Το Scriptic συγκέντρωσε $5,7 εκατομμύρια, το Runway $141 εκατομμύρια και το Inflection συγκέντρωσε $1,3 δισεκατομμύρια

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Το Scriptic συγκέντρωσε 5,7 εκατομμύρια δολάρια για την πλατφόρμα αφήγησης του

Η καθηλωτική πλατφόρμα αφήγησης Scriptic εξασφαλίζει χρηματοδότηση 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων υπό την ηγεσία της Bitkraft Ventures με συμμετοχή από το Amazon Alexa Fund και το Tower 26 για τη βελτίωση της συλλογής παιχνιδιών για κινητά που δημιουργούνται από AI, συγχωνεύοντας ταινίες, τηλεόραση και παιχνίδια σε μια διαδραστική εμπειρία πρώτης χρήσης από το τηλέφωνο.

Η Scriptic έχει συγκεντρώσει 8,2 εκατομμύρια δολάρια συνολικά και έχει τραβήξει την προσοχή στον τομέα των παιχνιδιών για κινητά. Πρόσφατα εξασφάλισαν μια αρχική αρχική χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων από αξιόλογους επενδυτές όπως οι Vgames, Moonfire και Kevin Lin (συνιδρυτής του Twitch).

  7 καθημερινές εργασίες Sysadmin για αυτοματοποίηση με το Ansible

Το Scriptic χρησιμοποιεί Generative AI για να ωθήσει τα όρια της δημιουργίας αφήγησης. Οι διαδραστικές τους παραγωγές συνδυάζουν τεχνολογία AI, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων γενετικής γλώσσας, μοντέλων διάχυσης και σύνθεσης ήχου, για να δημιουργήσουν συναρπαστικές εμπειρίες ζωντανής δράσης.

Το Scriptic έχει περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις εφαρμογών και 100 εκατομμύρια συν προβολές Tiktok.

Το Runway εξασφαλίζει επένδυση 141 εκατομμυρίων δολαρίων

Υπάρχει τεράστια ανάπτυξη στη γενετική χρηματοδότηση AI. Η Runway, επικεντρωμένη στα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για δημιουργούς περιεχομένου Πολυμέσων, ανακοίνωσε επέκταση της χρηματοδότησης της Series C ύψους 141 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής αξιόλογους τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Google, η Nvidia, η Salesforce και άλλοι.

  Επεξήγηση σχεδιαγράμματος σέρβις [+ 5 Resources]

Η Runway συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση της σειράς C. Η συνολική χρηματοδότηση του Runway ανέρχεται στα 237 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τη Runway, τα νέα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την κλιμάκωση των εσωτερικών ερευνητικών πρωτοβουλιών της και την επέκταση του προσωπικού της εταιρείας.

Με την πάροδο των ετών, η εστίαση του Runway έχει μετατοπιστεί σταθερά στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, κυρίως στην πλευρά του βίντεο. Το Gen-2, το τρέχον κορυφαίο προϊόν της εταιρείας, είναι ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που κάνει ταινίες από γραπτές προτροπές ή μια υπάρχουσα εικόνα.

Το Inflection AI είχε συγκεντρώσει 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Forbes, το Inflection AI εξασφάλισε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση με την υποστήριξη της Microsoft, της Nvidia και των δισεκατομμυριούχων Reid Hoffman (ιδρυτής Linkedin), Bill Gates και Eric Schmidt.

  Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από ένα βίντεο πριν τον μοιραστείτε στο iPhone

Ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης του Inflection αποτιμά την εταιρεία στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο CEO Mustafa Suleyman, πρώην DeepMind, λέει ότι η επένδυση θα υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός βοηθού AI που ονομάζεται Pi.

Η προηγούμενη ανάρτησή μας ανέφερε ότι το Inflection AI είχε συγκεντρώσει 225 εκατομμύρια δολάρια.

Το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης του Inflection, Inflection-1, ξεπερνά τα GPT-3.5 και PaLM-540B σε διάφορες μετρήσεις, αριστεύοντας στις εξετάσεις γυμνασίου και γυμνασίου και στα σημεία αναφοράς «κοινής λογικής». Ωστόσο, υστερεί σε κωδικοποίηση σε σύγκριση με το GPT-3.5, ενώ το GPT-4 του OpenAI ξεπερνά όλους τους ανταγωνιστές.

Η Inflection, η Nvidia και η CoreWeave συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα εκτεταμένο σύμπλεγμα εκπαίδευσης AI με 22.000 GPU Nvidia H100, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.