Το OpenAI λανσάρει το ChatGPT σε πλατφόρμες Android

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η OneTrust συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια για την πλατφόρμα ασφαλείας της

OneTrust είναι η λύση που βασίζεται στο cloud που βοηθά τους οργανισμούς να αποκτήσουν ορατότητα και έλεγχο της τεχνολογίας AI και να επιτύχουν μετασχηματισμό εμπιστοσύνης σε διάφορους τομείς, όπως η διακυβέρνηση απορρήτου και δεδομένων, η GRC (Διακυβέρνηση, ο κίνδυνος και η συμμόρφωση), η ηθική και η ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Διακυβέρνηση).

Σύμφωνα με την έκθεση, η εταιρεία συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια με επικεφαλής τον νέο επενδυτή Generation Investment Management και με αυτήν την προσθήκη, η αποτίμηση της εταιρείας ανέρχεται στα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Διορθώστε το WiFi συνεχίζει να απενεργοποιείται αυτόματα στο Android

Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών. Η OneTrust έχει περισσότερους από 14.000 πελάτες παγκοσμίως, μερικοί από τους οποίους είναι εταιρείες του Fortune 75.

Η Bunq, η ολλανδική neobank, συγκέντρωσε 111 εκατομμύρια δολάρια

Bunq είναι μια ολλανδική startup που παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν τραπεζικές, αποταμιεύσεις, πληρωμές και υπηρεσίες καρτών, που απευθύνονται κυρίως σε άτομα που χρειάζονται τέτοιες υπηρεσίες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ο οργανισμός πρόσφατα εξασφάλισε 111 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχική χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα την αποτίμηση των 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία εξυπηρετεί επί του παρόντος μια πελατειακή βάση που ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια άτομα.

  12 τρόποι επίλυσης που δεν είναι δυνατή η λήψη σε συσκευή Android

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Bunq περιστρέφεται γύρω από ένα πλαίσιο συνδρομής, προσφέροντας διαφορετικά επίπεδα λογαριασμών, σε αντίθεση με την επιβολή υπέρογκων προμηθειών για διεθνείς μεταφορές και συναλλαγές.

Η Delabs Games συγκεντρώνει 4,7 εκατομμύρια δολάρια για να οικοδομήσει στο Polygon

Παιχνίδια Delabs, ένας προγραμματιστής παιχνιδιών blockchain και ο βραχίονας κρυπτογραφικών τυχερών παιχνιδιών της νοτιοκορεατικής εταιρείας 4:33 Creative Lab, ολοκλήρωσε επιτυχώς έναν κύκλο επένδυσης εκκίνησης, συγκεντρώνοντας 4,7 εκατομμύρια δολάρια. Επικεφαλής της επένδυσης ήταν η Hashed Ventures και η συμμετοχή άλλων επενδυτών.

Η χρηματοδότηση έρχεται λίγο μετά την εκδήλωση δοκιμής μόνο με πρόσκληση για το παιχνίδι τους για υπολογιστή, Rumble Racing Star, το οποίο έχει περιγραφεί ως Mario Kart για το NFT degens.

Η μητρική της εταιρεία, Creative Lab, έχει πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και έχει επιτύχει πάνω από 250 εκατομμύρια συνολικά παγκόσμιες λήψεις μέχρι σήμερα. Η Delabs Games επικεντρώνεται στη δημιουργία παιχνιδιών στο Polygon, το οποίο είναι ένα δίκτυο κλιμάκωσης Ethereum.

  Διαδρομή ήχου από τον υπολογιστή σας σε τηλέφωνο Android

Το OpenAI φέρνει το ChatGPT για Android

Το κύμα AI δεν σταματά και η δημοτικότητά του κερδίζει καθημερινά. OpenAIο προγραμματιστής του ChatGPT, κυκλοφόρησε το ChatGPT για τηλέφωνα Android, ενώ η έκδοσή του για iOS είναι διαθέσιμη πολύ πριν.

Το OpenAI τόνισε ότι η εφαρμογή Android θα διαθέτει προηγμένες διασφαλίσεις σε σύγκριση με την παραλλαγή ιστού, ενσωματώνοντας λειτουργίες όπως ο συγχρονισμός του ιστορικού συνομιλιών σε πολλές συσκευές. Η τρέχουσα εφαρμογή iOS είναι εξοπλισμένη με παρόμοιες δυνατότητες.

Το Bard chatbot της Google και άλλες εταιρείες τεχνολογίας εισέρχονται στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Οι νεοσύστατες εταιρείες όπως η Anthropic, που προσφέρει τον βοηθό Claude 2, αναπτύσσονται επίσης, με τον βοηθό τους να επιτρέπει εντολές πέρα ​​από τα όρια του OpenAI.

Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής του μέσω του Google Play Store.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.