτό το power bank μπορεί να επαναφορτίσει πλήρως ένα smartphone περίπου πέντε φορές — και να το κάνει γρήγορα!

Τελική φόρτιση για να διατηρείτε τις συσκευές σας ανεφοδιασμένες

Jowi Morales / MakeUseOf

  Πόσες φορές μπορείτε να αποκλειστείτε στο PS4

Τα περισσότερα power bank θα απενεργοποιηθούν όταν διαπιστώσουν ότι η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τη στάγδην φόρτιση για να διασφαλίσετε ότι η μπαταρία σας είναι πλήρως συμπληρωμένη. Ευτυχώς, το Ugreen 145W Fast Charging Power Bank σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό όταν πατάτε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας του για περίπου τρία δευτερόλεπτα.

Με τη στάγδην φόρτιση ενεργοποιημένη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το power bank για να φορτίσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας ενώ παρακολουθείτε μια ταινία στο αεροπλάνο. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, είναι σίγουρο ότι θα έχετε γεμάτη μπαταρία—δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο σε ένα άβολα ογκώδες power bank ενώ μετακινείστε.

Είναι επίσης χρήσιμο αν θέλετε να κοιμάστε κοντά στο τηλέφωνό σας, αλλά δεν έχετε πρίζα για να το φορτίσετε όλη τη νύχτα. Με τη λειτουργία φόρτισης σταγόνας, θα ξυπνήσετε με ένα πλήρως φορτισμένο τηλέφωνο.

Το καλύτερο για ταξίδια

Το Ugreen Fast Charging Power Bank 145W είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τροφοδοτήσετε τις συσκευές σας σε ημερήσιες διαδρομές. Μπορεί να επαναφορτίσει το φορητό υπολογιστή, το smartphone και το έξυπνο ρολόι σας ταυτόχρονα—ή να φορτίσει πλήρως το iPhone σας πολλές φορές και να σας απομείνει για στάσιμη φόρτιση.

Επίσης, φορτίζει τις συσκευές σας γρήγορα, σαν να τροφοδοτείτε το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή σας απευθείας από μια πρίζα. Αυτό ελαχιστοποιεί τον χρόνο που απαιτείται για να διατηρήσετε το smartphone σας συνδεδεμένο σε αυτό για πλήρη φόρτιση. Και μόλις επαναφορτίσετε το ίδιο το power bank, θα χρειαστούν λιγότερο από δύο ώρες για να το φτάσετε στο 100%.

Έχετε όλες αυτές τις δυνατότητες και πολλά άλλα σε ένα όμορφα συσκευασμένο τούβλο, διατηρώντας παράλληλα το μέσο βάρος ενός power bank 20000 mAh. Έτσι, εάν πετάτε ή πηγαίνετε πολύ με το τρένο, οδηγείτε μεγάλες αποστάσεις και δεν έχετε αρκετές θύρες USB στο αυτοκίνητο για κοινή χρήση ή θέλετε να εργάζεστε έξω όπου δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη πρίζα, χρειάζεστε αυτό το γρήγορο φόρτιση power bank από την Ugreen.

UGREEN Power Bank 145W (25000mAh)

Το Power Bank UGREEN 145W τοποθετεί μια φορητή μπαταρία στην τσέπη σας, επιτρέποντάς σας να επαναφορτίζετε πολλές συσκευές γρήγορα και ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά, είναι ασφαλές για τις πτήσεις, επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε σε αεροπλάνα χωρίς κίνδυνο κατάσχεσης.

Μάρκα UGREEN

Χωρητικότητα μπαταρίας 25000mAh / 90Wh

Θύρες 2x USB-C / 1x USB-A

Βάρος 503g (17,4oz)

Διαστάσεις 16,3 x 8,4 x 2,8 εκ

Τεχνολογία μπαταρίας Li-ion

Χρόνος φόρτισης AC 1 ώρα 40 λεπτά

Πολλαπλή φόρτιση; Ναί

Οθόνη LCD

Ασφαλής πτήση Ναι