Το Song Psychic του Spotify είναι μια μαγική μπάλα 8 που απαντά με μουσική

Βασικά Takeaways

 • Η λειτουργία Song Psychic του Spotify είναι μια νέα καινοτόμα λειτουργία ενσωματωμένη στο Spotify που λειτουργεί σαν μια «μαγική 8-μπάλα» για την επιλογή μουσικής.
 • Μόλις χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μέσω της επίσημης πύλης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν ανά πάσα στιγμή αναζητώντας “song psychic” στην εφαρμογή.
 • Είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορεί να έλθετε περισσότερο από παρόμοιες αλλά πιο ισχυρές καινοτομίες, όπως ο εκπληκτικός AI DJ του Spotify.

Το Spotify μπορεί τώρα να λειτουργήσει ως μέντιουμ, παρέχοντας απαντήσεις σε ερωτήματα με τραγούδια. Είτε είστε περίεργοι αν το Spotify πιστεύει ότι ζούμε σε μια προσομοίωση είτε εάν πρέπει να προσθέσετε ένα ακόμη πράγμα στο καλάθι αγορών σας για να λάβετε δωρεάν αποστολή, έχει ένα τραγούδι για να μοιραστείτε ως απάντηση στο ερώτημά σας.

Το Spotify μπορεί τώρα να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση με ένα τραγούδι

Στις 29 Φεβρουαρίου 2024, όπως αναλυτικά σε ανάρτηση στο Για τα πρακτικά, για την ιστορία, για καθαρά τυπικούς λόγους, το Spotify παρουσίασε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Song Psychic. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό βλέπει το Spotify να ενεργεί ως μέντιουμ (κάπως).

  10 καλύτερες αγορές χονδρικής B2B για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο eCom

Η ιδέα είναι να κάνετε ερωτήσεις στο Spotify σχετικά με θέματα τόσο διαφορετικά όπως η αγάπη, το μεσημεριανό γεύμα, το σχολείο και το στυλ, και το Spotify θα παρέχει απαντήσεις με τη μορφή τραγουδιών. Αν παίξατε ποτέ με ένα μαγικό 8-μπάλα ως παιδί, είναι μια πολύ παρόμοια εμπειρία. Εκτός από το να λαμβάνετε απαντήσεις όπως «οι πηγές μου λένε όχι», μπορεί να λάβετε ως απάντησή σας το «Let’s Get It Started» από τους Black Eyed Peas.

Το Song Psychic είναι απλώς λίγο διασκεδαστικό και ακολουθεί τα βήματα άλλων συναρπαστικών εμπειριών εντός εφαρμογής, όπως Playlists για κατοικίδια και Supergrouper. Το ίδιο το Spotify ξεκαθαρίζει ότι αυτό δημιουργήθηκε μόνο «για ψυχαγωγία» και ως «μια διασκεδαστική εμπειρία». Το προειδοποιεί περαιτέρω με μια προειδοποίηση ότι «Το Song Psychic δεν πρέπει να θεωρείται σοβαρή πηγή συμβουλών για οποιοδήποτε θέμα» και ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι πραγματικά μαγικό».

Πώς να ρωτήσετε το τραγούδι του Spotify για τις καυτές ερωτήσεις σας

Για πρόσβαση στο Song Psychic του Spotify, απλώς επισκεφτείτε spotify.com/songpsychic στην κινητή συσκευή σας. Ή επισκεφθείτε την ίδια διεύθυνση URL στον υπολογιστή σας και σαρώστε τον κωδικό QR με την κινητή συσκευή σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εφαρμογή Spotify θα πρέπει να ανοίξει και να σας μεταφέρει απευθείας στην εμπειρία Song Psychic.

Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στο Song Psychic μία φορά, θα πρέπει να μπορείτε απλώς να αναζητήσετε το “song psychic” στην εφαρμογή και να το δείτε ως είδος.

