Τρόπος επεξεργασίας εικόνων στις Παρουσιάσεις Google

Εάν δημιουργείτε μια παρουσίαση στις Παρουσιάσεις Google, μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε εξωτερικές εικόνες. Οι Παρουσιάσεις Google σάς επιτρέπουν να περικόψετε, να χρωματίσετε ξανά και να προσθέσετε εφέ όπως σκιές και αντανακλάσεις με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή φωτογραφιών. Να πώς.

Περικοπή εικόνων στις Παρουσιάσεις Google

Αν και είστε πολύ ευπρόσδεκτοι να συνεχίσετε την περικοπή εικόνων στο Photoshop ή σε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν την πιο βασική από τις επεξεργασίες εικόνας στις ίδιες τις Παρουσιάσεις Google. Πρώτα, θα πρέπει να ανοίξετε το δικό σας Παρουσιάσεις Google παρουσίαση στον υπολογιστή σας.

Εάν δεν έχετε ήδη εισαγάγει μια εικόνα, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στην επιλογή Εισαγωγή > Εικόνες. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε μια εικόνα από τον υπολογιστή σας, το Google Drive ή τον χώρο αποθήκευσης των Φωτογραφιών Google ή να αναζητήσετε και να εισαγάγετε μια εικόνα από τον ιστό.

Εικόνα και επιλέξτε μία από τις πιθανές επιλογές” width=”650″ height=”572″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”>

Μόλις τοποθετηθεί η εικόνα σας, κάντε δεξί κλικ στη φωτογραφία σας και κάντε κλικ στην επιλογή “Περικοπή εικόνας” για να ξεκινήσει η περικοπή.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη λειτουργία περικοπής εικόνας κάνοντας διπλό κλικ στην εικόνα σας.

Ένα πρόσθετο μενού περικοπής περιγράμματος θα εμφανιστεί γύρω από την εικόνα σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ποιες περιοχές θέλετε να αφαιρέσετε.

  Πώς να συνεργαστείτε στο Microsoft Whiteboard

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή το trackpad, επιλέξτε τα μέρη της εικόνας σας που θέλετε να διατηρήσετε. Οτιδήποτε εκτός του γκρίζου περιγράμματος θα αφαιρεθεί.

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με την περικομμένη εικόνα, κάντε κλικ μία φορά έξω από την περιοχή της εικόνας. Οι Παρουσιάσεις Google θα εφαρμόσουν αυτόματα την περικοπή εικόνας.

Επαναχρωματισμός εικόνων στις Παρουσιάσεις Google

Το εργαλείο επαναχρωματισμού στις Παρουσιάσεις Google σάς επιτρέπει να τροποποιείτε τα χρώματα μιας εισαγόμενης εικόνας εφαρμόζοντας ένα από τα πολλά φίλτρα χρωμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν μια λειτουργία σέπια για να δώσετε στην εικόνα σας μια παλιά αίσθηση, καθώς και ένα ασπρόμαυρο φίλτρο για να αφαιρέσετε εντελώς το χρώμα.

Για να ξεκινήσετε, κάντε δεξί κλικ στην εικόνα σας και επιλέξτε «Επιλογές μορφοποίησης» για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού μορφοποίησης εικόνας.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στην επιλογή Μορφή > Επιλογές μορφοποίησης από τη γραμμή μενού.

Για πρόσβαση στο μενού μορφοποίησης εικόνας, κάντε δεξί κλικ σε μια εικόνα και κάντε κλικ στις Επιλογές Μορφοποίησης ή κάντε κλικ στην επιλογή Μορφοποίηση > Επιλογές μορφοποίησης από τη γραμμή μενού” width=”650″ height=”473″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this); ”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Αυτό θα εμφανίσει τις επιλογές μορφοποίησης εικόνας στη δεξιά πλευρά.  Κάντε κλικ στην υποκατηγορία “Επανάχρωμη” για να ξεκινήσετε να χρωματίζετε ξανά την εικόνα σας.</p>
<p>Από προεπιλογή, το αναπτυσσόμενο μενού θα οριστεί στην επιλογή “Χωρίς επαναχρωματισμό”.  Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα οπτικά φίλτρα για να το εφαρμόσετε στην εικόνα σας.</p>
<p><img decoding=

Το φίλτρο εικόνας που εφαρμόζετε θα χρωματίσει ξανά την εικόνα σας, ταιριάζοντας με τη μικρογραφία προεπισκόπησης που εμφανίζεται στο αναπτυσσόμενο μενού.

Προσαρμογή της φωτεινότητας, της αντίθεσης και της διαφάνειας εικόνας στις Παρουσιάσεις Google

Εάν πρέπει να αυξήσετε τη φωτεινότητα ή την αντίθεση της εικόνας σας ή να μειώσετε τη διαφάνεια για να της δώσετε μια ξεθωριασμένη αίσθηση, μπορείτε να το κάνετε από το μενού μορφοποίησης εικόνας στις Παρουσιάσεις Google.

