Το Runway εξασφαλίζει $27,5 εκατομμύρια και το Resemble AI συγκεντρώνει $8 εκατομμύρια

Γεια σας παιδιά! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Το Runway εξασφαλίζει 27,5 εκατομμύρια δολάρια για την οικονομική του πλατφόρμα

Το Runway παρέχει στις επιχειρήσεις μια λύση που βασίζεται σε σύννεφο που απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας, διαχείρισης και κοινής χρήσης οικονομικών μοντέλων. Αυτή η ευέλικτη πλατφόρμα ενσωματώνεται απρόσκοπτα με περισσότερες από 100 πηγές δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών λογιστικών λογισμικού όπως το QuickBooks και το NetSuite, καθώς και με εργαλεία παραγωγικότητας όπως τα Φύλλα Google και το AWS.

  Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης εργαζομένων για μεγαλύτερη παραγωγικότητα εργασίας

Σύμφωνα με τα τελευταία κανω ΑΝΑΦΟΡΑ, η εταιρεία εξασφάλισε με επιτυχία 27,5 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης της σειράς Α. Η επένδυση έγινε από την Initialized Capital μαζί με άλλους συνεισφέροντες. Με αυτόν τον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης, το συνολικό αντλούμενο κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 33,5 εκατομμύρια δολάρια.

Δημιουργεί δυναμικές αναφορές και πίνακες εργαλείων με ζωντανά γραφήματα, πίνακες και δυναμικό κείμενο. Το Runway ενσωματώνεται απρόσκοπτα με όλα τα τμήματα όπως λογαριασμοί, HRIS, αποθήκη δεδομένων κ.λπ., απλοποιώντας την ενημέρωση με τα πιο πρόσφατα δεδομένα για ακριβείς προβλέψεις.

Η πλατφόρμα κλωνοποίησης φωνής μοιάζει με AI Συγκεντρώθηκε 8 εκατομμύρια $

Μοιάζω είναι μια γενετική τεχνητή νοημοσύνη για την κλωνοποίηση φωνών με ρεαλιστικό ήχο. Χρησιμοποιείται από μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου, όπως η World Bank Group, η Netflix Bolingo, η Byjus κ.λπ.

  Τι είναι το EASM Extension Viewer;

Σύμφωνα με μια έκθεση, η εταιρεία συγκέντρωσε 8 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο Series A με επικεφαλής την Javelin Venture Partners και άλλους επενδυτές. Αυτό το ταμείο προσθέτει στη συνολική του χρηματοδότηση ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μερικές από τις δυνατότητες του περιλαμβάνουν τη μετάφραση της φωνής σας σε 60+ γλώσσες και την εύκολη έκφραση ενός ευρέος φάσματος συναισθημάτων όπως η ευτυχία, η λύπη και ο θυμός χωρίς κόπο στη φωνή σας χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον δεδομένα. Μετατρέψτε τη φωνή σας σε άλλη φωνή σε πραγματικό χρόνο με την τεχνολογία ομιλίας σε ομιλία για αυθεντικά και καθηλωτικά αποτελέσματα.

  35 καλύτερες εφαρμογές Ιστού και συμβουλές του 2016

Η Meta ανακοινώνει Generative AI για κείμενο και εικόνες

Μετα ανακοίνωσε ένα παραγωγικό μοντέλο AI που ονομάζεται CM3Leon (προφέρεται σαν “χαμαιλέοντας”) για δημιουργία κειμένου σε εικόνα και εικόνας σε κείμενο. Είναι ένας από τους τύπους του που είναι ικανός να δημιουργεί λεζάντες για εικόνες.

Το CM3leon δημιουργήθηκε για τη δημιουργία κειμένου και γραφικών από μικτές εισόδους. Αυτή η καινοτόμος στρατηγική συνδυάζει την προεκπαίδευση επαυξημένης ανάκτησης με τεχνικές μικρορύθμισης εποπτευόμενων πολλαπλών εργασιών για την παραγωγή ενός αποτελεσματικού πολυτροπικού μοντέλου που βασίζεται σε tokenizer.

Το CM3Leon ξεχωρίζει επιδεικνύοντας εξαιρετική απόδοση στη δημιουργία εικόνων σύνθετων αντικειμένων και μηνυμάτων κειμένου. για παράδειγμα, η προτροπή: Ένας μικρός κάκτος που φοράει ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου νέον στην έρημο Σαχάρα έχει δημιουργήσει την εικόνα που φαίνεται παραπάνω.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη δημιουργία κειμένου σε βίντεο της Meta.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.