  Πρέπει να αγοράσετε έναν καθρέφτη Lululemon το 2023;

Για να χρησιμοποιήσετε το Song Psychic του Spotify:

 • Κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη και θα ερωτηθείτε “Ποιες απαντήσεις αναζητάτε;”
 • Επιλέξτε μία από τις εννέα κατηγορίες: Σχολείο, Στυλ, Μεσημεριανό, Αγάπη, Καριέρα, Ο εαυτός μου, Μέλλον μου, Φίλοι & Οικογένεια ή Τα Μεγαλύτερα Μυστήρια της Ζωής. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο Ask for me για να συντομεύσετε τη διαδικασία.
 • Αφού επιλέξετε την κατηγορία σας, μπορείτε να κάνετε την ερώτησή σας. Απλώς κάντε κλικ στο Tap για να πληκτρολογήσετε και να αρχίσετε να πληκτρολογείτε και το Spotify θα παρέχει μια λίστα με ερωτήσεις που πιστεύει ότι ταιριάζουν καλύτερα με το ερώτημά σας.
 • Επιλέξτε μια ερώτηση από τη λίστα και κάντε κλικ στην Υποβολή.
 • Μόλις τοποθετήσετε τον αντίχειρά σας στον “σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων”, το Spotify θα απαντήσει στην ερώτησή σας με ένα τραγούδι.
 • Τι πρέπει να ρωτήσετε το Song Psychic του Spotify;

  Μπορείτε να ρωτήσετε το Song Psychic οτιδήποτε, πληκτρολογώντας την ερώτησή σας στο πλαίσιο κειμένου. Ωστόσο, το Spotify έχει εκ των προτέρων συμπληρώσει τη δυνατότητα με έναν πεπερασμένο αριθμό ερωτήσεων. Επομένως, πρέπει είτε να επιλέξετε μία από αυτές τις προεπιλεγμένες ερωτήσεις είτε να σας ανατεθεί μία τυχαία. Κάτι που είναι ενοχλητικό αλλά απολύτως κατανοητό όταν συνειδητοποιείς πόσες πιθανές ερωτήσεις υπάρχουν.

    Κατανόηση συνόλων σε JavaScript

  Για παράδειγμα, έκανα κλικ στο Life’s Greatest Mysteries και ρώτησα, «Ποιο είναι το νόημα της ζωής;». Αυτό είναι ένα ερώτημα που όλοι αναρωτιόμαστε κατά καιρούς, και σίγουρα πολλοί θα κάνουν στο Song Psychic του Spotify. Όταν πάτησα “Ρωτήστε με”, το Spotify άλλαξε αυτό σε “Πρέπει να στείλω μήνυμα πρώτα;”, δίνοντας την απάντηση στο “Μην” του Ed Sheeran. (Πολλοί από εμάς γύρω από το γραφείο γρονθοκόπησαν στην ίδια ερώτηση για να δουν αν όλοι πήραμε τον Ed Sheeran, αν είστε περίεργοι, και όλοι πήραμε διαφορετικές απαντήσεις, για το τι αξίζει.)

  Οπότε, τελικά, καλύτερα να εμμείνετε στις ερωτήσεις που παρέχει το Spotify, να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα κάτω από το θέμα που έχετε επιλέξει και να ρωτήσετε αυτό(α) που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Απλώς πατήστε “Πατήστε για να πληκτρολογήσετε” και το Spotify θα συμπληρώσει μια λίστα με έτοιμες ερωτήσεις. Παραδείγματα είναι:

  • Είμαι ο Δράμας;
  • Μπορώ να εκδηλώσω πράγματα;
  • Είναι το κατοικίδιό μου χαρούμενο;
  • Έχω ένα μυστικό δίδυμο;
  • Θα δω UFO;
  • Να αλλάξω το όνομά μου;
  • Είναι χαριτωμένο αυτό το ρούχο;
  • Να κόψω όλα μου τα μαλλιά;
  • Είμαι καλός μάγειρας;
  • Τα ρομπότ θα κατακτήσουν τον κόσμο;

  Το χαρακτηριστικό Song Psychic του Spotify δεν πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη, αλλά είναι σίγουρα μια διασκεδαστική μικρή παρέκκλιση. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια καινοτομία του Spotify με περισσότερη ισχύ παραμονής, προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον AI DJ του Spotify. Παρουσιάστηκε το 2023, η λειτουργία AI DJ έχει ισχύ πολύ πέρα ​​από την καινοτομία του να ρωτάς ποιο τραγούδι θα πρέπει να εμπνεύσει τις μεσημεριανές επιλογές σου σήμερα.