  Πώς να μεγεθύνετε τις εικόνες χωρίς να παραμορφώσετε την ποιότητα

Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα σας και επιλέξτε «Επιλογές μορφοποίησης» ή κάντε κλικ στην επιλογή Μορφοποίηση > Επιλογές μορφοποίησης από τη γραμμή μενού. Κάντε κλικ στην υποκατηγορία “Προσαρμογές” για να αποκτήσετε πρόσβαση στα επίπεδα φωτεινότητας, αντίθεσης και διαφάνειας για την εικόνα σας.

Για να αλλάξετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση ή τη διαφάνεια μιας εικόνας στις Παρουσιάσεις Google, κάντε κλικ στην επιλογή Μορφή > Επιλογές μορφοποίησης > Προσαρμογές” width=”650″ ύψος=”415″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ II που εμφανίζεται παραπάνω έχει επίπεδο διαφάνειας μηδέν.  Τα επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης ορίζονται επίσης στο μηδέν, με τη δυνατότητα μείωσης αυτών των ρυθμίσεων πάνω και κάτω από το μηδέν (χρησιμοποιώντας τις αρχικές ρυθμίσεις εικόνας ως προεπιλογή).</p>
<p>Για να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις, μετακινήστε τα ρυθμιστικά για καθεμία από αυτές τις ρυθμίσεις. επιλογή χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή το trackpad.  Μετακινήστε το ρυθμιστικό προς τα αριστερά για να μειώσετε το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής ή μετακινήστε το προς τα δεξιά για να το αυξήσετε.</p>
<p><img decoding=

Οι ρυθμίσεις εφαρμόζονται αυτόματα. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με αυτά, κάντε κλικ έξω από την περιοχή της εικόνας ή επιλέξτε “Επαναφορά” για να επιστρέψετε την εικόνα στην αρχική της κατάσταση.

Προσθήκη εφέ σε εικόνες στις Παρουσιάσεις Google

Το μενού μορφοποίησης εικόνας στις Παρουσιάσεις Google περιλαμβάνει δύο πρόσθετα εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε στην εικόνα σας: αντανάκλαση και σκιά.

Κάντε κλικ στην επιλογή Μορφοποίηση > Επιλογές μορφοποίησης ή κάντε δεξί κλικ στην εικόνα σας και κάντε κλικ στο «Επιλογές μορφοποίησης» για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού μορφοποίησης εικόνας.

Προσθήκη εφέ Drop Shadow

Στο μενού “Επιλογές μορφής”, κάντε κλικ στο βέλος του αναπτυσσόμενου μενού για να εισέλθετε στην υποκατηγορία “Drop Shadow”.

  Γιατί η εγγραφή Dolby Vision HDR του iPhone 12 είναι μεγάλη υπόθεση

Αυτό θα ενεργοποιήσει αυτόματα το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο “Drop Shadow” και θα εφαρμόσει το εφέ στην εικόνα σας. Οι επιλογές για την τροποποίηση του εφέ σκιάς θα εμφανιστούν από κάτω.

Για να εφαρμόσετε μια σκιά σε μια εικόνα στις Παρουσιάσεις Google, κάντε κλικ στην επιλογή Μορφοποίηση > Επιλογές μορφής > Απόθεση σκιάς” width=”650″ ύψος=”540″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Μπορείτε να τροποποιήσετε το χρώμα της σκιάς, πόσο μακριά θέλετε να εκτείνεται και σε ποια γωνία, πώς θολό που θα θέλατε να είναι και το επίπεδο διαφάνειας εφαρμόζεται σε αυτό.</p>
<p>Χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή την επιφάνεια αφής, μετακινήστε τα ρυθμιστικά αριστερά ή δεξιά για να προσαρμόσετε τα επίπεδα για καθεμία από αυτές τις επιλογές.  Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε το χρώμα της σκιάς.</p>
<p><img decoding=

Οποιαδήποτε από τις αλλαγές που κάνετε θα εφαρμοστεί αυτόματα στην εικόνα σας.

Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο όνομα της κατηγορίας “Drop Shadow” για να καταργήσετε το εφέ σε οποιοδήποτε σημείο.

Προσθήκη εφέ αντανάκλασης εικόνας

Η υποκατηγορία “Reflection” στο μενού “Format Options” σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα εφέ ανάκλασης κάτω από την εικόνα σας. Το άνοιγμα της υποκατηγορίας θα ενεργοποιήσει, από προεπιλογή, το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο όνομα, εφαρμόζοντας το εφέ.

Για να προσθέσετε μια αντανάκλαση σε μια εικόνα στις Παρουσιάσεις Google, κάντε κλικ στην επιλογή Μορφή > Επιλογές μορφοποίησης > Αντανάκλαση” width=”650″ ύψος=”540″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Μπορείτε να τροποποιήσετε περαιτέρω το εφέ, με επιλογές για να αλλάξετε τη διαφάνεια, την απόσταση και το μέγεθος της αντανάκλασης χρησιμοποιώντας το παρέχονται ρυθμιστικά.</p>
<p>Χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας, μετακινήστε το ρυθμιστικό για κάθε επιλογή αριστερά ή δεξιά για να μειώσετε ή να αυξήσετε το εφέ.</p>
<p><img decoding=

Οι αλλαγές στο εφέ ανάκλασης θα εφαρμοστούν αυτόματα. Για να καταργήσετε το εφέ, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο όνομα της υποκατηγορίας «Ανακλάση».