Το iPhone και το Apple Watch σας χρειάζονται αυτόν τον φορτιστή

Βασικά Takeaways

  • Το Twelve South Butterfly είναι ιδανικό για jet-setters με MagSafe iPhone και Apple Watch.
  • Ο φορτιστής συνοδεύεται από τροφοδοτικό 30W, καλώδιο USB-C και τέσσερις διεθνείς προσαρμογείς.
  • Το Butterfly δεν είναι τόσο λεπτό όσο το MagSafe Duo, αλλά είναι πιο premium και πιο ισχυρό από τους περισσότερους ασύρματους φορτιστές 2 σε 1.

Οι φορτιστές MagSafe που κατασκευάζονται για κομοδίνα και γραφεία κοστίζουν μια δεκάρα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές premium, φιλικές προς το ταξίδι επιλογές, ειδικά μετά Η Apple διέκοψε το MagSafe Duo. Ευτυχώς, το Δώδεκα νότια πεταλούδα είναι ο τέλειος ασύρματος φορτιστής για ιδιοκτήτες jet-setting iPhone και Apple Watch που θέλουν να φορτίσουν γρήγορα τις συσκευές τους.

Δώδεκα South Butterfly 2-σε-1 USB-C MagSafe ασύρματος φορτιστής

Το Twelve South Butterfly έχει κατασκευαστεί για να είναι ένας συμπαγής ασύρματος φορτιστής δύο σε 1 για το iPhone και το Apple Watch που είναι συμβατό με MagSafe. Δεν είναι τόσο λεπτό όσο το MagSafe Duo, αλλά διαθέτει τέσσερις μετασχηματιστές ταξιδιού, καλώδιο USB-C και τροφοδοτικό.

Πλεονεκτήματα

  • Φορτιστής διπλής συσκευής ιδανικός για ταξίδια
  • MagSafe 15W για iPhone και γρήγορος ασύρματος φορτιστής για Apple Watch
  • Έρχεται με τροφοδοτικό 30W, καλώδιο USB-C και τέσσερις διεθνείς προσαρμογείς βυσμάτων

Μειονεκτήματα

  • Δεν μπορώ να στηρίξω μεγαλύτερα iPhone
  • Δεν είναι τόσο συμπαγές όσο το (που έχει διακοπεί) Apple MagSafe Duo

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Ο φορτιστής Butterfly κοστίζει 129,99 $ και είναι διαθέσιμος για αγορά απευθείας από την Twelve South και την Apple (τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κατάστημα). Διατίθεται μόνο σε ένα χρώμα: ασημί.

  47 Καλύτερα Προγράμματα Συνεργασίας AI για προώθηση και δημιουργία χρημάτων

Προδιαγραφές

Ταχύτητα MagSafe (15W) και Γρήγορος Φορτιστής Apple Watch (5W)

Διαστάσεις 0,9 x 2,4 x 2,4 ίντσες (2,35 x 6 x 6 mm)

Βάρος 4,2 oz./119 g

Περιλαμβάνεται αντάπτορας 30W (με τέσσερις διεθνείς προσαρμογείς βύσματος)

Έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε

Hannah Stryker / MakeUseOf

Το 2020, η Apple σταμάτησε να αποστέλλει μετασχηματιστές ρεύματος με το iPhone. Τέσσερα χρόνια αργότερα, από την τελευταία ναυαρχίδα της Samsung μέχρι σταθμοί φόρτισης από το Nomad ακολούθησαν το παράδειγμά τους. Ευτυχώς, το Twelve South δεν συνέχισε αυτή την τάση.

Όταν αποσυσκευάσετε το Butterfly και μετακινηθείτε πέρα ​​από τον ίδιο τον φορτιστή, θα βρείτε ένα καλώδιο USB-C σε C και τροφοδοτικό 30W. Το τούβλο δεν είναι κάτι που πρέπει να γράψω, αλλά το γεγονός ότι συνοδεύεται από τέσσερις διεθνείς προσαρμογείς βύσματος (για τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και την Αυστραλία) σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν οπουδήποτε στον πλανήτη. Υπάρχει επίσης μια τσάντα ταξιδιού που χρησιμοποιώ για να αποθηκεύω τους αχρησιμοποίητους προσαρμογείς.

Προσωπικά, δεν κατέληξα να χρησιμοποιώ το παρεχόμενο τροφοδοτικό ενώ ταξιδεύω. Κρατώ το Nomad 65W Slim στην τσάντα μου, το οποίο είναι μικρότερο και παρέχει διπλάσιο χυμό, αλλά είναι ακόμα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για όσους θέλουν διεθνή αντάπτορα.

Υλικό Premium, εξαιρετική απόδοση

Hannah Stryker / MakeUseOf

Η Πεταλούδα, την οποία το Twelve South διαφημίζει ότι έχει το μέγεθος ενός Θήκη AirPods Pro (αν και στην πραγματικότητα είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό), είναι ένα ασημί αλουμίνιο που μπορεί να χωριστεί στα δύο και συνδέεται με ένα κομμάτι μαύρου vegan δέρμα. Αυτό το μαλακό υλικό που μοιάζει με δέρμα καλύπτει επίσης το εσωτερικό του φορτιστή για να εξασφαλίσει ότι το τηλέφωνο και το ρολόι σας δεν γρατσουνίζονται. Οι μαγνήτες κρατούν τον φορτιστή κλειστό—τόσο όταν είναι διπλωμένος κλειστός με το μεταλλικό περίβλημα εκτεθειμένο όσο και όταν είναι διπλωμένος ανοιχτός με το vegan δέρμα στο εξωτερικό.

  Οι καλύτεροι φορτιστές USB-C του 2024

Διαχωρίζοντας τα δύο μισά, διαπιστώνετε ότι ο φορτιστής Apple Watch μπορεί να γείρει κάθετα. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ρολόι σας σε Nightstand Mode και να αποφεύγετε άβολες καταστάσεις φόρτισης, εάν η ζώνη του ρολογιού σας δεν αποσυντίθεται. Επιπλέον, θα βρείτε τη θύρα USB-C στο πίσω μέρος του μισού φορτιστή του Apple Watch.

Συνολικά, η ποιότητα κατασκευής του Twelve South Butterfly είναι αρκετά εξαιρετική. Είναι στιβαρό και πυκνό χωρίς να βαραίνει καμία ταξιδιωτική τσάντα μέσα στην οποία τοποθετείται. Παρέχει επίσης τη μέγιστη ποσότητα ενέργειας που μπορούν να δεχτούν το iPhone και το Apple Watch σας. Η πλευρά του τηλεφώνου είναι πλήρως συμβατή με MagSafe, αποδίδοντας ισχύ 15 W και η άλλη μισή είναι ένας γρήγορος φορτιστής Apple Watch, που αποδίδει 5 W.

Hannah Stryker / MakeUseOf

Η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου με το Butterfly ήρθε όταν προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω ως βάση οθόνης. Το Twelve South το διαφημίζει ως βασικό χαρακτηριστικό, αλλά στις δοκιμές μου, λειτούργησε μόνο σε μικρότερα iPhone, όπως το κανονικό iPhone 15. Όταν προσπάθησα να στηρίξω το iPhone 15 Pro Max μου (με και χωρίς Καθημερινή θήκη Peak Design), η μαγνητική σύνδεση μεταξύ των ξωτικών δεν θα έμενε μαζί και το τηλέφωνό μου έπεσε με τα μούτρα.

Τελικά, αυτή η λειτουργία δεν ήταν φτιαγμένη ή σπασμένη για μένα. Στο 99,9% του χρόνου, χρησιμοποιούσα τον φορτιστή με τα δύο μισά να βρίσκονται σε επίπεδη θέση για να φορτίζω το iPhone και το Apple Watch. Αλλά τις λίγες φορές που προσπάθησα να στηρίξω το τηλέφωνό μου και να παρακολουθήσω κάτι στο YouTube, δεν λειτούργησε.

  Πώς να αποκτήσετε το Robux εύκολα και δωρεάν

Πρέπει να αγοράσετε το Twelve South Butterfly;

Hannah Stryker / MakeUseOf

Ως κάποιος που εξακολουθεί να κατέχει το Apple MagSafe Duo, δυσκολεύομαι να παρατήσω τον εξαιρετικά λεπτό φορτιστή. Αλλά τελικά το έκανα γιατί το Δώδεκα νότια πεταλούδα περιλαμβάνει έναν γρήγορο φορτιστή Apple Watch και τροφοδοτείται από USB-C. Μετά την αναβάθμιση στο iPhone 15 Pro Max, σταμάτησα να μεταφέρω καλώδια Lightning και έπρεπε να αγοράσω έναν προσαρμογέα USB-C σε Lightning για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον φορτιστή της Apple. Ήταν υπερβολική ταλαιπωρία όταν η καθολική επιλογή καθόταν ακριβώς μπροστά μου.

Εάν δεν είστε από το MagSafe Duo και θέλετε έναν βολικό φορτιστή για το επόμενο ταξίδι σας, δεν δυσκολεύομαι να προτείνω το Butterfly. Έρχεται σε premium τιμή (129,99 $), αλλά πιθανότατα θα είναι ο τελευταίος φορητός ασύρματος φορτιστής που πρέπει να αγοράσετε για την επόμενη δεκαετία, ειδικά καθώς θα λειτουργεί και με τηλέφωνα Qi2.

Όταν ταξιδεύω, θέλω τον μικρότερο φορτιστή που μπορώ να βάλω στη βαλίτσα μου, αλλά αν θέλετε μια τρίτη βάση φόρτισης για τα AirPods σας (ή άλλα ακουστικά συμβατά με Qi), προτείνω να ελέγξετε το Infinacore T3. Είναι λίγο πιο χοντρό και δεν διαθέτει γρήγορο φορτιστή Apple Watch, αλλά μπορείτε να φορτίσετε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα.

Δώδεκα South Butterfly 2-σε-1 USB-C MagSafe ασύρματος φορτιστής

Το Twelve South Butterfly έχει κατασκευαστεί για να είναι ένας συμπαγής ασύρματος φορτιστής δύο σε 1 για το iPhone και το Apple Watch που είναι συμβατό με MagSafe. Δεν είναι τόσο λεπτό όσο το MagSafe Duo, αλλά διαθέτει τέσσερις μετασχηματιστές ταξιδιού, καλώδιο USB-C και τροφοδοτικό.